2012 Ekim Anneleri

valla bizdede durum çok benzer... benimde randevum haftaya 11 indeydi ama değiştirdim bu hafat 6 sında gidicem tırsıyorum bir sürprizle karşılaşmaktan o kadar çok ittiriyorki....

Alttan muayenede can yakan bir durum yok insan biraz irite oluyor ama korkmaya gerek yok

Alttan muayenede can yakan bir durum yok insan biraz irite oluyor ama korkmaya gerek yok

Çok sağol canım vallahi hastalarından çok ben soru sordum herhalde artık herşeyi akışına bırakmak en iyisi herhalde... Allah İnşallah hepimize gönlümüzdekinden, hayalimizdekinden bile daha harika bir doğum nasip etsin İnşallah, bebeklerimizin kaderini uzun bizimle birlikte sağlıklıca yazsın İnşallah...

kızlar eylül annelerinden birisi doğum yapmış erkek diye biliyolarmış kızları olmuş şok oldum

bana bu hiç mantıklı gelmiyor tamamen doktorun hastasıyla adam gibi ilgilenmemesinden kaynaklanıyor bence... bize doktorumuz kaç kere gösterdi yani öyle birşeyin olması çok saçma...

Olsun ben seve seve yanıtlarım:))

günaydın canım bizimde en son 4 ekim e kaymıştı merak ediyorum şimdi bu hafta gidecem bakalım bende çok merak ediyorum doğum için ne diceğini dr un :18: peki sana 6 ekime kaymış demiş ya dr un yani 6 ekimimi dikkate almak gerekiyor acaba?

günaydın canım aynen geceleri uyuyamıyorum sağa dön sola dön dönerken canım acıyor saat başı uyanıyorum wc ye
özellikle ayaktayken altıma kaçırcam gibi hıh diyorum koşuyorum wc ye bikaç damla söylemesi ayıp

Sezaryanin sonrasında acı cekmektensee normalin oncesinde cekerim

bende aynıı fikirdeyimm çarşamba kontorlüm var doktorumla konuşmadık daha doğum şeklini bu sefer sorucam bende şeker sınırda çıkmıştı ve oğlum kiloluydu kilosunu öğrenince sorcam daha ne kadar daha kilo alır şeker normal doğumu engellermi ben normal doğurmak istiyorum dicemm aynı doktora giden başka bir arkadaşım var ondada şeker vardı hatta o diyetle düzeltemedi insülin kullandı o normal doğurmuş buda bana umut oldu bende doğurabilirim yaniii

sezeryandanda öcü diye bahsediyo kimileri anlamıyorum ben kızlar neden böyle korkutuluyorki?

hatta dün akşam 2 kuzenim bendeydi 1 yıl önce sezeryan yaptılar genel anesteziyle..

normali falan boşver ol sezeryan diyor onlarda..

bünye meselesi tamamen onlar hiç sorun yaşamadılar maşallah hemen ayaklandılar..

Son düzenleme:
Mutlaka aciklik kontrol edilmistir ama bana bisey demedi acidi falan diye bende sormadim aciklik kontrolunu,sanirim korkulacak bisey degil yaa,olsa derdi ayy soyle canim acidi falan diye.bak nursesila da demis,korkulacak bisey degil diye.
tam kovaya çıkarırken yazını okudum

pöffffff,brck bir an once dogurmayi sirf artik mide bulantisi ve kusma olmasin,sakiz cignemiyim artik tum gun dye istiyorum.normal olmak nasildi yaa,bulantisiz uyanmak falan?ben unuttum bunu!

