2012 Ekim Anneleri

bende bebedor aldım sanırım ama sonradan Lansionah göğüs pompası alınca yanında yine lansionah marka göğüs pedi geldi onun kisi daha güzel görünüyordu... diğerini almasam iyimiş dedim çünkü benim aldığım daha kalın gibi diğerinin görüntüsü falan daha hoş.. ve ayrıca süt saklama poşetleride geldi yanında onlarıda ben çok beğendim çift kilitli falan...

eğer öyle bir durum varsa beni de bilgilendirin lütfen... yaza geldiği için normalde aktarılmıyo ama oluru var mı kiii
bana bugun ekimde doğum yapan arkadaşım ben ağustosa denk gelen doğum oncesi beş haftayı aktarmıstım dedi ,aynı benım gibi 2 hafta semınere gelmış son 1 ay da rapor almış,doğumdan sonra 2.dönem başlamış okula

Bakın şimdi bir eksiğimi buldum.. Biberon temizleme fırçası Alırım onu neyse de... Göğüs pedini mayıs annelerine sormuştum almadan önce. Çok önemli olmadığını hangsi indirime girerse ondan aldıklarını ama en çok da lansinoh aldıklarını ve memnun olduklarını yazmışlardı. Ben de 60 lı lansinoh aldım. Haa birde bir tanesini denedim Hani şu penye sütyenlerin içinde meme ucu da belli olur ya normalde. Onun için baktım. O pedleri koyduğumuz zaman asla belli olmaz çünkü oldukça kalınlar. Hepsi öyle mi bilmiyorum tabi. Ben birde 2 emzirme sütyeni aldım. 1 tane de önden açılan sütyen aldım ama destekli almışım... Onu kullanabilir miyim bilmiyorum.. Belki kışın rahatsız etmez Normalde ble kullanmıyorum çünkü

arkadaşlar doğum öncesi 5 haftalık iznin fiilen çalışılan süreleri sonrasına aktarılabilir.

"..beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir.."

sorulabilir hastaneye. ya da alıcaz mama kullanan birine vericez ihtiyaç olmazsa..
eğer öyle bir durum varsa beni de bilgilendirin lütfen... yaza geldiği için normalde aktarılmıyo ama oluru var mı kiii

kim ne duyarsa paylaşsın. ama yine söylüyorum.uygulama çok yerel.. ben maddeyi okudum 3.madde fiilen çalışıyor olmak diyor,işte bu madde bizi yakabiliyor..biz o tarihlerde fiilen çalışmıyoruz. olması gereken aktarılmaması.. ama bizim memur iş bilmeyenler aktarıyorlar demişti. benim 2 haftam yandı diyordum ama memurun tayini çıkmış gitmiş..iş bilmez biri gelirse yaşadım

çok fazla ilgisi,isteği vardı harflere,rakamlara.daha 2 yaşında saymaya başladı 100e kadar bütün rakamları biliyodu.harfleri soruyodu hep bizim de hoşumuza gitti başlarda.sordukça söyledik.sonra sonra burda ne yazıyo falan demeye başladı.söylemesek çok sinirleniyodu.öyle öyle baktık bi gün yazıları okuyo kendi kendine heceleri falan güzel güzel ayırıp okuyo.ingilizce de saymaya başladık.çoğu kelimenin ingilizcesini biliyo.şimdi de bunun ingilizi ne diye soruyo bilmediği şeyleribazen okula gitse sosyalleşir arkadaş edinir diyorum.bazen yok bu sene kalsın diyorum.off ne zor yaa...

benim oğlumdan kalan kapı süsümüz var.önce hastene kapısına, sonra odasının kapısına asmıştık.yine onu kullanayım diyorum. ama yıkayasım var onu da kirlenmiştir diyeeşim de nası yıkayacaksın onu bozulur yeni alırız diyo.gerek de yok bi tane daha kapı süsüne.ben de karar veremedim napsak?

ayy oğlumla ilk buluşma anımız geldi aklıma.yanıma gelir gelmez ağzı açık meme arıyodu.memeyi bulur bulmaz nasıl yapışıyodu yavrum benimnasıl güzel bi duygudur o yaa..tarifi yok...Rabbime şükürler olsun tekrar yaşayacağım o duyguyu.hep dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin..

slm kızlar biz geldik

şekerlik16 bebeğin gelişimi önden gidiyor doğumu etkilermi demişsin arkadaşım benim bebişimde öyle en başından beri dr etkiler tabi dedi erken gelebilir zaten gününü beklerse büyük olur sezeryanla alırız dedi ama sormayı unuttum sezeryan için 10 gün falan önce almıyolarmı bebeği gününü beklerse ne demekti ay ben dr gittimmi niye nutkum tutuluyor anlamıyorum yaa konuşamıyorum bile drla

emzik avent aldım bende bebek bezi almadım daha ama bende ya prima premium ya da molfix göbek bağı oyuntulu alacağım bi tane daha biberon alacaktım annem b.kunu çıkarıyosun gerek olursa alırız bebek biberon istemezse napcan onları dedi almadım

bu arada kızlaaaarrr yaaaa benim oğlum dün geceden bei hiç durmadı yaa bi sıkıntısımı var diye düşünüyorum yaaa

canım muhtemelen veriyorlardır kız devlette bile veriyorlar bide vermeseler bile hastanenin etrafında muhakkak eczane vardır sütüm gelmezse o anda alırım diye düşünüyorum biberon götürürüm yanımda

canım muhtemelen veriyorlardır kız devlette bile veriyorlar bide vermeseler bile hastanenin etrafında muhakkak eczane vardır sütüm gelmezse o anda alırım diye düşünüyorum biberon götürürüm yanımda

