canim annenin isi ne oldu vizesinden haber varmi merak ettim.slm guzel annisler..utu yapaktan nefret ediyorum yanekadar cok birikmis ozelliklede gomlekler biktim gomlek utuleekten.tam 8 gomlek utuledim ay bu sicakta kahve molasi verdim daha 5 gomlek iki pantolon utuluycem bebbisime son aldigim kiyafetler balkonda kuruyor,makinada pijama ve sabahliklarim var sonra onlar utulenecek offfffff amma cok dertlendim ya:)
canim benim öncelikle Allah yardimcin olsun, insallah bir avazda kurtarsinmerhaba kızlar,suyumun azalması nedeniyle yarın doğuracağım kısmetse...sezeryen veya suni sanı ile doğum başlatılacak...ama henüz karar veremedim,suni sancı ile normal doğurabilir miyim size nasıl bir süreç acaba bilgisi olan var mı?
sevindim adına,ne güzel düzelmiş..benim bir anda azaldı,33 haftalıkken normaldi,35 haftalık oldım sınırda dedi,üç gün önce kritik seviyeye inmek üzere dedi doktor,yani bir anda oldu herşey...rüyaya falan mı yatsamtek avazda kurtul sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallahhh
benimde bikaç hafta önce suyum azalmaya başlamıştı ama şimdi normal diyolar.
ben normal doğum taraftarıyım arkadaşım suni sancıyla doğurdu açılması pek yoktu kasılmasıda..tabi sen bilirsin ama normal istiyosan ilk başta dene derim olmazsa zaten sezeryana alırlar
yok canım açılmam,daha doğrusu bilmiyorum bakılmadı henüz.. evet böyle bir örnek duymadım bende o yüzden sordum,doğuran var mı diye,fikir edinmeye çalışıyorum.doktor bana bıraktı,ortada konuştu,birde tıbbi zorunluluk diye bişey varya şuan...canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.açılman falan var mı peki?ben de suni sancı almıştım oğlumda.ama açılma falan yokken suni sancı alınca pek bi faydası olmuyomuş diye öğrendim sonradan.zaten bende de açılma olmadı,öyle sancı falan da çekmedim fazla hafif hafifti.sezeryan oldum sonra açılma olmayınca.bilmiyorum tabi hiç açılması olmadan normal doğuran da vardır belki.dr.nla konuşmadın mı doğum şeklini?
amin,inşallah benim için hayırlısı ne ise o olsun,bebeğin kalp atşlarında sorun veya,suni sancıya rağmen açılma olmazsa sezaryene alacağını söyledi yada en başından isteğe bağlı sezaryen olabileceğimi söyledi yani kararı bana bıraktı...hakkında hayırlısı olsun..Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
muhtemelen iki doğum şekli arasındaki kararı bebeğin durumuna göre doktorunuz verecektir..sizin için en rahat ve en hayırlısı hangisi ise doğumunuzu o şekilde gerçekleştirirsiniz inş.
rahimden verilen ilaç çok fena bişimiş arkadaşım onunla açılması olmadı yine.bide çok derine yerleştiriyolarmış..
ve tekrar çıkarması var o ilacı bide:18:
sağol canım dün apar topar çantamı hazırladım,daha hazır değilditatlım rabbim sağlıkla bebişini kucağına alabilmeyi nasip eylesin...
