2012 Ekim Anneleri

cnm annem almış ben hiç almadım ki:)
freshn soft var primanında var ıslak mendilleri bi dünya almış:)
yeni doğan 1 numara almış 2-5 kilo prima

canım hastanemizce muayene edilmiş kendisine gerekli tavsiyelerde bulunularak beş hafta daha çalışmasında herhngi bir engel tespit edilmemiştir yazıyor

canım üzerinde işgörmezlik belgesi yazıyo kağıtta teşhis kısmına (32 haftalık gebelik 37.haftaya kadar çalımasına engel bir durum yoktur ) 01/09/2012 tarinden yazıyo başlangıçta bitiş tarihi boş doğrumu acaba ?

katılıyorumm cimekaa

canım bez prima 3-6 aldım

ıslak havluda ise huggıes yeni doğan sulu havlu aldım parfüm kokmuyor bildiğin sulu havlu üzerinde yazıyor zaten organik sulu havlu diye..

ben huggies yenidoğan 1 tane,1 tane de 2 numara aldım. yapısı olarak 1 ve 2 nonun farkı yokmuş..1 numara 2-5 kg arası. 2 numara 3-6 kg arası. yani bebek 3.5 kg doğsa 2 no.dan başlayabiliyorsun..huggies kullanan arkadaşlarım çokk memnunlar. indirim kuponlarım da huggiesti ben de aldım öylece.4 tane tek prima da var elimde onu da denemiş farkı görmüş olurum..

ıslak mendilimizi gidip açıp kokladım senin için. sıfır koku. unibaby yenidoğan için ıslak ''pamuk'' mendil yazıyor. marketlerde genelde 3lü olarak kutu içinde oluyor.fiyatı da 10-12 arası değişiyor..

üzerinde kesinlikle çalışabilir raporu yazmalı arkadaşım.yani başlık yanlış

iş göremezlik raporu 37 de alacağıımız raporda yazacak.

benimkinde şöyle yazıyor.. 37.haftasına kadar(doğumuna 3 hafta kala) çalışmasında sakınca yoktur. çalıştığı haftaları d.sonrasına aktarabilir gibi bişeyler..elimde yok okula verdim.fotokopisini de almamışım..ah bu ben!!!

tekrar gidip çalışamaz alıcaz dimi sonrasında ?

Canım ıslak mendil prima premium care aldım. 9 paket aldım. Bez ise henüz almadım ama 1 tane 1 numara şu göbek bağı oyuntululardan alacağım, 2 tane de 2 numara prima premium care alacağım. Gerisini artık bebeğin cilt hassasiyetine ve klo gelişimine göre bakacağım. Çok fazla stok yapmayın diyorlar. Doğru da söylüyorlar. Bakalım gerisi için kenara parasını koyacağım. İlk 1 hafta eşim de evde olacakmış zaten. O günler için de hazırlık yapıyoruz. Yemeklik ve para olması gerek evde. Malum gelen giden ve bebeğin bir ihtiyacı olursa diye...

Bu arada emzik ve biberon konusunda da arkadaşlara katılıyorum. Emzik tercih meselesi ama biberon şart. Ben hatta 2 tane aldım. Biri 260 biri de 125 ml. Göğüs pompası da aldım. Dışarı çıkarken de sağıp biberona koyacağım ve oğlumu öyle besleyeceğim. Hatta hastaneye de götürüyorum pompamı. Olur ya ilk etapta süt gelmez falan. Sağar sağar deneriz. Gelince de hemen bebişe veririz. Ama o zamana kadar da biberonla beslerim, mama veririm. Hatta bunu soracaktım. Yanınıza mama alıyor musunuz e hangi markayı alıyorsunnuz? Çok büyük o mama boyutları acaba minikleri var mı ? Yanıma almak için... Birde ben emzik de aldım. Damaklı almadım hatta. Araştırdım eğer 1 yaşından sonra mı ne emzik verilmeye devam edilecekse damaklı almak gerekiyormuş. Yeni doğmuş bebeğin damak yapısını bozan şey damaklı emziklermiş zaten. Ben Avent'in 0-3 aylık emziklerinden aldım. Zaten baktım aynı meme ucu gibi. Bir zararı olmaz sanırsam Aman ne güzel ne şirin şeyler öyle...

canım ben ıslak mendil prima beyaz olanı bide johnsons baby aldım.bezlerimiz prima bende yenıdgoan almadım acıkcası 3 -6 kg aldım.bızım 7 -18 kg lalar bıle hazır

öğretmen arkadaşlara bir sorum var.çoğumuz eylül ayı içerisinde doğum iznine ayrılacağız ya eğitim ödeneğini alabilecek miyiz..bu konuda bilgisi olan var mı acaba..

ben de avent 0-3 aldım.mama konusunda kimseye sormadım ama çevremdekiler aptamil kullanıyor hep,vardır bi bildikleri..ben de aptamil alıcam. gerçekten büyük boyları. olmazsa minik bi kavanoza aktarıp öyle götürürüm..

kızlar bugun seminere okula gidenlere hayırlı ugurlu olsun diyorum,iki hafta dişimizi sıkalım artık, bu arada izne henuz ayrılmadımız için kalan 5 hafta aktarılıyormuş öğretmenlere duyrulur

nasıl kalan 5 hafta aktarılıyormuş anlamadım canım.. bu calışacagımız 2 hafta doğum sonrasına aktarılıyor diye biliyorum ben... çünkü sonra 37 oluyoruz ve zaten calışamıyoruz

Son düzenleme:
öğretmen arkadaşlara bir sorum var.çoğumuz eylül ayı içerisinde doğum iznine ayrılacağız ya eğitim ödeneğini alabilecek miyiz..bu konuda bilgisi olan var mı acaba..

memurla.net forumunda çokkkk okudum herkes almış...

nasıl kalan 5 hafta aktarılıyormuş anlamadım canım.. bu calışacagımız 2 hafta doğum sonrasına aktarılıyor diye biliyorum ben... çünkü sonra 37 oluyoruz ve zaten calışamıyoruz

yaza denk gelen haftalardan bahsetti sanırım,o iş biraz karışık.,idareye ve ilçe mem.e bağlı birazcık..

Canım aktarmak mesele değil de kullanmazsak ne olacak? Yani inşallah sütümüz olacak. Ozaman bebeğe ek birşey vermek gerekmeyecek. E peki o koca mamayı alıp birde o parayı verip atacak mıyız? Ondan sordum küçüğü yok mu acaba diye.. İhtiyaç olur ise mecbur alacağız ama inşallah olmaz. Birde hastaneye sorsak mı acaba? Süt gelmezse ilk etapta mama veriyor musunuz diye ?

yenidoğan 1 paket molfix göbek oyuntulu aldım ve milupa paketiyle huggies organik 8 adet gelmişti yenidoğan.. 2 numara huggies aldım ben 1 paket dahada fazla almadım çünkü daha önce doğum yapan arkadaşlarım alma elinde kalabilir çocuk çabuk kg alırsa dediler ve bende almadım. Huggies ıslak mendil yenidoğan organik olan güzele benziyor ben ondan bayağı aldım niveanında parfümsüz olan yenidoğanı var ondanda aldım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…