bnde ütü işini haftalık yaparım eşim işi gereği gömlek giyiyo 4 gömlek her hafta =)) ben nevresim pikeleri falanda ütülerim ütü yapma manyaklığı var bende düzen hastasıyımdır bişeyim kırışık olsun içim rahat etmez
Bu arada emzik ve biberon konusunda da arkadaşlara katılıyorum. Emzik tercih meselesi ama biberon şart. Ben hatta 2 tane aldım. Biri 260 biri de 125 ml. Göğüs pompası da aldım. Dışarı çıkarken de sağıp biberona koyacağım ve oğlumu öyle besleyeceğim. Hatta hastaneye de götürüyorum pompamı. Olur ya ilk etapta süt gelmez falan. Sağar sağar deneriz. Gelince de hemen bebişe veririz. Ama o zamana kadar da biberonla beslerim, mama veririm. Hatta bunu soracaktım. Yanınıza mama alıyor musunuz e hangi markayı alıyorsunnuz? Çok büyük o mama boyutları acaba minikleri var mı ? Yanıma almak için... Birde ben emzik de aldım. Damaklı almadım hatta. Araştırdım eğer 1 yaşından sonra mı ne emzik verilmeye devam edilecekse damaklı almak gerekiyormuş. Yeni doğmuş bebeğin damak yapısını bozan şey damaklı emziklermiş zaten. Ben Avent'in 0-3 aylık emziklerinden aldım. Zaten baktım aynı meme ucu gibi. Bir zararı olmaz sanırsamAman ne güzel ne şirin şeyler öyle...
[/INDEN
Kızlar siz anne sütü saklama poşeti aldınız mı bir de sizce elektrikli mi yoksa manuel mi daha iyidir anne sütü sağmada bir de siz biberonlarınızı nasıl steril edecksiniz makinada mı yoksa elde mi yıkayacksınız
[/INDEN
Kızlar siz anne sütü saklama poşeti aldınız mı bir de sizce elektrikli mi yoksa manuel mi daha iyidir anne sütü sağmada bir de siz biberonlarınızı nasıl steril edecksiniz makinada mı yoksa elde mi yıkayacksınız
Hastaneden çıktıktan sonra aldığımız ilk bezdi. Bütün çişi olduğu gibi dışarı veriyor. İlk önce anlamadı çocuğun üstü ıslanmış sandım ama kucağımda da yapınca şok oldum. Bez bağlamışım bağlamamışım hiç farketmiyor. Paketi olduğu gibi attım.
Bu ürünü bir arkadaşınıza tavsiye eder misiniz? Hayır
Arkadaşlar primanın sitesine bu yorum yapılmış... Anlamadım ben şimdi.. Prima premium care için yapılmış bu yorum...:26:
slm kızlar biz geldik
şekerlik16 bebeğin gelişimi önden gidiyor doğumu etkilermi demişsin arkadaşım benim bebişimde öyle en başından beri dr etkiler tabi dedi erken gelebilir zaten gününü beklerse büyük olur sezeryanla alırız dedi ama sormayı unuttum sezeryan için 10 gün falan önce almıyolarmı bebeği gününü beklerse ne demekti ay ben dr gittimmi niye nutkum tutuluyor anlamıyorum yaa konuşamıyorum bile drla
cumartesi gittim doktora gelişimi önde gidiyor dedi, eşim o zaman dahamı erken olacak diye sordu. doktor hayır dedi. gelişimin önde gitmesi gününden erken doğacağı anlamına gelmez dedi.
i
ben doğumdan sonra ihtiyaç olursa alıcam
elektrikli olanları daha çok öneriyolar
arkadaşlarım hep prima kullanıyuolar hiç böle bişey duymadım
destekeleriniz için sağolun kızlar en başından beri hep korkutuldum kendi doktorum sağolsun rahat ol geçecek diyor:104: sanki ben sordum ebeye kaynım balkonumu badana yapacaktı 1 kiloluk boya aldım elimde gördü diye demediğini bırakmadı zaten sabah sabah yüzümü yıkadım giyindim gittim kahvaltıyada babanemize gidecektik ekmek alıp aç karnına bunalıma soktular:118: ama takmıycam sizdende dualarınızı esirgemeyin dicem hayırlısıyla giderken allahın izniyle çıkıcaz inşallah çok teşekkürler hemde çok
Canım çalışıyorsan poşet al bence ama ben çalışmadığım için almadım. Saklama kabı aldım. Çok sütüm olursa alacağım poşet... Ben makinede steril edeceğim. Hergün okadar suyu kaynat falan uzun iş ve tüpten ve sudan yana sıkıntı... O suda israf oluyor neticede. Makineyi de denedim 15 dakikada steril ediyor. Tabi aventin 8 dakikada steril edenleri e içinde durduğu 24 saat boyunca steril halde tutanları da var ama ben arzum bebe aldım. Aynı zamanda biberon ısıtıcı ve buharlı sebze haşlayıcı olarak da kullanılıyor. Haa birde yumurta da pişiriyormuş...
Ayrıca yine çalışıyorsan elektrikli ama evdeysen manuel pompa yeterli bence..
bnde ütü işini haftalık yaparım eşim işi gereği gömlek giyiyo 4 gömlek her hafta =)) ben nevresim pikeleri falanda ütülerim ütü yapma manyaklığı var bende düzen hastasıyımdır bişeyim kırışık olsun içim rahat etmez
[/INDEN
şikayet var sitesinde 69 tane primadan 89 tane de huggiesten şikayet var
babaannem hep söyler zaten kulakları cınlasın
bulasığı camasırı makinalar yıkasa da onun içini dolduracak insan lazım diyeonu bile yapmaya üşenen hatunlar içindir bu lafı
bu konuda kendimi hep yalnız hissederdimütü yapmayı cok seviyorum ve dediğin gibi kırısık kalmayacak !! hoş şu aralar fazla yapamıyorum ama olsunn
biberonları kaynatarak steril etmeyi düsünüyorum tatlım ekstradan steril makinası almayı istemiyorum boşa masraf bana göre
slm kızlar biz geldik
şekerlik16 bebeğin gelişimi önden gidiyor doğumu etkilermi demişsin arkadaşım benim bebişimde öyle en başından beri dr etkiler tabi dedi erken gelebilir zaten gününü beklerse büyük olur sezeryanla alırız dedi ama sormayı unuttum sezeryan için 10 gün falan önce almıyolarmı bebeği gününü beklerse ne demekti ay ben dr gittimmi niye nutkum tutuluyor anlamıyorum yaa konuşamıyorum bile drla
cumartesi gittim doktora gelişimi önde gidiyor dedi, eşim o zaman dahamı erken olacak diye sordu. doktor hayır dedi. gelişimin önde gitmesi gününden erken doğacağı anlamına gelmez dedi.
saol canım benim.... bakalım hayırlısı olur inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?