2012 Ekim Anneleri

bizler tipik cadoloz kız çocuğu örneğiyiz galiba

eeeee şeyyy bizim evde o braunu da almanyada annemin dayısı getirmiş.. ne zenginliği allasen...

herşeyimiz bakkal ve seyyar satıcıydı..akşamüstü sırayla hepsi geçerdi,macuncu,süüüüüüüüüüüüüüüt darı,dondurmaaaaaaaaaaa...hemen zile basardım annem parayo yetiştirsin çabucak adamlar geçip gitmeden diye..güvenir ve yerdik.hiç irdelemezlerdi anneler..hiç annemim pistir kimbilir nerde nasıl yapıyor dediğini bilmem..o dondurmalar da ne çabuk erir akardı be

ben çıkıyorum kızlar kocam,kızım,kardeşim ayaklandılar bişeyler isteyip duruyorlar benden
oturduğumu gördüler ya.....
bensiz yapamazlar(hele kocam)şişko nerdesin diyor
hadi öptüm görüşürüz canlarım iyi geceler...

edammm, mercim, frhnrfhn, asudeD+, mavibattaniye+, yeniyeni, cimeka, camoka, aazzrraa

selam herkese

aynen canım katılıyorum ama o zamanlar herşey organikti ya sağlıklıydı mesela oyuncaklarımız çin malı değildi 1 milyoncular yoktu

ayy evet o dondurma çabuk erirdi ve elimize değmesin diye külahı yalardık

sağol cnm :) 2. bebiş geliyo demek sağlıkla güzelliklerle gelsin inşallahh
evet canım nasipse kızım 3yaşında abla olucak:)))
aaaaaaaaaaaaaa ne guseellllll gunu bellı olmussss.... maşallah bebeğine bu arada 21 eylul tam sınırda bır tarıh 2 gun beklese terazi burcu olur,yok beklemem derse başak hayırlısı olsunda
ah ah sora canım o kadr çok istedim ki terazi olsun ama 21inde doğumum olucak annem o gün izinli çünkü yoksa 28inde olması lazım dr da riske atmayalım dedi e 2gün var arada terazidende alır az bişi...

evet beni kızım akrep çok zor çokkk...

çünkü katkı maddeleri yoktu. dondurma dediğimiz şey dondurulmuş süt gibi bişeydi herhalde...onun için de eriyiveriyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…