2012 Ekim Anneleri

var ya allahtan şu aazzrraanın ebeleri doktorları hemşireleri yanımda değil,bi girişesim var.. ne biçim insanlar bunlar ya...bunlar bilinçli bir şekilde korkutma hareketleri.. asla ve asla bilgilendirme amaçlı şeyler değil.. valla ben olsam şikayet bile ederdim. bu ne ya.. sen anlattıkça ben kuduruyorum yerimde...

slm guzel annisler..utu yapaktan nefret ediyorum yanekadar cok birikmis ozelliklede gomlekler biktim gomlek utuleekten.tam 8 gomlek utuledim ay bu sicakta kahve molasi verdim daha 5 gomlek iki pantolon utuluycembebbisime son aldigim kiyafetler balkonda kuruyor,makinada pijama ve sabahliklarim var sonra onlar utulenecek offfffffamma cok dertlendim ya:)

kızlar oğluma bu dolabı almayı düşünüyorum ne dersiniz bebek odası almicam kuzenim vercek bana beşik sonrada park beşikten alcam nasıl sizce ?

Eklentiler

• $dolap.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 26
Azra yeminle korku filminden fırlamış gibi senin ebelerinde doktorlarında yaa...
başka bi yere gitsene sen yavrum ya

kızlar oğluma bu dolabı almayı düşünüyorum ne dersiniz bebek odası almicam kuzenim vercek bana beşik sonrada park beşikten alcam nasıl sizce ?

istikbalin mi canım ya deilse bile cok benzeri war orda kırmızısı kuzenim 4 yasındakı ogluna almıstı güseldi yani kullanıslı büyüdüğünde almana gerek kalmaz bunu alırsan çocuksu deil çünkü

uzulme canim sonucta durumun belli ve kontrol altindasin Allahin izniyle hayirlisiyla alacaksin bebegini kucagina.senin durumun hakkinda herseyi bilmen gerek elbette doktorlarinda bunu sana guzelce anlatmasi lazim ama boyle korkutarak cok rahat soyleyerek degil zaten hepiiz stres yasiyoruz dodguma yakin bize destek olmalari lazim kostek ddegil

Azra yeminle korku filminden fırlamış gibi senin ebelerinde doktorlarında yaa...
başka bi yere gitsene sen yavrum ya

valla ya!!!! beni bile strese soktular bunlarkan da kan,kan da kan... vampir soyundan gelmişler.. arkadaş normal doğumda çok nadirdir kan verildiği... hep felaket senaryosundalar.ebesinden hemşiresine,doktoruna.. biri bari farklı olsun...

Ay ben de nefret ediyorum ütüden.. Hele senin işin de ne zormuş yaa.. Allah kolaylık versin canım.. Ben de ütüden nefret ettiğim için artık yıkadıkça ütülüyorum. ne çıkarsa o makineden ütülenecek hepsini ütüleyip yerleştiriyorum. Yoksa başa çıkılmıyor.. Ağlayasım geliyor. Ama senin gömleklere çözüm bulamadım. Olmadı eşine söyle son ay anlaşsın bir kuru temizlemeci ile gömlek ve kumaş pantalonlarını orada halletsin. En azından şimdilik yani.. Kuru temizlemeci sürekli vereceği için indirim yapar. Toplu fiyat falan verir.

Canım çok beğendim ama kulpları taşlı mı onun? Sanki erkek için o kulplar olmasa daha iyi gibi. Yoksa hiç problem değil gerisi zaten 10 numara.

ya benimde eşim asağıda ama bana doktor normal yapabilirsin dioo.sonra ben azranın doktorunun yazdıgını okuom strese giriom ya bişi olursa die

Aazzrraa bu ne canım yaa.. Senin için hem üzülüyorum hem de sinir oluyorum. Bu Çanakkale de dr.lar nekadar acımasız yaa.. Tamam açık konuşuyorlar, dürüst olyorlar bilmem ne ama senin de psikolojin alt üst oldu be kızım. Sağlık ocağında bile insaf yok. Ay çıldırıyorum bu sana konuşulanları okudukça

kesinlikle hastane, sağlık ocağı herneyse orayı değiştir senin yüksek morale ihtiyacın varken bu tarz davranış sana zarar verir... benim ilk doktorumda böyleydi maalesef ben 3. ayda kanama ile gittiğimde neden kanama var dedim.. allah kerim kim bilebilir dedi.. 1 hafta sonra gel bakalım kalp atışları olacak mı dedi.. oradan çıktım ve şuanki doktoruma gittim bana kanama yerini gösterdi meğer bebekle hiç ilgisi yokmuş beni anında rahatlattı çok önemli bişey bu... evet bu doktorumda bana herşeyi çok gerçekçi anlatıyor ama asla ben olumsuz birşey hissedip çıkmıyorum yanından... doktor partner sonuçta doğumda... bence sizi üzen,geren kimse hemen uzaklaştırın çevrenizden..

selam anneler herkesler iyidir inş.

azra yazının şokundayım bi doktor hastaya ex olurdun falan dermi yaaa plevra mı ne yanlış yazmış olabilirim bu siteden arkadaşımda o şekilde ikiz hamile 18 haftalık falan senin yazını okuyunca çok şaşırdım ve korktum bu kadar büyütülecek bişey olduğunu bilmiyodum

ne demek doğumu yaklaşmış kadına vefat edersin demek ayyyy düşündükçe deliriyorum....ben o doktorun ta.............

bnde ütü işini haftalık yaparım eşim işi gereği gömlek giyiyo 4 gömlek her hafta =)) ben nevresim pikeleri falanda ütülerim ütü yapma manyaklığı var bende düzen hastasıyımdır bişeyim kırışık olsun içim rahat etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…