2012 Ekim Anneleri

Gunaydiin
Saga donüyorum cat, sola donüyorum kut. Pelvik kemiğim benle konuşuyor bütün gece Bacaklarımda belden çekiyor. Ama geçecek hepsi geçecek şurada bir ay kaldı. Bugünlerimi arayacağım diye kendimi motive ediyorum bugün hepimiz için ağrınız birgun olsun. Biz aciktik kalkalım artık. Beni bekleyin anacigim

günaydın kızlar...sizlerdede kemik ağrısı varmı.birde saçma olabilir ama hamişliğinde saç kestiren varmı

ben kestirdim cnm saçımı en başta kayınvalidem kestirme günah çocuğun ömrü kısalırmış dedi diye kestirmemiştim sonra bişey dedi sinirlendim gittim kestirdim bende inanmıyorum öyle hurafelere allahın verdiği can saçın kesilmesiyle kısalmaz bnce

bende kestirmek istiyorum aslında çok uzadı artık yapamıyorum,hurafe olduğunu biliyorum yinede kestiremedim işte.ilk hamileliğimdede kestirmemiştim doğumda saçım belime kadardı.yine aynı oldu.doğumdan hemen sonra kestireceğim artık önümüzde kış iyi olacak.

Bu birkaç gündür artık bebeğin hareketleri iyice sertleşmeye başladı ve gece uyurken yan yattığımda resmen taşımakta zorlanıyorum canım acıyor bir süre sonra... sanırım bu ay bayağı zor olacak... ve eskiden yapmazdı fazla ama şimdi kasıklarıma doğruda bayağı sert sert vuruyor valla heyecan basıyor her vurduğunda acaba şimdimi diyor insan...

Günaydın Kızlar umarım herkesler iyidir..... Vuma günü kont gittim. kız çocuğummmm 1865 dr 43 cm olmuş:)) nst de çekildi kasılmam falan allaha şükür bişi çıkmadı. artık ayda 2 kere gitmeye başlıyorum doktoruma ayın 15 de tekrar gidiyor olacağım...

Benim dr 1 eylul itibariyle her hafta geleceksin dedi...

Aynı benimde öyle bazen ayağı cikcak sanıyorum bide gece ne zaman uyansam uyanık pitir pitir uyutmuyor beni:) gündüz yan gelip yatıyor yada ben hareketliyim diye hissetmiyorum

Günaydın kızlar doğum yaklaştı ben hala karar veremiyorum sezeryan mı normal mi siz kjarar verdinizmi

Neymis kemiklerim agriyormus, neymis hicbirsey istedigim gibi gitmiyormus orada analarin yuregi agriyor ben burada neler diyorum, dusunuyorum Ya artik her sabah bu haberleri gormekten tepkisiz hale gelmeye basladim. 9 sehit ne demek ya 9 haneye ates dustu demek Yeter artik....

Günaydınlar kızlarrr nasılsınız bakalımmm

yeminlen mokunu çıkarmışsınız 40 sayfa geçmiş yapamıcam

umarım doğuran eden yoktur..Çok önemli bişi varsa gidiyim geçmişe

Son düzenleme:
gunaydın kızlar umarım herkes ıyıdır
ben dun gece 12 de turkıyeye geldım.ucaga bınerken hıc sorun yasamadım raporumun oldugunu duyunca bakmadılar bıle sımdı annemdeyım doguma kadar evıme gecmeyecegım esım bır hafta sora gıdıyor tekrar doguma gelıcek. bende butun hazırlıklarımı burdan yapıcam bu ay alısverısle gecıcek sanırım bırde turkıye sogukmus ya ususdum sabah sabah ama yınede turkıyede olmak cok guzel cok.

Gunaydin kizlaaar

Sinek isiriklari ile dolu kasinan bacaklarimmm,izdirabim buyuk...
ilacli jel krem anlik iyi geliyor,isirmasin artik beniiii,kocisi isirsin su sineeekler
yahu zaten kanim az, onu da gelmis yutmus adi sinek

Masallah bebise
Doktorun kimdi senin cnm ???

kızlar eylül annelerinden birisi doğum yapmış erkek diye biliyolarmış kızları olmuş şok oldum

Aynı benimde öyle bazen ayağı cikcak sanıyorum bide gece ne zaman uyansam uyanık pitir pitir uyutmuyor beni:) gündüz yan gelip yatıyor yada ben hareketliyim diye hissetmiyorum

benimkisi gündüzleri çok hareketli oluyor geceleri uyuyor ama artık ağırlığı gece yatarken canımı acıtıyor sanırım o da uyurken iyice yana yana kayıyor kemikleri batıyor insana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…