İsallah isteyen herkes normal doğurur....

günaydın annecikler.. hafta sonu istanbuldaydım arkadaşımın düğüne gittim. eminönüne falan gittim gördüğüm bütün hamileleri hımm bu da kesin ekim annesi diye nitelendirdim ama var mıydı hafta sonu eminönüde olan bu arada sabah 4 tüp kan verdik kaşıntılar ve diğer tetkikler için inşallah bi sorun çıkmaz.. düğünde herkes bana bakıyodu tanımadığım kadınlar hadi bakalım bi nefeste işallah dediler bana hadi bakalım dedim ben de o gazla sanki kolay olucakmış gibi geliyo doğumum bazen de nefesim daralıyo korkuyorum düşündükçe:18:

yesil33 geldi mi senin dr.izinden? gittin mi??
canım bugün gelmiş ama ameliyatları alacakmış perşembe öğlene kadar sekreteri gelmeyin boşuna dedi perşembe öğleden sonra gelin dedi ... artık perşembeyi beklicez bakalım tatlım

evet ya benimde bütün kuzenlerim sezeryan oldu ve hepsi çok rahat geçirdi hatta bundan 15 sene önce annem bile sezeryan oldu kardeşimde o bile rahat bi sıkıntısı yok kişiden kişiye değişiyor demekki ama bizimkiler çok memnun... hatta en son kuzenimin biri oldu erken doğum yaptı bide bebişi küvözde kaldı 10 gün ama o ilk günden ayaktaydı maşallah tabi sezeyan olun diye önermiyorum ama olacaklarıda korkutmamak lazım ben nasıl doğum yapcağım belli değil henüz ama Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin inşallahhh

dediğin gibi bünye meselesi hemen ertesi gün ayaklananda var 3 4 gün yatıp çocuğunu kucağına alamayanda benm çevremde herkes normal doğum diyolar hiç duymadım sezeryan iyi diyen hem ben zaten istemiyorum doğurcağım günü bilmeyi o güne kadar ölürüm stresten gelsin sancımm çekeyim saatlerce pırtlatayımm planlı olmasın benim doğumum korkuyorum çünküü geceleri doğumu düşünerek uyanıyorum annem 2 kere normal doğurmuş ve çok rahat olmuş sadece kardeşimde cahilliğinin kurbanı olmuş normal gelecek çocuğu sırf doktoru çağırdık sezeryan diye şimdi kızar normale dönersek diye kesmişler kadını çatlaklarım anama çekmiş belkim doğurma şeklimde anneme çekerrr :))

anladım canım ultrason ölçümlerinde erken çıkıyor dimi ?
hangi gün gidiyorsun dr a canım haber ver ben perşembe gidecem kısmetse çok heycanlanıyorum :18:

Ben bu gece gene kac defa istifra ettim, edam,brck,tanger sizlerde durumlar nasil?.

tatlım benumde bulantılarım devam edıyor gun ıcındede bır kez ıstıfra edıyorum genelde agzımdakı acı tatda gecmedı yemekde yıyemıyorum ole doya doya aclıkdanda kusuyorum resmen

Sıkışmadan dolayı gulemiyorum bile

valla bizdede durum çok benzer... benimde randevum haftaya 11 indeydi ama değiştirdim bu hafat 6 sında gidicem tırsıyorum bir sürprizle karşılaşmaktan o kadar çok ittiriyorki....

valla bebişim benide ittirip duruyo cumartesi dediğin inşallah bi sürprizle karşılaşmayız..ama işyerinde filan çok fena oluyo. durup durup wc ye koşuyorum. bazen dolu oluyo beklerken diyorum kesin kaçıcak
acaba diyorum aşağıda olmaları için vakit erken mi? bazıları erken inmiş filan diyo? bende anlamadım? [/FONT
]

geçmiş olsun canım..inş tahlillerin temzi çıkar..canım cumartesi eminönündeydim bende. iki haftadır mekan oldu bana:) kızıma kapı süsü mevlüt şekeri vs vs şeyler aldık. bende görüdğüm her hamileyi benzettip durdum:):)
doğum konusunda bende düşündükçe bazen nefesim kesilio allahım diyorum yardımcımız ol..hayrılısı ile güzel bir doğumla alayım yawrumu kucağıma. ben epidural normal doğum istiyorum. doktorum bi sorun olmadığını söylemişti en son. ama epidural için detaylı konuşmadık. bakalım nasıl olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…