ayy ne güzel bizimki 1 yıl oldu yurtdışında eğitim için gitti yılbaşından önce dönecek bakalım inş.
Ben kardeşimin ilk eve gelişini hatırlamıyorum ama kıskanırdım onu çok iyi hatırlıyorum. Kardeşim daha bebekken çift taraflı fıtık ameliyatı oldu ve doğal olarak pipisi açık gezdi biir süre bezlenemedi. Annem bardak kesip koyuyordu çiş yaparsa diye de işte üstünü kapatıyordu . Bezin o kısmı kesilip totosu örtülüyordu falan.. Ben de bir gördüm bunu böyle. Annem ayağında sallarken. O ne diye baktım tabi. Annem beni kaçıltmaya çalışıp açıklama yaparken bir yandan kardeşim suratıma bir işedinasıl sinir olmuştum.. Annem babam şaşkınlıktan bakakalmışlardı çünkü minnacık bebeği azarlıyordum ama ben de 4 yaşındaydım.
sağol canım benim inşallah.
inşallah canım sende genç bir anne olursun daha 23 yaşındasın?
ben eylül 15 de 26 oluyorum!!!!!!!!!!
nasip kısmet diyelim..
ikinci büyürse kociş tekrar doğurmasın beni
bizim balayı hayal olur.........
Aman yeter artık sende.. Allah bunlara sağlık, uzun ömür versin.. Ama tabi isterseniz o ayyrı
sağol canım benim inşallah.
inşallah canım sende genç bir anne olursun daha 23 yaşındasın?
ben eylül 15 de 26 oluyorum!!!!!!!!!!
bizler tipik cadoloz kız çocuğu örneğiyiz galiba
siz çok zenginmişsiniz canımbiz bakkaldan alıyoduk tabi ya o zaman market nerdeeeeeeeee bakkallara hücumm
dondurma bile mahalleye gelirdi böyle bi seyyar arabada etrafına doluşurduk annemizin gözünün içine bakardık para versede alsak
falanca da aldı anne nolurrrrrrrrrrrrrrrrkıyamazdı anacım kirli çıkındır bulur bi yerden verirdi sonra şımarmayalım diye bu son paramdı bak derdi ben de içimden he he derdim
sizin evde braun marka dondurma makinesi yoktu umarım canım
selam hoşgeldin
eeeee şeyyy bizim evdeo braunu da almanyada annemin dayısı getirmiş.. ne zenginliği allasen...
herşeyimiz bakkal ve seyyar satıcıydı..akşamüstü sırayla hepsi geçerdi,macuncu,süüüüüüüüüüüüüüüt darı,dondurmaaaaaaaaaaa...hemen zile basardım annem parayo yetiştirsin çabucak adamlar geçip gitmeden diye..güvenir ve yerdik.hiç irdelemezlerdi anneler..hiç annemim pistir kimbilir nerde nasıl yapıyor dediğini bilmem..o dondurmalar da ne çabuk erir akardı be
evet canım nasipse kızım 3yaşında abla olucak:)))sağol cnm :) 2. bebiş geliyo demek sağlıkla güzelliklerle gelsin inşallahh
ah ah sora canım o kadr çok istedim ki terazi olsun ama 21inde doğumum olucak annem o gün izinli çünkü yoksa 28inde olması lazım dr da riske atmayalım dedi e 2gün var arada terazidende alır az bişi...aaaaaaaaaaaaaane guseellllll gunu bellı olmussss.... maşallah bebeğine bu arada 21 eylul tam sınırda bır tarıh 2 gun beklese terazi burcu olur,yok beklemem derse başak hayırlısı olsunda
seçin kızlar bebeğimizi terazi burcumu yapalım yoksa basak mı,akrep misankı elimizde de
benim kızım akrep ve çok zor bi bebekti ve hala çok zor bi çocuk allah akrep annelerine sabır versin:)))
BAŞAK BURCU ÇOCUĞU (23 Ağustos-22 Eylül)
Başak burcu çocukları huzurlu, sessiz ve sakindirler. Arkadaş canlısı, güvenilir, becerikli, titiz ve düzenli bebeklerdir. Bu çocukları büyütmek ve yetiştirmek kolaydır ve zevklidir. Çok dikkatli ve hiç bir detayı atlamayan Başak'lar okul hayatlarında başarılı olurlar, yüksek kavrama gücüne sahiptirler, herşeyin farkındadırlar ve hiç bir şeyi kaçırmazlar, çok iyi gözlemlerler.
