2012 Ekim Anneleri

eee peki uyuyorsa
bazen 2 saat uyuyabiliyormuş

cimekacım benim doktorumda sabahtan akşama kadar gün içinde üç dört kez hareket ediyorsa endişe etme demişti...artık büyüdü hareket alanı azaldı demişti birde dediğin gibi uykuya artık daha fazla gerek duyuyormuş...

canım tamam da fiilen çalışıyor olması gerekir diye de altı çizilmiş bir madde var.. orada kopuyor olay...fiilen işte olduğunu zamanlar aktarılabilir..

bir de hareket saymayı ben hiç anlamıyorum artık.çünkü tekme yok,sürekli dalgalar yapıyor,gerinmeler var. 1 2 3 diye sayabileceğim şeyler olmuyor. ama genel olarak hareketli diyebilirm.

Balim laplace gibi Allah seni de saglikla yavruna kavustirsun,heyecanlandiriyorsunuz biziiiii yaramaz bebikciklerimiz,hadi bakalim annislere guzel guzel kavusun insallah...opuyorum,dua ediyorum...

bir de hareket saymayı ben hiç anlamıyorum artık.çünkü tekme yok,sürekli dalgalar yapıyor,gerinmeler var. 1 2 3 diye sayabileceğim şeyler olmuyor. ama genel olarak hareketli diyebilirm.

tatlım onlar hareket işte yer değiştirdiğinde dalgalanma gibi olurmuş öyle demişti doktorum...mesela bazen dikilen oval gibi bişey oluyor ya o sırtı oluyormuş birde bazen top gibi bişey dikiliyor ya o da totoşları oluyormuş

Yerim o top gibi totoslari bennnn

ne güzel oluyor dimi? o anda ben kopuyorum.birini dinliyorsam dağılıyorum,ayıp oluyordur belki..sanki orda değilmişim gibi oluyor..çok hoş duygular...özleriz be bu hareketleri..
desene bir doğum haberini daha kaldıramaz bünyemiz

kaldırmaz valla. 4. olarak ben giderim doğuma....hergün 1 veya 2 tamamdır...

canım tamam da fiilen çalışıyor olması gerekir diye de altı çizilmiş bir madde var.. orada kopuyor olay...fiilen işte olduğunu zamanlar aktarılabilir..

eee ne olacak o zaman doğum sonrası 8 haftaya 2 haftacık mı ekleyecekler böyle olsa isyan çıkardı bence uygulamada direk düz mantıkla 5+8=13 yapıyolar olay bitiyor tabi uyuz bir mem değilse...

ayy kuzum senin minnoş parmakların klavyeye basıyormuydu sen sabahtan beri niye okuyucu takılıyosun bakim hem okur hem yazar coyote istiyoruz

Ehehe eskiden minnostu da parmaklarim,simdi tontis tontis oldularCanimcim.
Arada uyuyorum uyaniyorum,aralarda yazdim ama hiziniza yetisemiyoruz speedy annisler siziiiii...bi de dogurcak annislere heyecan yaptim,dua edip duruyorumArada kizimin cicilerini seviyorum bi dee...

ne güzel oluyor dimi? o anda ben kopuyorum.birini dinliyorsam dağılıyorum,ayıp oluyordur belki..sanki orda değilmişim gibi oluyor..çok hoş duygular...özleriz be bu hareketleri..
evet canım paha biçilmez ama birde bu hareketleri özleme işini abartanlar var :26:
geçenlerde bir arkadaşıma gittim yeni doğum yapmıştı...hamileliği boyunca da hiç görüşemedik ben ücretsiz izne ayrıldığım için, o yüzden ruh halini hiç bilmiyordum...bir gittim ki şaşırdım :26: bebeğimi karnımdan çıkardılar içimde ne güzel hareket ederdi 9 aydır benleydi bizi ayırdılar diyor sürekli kucağında tutuyor ve günde 4 saat falan uyuyormuş annesi çok tedirgindi bariz lohusa depresyonu...

Son düzenleme:
eee ne olacak o zaman doğum sonrası 8 haftaya 2 haftacık mı ekleyecekler böyle olsa isyan çıkardı bence uygulamada direk düz mantıkla 5+8=13 yapıyolar olay bitiyor tabi uyuz bir mem değilse...

işte isyan edenler var zaten.. memurlar nette okusana.. hatta kadınlar kulübünde bile var. asıl haksızlık farklı uygulamalar olması..ilçe mem.e bağlı veya okul müdürüne göre bile değişiyor. kesin olsa heryerde keşke...aktaramayan tonla insan var aktaran da tonla insan var....

Ooov ben de bundan korkuyorum,simdi bu sendromun cesit cesitleri varmis,kimi kucagindan indirmeyip herkesten kiskaniyo,kimi de benimseyemiyo sadece emzirip annesine veriyo kocasina veriyo baksin diyee...sanki onun cocugu degilmis gibi.

Ooov ben de bundan korkuyorum,simdi bu sendromun cesit cesitleri varmis,kimi kucagindan indirmeyip herkesten kiskaniyo,kimi de benimseyemiyo sadece emzirip annesine veriyo kocasina veriyo baksin diyee...sanki onun cocugu degilmis gibi.

aynen şekerim bende tedirgin oldum onu görünce :26: doktoru 1 hafta sonra muayeneye çağırmış kendi annesi evde olduğu halde bebeğide almış kontrole giderken yanında götürmüş...annesine bile güvenmiyor o ruh haliyle işte

Tabi iste birak kayinvalideyi kendi annesiyle tartisanlar cok,o durumda.Allahim bize saglikli psikoloji ile gecirecegimiz lohusalik nasip et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…