arkadasların da dediği gibi suni sancı ile normal doğumu dene istersen ama tabi dr.un hangisini söylüyor
onu da dikkate al... bebeğin normal durusunda ise dönmüş ise normal doğumda sıkıntı olmaz sanıyorum
ayyyyyyyyyyyy kim bilir nasıl heyecan sarmıştır seni şimdideeen nasipse yarın bebişin kucağında olacak
dualarımız seninle ve bebişinle tatlım.. cok öptüm
sağol canım,inşallah çok kolay bir doum yaptım diye gelirim,size de cesaret veririm...anaam bebiş geliyor hıı hadi bakalım hayırlısı bi avazda inşallah heheee haberlerini bekliyoruz tatlım bide bişi sorucam kızlar bi ekim annesi doğurmuştu ikizdi sanırım onun bebişleri çıktımı acaba hastaneden
ayy canım...bebeğini kucağına alıcaksın yani hayırlısı ile..süperrr
canım ben normal doğumu çok istediğim için aklında kalmasın diye normali dene derim ama, suni sancı ile normal doğum biraz zor oluyo diye biliyorum. diğer aylardaki doğum hikayelerinede bakmıştım, orada suni sancı ile uzun saatler sancı çekip açılma bekliolar olmayıncada sezeryana alıyolar..hangi şekil olursa olsun önemli değil; sonunda hayırlısı ile yawruna kavuşacaksın..bence en çok odaklanacağın şey bu canım..allahım hayırlısını nasip etsin..kolay bir doğum olur inşallah canım...çok heyecanlandım kendim doğurcakmışım gibi:):)
bebeğiniz emzik emmezse atarsa ağzından bu ne kadar işe yarar bilmiyorum cimekacım ya...bebeği zorlar tıkarsak ağzına:)
sevindim adına,ne güzel düzelmiş..benim bir anda azaldı,33 haftalıkken normaldi,35 haftalık oldım sınırda dedi,üç gün önce kritik seviyeye inmek üzere dedi doktor,yani bir anda oldu herşey...rüyaya falan mı yatsam
yok canım açılmam,daha doğrusu bilmiyorum bakılmadı henüz.. evet böyle bir örnek duymadım bende o yüzden sordum,doğuran var mı diye,fikir edinmeye çalışıyorum.doktor bana bıraktı,ortada konuştu,birde tıbbi zorunluluk diye bişey varya şuan...
amin,inşallah benim için hayırlısı ne ise o olsun,bebeğin kalp atşlarında sorun veya,suni sancıya rağmen açılma olmazsa sezaryene alacağını söyledi yada en başından isteğe bağlı sezaryen olabileceğimi söyledi yani kararı bana bıraktı...
sağol canım dün apar topar çantamı hazırladım,daha hazır değildiçok garip bir duygu,karmaşık,ağlamakla gülmek arası...
sağol canım,inşallah çok kolay bir doum yaptım diye gelirim,size de cesaret veririm...
sağolasın,bende bidaha inceliyim şu hikayeleribaşıma gelecekleri bilmeliyim gerçekten çok heyecanlı,daha önce hassetmediğim bi duygu....
Canım ailen de haklı.. Bakalım dr.un ne diyecek. Suni sancı ile normal doğum yapan da var, yapamayan da. Allah seçim yapmak konusunda kolaylık versin sana. Peki sezeryani seçersen yada sezeryana alınırsan hangi anestezi yöntemini seçeceksin onu düşündün mü? Allah herşeyden önce bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
peksimet doğurmuşmuydu bilen arkadaşlar doğum listemizi yapsınlar yaaa ben anlamam da ondan bak yarında geliyor bi bebiş doğuranlar diye bi bölüm açalım
Merak ettiğim birşey var birden su falan azalınca siz hissediyormusunuz yani akıntı falan artıyormu yada su mu geliyor? bir belirtisi var mı?
Merak ettiğim birşey var birden su falan azalınca siz hissediyormusunuz yani akıntı falan artıyormu yada su mu geliyor? bir belirtisi var mı?
peksimet doğurmuşmuydu bilen arkadaşlar doğum listemizi yapsınlar yaaa ben anlamam da ondan bak yarında geliyor bi bebiş doğuranlar diye bi bölüm açalım
canim annenin isi ne oldu vizesinden haber varmi merak ettim.
canim benim öncelikle Allah yardimcin olsun, insallah bir avazda kurtarsineger normal dogum mumkunse saglik acisindan bence normal dene canim yada doktorun neyi öneriyorsa ona göre tercihini kullanirsin, hadi bakalim bebegini saglicakla kucagina alman dilegiyle
iki ablam var benim onlar normal doğurmadi hiç,bilmiyorlar yani,onlar için de stresli bir bekleyiş olacak...benim doktorum genel anestezi ile yapıyor ameliyatı genelde,eğer olursa benim de öyle olacak canım...
kızlar çok afedersiniz beyaz akıntım çok fazla geliyor benim bi kaç gündür neden acaba
çarşamba sorucam doktoruma
kızlar çok afedersiniz beyaz akıntım çok fazla geliyor benim bi kaç gündür neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?