kızlar uykum gelmişken yatayım ben.. bu arada bebişler geceyi gündüzü biliyorlar.uyumasanız bile karanlıkta durun ve tv sesi az olsun..doğduktan sonra devam edermiş öyle.. vakitleri anlıyormuş....
iyi geceler herkese.. iyi ki varsınız be!!! gelin len buraya
ayy okul mevzuları konuşulmuş.bugünlerde doğum telaşının yanında bi de bu derdimiz çıktı.benim oğlum da 4 yaşında ve okumayı öğrendi bile.herşeyi gayet düzgün okuyo.ingilizce bile öğrendik biraz evde kendi kendimizeiyi mi yaptık bilmiyorum aslında.seneye 63 aylık olcak.okula versek sıkılacak oyun oynamayı öğreteceklermiş bi de ilk başta.hey Allahım..vermesek evde sıkılacak.bu sene kreşe verelim diyoruz.kardeş geldi beni okula yolladılar diye okuldan soğur mu onu düşünüyorum.çıkamıyorum işin içinden
güle güle kullanın inşalllah..benim kızın bir odası olmamasına rağmen sadece kendi dolabımızdan ona yer ayırmamıza rağmen gidip gidip bakıyorum..misss gibi de kokuyor eşyaları.allah kullanmayı nasip etsin.. ya kızlar ben bütün evin böyle bebek bebek dalin dalin kokmasını istiyorum kalıcı bir şekilde.. bu nasıl olacak??Herkeze hayırlı geceler gecmisi okudum ama bitiremedim :S dün odamiz geldKızlar i bugün teyzesiyle temizledik içlerini ve çamaşırlarının bı kısmını yıkadım çok zevkliydi allahım ne kadr tatli güzel duygular bunlar Rabbim herkeze yaşatsın .. Çok yoruldum ama mutluyum .. :) en kısa zamanda odamızı ve cicilerimizin resimlerini eklicem ins herkeze tekrar iyi geceler ben dinleneyim .. Yarında son eksikler icin Eminönü mahmutpasa ya filan bakicam ins ..
maşallah oğluna.. okumayı kendi kendine öğrendiyse yapacak bişey yok,ama siz öğrettiyseniz pek iyi olmamış..çünkü çocuklar yeni sistemde 2.sınıfta geçecekler okumaya.yani 7-8 yaşında..okulda zaten sıkılacağa benziyor bence kardeş gelir gelmez gitmesin okula..bu seneyi kardeşine alışarak evde geçirsin derim..ayy okul mevzuları konuşulmuş.bugünlerde doğum telaşının yanında bi de bu derdimiz çıktı.benim oğlum da 4 yaşında ve okumayı öğrendi bile.herşeyi gayet düzgün okuyo.ingilizce bile öğrendik biraz evde kendi kendimizeiyi mi yaptık bilmiyorum aslında.seneye 63 aylık olcak.okula versek sıkılacak oyun oynamayı öğreteceklermiş bi de ilk başta.hey Allahım..vermesek evde sıkılacak.bu sene kreşe verelim diyoruz.kardeş geldi beni okula yolladılar diye okuldan soğur mu onu düşünüyorum.çıkamıyorum işin içinden
ben uyuyorum valla,sıklıkla uyanıyorum ağrılar acılar eşliğinde,ama ayakta değilim..mesela dün gece 12 buçukta uyudum.hemen hemen her saat başı uyandım yön değiştirmek için,allahtan uykum dağılmıyor.. yalnız şöyle bir şey oluyor çok dinç oluyorum,hani o arada uyansam otursam artık olacak..bi bakıyorum saat 2,devammmmm uykuya.. uykumu almış oluyorum olmasına da bu ağruılar feci.....ahh ahhh son 1 aydır gece uykusu nedir unuttum resmen 3 lere kadar ayaktayım. benim bebiş gece hiç uyutmıcak beni sanırım
Gunaydin kizlar,
Dun hic yazamadim,ozlemissinizdir insallah beni...
Ben arada okudum sizi,bugun hepimize bu sarki geliyooorrr...
Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdımmmm
Mütemadiyen anarmıydım adını
Bilirsin hassasımdır konu sen oluncaaaa
Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutar miii
Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi
Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın biziiiiiii
aslında bu soruyu buradaki eğitimci ya da pedagog arkadaşlardan biri cevaplasa daha uygun olur ama ben de annelik içgüdülerime güvenerek 3 yaşındaki kızımı kardeşi geldiği için terk ettiğimiz hissine kapılmasın diye bu sene de anaokulu vs.ye yazdırmayacağım. Oysa ki tek çocuk kalacak olsa kesin gönderirdim 3ten itibaren, çevremde de görüyorum okul öncesi eğitim alanla almayan o kadar farklı ki. Saturncum bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin de biz de seneye göndeririz.
günaydın kızlar...sizlerdede kemik ağrısı varmı.birde saçma olabilir ama hamişliğinde saç kestiren varmı
Gunaydinnn bugün annem gelecek temizlik yapicaz tüm hafta cok is var...dün gece asiri gaz sancım vardı bugün ise sag kasık ve bacak ağrım var off sanırım çabucak doğurmak istiyorum...
günaydın kızlar...sizlerdede kemik ağrısı varmı.birde saçma olabilir ama hamişliğinde saç kestiren varmı
öncelikle herkese günaydın,canım benimde sabah kalktıktan sonra kasılmam oldu,birkaç kez sanırım ekimi beklemeyeceğiz biz,böyle devam ederse.bende senin gibi hemen pırtlatmak istiyorum,doğum heyecanı beni sarstı,geceleri uykum kaçıyor artık.
bugün doktora gideceğim 10:30 a randevüm var.kendi doktorum değil.artık doktoruma gidemiyorum bana 110 km uzaklıkta ve ben artık ağırlaştım o yüzden en yakınımdakine gideceğim,bakalım nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?