- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kapı süsü için canım önce hastane kapısına asıosun, doğumdan sonrada eve:) istersen dış kapıya istersen bebişin odasının kapısına asıosun. biz odasının kapısına asıcaz kısmetse.
ben istanbulda oturuyorum ama ailem izmitte. doğumumu izmitte yapıcam allah nasip ederse. 40ım çıkana kadarda orda kalıcaz. oralarda uyguna bulmam diye aldık burdan şimdiden. şeker dediğim şekeri koyacağımız şeyleri aldık:)şekeri en son alıcaz canım. akşam resimlerini çekip ciciler topiğine koyarım.[/QUOTE
Allah hayırlısını versin İnşallah. Tabi şeker hastaede de veriliyor değilmi
kızlar ben mevlüt şekeri ve bebek şekerinin farkını anlamadım aynısı değil mi?ben mevlütte değil de gelen gidene vermek için bi 50 tane almayı düşünüyorum. burada akraba yok zaten. arkadaşlar falan gelir o da 50 taneyi bulmaz bile... bebek şekeri olarak geçiyor ama lavanta yaptırmak istiyorum. bu arada kapı süsü isterseniz odasına isterseniz evin kapısına asılır.mevlütte olması gerekmez.doğduğu gün bile assanız olur yani...
Doğuma 38 gün kaldı. Eşimle biraz limoniyiz canım çok fena sıkıldı... Bu gün bebişin sepetini süsleyecektim ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor daha geceliğimi bile almadım üstelik tüp bebek ile uzun bi uğraştan sonra hamile kalmıştım ama şimdi içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor... Offf yaaa off
kizlar asagi inmesinden bahsedilmis seyi merak ediyorm
dr kontrolunde ultrasonda mi anlasiliyo yoksa illaki alttan mi muayene edince anlar dogum kanalina girdigini :26:
aynı şey canım..bizde 60 tane aldık. hastaneye de götürücez, orda gelene vericez. benim aldığım şey kese şeklinde. küçük çantacıklar. içine koymaya lavanta aldık. onları hazırlayıp koyucaz. birde şeker alıcaz işte. gelene gidene dediğin gibi o küçük çantacıklardan vericez birde şeker ikram edicez. mevlittede aynı şey olucak işte..benimde burda çok akrabam olmadığı için komşu arkadaş yeticek o kadar zaten. kapı süsüde dediğim gibi doğduğu gün asıcam. mevlidi beklemiycem.
Doğuma 38 gün kaldı. Eşimle biraz limoniyiz canım çok fena sıkıldı... Bu gün bebişin sepetini süsleyecektim ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor daha geceliğimi bile almadım üstelik tüp bebek ile uzun bi uğraştan sonra hamile kalmıştım ama şimdi içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor... Offf yaaa off
ultrasonda başı aşağıda mı onu görüyor ama kanala girip girmediği çatıdan anlaşılıyor sanırsam galiba herhaldekizlar asagi inmesinden bahsedilmis seyi merak ediyorm
dr kontrolunde ultrasonda mi anlasiliyo yoksa illaki alttan mi muayene edince anlar dogum kanalina girdigini :26:
Kızlar bu lavanta ne oluyoki şekeri çikolatayı duydumda lavantayı ilk kez duyuyorum onun ne anlamı var bir de bunları internet sitesi varmıdır alabileceğimiz
Kızlar bu lavanta ne oluyoki şekeri çikolatayı duydumda lavantayı ilk kez duyuyorum onun ne anlamı var bir de bunları internet sitesi varmıdır alabileceğimiz
ultrasonda başı aşağıda mı onu görüyor ama kanala girip girmediği çatıdan anlaşılıyor sanırsam galiba herhalde
canım şimdi süslü püslü yaptırıyoruz ama şekerini çıkarıp yiyorlar bozuluyor veya bir süre sonra o şekerler kurtlanıyor paket,ambalaj vs. bozulmaması açısından ben şeker yerine lavanta koydurcam içine... gelen gidene o bebk şekerlerinden vereceğim. ayrıyeten tek çikolata veya lokum gibi bişey de alırım herhalde..
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ
ben bu siteden sipariş vermeyi düşünüyorum kapıda ödemesi de varmış... zararı olmaz...
tunaydın hastaneden geldık kızçemi görduk.dr sordum erkek çıkmaz deme dıye kesınlıkle 100 de 100 kız dedi sata göre 34 haftamız bıttı bugun ve kılomuz 2,980 boyumuz 48,5 çıktı nst ye gırdım sancı çıkmadı hersey normal hatta dr erken dogum yapmıcaksın tam gunu gunune alıcam bebegı dedı ve tahmını dogum kılosuda 3.800 54 cm dedi
tunaydın hastaneden geldık kızçemi görduk.dr sordum erkek çıkmaz deme dıye kesınlıkle 100 de 100 kız dedi sata göre 34 haftamız bıttı bugun ve kılomuz 2,980 boyumuz 48,5 çıktı nst ye gırdım sancı çıkmadı hersey normal hatta dr erken dogum yapmıcaksın tam gunu gunune alıcam bebegı dedı ve tahmını dogum kılosuda 3.800 54 cm dedi
cnm benım boyum 1,69 eşimin boyu 1,78maşallah subhanallah.. haberler iyi deseneboyu uzun olacak demek ki..senin ve eşinin boylarınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?