2012 Ekim Anneleri

benimde yerli malında erkek kardeşim doğmuştu ve annem hastanedeydi o gün bana pasta börek yapamamıştı,babam bana portakal elma koymuştu çantama ilkokul 3.sınıftaydım...aklıma hep o gün gelir...akşam eve gittiğimde annem kanapede yatıyordu ve kardeşim beşikte yatıyordu...

kizlarcim muhabbetinizi bölmus gibi olcam kusura bakmayin, bir sorum var, bebislerinizi yikamak icin banyo sungeri aldiniz mi, hani sekilli sekilli renkli köpurtmek icin? yada ne kullancaksiniz yun keseler falan mi?

canım ben sünger almadım annem yumuşacık bi tülbent ayarlamış onunla yıkamayı düşünüyorum ilerde de lif kullanırım
süngeri sevmiyorum ben

ben kendim ördüm oğluşuma odamızı eklediğimde görürsün canım..kendim yaptım diye söylemiyorum çok yumuşak ve çok güzel oldu
bende yapiim o zaman bitane öyle, ama ben sekili örgu bilmem ki harosa mi harasomu onu bilirim ondanda dumduz bi bez yapabilirim

canım ben sünger almadım annem yumuşacık bi tülbent ayarlamış onunla yıkamayı düşünüyorum ilerde de lif kullanırım
süngeri sevmiyorum ben

lif hani su bizimde kullandigimiz top gibi renkli olanlar mi? yoksa örme lifler mi?

bende orta bire giderken erkek kardeşim olmuştu..hiç sevinmemiştim uyuz olurdum emziğini saklardım ağlasın diye ama sonra o kadar düşkün oldum ki ona anlatamam..hele şimdi erkek güzelim o benim

siz çok zenginmişsiniz canımbiz bakkaldan alıyoduk tabi ya o zaman market nerdeeeeeeeee bakkallara hücumm
dondurma bile mahalleye gelirdi böyle bi seyyar arabada etrafına doluşurduk annemizin gözünün içine bakardık para versede alsak
falanca da aldı anne nolurrrrrrrrrrrrrrrr kıyamazdı anacım kirli çıkındır bulur bi yerden verirdi sonra şımarmayalım diye bu son paramdı bak derdi ben de içimden he he derdim

sizin evde braun marka dondurma makinesi yoktu umarım canım

kizlarcim muhabbetinizi bölmus gibi olcam kusura bakmayin, bir sorum var, bebislerinizi yikamak icin banyo sungeri aldiniz mi, hani sekilli sekilli renkli köpurtmek icin? yada ne kullancaksiniz yun keseler falan mi?
ben yeşil bişey aldım sünger gibi delik delik bişey,kurbağa mıdır nedir komik bi tip bir de örgüler var.bakıcaz artık hangisi iyiyse
Sen oyunboznlık yapıyormuşsun.. Su olursa herkes yer bir kere de Ben de iyic ölüme terk ettim

Canım birde okul çağında kızın mı var ? Maşallah ....

millet hızlı anacımmmmm

ayyyyy kızlar ne güzel anılarımız var çocukluğumuza dair ve türkiyenin neresinde olursak olalım hep benzer şeyler...çokkkk dolu dolu geçti çocukluğum..hep oyun,hep mutlu anlar...inşallah çocuklarımız daöyle olur.. ama 90lı yıllardan sonra doğanlar bizim kadar şanslı gibi gelmiyor bana.. hayatın zorlaştığı,tehlikelerin arttığı yıllar..bir de bilgisayar belası

masallah mercim ne guzel genc yasta bir cocuk buyutmussun simdi de ikinci geliyor, bende 23 yasindayim 26 ya kadar ikinci bebis olayini gerceklestirir genc yasta iki cocuk annesi olurum insallah

bende orta bire giderken erkek kardeşim olmuştu..hiç sevinmemiştim uyuz olurdum emziğini saklardım ağlasın diye ama sonra o kadar düşkün oldum ki ona anlatamam..hele şimdi erkek güzelim o benim

evet ben fena kıskanmıştım valla...
paşam şimdi yanımda bende kalacak

Ben kardeşimin ilk eve gelişini hatırlamıyorum ama kıskanırdım onu çok iyi hatırlıyorum. Kardeşim daha bebekken çift taraflı fıtık ameliyatı oldu ve doğal olarak pipisi açık gezdi biir süre bezlenemedi. Annem bardak kesip koyuyordu çiş yaparsa diye de işte üstünü kapatıyordu . Bezin o kısmı kesilip totosu örtülüyordu falan.. Ben de bir gördüm bunu böyle. Annem ayağında sallarken. O ne diye baktım tabi. Annem beni kaçıltmaya çalışıp açıklama yaparken bir yandan kardeşim suratıma bir işedi nasıl sinir olmuştum.. Annem babam şaşkınlıktan bakakalmışlardı çünkü minnacık bebeği azarlıyordum ama ben de 4 yaşındaydım.

masallah mercim ne guzel genc yasta bir cocuk buyutmussun simdi de ikinci geliyor, bende 23 yasindayim 26 ya kadar ikinci bebis olayini gerceklestirir genc yasta iki cocuk annesi olurum insallah

sağol canım benim inşallah.
inşallah canım sende genç bir anne olursun daha 23 yaşındasın?
ben eylül 15 de 26 oluyorum!!!!!!!!!!

tığ ile örülür zaten bebeğğemmm ne haroşası

anammm iste o daha fena onu hic bilemem ben, bide benim öyle ince islere tahammulum yok, örguyu bile 9 numara sislerle örerim ki hemen olsun bitsin annemde guler bana sen benim kizimmisin diye kendi pek hamarattir da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…