tunaydın hastaneden geldık kızçemi görduk.dr sordum erkek çıkmaz deme dıye kesınlıkle 100 de 100 kız dedi sata göre 34 haftamız bıttı bugun ve kılomuz 2,980 boyumuz 48,5 çıktı nst ye gırdım sancı çıkmadı hersey normal hatta dr erken dogum yapmıcaksın tam gunu gunune alıcam bebegı dedı ve tahmını dogum kılosuda 3.800 54 cm dedi
Masallah bebise
Doktorun kimdi senin cnm ???
kızlar ben nst de fenalastım çok kötu sızdede oldumu hamılelıgım boyunca sırt ustu yatamadım hıç nst ıçın yattım 5 dk gecmeden tansıyonum duştu soguk terler dökmeye basladım bırden bulantı geldı vucudum boşaldı nasıl kalktıgımı bılemedım sonra hemsıre yan yatırdı ıyı geldı
kızlar ben nst de fenalastım çok kötu sızdede oldumu hamılelıgım boyunca sırt ustu yatamadım hıç nst ıçın yattım 5 dk gecmeden tansıyonum duştu soguk terler dökmeye basladım bırden bulantı geldı vucudum boşaldı nasıl kalktıgımı bılemedım sonra hemsıre yan yatırdı ıyı geldı
Herkes iyidir umarım.Benim 2-3 gündür adet sancılarım başladı resmen. Birde kalça kemiklerim çok ağrıyor. Doğum ağrılarının başlangıcı herhalde sizde aynı şikayetleri yaşıyormusunuz ?
maşallah bebişine
iyi de sen neden sırt üstü yattın ki sağa dönmen gerekiyo nst de:44:
iyi de sen neden sırt üstü yattın ki sağa dönmen gerekiyo nst de:44:
yok canım benıde sırt üstü yatırdılar ya
yoooooo,öyle bir gereklilik yok.. ben 3 kez girdim üçü de sırtüstüydü..netteki videolarda da hep öyle..
bende zorlandım yan yattım canım ya sırt ustu nefesim fln kesilio benimde.ya çatı muayenesi cok acıtıomuş kızlar napcam korkuom hiç yaptırmadan sezeryan ıstıom fln mı desem
Selam kızlar, umarım herkes iyidir...
Ben pek iyi değilim çok fena üşüttümÜç gündür burun akıntısı bu gün de çok fena öksürük başladı...Ödüm kopuyor öksürürken tıksırırken dikişlerim açılıp bir şey olacak diye, ne yapacağımı şaşırdım. İlaç da kullanamıyorum haliyle. Ihlamurla filan idare ediyorum... Stresten uyuyamıyorum geceleri. Of. Tavsiyesi olan var mı bu konuda? Nasıl kolay atlatırım ben bunu?
Bu arada geçen hafta 34.hafta kontrolümüz vardı, Can'ım 225 gr olmuş, boy 44 cm. Ben 59 kg olmuşum. 3 Ekim sezaryen tarihimiz. Sezaryen ücreti 1000 TL, epidural 100, ağrı pompası 70 TL. Çocuk yoğun bakım (Allah Korusun) filan herşey dahil fiyatı bu.
Bu arada taşınıyoruz. Beylikdüzü'nden Mimaroba'ya. Müstakil bahçeli site içersinde bir eve taşınıyoruz önümüzdeki 15 gün içersinde hayırlısıyla. Durduk durduk son dakika...Umarım üstesinden gelebilirim bu halde.
Dua edin bana, önce iyileşeyim
bende çarşamba günü gidicem bakalım nts ye sokucakmı
Herkes iyidir umarım.Benim 2-3 gündür adet sancılarım başladı resmen. Birde kalça kemiklerim çok ağrıyor. Doğum ağrılarının başlangıcı herhalde sizde aynı şikayetleri yaşıyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?