2012 Ekim Anneleri

Herkes iyidir umarım.Benim 2-3 gündür adet sancılarım başladı resmen. Birde kalça kemiklerim çok ağrıyor. Doğum ağrılarının başlangıcı herhalde sizde aynı şikayetleri yaşıyormusunuz ?

maşallah canım bebeğine

kızlarr bebişleriniz 32 33 haftalarda kaç kiloyduuu benm sevgili oğlum geçen ay 1700 grdı kaç oldu acaba bu ay meraklar içindeyim umarım çok almamıştır yine zaten iri bebek sınırındayızz çarşambayı iple çekiyorummm inşallah düzelmiştir herşey geçen ay moralimiz bozulmuştu bu ay düzelir inşallahhhh

slm kızlarrrr

bizde şimdi okuldan geldik kızımla ilk iş günümüzdü güzel geçti

2 aydır eve tıkılınca rahatladığımı anladım bugün fazla da durmadık izin alıp geldim inşallah iki hafta böyle çabucak geçer

bende zorlandım yan yattım canım ya sırt ustu nefesim fln kesilio benimde.ya çatı muayenesi cok acıtıomuş kızlar napcam korkuom hiç yaptırmadan sezeryan ıstıom fln mı desem

maşallah bebişine

bahsettiğin ağrılar bende de basladı tatlım hatta dün gece cok korktum...

bel, kasık, kalca ağrısı cok kötüydü...

eşim neredeyse tüm gece uyumamış bişi olur mu diye...

acıkcası korktum acaba bişi mi oluyor diye..

maşallah bebişine

iyi de sen neden sırt üstü yattın ki sağa dönmen gerekiyo nst de:44:

kızlarr ben cumartesi işten çıkıp eve gittim oturdum dinlenmek için oğlum kıçını çıkardı gerdi karnımı bende 2 elimle sağdan soldan kavradım bi ellimle diğer tarafa ittirdim hoopp kaydı çocuk kenara hiç düşünmemiştim yerinden kıpırdıcağını bi tuhaf oldum anlatamam sağda duran popo ortaya kaydı tırstım ama bişey olurmu acaba diye sonra eşime anlatttım böyle böyle yaptım diye kızdı bana üstüne annemde bi güzel fırçaladı neden yapıyosun diye allahtan hemen kıpırdadı yoksa kafayı yerdimm

ama dümdüz olmamak daha doğru.. kafamızın altına bişey istesek rahat ederiz...

Selam kızlar, umarım herkes iyidir...

Ben pek iyi değilim çok fena üşüttüm Üç gündür burun akıntısı bu gün de çok fena öksürük başladı...Ödüm kopuyor öksürürken tıksırırken dikişlerim açılıp bir şey olacak diye, ne yapacağımı şaşırdım. İlaç da kullanamıyorum haliyle. Ihlamurla filan idare ediyorum... Stresten uyuyamıyorum geceleri. Of. Tavsiyesi olan var mı bu konuda? Nasıl kolay atlatırım ben bunu?

Bu arada geçen hafta 34.hafta kontrolümüz vardı, Can'ım 225 gr olmuş, boy 44 cm. Ben 59 kg olmuşum. 3 Ekim sezaryen tarihimiz. Sezaryen ücreti 1000 TL, epidural 100, ağrı pompası 70 TL. Çocuk yoğun bakım (Allah Korusun) filan herşey dahil fiyatı bu.

Bu arada taşınıyoruz. Beylikdüzü'nden Mimaroba'ya. Müstakil bahçeli site içersinde bir eve taşınıyoruz önümüzdeki 15 gün içersinde hayırlısıyla. Durduk durduk son dakika...Umarım üstesinden gelebilirim bu halde.

Dua edin bana, önce iyileşeyim

yok canım benıde sırt üstü yatırdılar ya

yoooooo,öyle bir gereklilik yok.. ben 3 kez girdim üçü de sırtüstüydü..netteki videolarda da hep öyle..

allah allah niye öyleki ben nst ye girdiğimde hemşire önce sırt üstü yatırıp kemerleri bağlıyo sonra bana sağa dön ayakların ı uzat diyo 10 dk yatıyorum ve işlem bitiyo sırt üstü yatmamak gerek diye biliyodum bende her yerde farklı mı acaba?

bende zorlandım yan yattım canım ya sırt ustu nefesim fln kesilio benimde.ya çatı muayenesi cok acıtıomuş kızlar napcam korkuom hiç yaptırmadan sezeryan ıstıom fln mı desem

ah ahhh o korku bende de var ama napalım.. doğumun ön hazırlığı olarak düşünüp kendimi rahatlatmaya calışıyorum... umarım rahat atlatırız..

geçmiş olsun canım bol bol meyve tüket ve bol sıvı al inşallah çabuk atlatırsın

bende yorulunca oluyor sanırım ve biraz arabayla yolculuk yapınca çok şiddetleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…