2012 Ekim Anneleri

aynı şey canım..bizde 60 tane aldık. hastaneye de götürücez, orda gelene vericez. benim aldığım şey kese şeklinde. küçük çantacıklar. içine koymaya lavanta aldık. onları hazırlayıp koyucaz. birde şeker alıcaz işte. gelene gidene dediğin gibi o küçük çantacıklardan vericez birde şeker ikram edicez. mevlittede aynı şey olucak işte..benimde burda çok akrabam olmadığı için komşu arkadaş yeticek o kadar zaten. kapı süsüde dediğim gibi doğduğu gün asıcam. mevlidi beklemiycem.

Son düzenleme:
kizlar asagi inmesinden bahsedilmis seyi merak ediyorm
dr kontrolunde ultrasonda mi anlasiliyo yoksa illaki alttan mi muayene edince anlar dogum kanalina girdigini :26:

Mrb
Simdi esin arasa,gonlunu alsa dunyalar senin olacak biliyorum :)
olur arada oyle ufak limonilikler,uzulme...

Hassas donemlerimizi,alinganliklarimizi,kirilmalarimizi cogu zaman anlayamaz bu erkekler ve anlamalarini beklemekle gecer omrumuz :) bazen bir bakmissin hic olmadik yerde de anlarlar.Doga oyle yaratmis onlari ne yaparsin canim...Duzelecek uzulme...

Bugun canin ne yapmak istiyorsa onu yap bence,once soyle guzel bir hareketli muzik ac,bebisin de sevinsin hoppidi hoppidi

Gecelik olayinda da yardimci oluruz arkadaslarla,internetden mi,magazadan mi almak istiyorsun butce ne kadar vs...gibi...

dr kontrolunde ultrasonda mi anlasiliyo yoksa illaki alttan mi muayene edince anlar dogum kanalina girdigini :26:

ultrasonda bakınca da anlıyor canım...baş çevresini ölçerken genelde söylüyor bizim doktor aşağı inmiş diyee

Kızlar bu lavanta ne oluyoki şekeri çikolatayı duydumda lavantayı ilk kez duyuyorum onun ne anlamı var bir de bunları internet sitesi varmıdır alabileceğimiz

Pınarcım hiç takma emin olki hamilelik psikolojisiyle sen de alınganlık yapıyorsun biraz hem varya erkekler belli edemiyorlar ama emin ol eşlerinden çok daha fazla korkuyorlar sana veya bebeğe birşeymi olacak diye bunu da belli edemeyip içlerinde yaşadıkları için patlamaları daha farklı oluyor eminim onun aklı çıkıyordur senin için hem de hiçççç merak etme gecelikmiş terlikmiş bir günlük iş interneti var şehrini söyle ona göre mekanları buyluruz biz sana hiç takma şimdi kafana bebişin gelip sana muhtaç muhtaç üzüm üzüm gözlerine bakınca eşinin sevgisi de saygısı da bi kat daha artacak sana ve tabiki bağlılığı da kolymı annemiz babamız gibi bizde bir aile olacağız İnşallah artık....

ultrasonda başı aşağıda mı onu görüyor ama kanala girip girmediği çatıdan anlaşılıyor sanırsam galiba herhalde
Kızlar bu lavanta ne oluyoki şekeri çikolatayı duydumda lavantayı ilk kez duyuyorum onun ne anlamı var bir de bunları internet sitesi varmıdır alabileceğimiz

canım şimdi süslü püslü yaptırıyoruz ama şekerini çıkarıp yiyorlar bozuluyor veya bir süre sonra o şekerler kurtlanıyor paket,ambalaj vs. bozulmaması açısından ben şeker yerine lavanta koydurcam içine... gelen gidene o bebk şekerlerinden vereceğim. ayrıyeten tek çikolata veya lokum gibi bişey de alırım herhalde..

ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - BEBEK ŞEKERİ

ben bu siteden sipariş vermeyi düşünüyorum kapıda ödemesi de varmış... zararı olmaz...

canım o, tercih ettiğin dağıtacağın süsün türüne göre değişiyo. magnetli olanlar oluyo mesela onlarda lavanta oluyo. şekerli olmuyo. şekeri ayrı ikram ediosun. bazı türleri magnetli filan olmuyo nikah şekeri gibi düşün şeklini. o şekilde oluyo onlar zaten badem şekerli oluyo. o zaman lavanta olmuyo şekerli vermiş oluosun süsü. olay o:)

Sağol canım ben de bir bakayım

merhaba kızlar...

bugün okula gittim seminerin ilk günüydü,arkadaslarla sohbet muhabbet kahvaltı geçti... güzeldi özlemişim arkadaslarımı...
herkes defnoşumla ilgilendi bugün o da kıpır kıpırdı

dün de son eksiklerimizi aldık arabamız vs... baya pahalı tuttu bu seferki alışveriş ama napalım ilk bebek dedik,umarım huzurlu bir bebek olur da biner keyfini cıkarırız arabasının.. e bebek lansınoh göğüs ucu kremini de hediye etti bir kaç güne baslıycam ben yavastan kullanmaya..

şimdi mutfaga gidip yemek yapıcam,aksama güzel bir sofra kurayım kocama yoğunmuş bugün.. sizler ve bebekleriniz de iyidir umarım...

görüşürüzzz...

tunaydın hastaneden geldık kızçemi görduk.dr sordum erkek çıkmaz deme dıye kesınlıkle 100 de 100 kız dedi sata göre 34 haftamız bıttı bugun ve kılomuz 2,980 boyumuz 48,5 çıktı nst ye gırdım sancı çıkmadı hersey normal hatta dr erken dogum yapmıcaksın tam gunu gunune alıcam bebegı dedı ve tahmını dogum kılosuda 3.800 54 cm dedi

maşallah subhanallah.. haberler iyi deseneboyu uzun olacak demek ki..senin ve eşinin boylarınız kaç?

aahh süpermişşş.... maşşallah kuzuya... darısı bizlere inşallah...

maşallah canım...ne güzel haberler böyle satla uyumlu bebişin demekki..ne önce ne sonra gününde doğucak allah nasip ederse.. banada geçen hafta tahmini doğum kilosunun üç buçuğun üstünde olacağını boyunundan en az 52cm olacağını söylemişti. bakalım tutturacaklar mı:):)

kızlar ben nst de fenalastım çok kötu sızdede oldumu hamılelıgım boyunca sırt ustu yatamadım hıç nst ıçın yattım 5 dk gecmeden tansıyonum duştu soguk terler dökmeye basladım bırden bulantı geldı vucudum boşaldı nasıl kalktıgımı bılemedım sonra hemsıre yan yatırdı ıyı geldı

merhaba kızlar nasılsınız bugun :)

sırt ağrılarım dısında cok iyiyim cok sükür rabbime...

hepinize güzel bir pazartesi günü ve ondan da güzel bir hafta dilerimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…