2012 Ekim Anneleri

Arkadaşım eski usül çeviriyorlar mı yoksa ??? :18: Veya başka yolu var da biz mi bilmiyoruz

ben bugün yürüyemiyorum. sabah 1 saat yürüdüm iyiydim.yavaş yavaş zaten kaplumbağa misali. şimdi yürümek çokkk zor..koltuktan kalkarken alttan tutuyorum karnımı,k...ımı

canım bende ters gelmişim üstelik annem ve babam o zamanlar ilçede çalışıyormuş ve ebe eve gelmiş hastaneyi bile beklememişim...ilk önce ayaklarım gelmiş hatta annem ters ve aksi olmamı hep buna bağlar seni ters doğurdum ondan huylarında hep ters der

kızlar çok afedersiniz beyaz akıntım çok fazla geliyor benim bi kaç gündür neden acaba
çarşamba sorucam doktoruma

canım aynı sorun bendede var. geçen hafta oldu bayağı. bugün çok azdı gerçi. cumartesi sorucam bende? neden kaynaklanıyo bilemedim:26:

Sanki hamileligimin ilk evrelerini yasiyorum...

Bulanti hali,istahsizlik,uyku hali,halsizlik,kokuya hassasiyet

ben bugün yürüyemiyorum. sabah 1 saat yürüdüm iyiydim.yavaş yavaş zaten kaplumbağa misali. şimdi yürümek çokkk zor..koltuktan kalkarken alttan tutuyorum karnımı,k...ımı

anaa ikimizin belirtiler de aynı :18: korkup panik yapmamam gerekiyor ama korkuyorum yine de ağrılar cok fenaaaa

daha önce doğum yapmıslara soruyorum normal catıların acılıyor işte doğuma hazırlanıyor vs diyorlar ama

herkesin de bir değil ondan korkuyorum fenaa eşim de balığa gitti cok lazım gibi :18:

yine dün geceki gibi olursam bu gece dr.a gidicem kaçışı yok valla

ayyyyy bir de demiyorlar mı bu ağrılara alış doğuma doğru daha fena olcak diye oof off

çocuk ayaklarından doğamaz ki...öyle şey mi olur...gerçi 32 sene önce eşim öyle doğmuş.kv ile eşim ölümlerden dönmüşler..berbatmış...

çok zor bir doğum olmuştur canım ya annen ne kadar çekti kimbilir.
Arkadaşım eski usül çeviriyorlar mı yoksa ??? :18: Veya başka yolu var da biz mi bilmiyoruz
evet bu sene kürtajda yasaklandı,sezeryanla doğumda.

benim kendi doğumum makattan olmus kızlar kardesim de normal doğum ama bacaklardan doğmuş

ben 23 gun kardesim de yanılmıyorsam 27 gun erken doğmustu rabbim hayırlısını eylesin hepimiz adına

çok zor bir doğum olmuştur canım ya annen ne kadar çekti kimbilir.

evet bu sene kürtajda yasaklandı,sezeryanla doğumda.

Canım yasakları biliyorum da... Neticede anne ve bebeğin sağlığını tehlikeye atacak bir durum varsa yapılabiliyor yanii... Nasıl şimdi sen devlete gidersen ters gelen bebeği elini sokup içeride mi çevirecek yoksa ters ters mi doğurtacak seni Çok riskli değil mi yaa.... Devlet hastanelerinde de herşeyi abartıyorlar. Hiç inisiyatif kullanmıyorlar. Halbuki yasa açık.. Psikolojim el vermiyor dersen bile sezeryan yapılabiliyor neticede. Bakan açıklamasını yaptı.

bende çokk fazla diyemem ama,bir artış oldu sanki..

maşallah cnm bugünlere geldim..rahim kanalım kısaydı normale göre ama bi sorun yoktu en son.bakalım çarşamba ne dicek.
canım aynı sorun bendede var. geçen hafta oldu bayağı. bugün çok azdı gerçi. cumartesi sorucam bende? neden kaynaklanıyo bilemedim:26:

hepimizde olduğuna göre normal demekki
ay ne güldüm hee hihi
ağdaya gittiğimde kuaförüm dedi akıntın çok.çok beklemez bu çocuk dedi

Son düzenleme:
Kızlar bide Ankarada kapı süsü bebek şekeri felan alabileceğim yerler nere acaba bileniniz var mı

ulus tarafları, çıkrıkçılar yokuşu, ve suluhan tatlım orasıda ulusta en çok çeşit burda var. haa yok kızılayda istiyosan kızılay avm'nin yanındaki çarşı mağazasının yanında,evkurun oralarda iplik,gecelik gördüğün vitrinli çarşıdan aşağıya in oradada bulursun

kızlar benim akıntım en baştan beri vardı hatta en başlarda çok korkuttular beni ama doğum yapan bi çok arkadaşım doğum yaklaştıkça artar akıntın korma dediler tahlillerimde temiz çıkmıştı

ALLAHTAN bişey olmazsa burada doğurmam zaten eşimde istemiyor burayı,inşallah yetişememek gibi bir sorun olmaz,hakkımda hayırlısı olsun artık.

kızlar..herkese iyi akşamlar..
servisim geldi, mesaim bitti çok şükür.. evime gidip dinleneyim..kızım kıpır kıpır. artık kalk anne gidelim diyo
görüşürüz yarın:)

kızlar ben de yavaştan kaçayım artık uzanayım biraz dinleneyim... çok öptüm sizi... Rabbime emanet olun kısmetse yarın görüsürüz hayırlı aksamlar

rahimden verilen ilaç çok fena bişimiş arkadaşım onunla açılması olmadı yine.bide çok derine yerleştiriyolarmış..
ve tekrar çıkarması var o ilacı bide:18:

o rahimden verilen ilacı bizzat yaşadım.ilk bebeğimi kaybettiğimde operasyon öncesi açılma olsun diye yuvarlak vermidon şeklinde bir ilacı hemşire pıtışıma yerleştirdi eliylede biraz ittirdi sadece yanma hissi oldu 1 dk ya kalmadı geçti lütfen korkmayın,kendinizi korkutmayın ve o ilaç oradan geri çıkmıyor hayatım eriyor bitiyor hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…