2012 Ekim Anneleri

[/INDEN
Kızlar siz anne sütü saklama poşeti aldınız mı bir de sizce elektrikli mi yoksa manuel mi daha iyidir anne sütü sağmada bir de siz biberonlarınızı nasıl steril edecksiniz makinada mı yoksa elde mi yıkayacksınız​

ah canim sorma aynen bende birde sik sik degistiriyorum nevresimleri hic utum bitiyor hic iki kisiyken boyle birde bebis olunca hic utum bitmeyecek anlasilan.birde bende yikama hastaligida var esim kiziyor ortada elime ne gecse caasir sepetine birkere giyilmesi yeter esim kiziyor zaten ya yeni giymistim ben diye:)

Hastaneden çıktıktan sonra aldığımız ilk bezdi. Bütün çişi olduğu gibi dışarı veriyor. İlk önce anlamadı çocuğun üstü ıslanmış sandım ama kucağımda da yapınca şok oldum. Bez bağlamışım bağlamamışım hiç farketmiyor. Paketi olduğu gibi attım.
Bu ürünü bir arkadaşınıza tavsiye eder misiniz? Hayır

Arkadaşlar primanın sitesine bu yorum yapılmış... Anlamadım ben şimdi.. Prima premium care için yapılmış bu yorum...:26:

BEN BİBERONUN ŞART OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM. NE EMZİK NE BİBERON ALMADIM. KESİNLİKLE SAĞLIKLIDA GÖRMÜYORUM. emzik için büyük konuşmak istemiyorum ne çocuklar var yapmam dediğin şeyleri yaptırırlar. mecbur kalırsam emzik alırım. ama biberon düşünmüyorum. sütüm gelmesze ilk mama verilmesi gerekiyorsa doğum çantama 1 kase ve kaşık koydum onunla vereceğim. aynı şeyi süt içinde düşünüyorum. sağarım kaşıkla veririm.kaşıkla beslenen çocuklar biberonla beslenen çocuklarla kıyaslandığında ek besine geçtiğinde besinleri püre yaparak kısa sir süre veriyorsunuz. sonrasında çocuk kendi yiyebiliyor.

Canım çalışıyorsan poşet al bence ama ben çalışmadığım için almadım. Saklama kabı aldım. Çok sütüm olursa alacağım poşet... Ben makinede steril edeceğim. Hergün okadar suyu kaynat falan uzun iş ve tüpten ve sudan yana sıkıntı... O suda israf oluyor neticede. Makineyi de denedim 15 dakikada steril ediyor. Tabi aventin 8 dakikada steril edenleri e içinde durduğu 24 saat boyunca steril halde tutanları da var ama ben arzum bebe aldım. Aynı zamanda biberon ısıtıcı ve buharlı sebze haşlayıcı olarak da kullanılıyor. Haa birde yumurta da pişiriyormuş...

Ayrıca yine çalışıyorsan elektrikli ama evdeysen manuel pompa yeterli bence..​

Son düzenleme:
i

ben doğumdan sonra ihtiyaç olursa alıcam
elektrikli olanları daha çok öneriyolar

arkadaşlarım hep prima kullanıyuolar hiç böle bişey duymadım

destekeleriniz için sağolun kızlar en başından beri hep korkutuldum kendi doktorum sağolsun rahat ol geçecek diyor:104: sanki ben sordum ebeye kaynım balkonumu badana yapacaktı 1 kiloluk boya aldım elimde gördü diye demediğini bırakmadı zaten sabah sabah yüzümü yıkadım giyindim gittim kahvaltıyada babanemize gidecektik ekmek alıp aç karnına bunalıma soktular:118: ama takmıycam sizdende dualarınızı esirgemeyin dicem hayırlısıyla giderken allahın izniyle çıkıcaz inşallah çok teşekkürler hemde çok

i

ben doğumdan sonra ihtiyaç olursa alıcam
elektrikli olanları daha çok öneriyolar

arkadaşlarım hep prima kullanıyuolar hiç böle bişey duymadım

Canım bende hiç duymadım prima için böyle birşey.. Belki diyorum bebeğinin kilosu için uygun değildir ve taşma yapıyordur. Yani neticede poposuna oturmuyor ve bol kalıyorsa taşabilir.

