kesin sokar nst ye
ayyy brck 37.haftaya girmişsin çok heyecanlı gözüküyo hamişlik takvimin hadi hayırlısı canım :18:
ben de heyecanla bekliyorum 38. 39. hafta yazacağı günleri:18:
bugünde nöbetçiymiş aslında ama 5 inde gel demişti o günde nöbetçi..
bi bakıyorum haydi doğuma diyormuş
şaka maka yolu bitirdik sayılır yaa maşallah
kapı süsü için canım önce hastane kapısına asıosun, doğumdan sonrada eve:) istersen dış kapıya istersen bebişin odasının kapısına asıosun. biz odasının kapısına asıcaz kısmetse.
ben istanbulda oturuyorum ama ailem izmitte. doğumumu izmitte yapıcam allah nasip ederse. 40ım çıkana kadarda orda kalıcaz. oralarda uyguna bulmam diye aldık burdan şimdiden. şeker dediğim şekeri koyacağımız şeyleri aldık:)şekeri en son alıcaz canım. akşam resimlerini çekip ciciler topiğine koyarım.
bende c.tesi giricem nst ye ilk kez =)) içim kıpır kıpır kaç dakika sürüyor kızlar bide aç mı tok mu gitmem gerek ya? :) çatı muayenesini kaçıncı hafta yapıyolar acaba hiç bahsetmedi daha doktorum ben 37. haftada diye biliyorum size ne zaman söylendi ??
bugünde nöbetçiymiş aslında ama 5 inde gel demişti o günde nöbetçi..
bi bakıyorum haydi doğuma diyormuş
şaka maka yolu bitirdik sayılır yaa maşallah
kızlar siz bezi hangi marka aldınız? önerileriniz varmı acaba??
kızlar siz bezi hangi marka aldınız? önerileriniz varmı acaba??
ben de prima aldım
ne demiş bebikler...çişimi ediyom, çişimi ediyom popom kuru kalıyo
bizim hep ıslak kalıyodu
bizim zamanımızda hazır bez var mıydı acaba annem normal beze sararmış beni bi de onları kaynatma derdi varmış ahhhh ahhh neler çekmiş annem
hakikaten brck yaa sezeryan istersen 10 15 güne bebeğin kucağındaaa ayy çok heycanlııııı sen hiç girdinmi nstyee
hehehee sen sidikliymişsin kızım
sorma yaa neler çekmişler birde bezin dışına muşamba gibi bişey konurmuş kıza pembesi oğlana mavisi olurmuş...şimdii şanslıyız şekerim bez derdi yok kullan at...bulaşığı makine yıkar, çamaşırı makine yıkar ama yine de hep depresyon hep depresyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?