bizim hep ıslak kalıyodu
bizim zamanımızda hazır bez var mıydı acaba annem normal beze sararmış beni bi de onları kaynatma derdi varmış ahhhh ahhh neler çekmiş annem
kızlar siz bezi hangi marka aldınız? önerileriniz varmı acaba??
kızlar siz bezi hangi marka aldınız? önerileriniz varmı acaba??
Merhaba Arkadaslar
Yeni Haftamiz Hayirli Olsun
Ne cabuk geciyor haftalar bir bakmisim hafta basi bi de hafta sonu olmus neyseki kuzucuklara kavusmaya az kaldi
Bende islerimi kolaylamaya calisiyorum kizin odasindaki yeni gelen dolaplari sildim yatagini sildim nevresimlerini yikayacam simdi dolaplara da biseyler koyuyorum kiyafetler yikanip utulenince is kalmiyacak insaallah artik cok cabuk yoruluyorum ayaklarim belim kopuyor
hehehee sen sidikliymişsin kızım
sorma yaa neler çekmişler birde bezin dışına muşamba gibi bişey konurmuş kıza pembesi oğlana mavisi olurmuş...şimdii şanslıyız şekerim bez derdi yok kullan at...bulaşığı makine yıkar, çamaşırı makine yıkar ama yine de hep depresyon hep depresyon
göbek oyuntulu molfix ve huggies organik olandan aldım..
tok aç farketmezmiş ama en iyisi tok olmakmış.. çatıyı ben sormadım bilmiyorum ne zaman...bende c.tesi giricem nst ye ilk kez =)) içim kıpır kıpır kaç dakika sürüyor kızlar bide aç mı tok mu gitmem gerek ya? :) çatı muayenesini kaçıncı hafta yapıyolar acaba hiç bahsetmedi daha doktorum ben 37. haftada diye biliyorum size ne zaman söylendi ??
ben huggies aldım 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara..ıslak havlu unibaby yenidoğan aldım..kızlar siz bezi hangi marka aldınız? önerileriniz varmı acaba??
varmış benim zamanımda ama ancak çooook zenginler alabiliyormuş,annemler alanları görünce waawwww diyorlarmış imrenip te..ben hatırlıyorum amerikan bezlerini ve o muşambaları.ben küçükken diğer bebeklerde kullanıldığını hatırlıyorum...bizim hep ıslak kalıyodu
bizim zamanımızda hazır bez var mıydı acaba annem normal beze sararmış beni bi de onları kaynatma derdi varmış ahhhh ahhh neler çekmiş annem
bebeğin doğum tarihi anne karnındaki gelişimine göre mi karar veriliyor kızlar bu hep aklıma takılan bir soru ama dr.uma da sormayı unutuyorum... kızım en basından beri 2 hafta önden gidiyor gelişimi cünkü ondan merak ettim...
Merhaba Arkadaslar
Yeni Haftamiz Hayirli Olsun
Ne cabuk geciyor haftalar bir bakmisim hafta basi bi de hafta sonu olmus neyseki kuzucuklara kavusmaya az kaldi
Bende islerimi kolaylamaya calisiyorum kizin odasindaki yeni gelen dolaplari sildim yatagini sildim nevresimlerini yikayacam simdi dolaplara da biseyler koyuyorum kiyafetler yikanip utulenince is kalmiyacak insaallah artik cok cabuk yoruluyorum ayaklarim belim kopuyor
Bende haftasonu son eksiklerini aldım
biberon fırçası bir emzik aldım yine 13,5 aldım ama hoşuma gitti ya.yeşil aldım..nuby diye bir marka.nuk tanda pahalıydı
bide göğüs pedi aldım...
annemde kırmızı kumaş almış yastık ve çarşaf yapmış yedek..sonra ona lacivert kumaş alıp yorgan kılıfı yaptırıcam..bulunurmu acaba lacivert
kızlar niye sorularıma cevap vermiyorsunuz hiçüzülüyorum ama cok
Islak havlu ne işe yarıyor ıslak mendille popişlerini siliyozda ıslak havluyla ne yapacak kızlar ben daha bezini almadım ama göbek bağı oyuntulu olanıundan alcam inşallah primanın bebek altı değiştirirken altına serilen şeyinden aldım bide ıslak mendil ama ıslak havluyu duymamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?