2012 Ekim Anneleri

benim toplantım cuma günüydü,3 sınavım da 6-7-8 eylül.bir tane matematik gözcülük vermişler bir de almanca ayırtmanlık,ben ingilizceciyim.yani soru veya evrak hazırlama derdim yok..seninki hepsi bir günde bitecek mi?öyle de iyi,çok yorucu olur ama tümden biter. bana hiç sormadılar ister misin istemez misin diye..ama istiyordum iyi olmuş böyle.sonraki hafta bi toplantı daha var o kadar..anlamadığım nokta 8 eylül cumartesi değil mi,o gün sınav olur mu?

ana kucağı kılıfı diye hemen bakıyım netten.

ben de sir ağdaya düğün için gitmiştim en son bir kere.. 2-3 aydır da orayı jiletlemekteyim.ama iç ve arka taraflar güzel olmuyor sevmedim
canım ayrıyetten çalışamaz raporu mu alcaz doktordan.çalışabilir raporunda ne zamana kadar oldugu yazıyor da o nedenle merak ettim şimdi
evet adı iş göremezlik raporu.çalışabilir raporunda evet dediğin gibi son 3 hafta kalana kadar çalışabilir yazıyor ama son 5 hafta kalınca ayrılabiliyorsun..onun için ne zaman tam ayrıldığını gösteren bir belge olması gerek.. okul onu hesaplıcak aradaki farkı ve sonraya atacak..
Yan durcaksin canim arkalari alirken orasi icinde 5 dakika dayanicaksin artik:)

dayanıcam artık ühüüüüüüüüüüüüüüüüü

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

yarın okula gitcem yaaa

alışmışım yat yat yat yarın sabah kalk hazırlan okulaaaaa

evde paspal paspal dolaşıyodum pijamalarla

Bu nasıl pazar yaa.... Gezmek eğlenmek istiyorum ama evdeyim... Eşim de yukarıda çalışıyorr Sabah güzeldi keşke akşam olmasaydı

evet tüm sınavlar yarın bitmiş olcak.benden başka 2 tane daha arkadas var Allahtan yoksa tek basıma zor olur.

yarın okula gitcem yaaa

önlüğünü ütüle yakanı da unutma yavrummm beslenmeni ben hazırlarım

Son düzenleme:

yarın okula gitcem yaaa

evet aynen sabah erken kalkmak ta zor olcak ama neseki sadece yarın gitcem ben.bizde seminer yok

yarın okula gitcem yaaa

valla okula nasıl gittiğimi görsen şaşarsın.ben müdürüm yerinde olsam bana kızardım üstümde bir tişört altımda hamile kotum en altta da parmak arası,bildiğin plaj modelinde...sınavlara da öyle katılacağım.yaz sınavlarına da kotla gitmiştim ama şıktım. ayakkabım üstüm uygundu...

Yaa bukadar öğğretmen varken sorayım. Çocukların 66 aylıkken okula başlaması, ders saatlerinin uzaması, okul dönem süresinin uzaması yani yaz tatilinin kısalması sizce öğrencileri nasıl etkileyecek? Neler düşnüyorsunuz ?

evet aynen sabah erken kalkmak ta zor olcak ama neseki sadece yarın gitcem ben.bizde seminer yok

sen de mi lisedesin

ohhh hanıma bakkk pikniğe gidiyo sanki

biz de kot yasak anamm ayakkabı kısmı serbestte o da hamiş olduğum için müdür takmıyo öyle şeylere
neyse 2 hafta toplam 10 gün belki bazen imza atar dönerim

valla bunları söyleyip uygulamaya hazırlanan sayın çok değerli pek kıymetli bakanımız biliyodur öğrencileri nasıl etkileyeceğini

avrupalı olacak ya eğitim sistemimiz laf olsun diye her sene bi değişiklik yapıyo allah ............ nası biliyosa öyle yapsın öğretmen düşmanı adam

herşeyi ankaradaki okullara göre yapıo bu doğudaki öğrenciler öğretmenler napar diye düşünmüyo seni bakan yapanın

düşün yani batıda millet tablet akıllı tahta kullanıyo biz burda kara tahtaya tozlu tebeşir sallıyoruz eğitim ne kadar ilerde
ben tablet deyince çocuklar ilaç sanıyo
sayın bakanımız bişeyler başardığını sanıyo doğudaki okullar hep tökezliyo sonra sayın bakanlık müfettişim gelip 40 dk lık derste beni denetliyo offfff offffff yarama tuzbastın

ohhh hanıma bakkk pikniğe gidiyo sanki

biz de kot yasak anamm ayakkabı kısmı serbestte o da hamiş olduğum için müdür takmıyo öyle şeylere
neyse 2 hafta toplam 10 gün belki bazen imza atar dönerim

aynen öyle piknik modundaydım..ama napıyım şimdi bu 3-5 gün için kumaş pantolon alamam zaten,ayakkkabı da olmuyor...

aynen öyle piknik modundaydım..ama napıyım şimdi bu 3-5 gün için kumaş pantolon alamam zaten,ayakkkabı da olmuyor...

en iyisini yapıyosun canım aynen değmez zaten toplam 10 gün

ayy ben hamişliğim boyunca o kadar çok kıyafet aldım ki kıyafet konusunda hiç sıkıntı yaşamadım resmen gardrop yaptım görgüsüzler gibi
neyseki zaman bitti sayılır artık bişey almıyom

yok haşlanmış yumurta ,bir elma ,birz ekmek koksun yumurta

ayy ilkokul günlerim geldi aklıma beslenme saatinde sınıf ne biçim kokardı yumurta ıyyy

kışın bi de buna mandalina kokusu eklenirdi

ayy evet bide elma koyardım bazen çantama hepsini bitiremezdim kalanını çantama atardım eve gittiğimde bi bakardım kararmış elmanın kalan yarısı ıyy bide yerdim onu atmaya kıyamazdım

yok haşlanmış yumurta ,bir elma ,birz ekmek koksun yumurta

ayy ilkokul günlerim geldi aklıma beslenme saatinde sınıf ne biçim kokardı yumurta ıyyy

kışın bi de buna mandalina kokusu eklenirdi

ben ilkokulda hiç beslenme saati hatırlamıyorum..yerli malı haftalarını çok net hatırlıyorum.. beslenme çantamı da hatırlıyorum,böyle mavi kafes gibi bişeydi içi görünüyordu,plastikti..aaaa bak plastik şeyin içinden yemek yemişiz,ölmemişiz hemen...

ayy evet bide elma koyardım bazen çantama hepsini bitiremezdim kalanını çantama atardım eve gittiğimde bi bakardım kararmış elmanın kalan yarısı ıyy bide yerdim onu atmaya kıyamazdım

evet ya bide ekmek yada simit artık ne varsa yiyemediğimiz için kururdu sonra acıkınca ben o kuru şeyleri kemirirdim

beslenme çantam ne kokardı ya annem çok kızardı içinde bişey bırakma diye

nasıl hatırlamıyon kız 1. ders miydi 2.ders miydi birinden sonra 20 dk beslenme saati olurdu

beslenmeler açılınca sınıfı o müthiş yumurta kokusu sarardı kimisi soyup getirmiş kimisi kabuklu
herkes birbirinin çantasına bakardı ne getirmiş diye ikram ederdik birbirimize

o mavi çantaları ben de hatırlıom ama o zamanki plastikler sağlıklıymış diye düşünüyorum aslında o zamnki herşey sağlıklıydı bence
o kadar çikolata şeker yerdim hastalanmazdım

en sevdiğim horoz şekeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…