2012 Ekim Anneleri

kesin sokar nst ye
ayyy brck 37.haftaya girmişsin çok heyecanlı gözüküyo hamişlik takvimin hadi hayırlısı canım :18:
ben de heyecanla bekliyorum 38. 39. hafta yazacağı günleri:18:

bugünde nöbetçiymiş aslında ama 5 inde gel demişti o günde nöbetçi..
bi bakıyorum haydi doğuma diyormuş
şaka maka yolu bitirdik sayılır yaa maşallah

bende c.tesi giricem nst ye ilk kez =)) içim kıpır kıpır kaç dakika sürüyor kızlar bide aç mı tok mu gitmem gerek ya? :) çatı muayenesini kaçıncı hafta yapıyolar acaba hiç bahsetmedi daha doktorum ben 37. haftada diye biliyorum size ne zaman söylendi ??

benimde oluyor ama sadece akşamları tuhaf bişey sanki bişey iniyo gibi bebeğim baskı yapıyor.. ya diyorum dikişlerim olmasa heralde çıkacak oğlum
doktoru arayıp sorucam birazdan çünkü benim dikişler alınmazsa normal doğum olamazmış dua edin teyzeleri

bende şeker değilde lavantalı yaptırdım sonuçta dükkanda da aylarca beklese birşey olmuyor... kutularında duruyor hazır... kapı süsünüde kendim hazırladım bende önce hastane kapısına asacağım oyüzden hemen hazır olsun istedim... ayrıca son dakika unutlur vakit bulamam diye lohusa şerbeti için bardak süslerinide hazırladım ve şerbet malzemesinide aldım aktardan :) bakalım inşallah hayırlısıyla kullanmakta nasip olur hepimize :)

tk girmen lazım canım benim hastanede 10 dk sürüyo ama bazı yerlerde 20 dk sürebiliyomuş

bugünde nöbetçiymiş aslında ama 5 inde gel demişti o günde nöbetçi..
bi bakıyorum haydi doğuma diyormuş
şaka maka yolu bitirdik sayılır yaa maşallah

hakikaten brck yaa sezeryan istersen 10 15 güne bebeğin kucağındaaa ayy çok heycanlııııı sen hiç girdinmi nstyee

kızlar siz bezi hangi marka aldınız? önerileriniz varmı acaba??

bir tane molfix yeni doğan göbek bağı oyuntulu olanından aldık bir de kayınvalidem pampers prima almıs 2 numara...

bir tane yeni doğan prima ıslak mendil ve molfix yeni doğan ıslak mendil bir de yine prima ıslak havlu aldık...

şimdilik bu kadar yeter. sonrasında ilaydanın cildine hangisi uygun gelirse ondan alıcam

ya bu arada primanın yeni doğan ı çok nadir bulunuyo ben 2 paket alayım dedim hiç bulamadım 1 paket aldım şimdilik acaba 1

numarayı ne kadar kullanırız 2 paket daha alsam yeter mi acaba 2 numaraya ne zaman geçeriz:26:

bizim hep ıslak kalıyodu
bizim zamanımızda hazır bez var mıydı acaba annem normal beze sararmış beni bi de onları kaynatma derdi varmış ahhhh ahhh neler çekmiş annem

hehehee sen sidikliymişsin kızım

sorma yaa neler çekmişler birde bezin dışına muşamba gibi bişey konurmuş kıza pembesi oğlana mavisi olurmuş...şimdii şanslıyız şekerim bez derdi yok kullan at...bulaşığı makine yıkar, çamaşırı makine yıkar ama yine de hep depresyon hep depresyon

babaannem hep söyler zaten kulakları cınlasın

bulasığı camasırı makinalar yıkasa da onun içini dolduracak insan lazım diye onu bile yapmaya üşenen hatunlar içindir bu lafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…