2012 Ekim Anneleri

ben sevibebenin çantalı kitini aldım

Sevi Bebe 7`li Bebek Bakım Seti - e-bebek.com

komşumun oğlu bu yaz boyunca sadece altınca bezle durdu çişini yapıp aşağıya sarksa bile böle bişeyle karşılaşmadı ama herkesin memnuniyeti değişiyor işte

mesela tosun86 nın ablasının arkadaşları molfixden memnun kalmışlar benim 2 arkadaşım kesinlikle önermedi pişik yaptığını söyledi yani deneyip görmek lazım bence kesin bişey söylemek zor..bende primayla başlıcam sorun olursa değiştiricdem

kaynatacağız ve o fırçayla içini mi sileceğiz kaç dakika felan biliyormusunuz kaynatacağımızı

gecen hafta arkadasta gördüm içini fırcayla calkalıyordu ve sonrasında da kaynatıyordu ama sanırım her seferinde kaynatmaya gerek kalmaz gibi geliyo bana yani günde 1 kere ya da 2 günde 1 kaynatsak yeter sanırım

hem sızdırıyor diye şikayetçi hem de başka hiç bi bez denememiş mi?bence bu kadın bez bağlamayı becerememiş 3 yıl bezin bebeğin kilosuna göre olması önemli,büyük yada küçük gelse sızdırır.bi de bezi bağlarken erkek çocuklarının pipisi aşağı doğru olmalı.bazıları yukarı doğru bırakırlarmış.o zaman sızdırma olur.bu kadın da acaba 3 yıl öyle mi bağlamış

bende almadım daha netten braun yada weewell almayı düşünüyorum alından ölçenlerden tabi fikrim değişmezse genelde herkes bunlardan alıyo bide doğru ölçüm önemli yorumlarda memnuniyetleri iyiydi.. dediğin markayı hiç bilmiyorum canım

canım sanırım sen sterilizatör aldın demi makina dediğin bulaşık makinası değil ne kadara aldın acaba hemen almak şartmı

Aldım canım sterilizatör... Anlattığım sebeplerden ötürü. ben 84 tl ye almıştım. Almak şart mı değil mi kişinin tercihine kalmış. Bana göre şart olan sana değildir bilemiyorum. Hergün o duyu kaynatıp dökecek miyim yani? diyerekten ben aldım sterilizatör. Tercih senin. Ben mesela nem cihazı da alacağım ama almayacak arkadaşlar da var yani...

Okadar kötüydü de 3 sene niye kullandın derler adama yani...!!! Ya salaksın sen, ya da rakip firmalardan birine çalışıyorsun Ama yine de salaklık...

kaynatacağız ve o fırçayla içini mi sileceğiz kaç dakika felan biliyormusunuz kaynatacağımızı

Canım önce yıkayacaksın. O fırça ile iç dış temizleyeceksin ondan sonra steril edeceksin... Kaynamış suda 5 dakika yanılmıyorsam, yada sterilizatöre atacaksın işte.

Canım ben chicco alından ölçer aldım. Şu lazerli dediklerimizden. Küçk ve güzel birşey. Emzikli istemedim çünkü ağlayan bebek o emziği almaz ağzına. Kladiklerden de almadım çünkü bebeğe zor olur. Gerekirse evdeki civalıyla ölçerim ama onların kırılması çok riskli. Yok yok kullanmam. Bu zamana kadar hiç kırılmamıştır ölçerken ama bebek bu bellii olmaz. Kırılsa civa ile temas eder teni allah korusun...

merhaba kızlar,suyumun azalması nedeniyle yarın doğuracağım kısmetse...sezeryen veya suni sanı ile doğum başlatılacak...ama henüz karar veremedim,suni sancı ile normal doğurabilir miyim size nasıl bir süreç acaba bilgisi olan var mı?

evet canım istikbalin bizde öyle düşündük
tabi bebek odalarınada içim gitmiyor değil ama neyse :)
Canım çok beğendim ama kulpları taşlı mı onun? Sanki erkek için o kulplar olmasa daha iyi gibi. Yoksa hiç problem değil gerisi zaten 10 numara.

yok canım taşlı değil plastik sanırsam babası almaz oğluna hem erkek adamı bozarmış taşlı şeyler
beğendiğinize sevidim kızlar kararsız kalmıştım bende

ben arzum bebbe alsım süper bişey gerçekten saniyede alından ve kulaktan ölçüyor... ve mama,süt falan onlarında ısısını ölçme özelliği var güzel yani..

