çok şirinmiş gerçekten güle güle kullanı tatlım inşaAllah
sağol tatlım benimde çok hoşuma gitti onca emzik vardı alt tarafı emzik yani ama beğenemedim bu hoşuma gitti en çok
Annem camları siliyor. Perdeleri makinaya attı bense yatıyorum bugün kasilmam var birde kabizlik of off kendimi tükenmiş hissediyorum bugün....
alt tarafı emzik deme valla bebek reyonlarının önünde en az 15 dk geçiriyorum ondan anlayabiliyorum seni tatlım
tatlım kabızlık için bulabiliyorsan armut ye gerçekten cok iyi geliyor...
hatta bir arkadasım 4 aylık kızına bile ezipte ufak ufak yediriyor armutu ve kabızlık şikayetleri kalmıyor...
insan çok kararsız kalıyor yaa:)
biberon fırçasıda aldınmı cnm?
bide ben göğüs pedini bebedorun aldım nasıldırki:26:
bende bebedorun 40 lı 7buçuğa aldım sanırım.sonra deterjancıda sordum freshn soft mu ne öyle bi marka onun mendilide var hatta.oda 4 buçuktu.bidahakine onu denicem..biberon fırcasını bu ay alıcam tatlım göğüs pedinde ben de kararsızım acıkcası :26: gecenlerde carefourda gördüm tel faturası ödemeye gittiğimde markasını hatırlamıyorum ama kampanya vardı... 40+40 alana 10 adet bedava 15 tl gibi bişiydi galiba ücreti emin de değilim. bakayım markası da içime sinerse onu alıcam herhalde...
canım benimde ilk bebeğim hepimiz tecrübesiziz hemen hemenCanım en cahil anne benim herhalde garip garip sorular soruyorum ama kusura bakmayın emzik ve biberon hemen kullanılacakmı yoksa belli süre sonramı bende ihtiyat gereği aldım ama erken diye düşünüyorum
Canım en cahil anne benim herhalde garip garip sorular soruyorum ama kusura bakmayın emzik ve biberon hemen kullanılacakmı yoksa belli süre sonramı bende ihtiyat gereği aldım ama erken diye düşünüyorum
bende bebedorun 40 lı 7buçuğa aldım sanırım.sonra deterjancıda sordum freshn soft mu ne öyle bi marka onun mendilide var hatta.oda 4 buçuktu.bidahakine onu denicem..
göğüs kalkanı alan varmı bu arada?
canım benimde ilk bebeğim hepimiz tecrübesiziz hemen hemen
ben emziği doğar doğmaz ağzına tıkmayı düşünüyorum:)
biberon fırcasını bu ay alıcam tatlım göğüs pedinde ben de kararsızım acıkcası :26: gecenlerde carefourda gördüm tel faturası ödemeye gittiğimde markasını hatırlamıyorum ama kampanya vardı... 40+40 alana 10 adet bedava 15 tl gibi bişiydi galiba ücreti emin de değilim. bakayım markası da içime sinerse onu alıcam herhalde...
ehehehehehehehhe sen de bendensin emzik konusundaağzına tıkmayı düsünüyorum sevdim bunuuu :))))
göğüs kalkanı düsünmedim hiç ve almayı istemem sanırım cooook lazım olmadıkca... o kadarı da kusur kalıversin bir zahmet
Merhaba benim gittiğim hastanenın sgk anlaşması yok bende anlaşmalı bir yerden çalışabilir raporu aldım şansıma ilk kez veryomuş gittiğim klinik çalıştığım şirkette ise ilk hamile benim 10 yıllık şirket şimdi raporu aldım ama doğru yaptılar bilmiyorum rapor alan arkadaşlardan rica esem isim bömunu kapatıp bana buraya ekleyebilirlermi riske atmak istemiyorum benim scanerim yok yoksa ben ekleyecektim ????
Canım en cahil anne benim herhalde garip garip sorular soruyorum ama kusura bakmayın emzik ve biberon hemen kullanılacakmı yoksa belli süre sonramı bende ihtiyat gereği aldım ama erken diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?