Canım yasakları biliyorum da... Neticede anne ve bebeğin sağlığını tehlikeye atacak bir durum varsa yapılabiliyor yanii... Nasıl şimdi sen devlete gidersen ters gelen bebeği elini sokup içeride mi çevirecek yoksa ters ters mi doğurtacak seniÇok riskli değil mi yaa.... Devlet hastanelerinde de herşeyi abartıyorlar. Hiç inisiyatif kullanmıyorlar. Halbuki yasa açık.. Psikolojim el vermiyor dersen bile sezeryan yapılabiliyor neticede. Bakan açıklamasını yaptı.
bencedeValla benim oğlan istesin diye gözünün içine bakacağım sanırım... Çünkü kendim çok istiyorum. Birde motorluları var. Onu istese oda olur yani...Kızlara göre bile yapmışlar. Okadar güzel ki...
hakkında en hayırlısı en kolayı olsun inşallah canımm dualarım seninleevet,zaten sancım filan yok,tamamen dışarıdan müdahale ile başlayacak doğum,bende bebeğe bişey olumu diye korkuyorum,daha erken ve kendiliğinden başlayan bişey değil çünkü:44:
Sanki hamileligimin ilk evrelerini yasiyorum...
Bulanti hali,istahsizlik,uyku hali,halsizlik,kokuya hassasiyet
bende almadım daha netten braun yada weewell almayı düşünüyorum alından ölçenlerden tabi fikrim değişmezsegenelde herkes bunlardan alıyo bide doğru ölçüm önemli yorumlarda memnuniyetleri iyiydi.. dediğin markayı hiç bilmiyorum canım
Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden
Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden
bende çokk fazla diyemem ama,bir artış oldu sanki..
Kizlar bebegin hareketleri 1st
10 kez hareket etmez ise Hemen Dr gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?