2012 Ekim Anneleri

şimdi mesela ben korkuorum desem mecburi sezeryan parası alması gerekio dimi canım ya bakanın acıklamasına göre

Valla benim oğlan istesin diye gözünün içine bakacağım sanırım... Çünkü kendim çok istiyorum. Birde motorluları var. Onu istese oda olur yani... Kızlara göre bile yapmışlar. Okadar güzel ki...
bencede ranzalısı bile var canım çok güzeller
evet,zaten sancım filan yok,tamamen dışarıdan müdahale ile başlayacak doğum,bende bebeğe bişey olumu diye korkuyorum,daha erken ve kendiliğinden başlayan bişey değil çünkü:44:
hakkında en hayırlısı en kolayı olsun inşallah canımm dualarım seninle
Sanki hamileligimin ilk evrelerini yasiyorum...

Bulanti hali,istahsizlik,uyku hali,halsizlik,kokuya hassasiyet

yaa evet buaralar bende öyle oldum herşey tekrar kokmaya başladı
iştahım hiç yok halim yok uykum var gibi neden acaba?

BEBEK BEZİ konulu sorularıma yanıt verenler sağolsun varolsunlar

bende sizler gibi yapıyorum o zaman kızlarcım 1 paket göbek bağı oyuntulu, 1 paket de 2 numara alayım.prima ve huggies en çok tercih edilen olmuş onlardan alayım.bittikçe alırız artık ne yapalım.ıslak havlumuzuda tavsiye edilen paket açılıp kokusuz olduğuna karar verilenden alacağım çok sağolun

ben braun aldım kızlar görümcemın kızında denedik hastalandıgında doktorunkıyle aynı ölçüyo sıkıntı yok yani

Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden

ay bende de tam tersi bi iştah patlaması var... durduruyorum kendimi zorla.. bir de ne istediğim belli değil.tatlı tuzlu ekşi,meyve sebze aklıma ne gelirse yemek istiyorum.. ağzım boş durmasın istiyorum

Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden

anaaaaaam ,geliyor patır patır yarın laplace ta doğuruyor balım.. 6.veya 7. bebeğimiz geliyor.. hikayelerinizi paylaşmayı bize haber vermeyi unutmayın... allahım kolay doğumlar nasip etsin.. yarın bebecikleriniz kucağınızda uyuyun...

_BALIM_ hayirli olsuuuunnnnnn,Allah saglikli,kolay dogum nasip etsin insallah.
Dualarim seninle canim... Cok heyecanlandim,gozlerim doldu...Yavruna kavusacaksin kismetse ne guzel

balımın bebeği tam 1 ay önce geliyor..

balım nasıl hareketleri yavaşladı.. sen mi saydın nstde mi çıktı? anlatır mısın biz de yapmamız gereken varsa bilelim..

aa bi doğum haberi dahaa sağlıcakla tek avazda kurtulursun inş. normalmi olacak sezeryanmı. günde hareket sayısını saymışmıydın kaç kere oluyodu

Hakkında hayırlısı olsun canım...Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. dualarımız seninle

Doğuracaklara Allah kolay dogum nasıp etsin... Biz temizlikle uğraştık annemle dogrusu annem yaptı ben seyrettim daha bir sürü is var. Ufak tefek eksikler var dogum çantası hazırlanacak off herseyin bu hafta bitmesi gerek bizimkide acele ederse...

anammmm hanımlar napıyosunuz siz yahu hadi bakalım hayırlısı diyelim allah kurtarsın kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza artıkın haberleri bekliyoruzzzz...

merhaba arkadaşlar ,
eşim babasını toprağa verdi bu gece istanbula dönüyor artık bende eve geldim. Geçmişi okumaya çalıştım BALIM Alllah bir avazda kurtarsın inşallah.

2012-2013 eğitim öğretim yılı tüm öğretmen arkadaşlara hayırlı olsun biz izinli olucaz ama kalanların işi çok zor. 5 hafta aktarma olayına gelince: Düz mantık kızlar:
Doğum öncesi 8-doğum sonrası 8 olduğuna göre bizde 37-40 arası 3 hafta hariç kalan süreleri kullanmadığımıza göre-o 3 haftayı ilk 8den çıkar 5 hafta önden 8 hafta arkadan toplam 13 hafta izinliyiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…