doktora gittim bugün kendi doktoruma gidemedim 110 km uzakta olduğu için mecburen devlete gittim ilçede kalıyoruz.
bebek ters dedi henüz dönmemiş 35 haftalık nst ye bağlandım kalp atışları normal çıktı.
bebek ters bile olsa devlet hastaneleri normal doğum yaptırıyor dedi doktor ilk doğumun normal dedi buda öyle olur dedi,
nasıl ayakları aşağıda olan bebeği doğurtacaklar,ben zaten özele gidiyorum doktoruma gideceğim artık inşallah döner 1 2 hafta içinde özel hastaneler sezeryan yapar ama biz yapmayız dedi ya acil olursa korktum ya.doktorum bana 1,5 saat uzaklıkta yetişirmiyim.1 hafta sonra gideyim artık eğer bebek tersse gün alır dönerim.
aynı sorun bende de var tatlım. randevum 20sinde acaba erkene mi alsam diye düsünmüyor değilim korkuyorum.
dün ve bugun cok akıntım oldu beyaz renkte, üstüne sırt ağrısı kasıklarda sancı ve alta vuran ağrılar olunca
iyice korkmaya basladım
doktora gittim bugün kendi doktoruma gidemedim 110 km uzakta olduğu için mecburen devlete gittim ilçede kalıyoruz.
bebek ters dedi henüz dönmemiş 35 haftalık nst ye bağlandım kalp atışları normal çıktı.
bebek ters bile olsa devlet hastaneleri normal doğum yaptırıyor dedi doktor ilk doğumun normal dedi buda öyle olur dedi,
nasıl ayakları aşağıda olan bebeği doğurtacaklar,ben zaten özele gidiyorum doktoruma gideceğim artık inşallah döner 1 2 hafta içinde özel hastaneler sezeryan yapar ama biz yapmayız dedi ya acil olursa korktum ya.doktorum bana 1,5 saat uzaklıkta yetişirmiyim.1 hafta sonra gideyim artık eğer bebek tersse gün alır dönerim.
kızlar çok afedersiniz beyaz akıntım çok fazla geliyor benim bi kaç gündür neden acaba
çarşamba sorucam doktoruma
ben bugün yürüyemiyorum. sabah 1 saat yürüdüm iyiydim.yavaş yavaş zaten kaplumbağa misali. şimdi yürümek çokkk zor..koltuktan kalkarken alttan tutuyorum karnımı,k...ımı
çok zor bir doğum olmuştur canım ya annen ne kadar çekti kimbilir.canım bende ters gelmişim üstelik annem ve babam o zamanlar ilçede çalışıyormuş ve ebe eve gelmiş hastaneyi bile beklememişim...ilk önce ayaklarım gelmişhatta annem ters ve aksi olmamı hep buna bağlar seni ters doğurdum ondan huylarında hep ters der
evet bu sene kürtajda yasaklandı,sezeryanla doğumda.Arkadaşım eski usül çeviriyorlar mı yoksa ??? :18: Veya başka yolu var da biz mi bilmiyoruz
çocuk ayaklarından doğamaz ki...öyle şey mi olur...gerçi 32 sene önce eşim öyle doğmuş.kv ile eşim ölümlerden dönmüşler..berbatmış...
çok zor bir doğum olmuştur canım ya annen ne kadar çekti kimbilir.
evet bu sene kürtajda yasaklandı,sezeryanla doğumda.
bende çokk fazla diyemem ama,bir artış oldu sanki..
aynı sorun bende de var tatlım. randevum 20sinde acaba erkene mi alsam diye düsünmüyor değilim korkuyorum.
dün ve bugun cok akıntım oldu beyaz renkte, üstüne sırt ağrısı kasıklarda sancı ve alta vuran ağrılar olunca
iyice korkmaya basladım
maşallah cnm bugünlere geldim..rahim kanalım kısaydı normale göre ama bi sorun yoktu en son.bakalım çarşamba ne dicek.benim akıntım yoktu öle ama bikaç gündür benimde beyaz akıntım var sızıntı olmasında amann normal akıntı olsun inş. bende yarın giderim kontrole ozaman sorarım.umarım sıkıntılı bişey değildir. bu arada senin rahim kısalma olayın düzeldimi bi sıkıntı olmadan maşallahh bu haftalara geldinbikaç hafta sonra benim dikişler alınacak :18:
canım aynı sorun bendede var. geçen hafta oldu bayağı. bugün çok azdı gerçi. cumartesi sorucam bende? neden kaynaklanıyo bilemedim:26:
Kızlar bide Ankarada kapı süsü bebek şekeri felan alabileceğim yerler nere acaba bileniniz var mı
Canım yasakları biliyorum da... Neticede anne ve bebeğin sağlığını tehlikeye atacak bir durum varsa yapılabiliyor yanii... Nasıl şimdi sen devlete gidersen ters gelen bebeği elini sokup içeride mi çevirecek yoksa ters ters mi doğurtacak seniÇok riskli değil mi yaa.... Devlet hastanelerinde de herşeyi abartıyorlar. Hiç inisiyatif kullanmıyorlar. Halbuki yasa açık.. Psikolojim el vermiyor dersen bile sezeryan yapılabiliyor neticede. Bakan açıklamasını yaptı.
kızlar..herkese iyi akşamlar..
servisim geldi, mesaim bitti çok şükür.. evime gidip dinleneyim..kızım kıpır kıpır. artık kalk anne gidelim diyo
görüşürüz yarın:)
rahimden verilen ilaç çok fena bişimiş arkadaşım onunla açılması olmadı yine.bide çok derine yerleştiriyolarmış..
ve tekrar çıkarması var o ilacı bide:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?