2012 Ekim Anneleri

En son doktor kontrolünde doktorumuz doğum 6 ekime kadar kaymış demişti... bakalım bu hafta tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum ne diyecek... belki doğum şeklimizde netleşir... yani şuanda aslında kalan süremiz 33 gün kadarcık :)

Acaba benim kiz annesi gibi yaramazmi olacak 1 yasıma kadar hiç uyumuyomusumda:)

benimkiside gece uyumayı 2 haftadır falan öğrendi :) ondan öncesinde gece hiç uyumuyordu ama şimdi uyuyor sabahları erken uyanıyor... gündüzde genellikle çok çok az uyuyor... sanırım kızım çok iştahlı çünkü gündüz ben hep atıştırıyorum ve o da dahada deliriyor... gece yeme içme olmayıncada annesiyle birlikte mışıl mışıl uyuyor...

Kismetse epidural normal yapıcam
Öncelikle çok sğolcevabın için bende kısmetse İnşallah epidural normal doğum istiyorum ama doktorum sen çok heyecanlısın yapamzsın diyor galiba normal doğum öncesi olan muayeneler açılma muayenesi felan sanırım çok canını yakar dayanamazsın diyor bir de lağman kısmı var ama ne bileyim genede tam güvenemiyorum doktoruma sezeryan düşkünlükleri olduğu için bu kadın doğumcuların

Umarım dogana kadar benimkide öğrenir geceleri uyumayı:)

kızlar..herkese günaydın..
geceleri artık uyuyamıyorum ben kaç kere sağa sola dönüyorum saymadım.uykum bölününcede zor geçiyorum bi daha uykuya bide tuvalete kalkmaktan daraldım kızım resmen başını mesaneme dayamış. 10 dk da bir tuvalete gidesim gelio. gidiorum bişi yok benim gibi olan var mı? yürürken bile bazen zor yetişiyorum tuvalete kendime gülüyorum sonra.
bu hafta kontrolümüz var cumartesi. inşallah herşey yolundadır..

cnm doğurursun herkes doğuruyor biz mı doguramicaz. Ben bir aile saglıgı merkezinde hemsireyim kac tane gebem var yüzde 70 80 normal doğuruyor yani herkes yapabilir doga kanunu bu...

Canim benim epidural sezaryen olacak.

Canım neden normal değilde sezeryan istedin ben karar veremeiyorum normal mi sezeryan mi belki hani şekli seçerken benden farklı bildiğiniz bir şey vardır diye sebebini de açıklarsan sevinirim Allah hayırlısıyla doğurmanı ve doğurmamızı nasip eder İnşallah

Sıkışmadan dolayı gulemiyorum bile

cnm doğurursun herkes doğuruyor biz mı doguramicaz. Ben bir aile saglıgı merkezinde hemsireyim kac tane gebem var yüzde 70 80 normal doğuruyor yani herkes yapabilir doga kanunu bu...

peki sen biliyomusun o açılma muayeneleri felan cidden canımızı yakıyormu? ya annemler de aynını d,iyor kaynanam 5 tane babannem yedi tane doğurmuş ama işte bizim canımız biraz tatlı ya kan aldırsak on gün yatarız cinsinden...

Amin tatlim valla ben normal istiyordum lakin plasenta rahim agzini kapatmis bende,o yuzden mecburi sezos yani...ama bana kalsaydi epidural normal isterdim cunku arkidisim dogum yapti bu sekilde,ve cok memnun kaldi ve tavsiye etti ama ben de olmuyo iste...

Epiduralsiz normal dogum yapsam dayanabilir miyim acaba?

Ben de epiduralden korkuyorum...sonucta bel omurlari,omurilik bolgesi yani :18:

Bir de acisiz dogum diye bisey yoktatlicim,illa ki biseyler cekicez,sezaryende sonra,normalde once...eeee kolay mi bebik getiriyotpruz dunyaya,olacak o kadar annesi,kendini hazirla birazcik aciya,bak annelerimiz kacar tane dogurmus..

Çok sağol cevabın için benim doktorum da epidural olunca ağrı olmaz ama öncesindeki muayeneler canını çok yakar dedi öyle bir şey olmuş mu peki arkadaşına... Bence şanslısın en azından şu anda ne şekilde doğum yapacağını bilip ona göre haaraket ediyosun bense hala allak bullağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…