Bak bence oldukça mantıklı.. Muhtemelen veriyorlardır. Benim hastanenin sitesinde yeni doğmuş bebeklere kendi kıyafetlerini giydirmişler hatta. Ama bazı bebeklerde kendi özel kıyafetleri vardı. Onu yapan mama verir herhalde. Ben biberonumu alığ gideyim gerisi hallolur. Ay bu perşembe arkadaşım doğum yapıyor. Çok heyecanlıyım yaaa... Bakalım sonra sırada benimki varrr Aynı hastane olacağı için birçok şeyi öğenirim ogün diyorum

mrb kızlar sabah idrar tahlili için sağlık ocağına gittim temiz çıktı şükür tam çıkacaktım ebe elindeki 1 kiloluk boya kutusunu niye taşıyorsun senin durumun çok tehlikeli kanaman başlasa durduramazlar ayakta dikilme ben normal doğumda 3 ünite kan aldım kan ayarladınızmı dedi bende dr 2 üniteyle atlatıcaz işallah dedi perşembe ne der bilmiyorum dedim eşimde benim kanımdan birde kaynım dedim eşinden kan alsalar ayakta kim koşturACAK EŞİN KAN VERMEK İÇİN 6-7 . SIRADA dedi sonra bir ebe geldi 15 yıl devlet hastanesinde 2 tane plasentalı durumla karşılaştım demezmi benim ebede 2,5 yıldır burdayım sen 2.plasenta durumlusun dedi sonundada seni korkutmak istemem ama ne olur ne olmaz dedi neyse benim aile hekimi yoktu diğerine girip kan ilacını doktorumun 2ye çıkardığını plasenta previa olduğumu söyledim doktor aman allahım sana 3 kutu ilaç yazmalıyım bundan 50-60 sene önce olsaydı ex olurdun biliyormusun dedi bişey demedim çıkarken anladınmı vefat edersin dedi çıktım eşimi aradım sen daha bana kan ayarlamadınmı diye adam şaşırdı kızılayı aramış siz merak etmeyin hastane herşeyi aayarlıyor çok korkutmuşlar demiş neyse ben nette 2500 kişide 1 görüldüğünü okumuştum ama bulunduğum yerde benim durumumda hiç hasta olmadığını öğrenince haliyle karma karışık durumlara girdim tam korkum geçmişti ne bileyim allah böyle münasip görmüş her şerde vardır bir hayır ben nekadar şanslı bir kulum vardır allahın takdir edeceği bir şeyler inşallah hiç isyan etmedim rabbim ettirmesin hamd olsun beterinden korusun yavrularımı bana benide onlara bağışlasın amin

aynı hastanede olması büyük şans gerçekten...bende bu hafta doğumu yapmayı planladığım hastaneye gitmeyi düşünüyorum hastane çantasında falanda özlellikle istedikleri ne biliyim benim unuttuğum falan birşey var mı diye kendi kendime düşünmektense onlardan bilgi almak daha sağlıklı olacaktır.

canım benim bebiş de durmuyo gece gündüz özellikle de geceleri hiç uyutmuyo karnımı bi ittiriyo ki eşim bile korkmuş bi gece hele ki ayaktayken yaptığında eyvah çıkıcak diye korkuyorum ama normal herhalde bi sıkıntı yoktur hareketli olması iyi sonuçta

Allah korusun ne biçim ebe ne biçim doktor o hayret yahuuu sen sıkma canını ALLahın izniyle bişicik olmaz canımcım.

Kızlarr gögüs pompasını ne marka ve kaç liraya aldınız bende alıcam da hangisinden alsam karar veremedim çok pahalımı bir de

Bence de canım.. Birde merak ettiğin diğer şeyleri de sorarsın. Hem doğum katını gezersin :) Ben birdahaki gidişimde çıkıp bakıcam.. Ay herşeyi merak ediyorum. Gerçi birdahaki gidişim perşembe arkadaşım için olacak ve zaten çıkıcam doğum katına

kızımın awizesini aldım dün bakın bakalım begeicekmisiniz teyzoşlarıı

Eklentiler

• $FILE0005.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $FILE0006.webp
    25 KB · Görüntüleme: 24

canım gerçi benim dr dedi iyi olan bebek hareket eder diye ama ne bilim gece o kadar vurduki uykumda babamla konuşuyorum doğuruyorummu diye o da diyoki yok kızım onlar yalancı doğum sancıların diye ayy sabah ne güldüm uyanınca yaa

azracım insanların seni üzmelerine izin verme hem 50 60 yıl geride değiliz bak yıl olmuş kaç doğumunu tam teşekküllü bi hastanede yap onlar ne yapacaklarını bilirler hem ben inanıyorum doğumun da sonrasıda güzel geçecek arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…