2012 Ekim Anneleri

bu arada bu şekilde haberli olan ilk doğumumuz olacak ekim anneleri..diğerleri sonradan öğrenildi. ayyyy az kaldı demek ki biz de dicez yarın doğurcam diye..veya ani olursa sonradan gelir haber verirriz..

rahimden verilen ilaç çok fena bişimiş arkadaşım onunla açılması olmadı yine.bide çok derine yerleştiriyolarmış..
ve tekrar çıkarması var o ilacı bide:18:

tatlım rabbim sağlıkla bebişini kucağına alabilmeyi nasip eylesin...

arkadasların da dediği gibi suni sancı ile normal doğumu dene istersen ama tabi dr.un hangisini söylüyor

onu da dikkate al... bebeğin normal durusunda ise dönmüş ise normal doğumda sıkıntı olmaz sanıyorum

ayyyyyyyyyyyy kim bilir nasıl heyecan sarmıştır seni şimdideeen nasipse yarın bebişin kucağında olacak

dualarımız seninle ve bebişinle tatlım.. cok öptüm

anaam bebiş geliyor hıı hadi bakalım hayırlısı bi avazda inşallah heheee haberlerini bekliyoruz tatlım bide bişi sorucam kızlar bi ekim annesi doğurmuştu ikizdi sanırım onun bebişleri çıktımı acaba hastaneden

ayy canım...bebeğini kucağına alıcaksın yani hayırlısı ile..süperrr
canım ben normal doğumu çok istediğim için aklında kalmasın diye normali dene derim ama, suni sancı ile normal doğum biraz zor oluyo diye biliyorum. diğer aylardaki doğum hikayelerinede bakmıştım, orada suni sancı ile uzun saatler sancı çekip açılma bekliolar olmayıncada sezeryana alıyolar..hangi şekil olursa olsun önemli değil; sonunda hayırlısı ile yawruna kavuşacaksın..bence en çok odaklanacağın şey bu canım..allahım hayırlısını nasip etsin..kolay bir doğum olur inşallah canım...çok heyecanlandım kendim doğurcakmışım gibi:):)

rahimden verilen ilaç çok fena bişimiş arkadaşım onunla açılması olmadı yine.bide çok derine yerleştiriyolarmış..
ve tekrar çıkarması var o ilacı bide:18:

Nasıl yaaa :18: Geri mi çıkarıyorlar sonra birde??? Ben fitil gibi birşey diye okumuştum. Atıp bırakıyorlar sanmıştım... O dediğini bilmiyorum... Enteresanmışş.. Şimdi arkadaş doğuma giderken konuşmayalım bari.. Dr.una sorsun da işine gelirse yaptırır en iyisi

uyguna aldıysanız sorun yok canım ilerde o ister ister arabalı yatak annesi dediğin gibi bizde öyle düşünüyoruz şimdikiler hep istiyor valla kuzenlerim aldı mecburen arabalı çok güzeller ama dimi :)

uyguna aldıysanız sorun yok canım ilerde o ister ister arabalı yatak annesi dediğin gibi bizde öyle düşünüyoruz şimdikiler hep istiyor valla kuzenlerim aldı mecburen arabalı çok güzeller ama dimi :)

Valla benim oğlan istesin diye gözünün içine bakacağım sanırım... Çünkü kendim çok istiyorum. Birde motorluları var. Onu istese oda olur yani... Kızlara göre bile yapmışlar. Okadar güzel ki...

aslında bende zaman zaman sezaryene eğilim göstersemde normal olsun istiyordum,hatta bu sabah öyle karar vermiştim doktordan çıkınca ama evde ailem biraz caydırdı.yani sancıyı çekip doğuramama ihtimalinden ötürü...evet zor bir tercih,bakalım ne karar vericem...
sağol canım,inşallah dediğin gibi olur.çatı muayenesi filan yapılmadı henüz,bebeğin kafası aşağıda,doktor deneyebiliriz dedi.zaten yeni düzenlemedn dolayı doktor tıbbi bir zorunluluk olmadıkça yönlendirme yapamıyor sanırım..
Canimcim Allah sana ve yavruna yardim etsin,hersey yolunda gider insallah,bzi senin yanindayiz,sakin tedirgin olma,dogum cesidi konusunda doktorun ne diyor peki?
sağol canım,aminnnndediğim gibi doktor pek yorum yapmadı bana bıraktı,sanı çekip normal doğuramama olasılığın var dedi:44:
ayyyyy çok heyecanlı... allahım sağlıkla miniğini kollarına almayı nasip etsin...
evet,bencede çok heyecanlı ve garip,ağlayasım var

evet,zaten sancım filan yok,tamamen dışarıdan müdahale ile başlayacak doğum,bende bebeğe bişey olumu diye korkuyorum,daha erken ve kendiliğinden başlayan bişey değil çünkü:44:

cnm ona uygulanan öyleymiş..
sonra zaten sezeryan oldu..
neyse laplacenin için hangisi uygunsa o olur inşşş
kolay doğum nasip olsun her iki türlüde farketmezz

tatlım senin o dediğini benim ilk gebeliğimde kürtaj sırasında vermişlerdi hap gibi fitil şeklinde açılma yapsın diye kötü bişi değil hatta kendim yerleştirmiştim

bir ikizimiz var evet hatta ondan sonra 3 tekiz doğum var.
sinem8484 ikiz annemiz
sinem33
burcuerdem
peksimett

yoksa sinem33 doğurmamış mıydı?birininki doğumu durdurmuşlardı ilaçla sanırım..masumiyet bunları listeye yazalım mı???

Canım ailen de haklı.. Bakalım dr.un ne diyecek. Suni sancı ile normal doğum yapan da var, yapamayan da. Allah seçim yapmak konusunda kolaylık versin sana. Peki sezeryani seçersen yada sezeryana alınırsan hangi anestezi yöntemini seçeceksin onu düşündün mü? Allah herşeyden önce bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

tatlım senin o dediğini benim ilk gebeliğimde kürtaj sırasında vermişlerdi hap gibi fitil şeklinde açılma yapsın diye kötü bişi değil hatta kendim yerleştirmiştim

bahsettiğiniz fitil oysa benim ilk gebeliğimde de verilmişti 2 saat arayla... kasların acılması için dediğin gibi korkulacak bişi yok yani bahsi gecen oysa eğer

cnm ona uygulanan öyleymiş..
sonra zaten sezeryan oldu..
neyse laplacenin için hangisi uygunsa o olur inşşş
kolay doğum nasip olsun her iki türlüde farketmezz

Canım bak arkadaş anlatmış.. Öyle fitil gbiymiş onunki de... Demek senin arkadaşına daha farklı birşey yapılmış. Onu da öğrenmiş olduk Bakalım daha neler duyacağız...

bebeğiniz emzik emmezse atarsa ağzından bu ne kadar işe yarar bilmiyorum cimekacım ya...bebeği zorlar tıkarsak ağzına:)

peksimet doğurmuşmuydu bilen arkadaşlar doğum listemizi yapsınlar yaaa ben anlamam da ondan bak yarında geliyor bi bebiş doğuranlar diye bi bölüm açalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…