Çok ciddi ve çok fazla soru sorarlar, her şeyi merak ederler, hayvanları çok severler. Başaklar çok vericidir, her zaman yararlı olmayı isterler ve etraflarındaki insanlar için bir şeyler yapmaktan çok hoşlanırlar.
TERAZİ BURCU ÇOCUĞU (23 Eylül - 22 Ekim)
Terazi burcu çocukları sevgi dolu şen ve neşelidir. Terazi çocukları problemsiz ve kolay büyürler. Uslu, söz dinleyen, yemek problemleri olmayan, huzurlu çocuklar olarak bilinirler. Sakin ve gürültüsüz bir ortamda kendi kendilerine çok rahat kalabilirler. Sakin ve huzurlu bir ortamda olmayı tercih ederler.Gürültü ve yüksek sesle konuşmalara bile tahammül edemezler. En büyük özellikleri çok kararsız olmalarıdır, seçim yapmaları çok zordur. Yanlış karar vermekten korkarlar. Seçim yapmak zorunda kalmak onları strese sokar.
Terazi çocuklarını büyütmenin kolay olduğu düşünülür, ama orta yolu bulmakta yardıma ihtiyacı olabilir. Terazi çocuğu etrafındaki insanlarla anlaşma, barış ve işbirliği içinde olmak ister, insanlara değer veren saygı duyan bir kişiliği vardır. Beraber olduğu insanlarla iyi geçirmek için çaba harcar. Terazi güzel bir dünya ister ve diğer insanlar üzerinde olumlu izlenimler bırakmaya dikkat eder. Ebeveynlerinin desteği, takdir ve sevgisi ile birlikte ileride çok başarılı olacak ve kişiliklerini kazanacaklardır. Küçük yaşlarında kabiliyeti olan konuları açığa çıkarmak ve bu yönde onları desteklemek gerekir.
AKREP BURCU ÇOCUĞU(24 EKIM-22 KASIM)
Akrep bebeği dünyaya gelince tüm gözler bu bebeğe çevrilir. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlılık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Bu durum uzun süre böyle devam edecektir, çünkü bu bebek ilgi odağı olmalıdır. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Minicikken bile insanları yönlendirmeye bayılır. Onunla iktidar çatışmalarına alışmanız gerekiyor, çünkü Akrep bebeği ebeveynleriyle birlikte, çevresindeki herkesin kendi kural ve planlarına uymasını bekler. Özetle Akrep bebeği son derece zekidir, istediği şeyleri kendi usulünce ister ve nasıl elde edeceğini çok iyi bilir. Akrep burcunun üreme organları hassastır. Dolayısıyla bebeğinizde idrar yolları, kalın bağırsak ve genital organlarla ilgili rahatsızlıklar görülebilir. Akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve en saldırgan olan burçtur. Doğal bir dedektif olan çocuğunuzdan pek çok şeyi sakladığınızı sanabilirsiniz. O ise pek çok şeyi en az sizin kadar bilir, ama belli etmez. Doğal sezgi ve analiz yeteneğini geliştireceği her türlü alanda başarılı olacaktır. Bebeğiniz büyüdüğünde matematik, tıp, petrol işleri, arkeoloji, antropoloji, maden mühendisliği, kimya ve fizik konuları ile ilgili işlerde başarılı olacaktır.
aynen canım katılıyorum ama o zamanlar herşey organikti ya sağlıklıydı mesela oyuncaklarımız çin malı değildi 1 milyoncular yoktu
ayy evet o dondurma çabuk erirdi ve elimize değmesin diye külahı yalardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?