fıstıklar napıyosunuz
benim toplantım cuma günüydü,3 sınavım da 6-7-8 eylül.bir tane matematik gözcülük vermişler bir de almanca ayırtmanlık,ben ingilizceciyim.yani soru veya evrak hazırlama derdim yok..seninki hepsi bir günde bitecek mi?öyle de iyi,çok yorucu olur ama tümden biter. bana hiç sormadılar ister misin istemez misin diye..ama istiyordum iyi olmuş böyle.sonraki hafta bi toplantı daha var o kadar..anlamadığım nokta 8 eylül cumartesi değil mi,o gün sınav olur mu?cimekacım senle aynı hafta izne çıkıyoruz.ben de lisede öğretmenim ama çalışabilir raporunu götürdüğümde sınav istiyorum demiştim.yarın hem toplantı hem de 3 tane ayırtmanlık görevi vermişler.sabahtan akşama okuldayım sanırım
var canım kılıflar ben bi kaç internet sitesinde görmüştüm,ana kucağı kılıfı diye satılıyor
aynen ben de ama ağda yaptırınca o bölgeye doğumu tetikler mi acaba ben ondan korkuyorum.kendim hep ağda yapıyorum o bölgeye ama baskasına hiç yaptırmadım daha önceden:44:
evet adı iş göremezlik raporu.çalışabilir raporunda evet dediğin gibi son 3 hafta kalana kadar çalışabilir yazıyor ama son 5 hafta kalınca ayrılabiliyorsun..onun için ne zaman tam ayrıldığını gösteren bir belge olması gerek.. okul onu hesaplıcak aradaki farkı ve sonraya atacak..canım ayrıyetten çalışamaz raporu mu alcaz doktordan.çalışabilir raporunda ne zamana kadar oldugu yazıyor da o nedenle merak ettim şimdi
Yan durcaksin canim arkalari alirken orasi icinde 5 dakika dayanicaksin artik:)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
yarın okula gitcem yaaa
alışmışım yat yat yat yarın sabah kalk hazırlan okulaaaaa
evde paspal paspal dolaşıyodum pijamalarla
yarın okula gitcem yaaa
yarın okula gitcem yaaa
önlüğünü ütüle yakanı da unutma yavrummm beslenmeni ben hazırlarım
evet aynen sabah erken kalkmak ta zor olcak ama neseki sadece yarın gitcem ben.bizde seminer yok
valla okula nasıl gittiğimi görsen şaşarsın.ben müdürüm yerinde olsam bana kızardımüstümde bir tişört altımda hamile kotum en altta da parmak arası,bildiğin plaj modelinde...sınavlara da öyle katılacağım.yaz sınavlarına da kotla gitmiştim ama şıktım. ayakkabım üstüm uygundu...
sen sus
annene söylerim bak
bu arada yicek bişeyler götüreyim acıkırım ben
Yaa bukadar öğğretmen varken sorayım. Çocukların 66 aylıkken okula başlaması, ders saatlerinin uzaması, okul dönem süresinin uzaması yani yaz tatilinin kısalması sizce öğrencileri nasıl etkileyecek? Neler düşnüyorsunuz ?
hehee kayıntı yap kendine olmadı sefer tasında kuru fasulye götür
ohhh hanıma bakkk pikniğe gidiyo sanki
biz de kot yasak anamm ayakkabı kısmı serbestte o da hamiş olduğum için müdür takmıyo öyle şeylere
neyse 2 hafta toplam 10 gün belki bazen imza atar dönerim
aynen öyle piknik modundaydım..ama napıyım şimdi bu 3-5 gün için kumaş pantolon alamam zaten,ayakkkabı da olmuyor...
yok haşlanmış yumurta ,bir elma ,birz ekmek koksun yumurta
ayy ilkokul günlerim geldi aklıma beslenme saatinde sınıf ne biçim kokardı yumurta ıyyy
kışın bi de buna mandalina kokusu eklenirdi
yok haşlanmış yumurta ,bir elma ,birz ekmek koksun yumurta
ayy ilkokul günlerim geldi aklıma beslenme saatinde sınıf ne biçim kokardı yumurta ıyyy
kışın bi de buna mandalina kokusu eklenirdi
ayy evet bide elma koyardım bazen çantama hepsini bitiremezdim kalanını çantama atardımeve gittiğimde bi bakardım kararmış elmanın kalan yarısı ıyy bide yerdim onu atmaya kıyamazdım
ben ilkokulda hiç beslenme saati hatırlamıyorum..yerli malı haftalarını çok net hatırlıyorum.. beslenme çantamı da hatırlıyorum,böyle mavi kafes gibi bişeydi içi görünüyordu,plastikti..aaaa bak plastik şeyin içinden yemek yemişiz,ölmemişiz hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?