KIZLARCIM, kimler hangi marka bezleri aldı, kaç numara aldınız ( yenidoğan ve 2 numara arasında fark yok diyolar doğrumu???)
ayrıca ben ıslak mendilimizin ya da ıslak havlumuzun öyle parfüm kokmasını istemiyorum hangi markayı öneriyosunuz yardım edin bacınıza maaşı alınca stok yapacağız da
canım hastanemizce muayene edilmiş kendisine gerekli tavsiyelerde bulunularak beş hafta daha çalışmasında herhngi bir engel tespit edilmemiştir yazıyor
emzik tercih meselesi,ben aldım ve kullanmayı düşünüyorum. diş yapısını bozuyor deniyor ama o 1.5-2 yaşından sonra devam ederse oluyormuşş. emzik bence bir kurtarıcı.. biberon ise bence tercih meselesi değil..almalısın,çünkü hastanede sütün gelmezse hemen verirsin mamayı... hani derler ya mamaya, biberona alışırsa emmez seni diye,buna da inanmıyorum.alışmasın diye çocuğu aç bırakamam ben,ondan sonra şekeri düşecek sarılık olacak bilmemne...veririm mamayı..inşallah hemen sütüm gelir..bu arada hatuncuklarım bebek emme refleksiyle doğuyormuş ve unutabiliyormuş,onun için hemen emzirmeliymişiz..doğumdan en geç 1 saat sonra .onun çenesi eme eme güçlenecek,emdikçe de süt gelecek..
KIZLARCIM, kimler hangi marka bezleri aldı, kaç numara aldınız ( yenidoğan ve 2 numara arasında fark yok diyolar doğrumu???)
ayrıca ben ıslak mendilimizin ya da ıslak havlumuzun öyle parfüm kokmasını istemiyorum hangi markayı öneriyosunuz yardım edin bacınıza maaşı alınca stok yapacağız da
canım üzerinde işgörmezlik belgesi yazıyo kağıtta teşhis kısmına (32 haftalık gebelik 37.haftaya kadar çalımasına engel bir durum yoktur ) 01/09/2012 tarinden yazıyo başlangıçta bitiş tarihi boş doğrumu acaba ?
üzerinde kesinlikle çalışabilir raporu yazmalı arkadaşım.yani başlık yanlış
iş göremezlik raporu 37 de alacağıımız raporda yazacak.
Benimkinde şöyle yazıyor.. 37.haftasına kadar(doğumuna 3 hafta kala) çalışmasında sakınca yoktur. çalıştığı haftaları d.sonrasına aktarabilir gibi bişeyler..elimde yok okula verdim.fotokopisini de almamışım..ah bu ben!!!
tekrar gidip çalışamaz alıcaz dimi sonrasında ?
Bu arada emzik ve biberon konusunda da arkadaşlara katılıyorum. Emzik tercih meselesi ama biberon şart. Ben hatta 2 tane aldım. Biri 260 biri de 125 ml. Göğüs pompası da aldım. Dışarı çıkarken de sağıp biberona koyacağım ve oğlumu öyle besleyeceğim. Hatta hastaneye de götürüyorum pompamı. Olur ya ilk etapta süt gelmez falan. Sağar sağar deneriz. Gelince de hemen bebişe veririz. Ama o zamana kadar da biberonla beslerim, mama veririm. Hatta bunu soracaktım. Yanınıza mama alıyor musunuz e hangi markayı alıyorsunnuz? Çok büyük o mama boyutları acaba minikleri var mı ? Yanıma almak için... Birde ben emzik de aldım. Damaklı almadım hatta. Araştırdım eğer 1 yaşından sonra mı ne emzik verilmeye devam edilecekse damaklı almak gerekiyormuş. Yeni doğmuş bebeğin damak yapısını bozan şey damaklı emziklermiş zaten. Ben Avent'in 0-3 aylık emziklerinden aldım. Zaten baktım aynı meme ucu gibi. Bir zararı olmaz sanırsamAman ne güzel ne şirin şeyler öyle...
kızlar bugun seminere okula gidenlere hayırlı ugurlu olsun diyorum,iki hafta dişimizi sıkalım artık, bu arada izne henuz ayrılmadımız için kalan 5 hafta aktarılıyormuş öğretmenlere duyrulur
öğretmen arkadaşlara bir sorum var.çoğumuz eylül ayı içerisinde doğum iznine ayrılacağız ya eğitim ödeneğini alabilecek miyiz..bu konuda bilgisi olan var mı acaba..
nasıl kalan 5 hafta aktarılıyormuş anlamadım canım.. bu calışacagımız 2 hafta doğum sonrasına aktarılıyor diye biliyorum ben... çünkü sonra 37 oluyoruz ve zaten calışamıyoruz
ben de avent 0-3 aldım.mama konusunda kimseye sormadım ama çevremdekiler aptamil kullanıyor hep,vardır bi bildikleri..ben de aptamil alıcam. gerçekten büyük boyları. olmazsa minik bi kavanoza aktarıp öyle götürürüm..
yaza denk gelen haftalardan bahsetti sanırım,o iş biraz karışık.,idareye ve ilçe mem.e bağlı birazcık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?