kızlar..herkese günaydın..
geceleri artık uyuyamıyorum benkaç kere sağa sola dönüyorum saymadım.uykum bölününcede zor geçiyorum bi daha uykuya bide tuvalete kalkmaktan daraldım kızım resmen başını mesaneme dayamış. 10 dk da bir tuvalete gidesim gelio. gidiorum bişi yok benim gibi olan var mı? yürürken bile bazen zor yetişiyorum tuvalete kendime gülüyorum sonra.
bu hafta kontrolümüz var cumartesi. inşallah herşey yolundadır..
peki sen biliyomusun o açılma muayeneleri felan cidden canımızı yakıyormu? ya annemler de aynını d,iyor kaynanam 5 tane babannem yedi tane doğurmuş ama işte bizim canımız biraz tatlı ya kan aldırsak on gün yatarız cinsinden...
Alttan muayenede can yakan bir durum yok insan biraz irite oluyor ama korkmaya gerek yok
Epiduralsiz normal dogum yapsam dayanabilir miyim acaba?
Ben de epiduralden korkuyorum...sonucta bel omurlari,omurilik bolgesi yani :18:
kızlar eylül annelerinden birisi doğum yapmış erkek diye biliyolarmış kızları olmuş şok oldum
Çok sağol canım vallahi hastalarından çok ben soru sordum herhalde artık herşeyi akışına bırakmak en iyisi herhalde... Allah İnşallah hepimize gönlümüzdekinden, hayalimizdekinden bile daha harika bir doğum nasip etsin İnşallah, bebeklerimizin kaderini uzun bizimle birlikte sağlıklıca yazsın İnşallah...
günaydın canım bizimde en son 4 ekim e kaymıştı merak ediyorum şimdi bu hafta gidecem bakalım bende çok merak ediyorum doğum için ne diceğini dr un :18: peki sana 6 ekime kaymış demiş ya dr un yani 6 ekimimi dikkate almak gerekiyor acaba?En son doktor kontrolünde doktorumuz doğum 6 ekime kadar kaymış demişti... bakalım bu hafta tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum ne diyecek... belki doğum şeklimizde netleşir... yani şuanda aslında kalan süremiz 33 gün kadarcık :)
kızlar..herkese günaydın..
geceleri artık uyuyamıyorum benkaç kere sağa sola dönüyorum saymadım.uykum bölününcede zor geçiyorum bi daha uykuya bide tuvalete kalkmaktan daraldım kızım resmen başını mesaneme dayamış. 10 dk da bir tuvalete gidesim gelio. gidiorum bişi yok benim gibi olan var mı? yürürken bile bazen zor yetişiyorum tuvalete kendime gülüyorum sonra.
bu hafta kontrolümüz var cumartesi. inşallah herşey yolundadır..
Sezaryanin sonrasında acı cekmektensee normalin oncesinde cekerim
Mutlaka aciklik kontrol edilmistir ama bana bisey demedi acidi falan diye bende sormadim aciklik kontrolunu,sanirim korkulacak bisey degil yaa,olsa derdi ayy soyle canim acidi falan diye.bak nursesila da demis,korkulacak bisey degil diye.Çok sağol cevabın için benim doktorum da epidural olunca ağrı olmaz ama öncesindeki muayeneler canını çok yakar dedi öyle bir şey olmuş mu peki arkadaşına... Bence şanslısın en azından şu anda ne şekilde doğum yapacağını bilip ona göre haaraket ediyosun bense hala allak bullağım...
tam kovaya çıkarırken yazını okudum
İsallah isteyen herkes normal doğurur....bende aynıı fikirdeyimm çarşamba kontorlüm var doktorumla konuşmadık daha doğum şeklini bu sefer sorucam bende şeker sınırda çıkmıştı ve oğlum kiloluydu kilosunu öğrenince sorcam daha ne kadar daha kilo alır şeker normal doğumu engellermi ben normal doğurmak istiyorum dicemm aynı doktora giden başka bir arkadaşım var ondada şeker vardı hatta o diyetle düzeltemedi insülin kullandı o normal doğurmuş buda bana umut oldu bende doğurabilirim yaniii
günaydın canım bizimde en son 4 ekim e kaymıştı merak ediyorum şimdi bu hafta gidecem bakalım bende çok merak ediyorum doğum için ne diceğini dr un :18: peki sana 6 ekime kaymış demiş ya dr un yani 6 ekimimi dikkate almak gerekiyor acaba?
