2012 Ekim Anneleri

kızlar bugun seminere okula gidenlere hayırlı ugurlu olsun diyorum,iki hafta dişimizi sıkalım artık, bu arada izne henuz ayrılmadımız için kalan 5 hafta aktarılıyormuş öğretmenlere duyrulur

bebeğin doğum tarihi anne karnındaki gelişimine göre mi karar veriliyor kızlar bu hep aklıma takılan bir soru ama dr.uma da sormayı unutuyorum... kızım en basından beri 2 hafta önden gidiyor gelişimi cünkü ondan merak ettim...

bizim hep ıslak kalıyodu
bizim zamanımızda hazır bez var mıydı acaba annem normal beze sararmış beni bi de onları kaynatma derdi varmış ahhhh ahhh neler çekmiş annem

Islak havlu ne işe yarıyor ıslak mendille popişlerini siliyozda ıslak havluyla ne yapacak kızlar ben daha bezini almadım ama göbek bağı oyuntulu olanıundan alcam inşallah primanın bebek altı değiştirirken altına serilen şeyinden aldım bide ıslak mendil ama ıslak havluyu duymamıştım

32. haftadan sonra çalışmaya devam eden ben dahil annelere allah ayrıca bir güç kuvvet versin... gerçekten zor... çok yoruluyorum artık ve daha 19 eylüle kadar çalışmam gerekiyor nasıl olcak bilmem

Merhaba Arkadaslar
Yeni Haftamiz Hayirli Olsun
Ne cabuk geciyor haftalar bir bakmisim hafta basi bi de hafta sonu olmus neyseki kuzucuklara kavusmaya az kaldi
Bende islerimi kolaylamaya calisiyorum kizin odasindaki yeni gelen dolaplari sildim yatagini sildim nevresimlerini yikayacam simdi dolaplara da biseyler koyuyorum kiyafetler yikanip utulenince is kalmiyacak insaallah artik cok cabuk yoruluyorum ayaklarim belim kopuyor

Bende haftasonu son eksiklerini aldım
biberon fırçası bir emzik aldım yine 13,5 aldım ama hoşuma gitti ya.yeşil aldım..nuby diye bir marka.nuk tanda pahalıydı
bide göğüs pedi aldım...
annemde kırmızı kumaş almış yastık ve çarşaf yapmış yedek..sonra ona lacivert kumaş alıp yorgan kılıfı yaptırıcam..bulunurmu acaba lacivert

Son düzenleme:
kızlar siz bezi hangi marka aldınız? önerileriniz varmı acaba??

canım biz molfix yeni doğan göbek bağı oyuntulu olandan aldık. göbeği düşene kadar oyuntulu alın diye öneriyolardı. ynaidoğan bezlere baktım birtek molfixte buldum. belki gözümden kaçtı bilmiyorum ama molfixte görünce bundan aldık. primanın yenidoğanındanda 10 tane var. ikisinide denemiş olucaz. bakalım sonra bebişimin cildine hangisi uygun gelirse onunla devam ederiz hayırlısı ile. ama daha ıslak mendile karar veremedim. molfix i alırken hediyesi vardı bir pk ıslak mendil o var. ama başka almadık? onu napcaz hala bilmiyorum:26:.

canım benim tatlı yorgunluk kolay gelsin sana yavaş yavaş kendini çok yormadan yap, ayaklarını arada dinlendirmeyi ihmal etme

sen sanki sidikli değildin
ay ben biliyorum o muşambaları aynen kıza pembe erkeğe mavisi vardı ne zor olur ya bezleri kaynat dur bir sürü bez lazım olur bebişler sürekli pişik olur ahhh ahhhh çok şanslıyız çoookkkkk

tok aç farketmezmiş ama en iyisi tok olmakmış.. çatıyı ben sormadım bilmiyorum ne zaman...
kızlar siz bezi hangi marka aldınız? önerileriniz varmı acaba??
ben huggies aldım 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara..ıslak havlu unibaby yenidoğan aldım..
bizim hep ıslak kalıyodu
bizim zamanımızda hazır bez var mıydı acaba annem normal beze sararmış beni bi de onları kaynatma derdi varmış ahhhh ahhh neler çekmiş annem
varmış benim zamanımda ama ancak çooook zenginler alabiliyormuş,annemler alanları görünce waawwww diyorlarmış imrenip te..ben hatırlıyorum amerikan bezlerini ve o muşambaları.ben küçükken diğer bebeklerde kullanıldığını hatırlıyorum...

tek başına etkilemez. o önden giden gelişimi kemik ölçümleri boyu ve kilosu sadece. bunun kalbi ciğeri beyni yani iç organlarının gelişmesi var..

kolay gelsin hanımlar eksikler tamamlansın gelsin bebişlerrrr

aynı işlevi görüyo canım yumuşak oluyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…