Canım işte seni böyle görmek istiyoruz.. Bırak o pis dr.ları... Hepimiz duacıyız senin için zaten merak etme. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip edecek yavrunu...

bende biberon ve emzik almadım gerek olursa alırım. zaten kullanma taraftarı değilim ihtiyaç olmaz inş.

canım sanırım sen sterilizatör aldın demi makina dediğin bulaşık makinası değil ne kadara aldın acaba hemen almak şartmı

bu konuda kendimi hep yalnız hissederdim ütü yapmayı cok seviyorum ve dediğin gibi kırısık kalmayacak !! hoş şu aralar fazla yapamıyorum ama olsunn

biberonları kaynatarak steril etmeyi düsünüyorum tatlım ekstradan steril makinası almayı istemiyorum boşa masraf bana göre​

şikayet var sitesinde 69 tane primadan 89 tane de huggiesten şikayet var

bence kafaya takılacak bişey değil. kim kendince memnun kalmadıysa yazmış oraya, hiç önemsemem böyle şeyleri. en güzeli deneyip karar vermek.. ben prima aldım ablamın tavsiyesi üzerine. molfix iyi ama oğlumda alerji yaptı dedi. arkadaşlarım memnun ama dedi, ben molfixsin göbek oyuntulusundan bulamadım yoksa ondan alacaktım..

coyotemm lambanızı çok beğendik biz oğlumla

güzel günlerde mışıl mışıl uyurken huzurlu gecelerde kullanın canım

ayyyyyy şu şikayete bi bakın. doğduğu günden 3 yaşına kadar kullanmış.hala da kullanıyor.bir kere bile başka bez denememiş. ne saçma. bi denersin di mi? 3 yıl be yuh.. inandırıcı gelmedi bana..

Benim 3 yaşında oğlum var doğduğu günden beri Prima kullanıyorum ama hiç memnun değilim.Aslında pişik yapmadı, alerjik bir durumu da olmadı; fakat ne kadar sık arayla değiştirirsem de fayda etmiyor, sürekli sızdırıyor gece uyanıyoruz değiştiriyoruz benim şikayetim bu yöndedir ilgilenirseniz sevinirim.

Pahalı ya da ucuz demek ki fark etmiyor, bütün bebek bezleri acaba sızdırma yapıyor mu diye düşünmeye başladım, artık defalarca değiştirmeyi düşündüm başka bezler deneyeyim dedim ama sonrasında da ya pişik yaparsa ya alerji olursa diye vazgeçtim değiştirmedim. Dün akşam yine sızıntı yapıp sabah kalktığımızda bütün üzerini değiştirdiğimden dolayı bu yazıyı yazma ihtiyacı duydum.

babaannem hep söyler zaten kulakları cınlasın

bulasığı camasırı makinalar yıkasa da onun içini dolduracak insan lazım diye onu bile yapmaya üşenen hatunlar içindir bu lafı

biri beni çağırmış koştum geldim valla ne diyeyim 2,5 kişinin yaşadığı bir evde her gün nasıl bu makine doluyor anlamıyorum, bazı günler 2 kere üstelik. İKEAdan basamak taburelerden aldım, mecburen onun üstüne basıp yerleştiriyorum dolaplara da.

kaynatacağız ve o fırçayla içini mi sileceğiz kaç dakika felan biliyormusunuz kaynatacağımızı

kızlar ateş ölçer olarak ne aldınız. kaç yerde mimomet diye bi markayı söylediler. ben arzum düşünüyordum ama eczanelerde mimomed( doğru yazdıysam tabi) tavsiye ediyorlar.. bir tane eski usül almıştım oda bulunsun diye ama şimdiden yanlış ölçüyor:) geçen ateşim çıkmıştı baya 35 lerde gösteriyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…