2012 Ekim Anneleri

canim annenin isi ne oldu vizesinden haber varmi merak ettim.

canim benim öncelikle Allah yardimcin olsun, insallah bir avazda kurtarsin eger normal dogum mumkunse saglik acisindan bence normal dene canim yada doktorun neyi öneriyorsa ona göre tercihini kullanirsin, hadi bakalim bebegini saglicakla kucagina alman dilegiyle

önce pratik gibi geliyor hatta ben hemen alacaktım ama sonra aynı sizin gibi düşündüm..

sevindim adına,ne güzel düzelmiş..benim bir anda azaldı,33 haftalıkken normaldi,35 haftalık oldım sınırda dedi,üç gün önce kritik seviyeye inmek üzere dedi doktor,yani bir anda oldu herşey...rüyaya falan mı yatsam
yok canım açılmam,daha doğrusu bilmiyorum bakılmadı henüz.. evet böyle bir örnek duymadım bende o yüzden sordum,doğuran var mı diye,fikir edinmeye çalışıyorum.doktor bana bıraktı,ortada konuştu,birde tıbbi zorunluluk diye bişey varya şuan...
amin,inşallah benim için hayırlısı ne ise o olsun,bebeğin kalp atşlarında sorun veya,suni sancıya rağmen açılma olmazsa sezaryene alacağını söyledi yada en başından isteğe bağlı sezaryen olabileceğimi söyledi yani kararı bana bıraktı...
rahimden verilen ilaç çok fena bişimiş arkadaşım onunla açılması olmadı yine.bide çok derine yerleştiriyolarmış..
ve tekrar çıkarması var o ilacı bide:18:

sağol canım dün apar topar çantamı hazırladım,daha hazır değildi çok garip bir duygu,karmaşık,ağlamakla gülmek arası...
sağol canım,inşallah çok kolay bir doum yaptım diye gelirim,size de cesaret veririm...

sağolasın,bende bidaha inceliyim şu hikayeleri başıma gelecekleri bilmeliyim gerçekten çok heyecanlı,daha önce hassetmediğim bi duygu....

önce pratik gibi geliyor hatta ben hemen alacaktım ama sonra aynı sizin gibi düşündüm..

bebeğiniz emzik emmezse atarsa ağzından bu ne kadar işe yarar bilmiyorum cimekacım ya...bebeği zorlar tıkarsak ağzına:)

hep bahsettiğim arkadasımdan tüyolar alıyorum hep bu tip konularda

emziği ağzına vermişler bebişin bir parmaklarıyla ağzında tutuk mesela bas parmağı ile emziği ağzına tutup işaret parmağı ile yanağını oksayınca bebek iyi bişi olduğunu düsünüp alısırmıs gariptir ki onun bebişi böyle alısmsıtı

bebeğiniz emzik emmezse atarsa ağzından bu ne kadar işe yarar bilmiyorum cimekacım ya...bebeği zorlar tıkarsak ağzına:)

Merak ettiğim birşey var birden su falan azalınca siz hissediyormusunuz yani akıntı falan artıyormu yada su mu geliyor? bir belirtisi var mı?

iki ablam var benim onlar normal doğurmadi hiç,bilmiyorlar yani,onlar için de stresli bir bekleyiş olacak...benim doktorum genel anestezi ile yapıyor ameliyatı genelde,eğer olursa benim de öyle olacak canım...

peksimet doğurmuşmuydu bilen arkadaşlar doğum listemizi yapsınlar yaaa ben anlamam da ondan bak yarında geliyor bi bebiş doğuranlar diye bi bölüm açalım

peksimet doğurdu diye biliyorum tatlım hatta doğum hikayesini anlatan bir topik açmıştı sanırım kendisine...

Merak ettiğim birşey var birden su falan azalınca siz hissediyormusunuz yani akıntı falan artıyormu yada su mu geliyor? bir belirtisi var mı?

hayır canım hissetmedim ben,akıntım hep vardı benim ama ilgisi olmadığını söyledi doktor.yani o şekilde daha hızlı bitermiş su tamamen...benim plesantam erken yaşlanmış onunla ilgiliymiş.

peksimet doğurmuşmuydu bilen arkadaşlar doğum listemizi yapsınlar yaaa ben anlamam da ondan bak yarında geliyor bi bebiş doğuranlar diye bi bölüm açalım

doğurdu...bu saydıklarımdan sinem33 ten emin olamadım sadece..laplaceınkiyle 5. veya 6. bebek geliyor..

doğum hikayeleri topiği var. ama takip listesine yazmak lazım d.tarihi kilosu boyuyla..

masumiyet nerdesiiiiin?

sağol canım amin son ana kadar karar veremeyeceğim bu gidişle :)

iki ablam var benim onlar normal doğurmadi hiç,bilmiyorlar yani,onlar için de stresli bir bekleyiş olacak...benim doktorum genel anestezi ile yapıyor ameliyatı genelde,eğer olursa benim de öyle olacak canım...

Anladım canım.. Hayırlısı olsun.. Allah kolaylık versin yarın sana. Kendine gelince bizi bilgilendirmeyi unutma.. Merak ederiz biliyorsun

kızlar çok afedersiniz beyaz akıntım çok fazla geliyor benim bi kaç gündür neden acaba
çarşamba sorucam doktoruma

kızlar çok afedersiniz beyaz akıntım çok fazla geliyor benim bi kaç gündür neden acaba

aynı sorun bende de var tatlım. randevum 20sinde acaba erkene mi alsam diye düsünmüyor değilim korkuyorum.

dün ve bugun cok akıntım oldu beyaz renkte, üstüne sırt ağrısı kasıklarda sancı ve alta vuran ağrılar olunca

iyice korkmaya basladım

doktora gittim bugün kendi doktoruma gidemedim 110 km uzakta olduğu için mecburen devlete gittim ilçede kalıyoruz.
bebek ters dedi henüz dönmemiş 35 haftalık nst ye bağlandım kalp atışları normal çıktı.
bebek ters bile olsa devlet hastaneleri normal doğum yaptırıyor dedi doktor ilk doğumun normal dedi buda öyle olur dedi,
nasıl ayakları aşağıda olan bebeği doğurtacaklar,ben zaten özele gidiyorum doktoruma gideceğim artık inşallah döner 1 2 hafta içinde özel hastaneler sezeryan yapar ama biz yapmayız dedi ya acil olursa korktum ya.doktorum bana 1,5 saat uzaklıkta yetişirmiyim.1 hafta sonra gideyim artık eğer bebek tersse gün alır dönerim.

benim akıntım yoktu öle ama bikaç gündür benimde beyaz akıntım var sızıntı olmasında amann normal akıntı olsun inş. bende yarın giderim kontrole ozaman sorarım.umarım sıkıntılı bişey değildir. bu arada senin rahim kısalma olayın düzeldimi bi sıkıntı olmadan maşallahh bu haftalara geldin bikaç hafta sonra benim dikişler alınacak :18:

Arkadaslar listeyle uzun bir sureden beri ilgilenmiyorum. Bilgisayardan girmediigim icin
Bu tip dogum sekilleriyle ilgili kim ugrasmak istiyorsa buyursun acsin yeni bir topik hic problem degil 1. Sayfayada linkini koyariz olur biter
Simdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…