Valla bana söylediği eğer normal olursa 6 ekime kadar olur dedi.. zaten sezeryan olursa 1 hafta 10 gün erken alacağız çünkü normal doğum sancılarının başlamasını bekleyip riske atamayız dedi.. zaten o tarihtede artık bebek için bir sıkıntı kalmıyor doğmasında.. ama açıkçası bu hafta ne diyecek bende merak ediyorum...
canım bugün gelmiş ama ameliyatları alacakmış perşembe öğlene kadar sekreteri gelmeyin boşuna dedi perşembe öğleden sonra gelin dedi ... artık perşembeyi beklicez bakalım tatlımyesil33 geldi mi senin dr.izinden? gittin mi??
sezeryandanda öcü diyeıo bahsediyo kimileri anlamıyorum ben kızlar neden böyle korkutuluyorki?
hatta dün akşam 2 kuzenim bendeydi 1 yıl önce sezeryan yaptılar genel anesteziyle..
normali falan boşver ol sezeryan diyor onlarda..
bünye meselesi tamamen onlar hiç sorun yaşamadılar maşallah hemen ayaklandılar..
sezeryandanda öcü diyeıo bahsediyo kimileri anlamıyorum ben kızlar neden böyle korkutuluyorki?
hatta dün akşam 2 kuzenim bendeydi 1 yıl önce sezeryan yaptılar genel anesteziyle..
normali falan boşver ol sezeryan diyor onlarda..
bünye meselesi tamamen onlar hiç sorun yaşamadılar maşallah hemen ayaklandılar..
Valla bana söylediği eğer normal olursa 6 ekime kadar olur dedi.. zaten sezeryan olursa 1 hafta 10 gün erken alacağız çünkü normal doğum sancılarının başlamasını bekleyip riske atamayız dedi.. zaten o tarihtede artık bebek için bir sıkıntı kalmıyor doğmasında.. ama açıkçası bu hafta ne diyecek bende merak ediyorum...
Ben bu gece gene kac defa istifra ettim, edam,brck,tanger sizlerde durumlar nasil?.
Sıkışmadan dolayı gulemiyorum bile
valla bizdede durum çok benzer... benimde randevum haftaya 11 indeydi ama değiştirdim bu hafat 6 sında gidicem tırsıyorum bir sürprizle karşılaşmaktan o kadar çok ittiriyorki....
günaydın canım aynen geceleri uyuyamıyorum sağa dön sola dön dönerken canım acıyor saat başı uyanıyorum wc ye
özellikle ayaktayken altıma kaçırcam gibi hıh diyorum koşuyorum wc ye bikaç damla söylemesi ayıp
günaydın annecikler.. hafta sonu istanbuldaydım arkadaşımın düğüne gittim. eminönüne falan gittim gördüğüm bütün hamileleri hımm bu da kesin ekim annesi diye nitelendirdim ama var mıydı hafta sonu eminönüde olanbu arada sabah 4 tüp kan verdik kaşıntılar ve diğer tetkikler için inşallah bi sorun çıkmaz.. düğünde herkes bana bakıyodu tanımadığım kadınlar hadi bakalım bi nefeste işallah dediler bana hadi bakalım dedim ben de o gazla sanki kolay olucakmış gibi geliyo doğumum bazen de nefesim daralıyo korkuyorum düşündükçe:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?