yerli malı kutlamaları süper geçerdi portakallar mandalinalar elmalar dolardı sınıflarımız n
pastalar börekler ohhhhhhhhhhh
bi de kafamıza kartondan birer şapkaşapkaların üzerine meyve resimleri çizer boyardık
oyyy ne güzeldi yabirinci sınıfta elma olmuştum ben elma şiirirni ben okumuştum hala şiir okurken ki resmim durur
kizlarcim muhabbetinizi bölmus gibi olcam kusura bakmayin, bir sorum var, bebislerinizi yikamak icin banyo sungeri aldiniz mi, hani sekilli sekilli renkli köpurtmek icin? yada ne kullancaksiniz yun keseler falan mi?
bende yapiim o zaman bitane öyle, ama ben sekili örgu bilmem kiben kendim ördüm oğluşuma odamızı eklediğimde görürsün canım..kendim yaptım diye söylemiyorum çok yumuşak ve çok güzel oldu
bende yapiim o zaman bitane öyle, ama ben sekili örgu bilmem kiharosa mi harasomu onu bilirim ondanda dumduz bi bez yapabilirim
Sen oyunboznlık yapıyormuşsun.. Su olursa herkes yer bir kere deBen de iyic ölüme terk ettim
Canım birde okul çağında kızın mı var ? Maşallah ....
canım ben sünger almadım annem yumuşacık bi tülbent ayarlamış onunla yıkamayı düşünüyorum ilerde de lif kullanırım
süngeri sevmiyorum ben
evet canım erken evlenince haliyle...çocukta hemen oldu.büyüdü işte canı sağolsun.
benimde yerli malında erkek kardeşim doğmuştu ve annem hastanedeydi o gün bana pasta börek yapamamıştı,babam bana portakal elma koymuştu çantama ilkokul 3.sınıftaydım...aklıma hep o gün gelir...akşam eve gittiğimde annem kanapede yatıyordu ve kardeşim beşikte yatıyordu...
Canım birini büyüttün bitti bile, ikinci de büyüdü mü hemencik kocayla ikinci balayların başlarsınız artıkın... Erken olmuş tabi ama şanstır belki de
83lüyüm ben.. leblebi tozunu hatırlayamadım,bizim evde braun marka bir alet var sanırım kahve öğütücü,küçücük bi haznesi var,pirinç unu falan yaparmış annem bebekken bize,işte onunla yapıyordu leblebi tozunu,toz şekerden de pudra şekeri yapardı... hala durur o makina..biz çok zenginiz de
bende yapiim o zaman bitane öyle, ama ben sekili örgu bilmem kiharosa mi harasomu onu bilirim ondanda dumduz bi bez yapabilirim
ben yeşil bişey aldım sünger gibi delik delik bişey,kurbağa mıdır nedir komik bi tipkizlarcim muhabbetinizi bölmus gibi olcam kusura bakmayin, bir sorum var, bebislerinizi yikamak icin banyo sungeri aldiniz mi, hani sekilli sekilli renkli köpurtmek icin? yada ne kullancaksiniz yun keseler falan mi?
Sen oyunboznlık yapıyormuşsun.. Su olursa herkes yer bir kere deBen de iyic ölüme terk ettim
Canım birde okul çağında kızın mı var ? Maşallah ....
bende orta bire giderken erkek kardeşim olmuştu..hiç sevinmemiştim uyuz olurdumemziğini saklardım ağlasın diye ama sonra o kadar düşkün oldum ki ona anlatamam..hele şimdi erkek güzelim o benim
bende orta bire giderken erkek kardeşim olmuştu..hiç sevinmemiştim uyuz olurdumemziğini saklardım ağlasın diye ama sonra o kadar düşkün oldum ki ona anlatamam..hele şimdi erkek güzelim o benim
lif hani su bizimde kullandigimiz top gibi renkli olanlar mi? yoksa örme lifler mi?
evet ben fena kıskanmıştım valla...
paşam şimdi yanımda bende kalacak
masallah mercim ne guzel genc yasta bir cocuk buyutmussun simdi de ikinci geliyor, bende 23 yasindayim 26 ya kadar ikinci bebis olayini gerceklestirir genc yasta iki cocuk annesi olurum insallah
tığ ile örülür zaten bebeğğemmmne haroşası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?