2012 Ekim Anneleri

Annem camları siliyor. Perdeleri makinaya attı bense yatıyorum bugün kasilmam var birde kabizlik of off kendimi tükenmiş hissediyorum bugün....

sağol tatlım benimde çok hoşuma gitti onca emzik vardı alt tarafı emzik yani ama beğenemedim bu hoşuma gitti en çok

alt tarafı emzik deme valla bebek reyonlarının önünde en az 15 dk geçiriyorum ondan anlayabiliyorum seni tatlım

Annem camları siliyor. Perdeleri makinaya attı bense yatıyorum bugün kasilmam var birde kabizlik of off kendimi tükenmiş hissediyorum bugün....

tatlım kabızlık için bulabiliyorsan armut ye gerçekten cok iyi geliyor...

hatta bir arkadasım 4 aylık kızına bile ezipte ufak ufak yediriyor armutu ve kabızlık şikayetleri kalmıyor...

insan çok kararsız kalıyor yaa:)
biberon fırçasıda aldınmı cnm?
bide ben göğüs pedini bebedorun aldım nasıldırki:26:

biberon fırcasını bu ay alıcam tatlım göğüs pedinde ben de kararsızım acıkcası :26: gecenlerde carefourda gördüm tel faturası ödemeye gittiğimde markasını hatırlamıyorum ama kampanya vardı... 40+40 alana 10 adet bedava 15 tl gibi bişiydi galiba ücreti emin de değilim. bakayım markası da içime sinerse onu alıcam herhalde...

bende bebedorun 40 lı 7buçuğa aldım sanırım.sonra deterjancıda sordum freshn soft mu ne öyle bi marka onun mendilide var hatta.oda 4 buçuktu.bidahakine onu denicem..
göğüs kalkanı alan varmı bu arada?
Canım en cahil anne benim herhalde garip garip sorular soruyorum ama kusura bakmayın emzik ve biberon hemen kullanılacakmı yoksa belli süre sonramı bende ihtiyat gereği aldım ama erken diye düşünüyorum
canım benimde ilk bebeğim hepimiz tecrübesiziz hemen hemen
ben emziği doğar doğmaz ağzına tıkmayı düşünüyorum:)
tercih meselesi sanırım

Son düzenleme:
Canım en cahil anne benim herhalde garip garip sorular soruyorum ama kusura bakmayın emzik ve biberon hemen kullanılacakmı yoksa belli süre sonramı bende ihtiyat gereği aldım ama erken diye düşünüyorum

emziği doğumdan sonra kullanmayı düsünüyorum ki kasları gelişsin emmek için bir de sürekli emziremem ondan iyi gelir diye düsünüyorum... biberonu da acıkcası ememezse sağdıktan sonra sütü biberrondan içirmek zorunda kalırsam diye aldım...

tum anne ve bebislere guzel ve bol hareketli bir hafta diliyorum nasilsiniz kizlar? ben bu aralar cok gec kalkiyorum ya anca kahvalti toparlanma falan derken topigede giremez oldum fazla, eylulede girdik valla hatta 3 u oldu bile, artik patir patir dogumlar baslicak hayirlisiyla

ehehehehehehehhe sen de bendensin emzik konusunda ağzına tıkmayı düsünüyorum sevdim bunuuu :))))

göğüs kalkanı düsünmedim hiç ve almayı istemem sanırım cooook lazım olmadıkca... o kadarı da kusur kalıversin bir zahmet

ben unibabyninkini aldım göğüs pedi inşallah memnun kalırım alalı çok oldu ne kadardı hatırlamıyorum

akan sütü topluyo içinde falan diyorlar ama ben anlamadım nasıl bişi nasıl takılıyo falan görmedim hiç:)
evet cnm emzik emdiklerinde susuveriyolar
bide benim çok hoşuma gidiyo emzik emen bebekler

Merhaba benim gittiğim hastanenın sgk anlaşması yok bende anlaşmalı bir yerden çalışabilir raporu aldım şansıma ilk kez veryomuş gittiğim klinik çalıştığım şirkette ise ilk hamile benim 10 yıllık şirket şimdi raporu aldım ama doğru yaptılar bilmiyorum rapor alan arkadaşlardan rica esem isim bömunu kapatıp bana buraya ekleyebilirlermi riske atmak istemiyorum benim scanerim yok yoksa ben ekleyecektim ????

hayırlı,sağlıklı bir haftaya daha merhaba diyorum hepimiz adına.
biz cicişler ekledik kızlarcım.h&m den aldım &100 organik ürünler.pamuk gibi deriz a aynen öyleler.yıkanınca hele paspamuk oldularüretim yeride avrupa ürünlerin çin malı asla değil.tavsiye olunur.

canım hastanemizce muayene edilmiş kendisine gerekli tavsiyelerde bulunularak beş hafta daha çalışmasında herhngi bir engel tespit edilmemiştir yazıyor

KIZLARCIM, kimler hangi marka bezleri aldı, kaç numara aldınız ( yenidoğan ve 2 numara arasında fark yok diyolar doğrumu???)
ayrıca ben ıslak mendilimizin ya da ıslak havlumuzun öyle parfüm kokmasını istemiyorum hangi markayı öneriyosunuz yardım edin bacınıza maaşı alınca stok yapacağız da

emzik tercih meselesi,ben aldım ve kullanmayı düşünüyorum. diş yapısını bozuyor deniyor ama o 1.5-2 yaşından sonra devam ederse oluyormuşş. emzik bence bir kurtarıcı.. biberon ise bence tercih meselesi değil..almalısın,çünkü hastanede sütün gelmezse hemen verirsin mamayı... hani derler ya mamaya, biberona alışırsa emmez seni diye,buna da inanmıyorum.alışmasın diye çocuğu aç bırakamam ben,ondan sonra şekeri düşecek sarılık olacak bilmemne...veririm mamayı..inşallah hemen sütüm gelir..bu arada hatuncuklarım bebek emme refleksiyle doğuyormuş ve unutabiliyormuş,onun için hemen emzirmeliymişiz..doğumdan en geç 1 saat sonra .onun çenesi eme eme güçlenecek,emdikçe de süt gelecek..

kızlar benım okuldan arkadasım kayınvalıdem ve annemlerle aynı apt da oturuyor.kendısı 2 aaylık hamıle.teyzesının yanından gelıyormus.portbebe bırde canta dolusu esya vermıs.bak ben dogurdum gelıyorum dedı.bende dedım kı sen oyle kolay san sımdı hopıdı hopıdı gezıyor bırkac ay sonra oram buram agrıyor demeye baslar.kaynanamın daıresıyle onun kı karsı karsıya benım kız agladıkca uyuyamıycan alıstırma olur sanada dedım guluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…