anladım canım ultrason ölçümlerinde erken çıkıyor dimi ?
hangi gün gidiyorsun dr a canım haber ver ben perşembe gidecem kısmetse çok heycanlanıyorum :18:
valla bebişim benide ittirip duruyocumartesi dediğin inşallah bi sürprizle karşılaşmayız..ama işyerinde filan çok fena oluyo. durup durup wc ye koşuyorum. bazen dolu oluyo beklerken diyorum kesin kaçıcak
acaba diyorum aşağıda olmaları için vakit erken mi? bazıları erken inmiş filan diyo? bende anlamadım? [/FONT]
geçmiş olsun canım..inş tahlillerin temzi çıkar..canım cumartesi eminönündeydim bende. iki haftadır mekan oldu bana:) kızıma kapı süsü mevlüt şekeri vs vs şeyler aldık. bende görüdğüm her hamileyi benzettip durdum:):)
doğum konusunda bende düşündükçe bazen nefesim kesilioallahım diyorum yardımcımız ol..hayrılısı ile güzel bir doğumla alayım yawrumu kucağıma. ben epidural normal doğum istiyorum. doktorum bi sorun olmadığını söylemişti en son. ama epidural için detaylı konuşmadık. bakalım nasıl olucak?
Sekersiz sakizi denedin mi?tatlım benumde bulantılarım devam edıyor gun ıcındede bır kez ıstıfra edıyorum genelde agzımdakı acı tatda gecmedı yemekde yıyemıyorum ole doya doya aclıkdanda kusuyorum resmen
ben karar vermeyi beklemiyorum açıkçası.. şartlar ne gerektirirse o olacak haliyle..hayırlısını isterim..Günaydın kızlar doğum yaklaştı ben hala karar veremiyorum sezeryan mı normal mi siz kjarar verdinizmi
hiç sorma yaNeymis kemiklerim agriyormus, neymis hicbirsey istedigim gibi gitmiyormus orada analarin yuregi agriyor ben burada neler diyorum, dusunuyorumYa artik her sabah bu haberleri gormekten tepkisiz hale gelmeye basladim. 9 sehit ne demek ya 9 haneye ates dustu demek Yeter artik....
doğuran yok.. çok önemli bir şey de olmadı sanırım...Günaydınlar kızlarrr nasılsınız bakalımmm
yeminlen mokunu çıkarmışsınız 40 sayfa geçmiş yapamıcam
umarım doğuran eden yoktur..Çok önemli bişi varsa gidiyim geçmişe
hoşgeldingunaydın kızlar umarım herkes ıyıdır
ben dun gece 12 de turkıyeye geldım.ucaga bınerken hıc sorun yasamadım raporumun oldugunu duyunca bakmadılar bıle sımdı annemdeyım doguma kadar evıme gecmeyecegım esım bır hafta sora gıdıyor tekrar doguma gelıcek. bende butun hazırlıklarımı burdan yapıcam bu ay alısverısle gecıcek sanırım bırde turkıye sogukmus ya ususdum sabah sabah ama yınede turkıyede olmak cok guzel cok.
evet öyle,gayseriiii ığhığhhhhhhhhCimekacim o soyleydi sanirim,ığh ığhhh gayseriiiii
benimki de gün içinde kıpır kıpır ama gece eğer tuvalete gidersem veya mutfağa falan, o zaman uyanıyor tek..benimkisi gündüzleri çok hareketli oluyor geceleri uyuyor ama artık ağırlığı gece yatarken canımı acıtıyor sanırım o da uyurken iyice yana yana kayıyor kemikleri batıyor insana...
tam kovaya çıkarırken yazını okudum
Canım mevlüt şekeri ve kapı süsü için erken değil mi hani kırkında olmuyomu bunlar kapı süsünü de evin kapısına asıyosun demi
valla bebişim benide ittirip duruyocumartesi dediğin inşallah bi sürprizle karşılaşmayız..ama işyerinde filan çok fena oluyo. durup durup wc ye koşuyorum. bazen dolu oluyo beklerken diyorum kesin kaçıcak
acaba diyorum aşağıda olmaları için vakit erken mi? bazıları erken inmiş filan diyo? bende anlamadım? [/FONT]
geçmiş olsun canım..inş tahlillerin temzi çıkar..canım cumartesi eminönündeydim bende. iki haftadır mekan oldu bana:) kızıma kapı süsü mevlüt şekeri vs vs şeyler aldık. bende görüdğüm her hamileyi benzettip durdum:):)
doğum konusunda bende düşündükçe bazen nefesim kesilioallahım diyorum yardımcımız ol..hayrılısı ile güzel bir doğumla alayım yawrumu kucağıma. ben epidural normal doğum istiyorum. doktorum bi sorun olmadığını söylemişti en son. ama epidural için detaylı konuşmadık. bakalım nasıl olucak?
kızlarrr kapı süsü alıcam bende acaba hangi kapıya assam dış kapıya asmak istiyorum aslında ama bizim binanın kapısı hiç kilitlenmiyo hep açık 1 keresinde terliklerimi çalmışlar onuda alıp giderlermiki dış kapıya yazılardan alayım diyorum hoşgeldin bebeğim yazan onlar fazla pahalı değil heralde yani alıp gitseler içim acımaz diğer yuvaqrlak olanıda kendi odasına asayım diyorum
iyiyiz fındığım sen napıyosun:) kaçmışsın hemen ama nereye gittin
sezeryandanda öcü diye bahsediyo kimileri anlamıyorum ben kızlar neden böyle korkutuluyorki?
hatta dün akşam 2 kuzenim bendeydi 1 yıl önce sezeryan yaptılar genel anesteziyle..
normali falan boşver ol sezeryan diyor onlarda..
bünye meselesi tamamen onlar hiç sorun yaşamadılar maşallah hemen ayaklandılar..
Eylul Annelerinden Hamilelik Takvimi bitip, hala doguramayan bir kizcagiz var...''Oglumm geeel artiik'' diyooo
kiyamam ama ya...
hımm elinde poşet olan biri vardı yan tarafımda oturuyolardı bişiler yiyolardı sen miydin yoksa ooşey şimdi epidural normalde doğum sancısını çekiyoruz o son çıkma anını mı hissetmiyoruz ?
idare ediyorum ,vallahi çalışırken daha iyiydim sanki ben ya
annem var 1 haftadır, her yer kalktı temizlendi ,sözde ben bişey yapmıyorum ama yine de kıpır kıpır oturamadım ki yerime
bugünde kuzenim geliyor eşi ve çocuklarıyla ,hadi sabah kalk yine yemek , ütüleri kaldır falanbikaç gün sonra da kardeşi gelcekmiş eşi ve kızıyla
off misafir lazım sanki bana, gelme de denmiyor işte napçan
annem Allah razı olsun herşeyi yapıyor ama o gezinirken bile ben yoruluyorum sanki
izne çıktım doya doya dinleneyim diye daha kısmet olmadı valla
çrş doktorumuza gidicez bakalım tosun paşam napıyo
2 gecedir kasıklarımda çok sancı olmaya başladı geriliyo karnım
bende perşembe gidicem cuma yazarım ne olduğunu bakalım hayırlısı... ölçümlere göre 2 hafta falan önde çıktı bakalım çok merak ediyorum şimdi ne diyecek ilk bebek oluncada insan bilemiyor ki hangi ağrı normal hangisi değil... yada şimdi önde çıkınca sonra tekrar ilk haftasına döner mi :) valla bakalım ne olacak merak içindeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?