Canım tercih senin ama eğer normal doğum istiyorduysan suni sancıyı dene derim ben. Birde genital bölgeden ilaç mı ne veriyorlarmış. Rahim yumuştıcı diye birşey. Açılmayı kolaylaştırıyormuş.. Denersin önce normal doğum yolunu. Zaten açılma olursa epidural falan yaparlar sanıyorum. Tabi bildiğin üzere garantisi yok normal doğum yapmanın suni sancı ile. Olmaz ise seni sezeryana alacaklar.
Kısacası zor bir tercih ama ben olsam böyle yapardım. Önce normali denerdim. Çok ama çok istiyorum çünkü... Sonra aklıma takılmasın diye...

ayy çok güzel ve heyecanlı... doktor normal doğum için bir sakınca görmediyse ben olsam denerdim yani ben normal istediğim için ama dediğim gibi bir risk yok ise...
hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşalalh ve hangisi olursa olsun umarım çoooook kolay bir doğum olur..

Canimcim Allah sana ve yavruna yardim etsin,hersey yolunda gider insallah,bzi senin yanindayiz,sakin tedirgin olma,dogum cesidi konusunda doktorun ne diyor peki?

ayyyyy çok heyecanlı... allahım sağlıkla miniğini kollarına almayı nasip etsin...

neeeeeeeee
yarın doğuruyomusunnn ??????????
ayy çok heycanlandım şimdii canımmm
bence sezeryanla doğur canım gecenlerde eylül annelerimiydi tam hatırlamıyorum sancısı gelmeden ama senden farklı bi nedendendi sanırım doğuma alınmış dr u ona sezeryanı tavsiye etmiş eğer sendede sancı falan yoksa hiç zorlama olmazsa zaten sezeryan yapıyomuş dr direk

tek avazda kurtul sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallahhh
benimde bikaç hafta önce suyum azalmaya başlamıştı ama şimdi normal diyolar.
ben normal doğum taraftarıyım arkadaşım suni sancıyla doğurdu açılması pek yoktu kasılmasıda..tabi sen bilirsin ama normal istiyosan ilk başta dene derim olmazsa zaten sezeryana alırlar

canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.açılman falan var mı peki?ben de suni sancı almıştım oğlumda.ama açılma falan yokken suni sancı alınca pek bi faydası olmuyomuş diye öğrendim sonradan.zaten bende de açılma olmadı,öyle sancı falan da çekmedim fazla hafif hafifti.sezeryan oldum sonra açılma olmayınca.bilmiyorum tabi hiç açılması olmadan normal doğuran da vardır belki.dr.nla konuşmadın mı doğum şeklini?

Ozaman tamam canım.. Çok güzelmiş. Bu arda bizde oğlumuza bebek odası almadık. Genç odası kıstıkrdık indirimde onu aldık. Dolabımız kçük ama bizim. Anca ilk okulda idare eder sanıyorum. Etmez ise de değiştiririz mesele değil. Çok uyguna aldık çünkü. Zaten yarın öbürgün oğlumuz başka birşey ister diyerekten böyle yaptık. Odasına ilave olarak karyola beşiklerden alacağız olacak bitecek... Belki diyorum şu arabalı yataklardan ister de alırız Ben çok seviyorum onları... Utanmasam kendime alıcam o derece yani

hakkında hayırlısı olsun..Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

muhtemelen iki doğum şekli arasındaki kararı bebeğin durumuna göre doktorunuz verecektir..sizin için en rahat ve en hayırlısı hangisi ise doğumunuzu o şekilde gerçekleştirirsiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…