eee peki uyuyorsa
bazen 2 saat uyuyabiliyormuş
merhaba arkadaşlar ,
eşim babasını toprağa verdi bu gece istanbula dönüyor artık bende eve geldim. Geçmişi okumaya çalıştım BALIM Alllah bir avazda kurtarsın inşallah.
2012-2013 eğitim öğretim yılı tüm öğretmen arkadaşlara hayırlı olsun biz izinli olucaz ama kalanların işi çok zor. 5 hafta aktarma olayına gelince: Düz mantık kızlar:
Doğum öncesi 8-doğum sonrası 8 olduğuna göre bizde 37-40 arası 3 hafta hariç kalan süreleri kullanmadığımıza göre-o 3 haftayı ilk 8den çıkar 5 hafta önden 8 hafta arkadan toplam 13 hafta izinliyiz....
cimekacım benim doktorumda sabahtan akşama kadar gün içinde üç dört kez hareket ediyorsa endişe etme demişti...artık büyüdü hareket alanı azaldı demişti birde dediğin gibi uykuya artık daha fazla gerek duyuyormuş...
kızlar artist yok bugün merak ettim :26:
bir de hareket saymayı ben hiç anlamıyorum artık.çünkü tekme yok,sürekli dalgalar yapıyor,gerinmeler var. 1 2 3 diye sayabileceğim şeyler olmuyor. ama genel olarak hareketli diyebilirm.
kızlar artist yok bugün merak ettim :26:
sabah buradaydı sanki,günleri karıştırıyor olabilirim.. okula gitti bugün,belki ordan başka yerlere gitmiştir..aman daha hastane olmasın da..
tatlım onlar hareket işte yer değiştirdiğinde dalgalanma gibi olurmuş öyle demişti doktorum...mesela bazen dikilen oval gibi bişey oluyor ya o sırtı oluyormuş birde bazen top gibi bişey dikiliyor ya o da totoşları oluyormuş
Asucum. Bugun ise gidecekti,sabah yazdi,ise gitcem diyeee.
ne güzel oluyor dimi? o anda ben kopuyorum.birini dinliyorsam dağılıyorum,ayıp oluyordur belki..sanki orda değilmişim gibi oluyor..çok hoş duygular...özleriz be bu hareketleri..tatlım onlar hareket işte yer değiştirdiğinde dalgalanma gibi olurmuş öyle demişti doktorum...mesela bazen dikilen oval gibi bişey oluyor ya o sırtı oluyormuş birde bazen top gibi bişey dikiliyor ya o da totoşları oluyormuş
desene bir doğum haberini daha kaldıramaz bünyemiz
canım tamam da fiilen çalışıyor olması gerekir diye de altı çizilmiş bir madde var.. orada kopuyor olay...fiilen işte olduğunu zamanlar aktarılabilir..
ayy kuzum senin minnoş parmakların klavyeye basıyormuydusen sabahtan beri niye okuyucu takılıyosun bakim hem okur hem yazar coyote istiyoruz
evet canım paha biçilmezne güzel oluyor dimi? o anda ben kopuyorum.birini dinliyorsam dağılıyorum,ayıp oluyordur belki..sanki orda değilmişim gibi oluyor..çok hoş duygular...özleriz be bu hareketleri..
eee ne olacak o zaman doğum sonrası 8 haftaya 2 haftacık mı ekleyecekler böyle olsa isyan çıkardı bence uygulamada direk düz mantıkla 5+8=13 yapıyolar olay bitiyor tabi uyuz bir mem değilse...
geçenlerde bir arkadaşıma gittim yeni doğum yapmıştı...hamileliği boyunca da hiç görüşemedik ben ücretsiz izne ayrıldığım için, o yüzden ruh halini hiç bilmiyordum...bir gittim ki şaşırdım :26: bebeğimi karnımdan çıkardılar içimde ne güzel hareket ederdi 9 aydır benleydi bizi ayırdılar diyorsürekli kucağında tutuyor ve günde 4 saat falan uyuyormuş annesi çok tedirgindi bariz lohusa depresyonu...
Ooov ben de bundan korkuyorum,simdi bu sendromun cesit cesitleri varmis,kimi kucagindan indirmeyip herkesten kiskaniyo,kimi de benimseyemiyo sadece emzirip annesine veriyo kocasina veriyo baksin diyee...sanki onun cocugu degilmis gibi.
aynen şekerim bende tedirgin oldum onu görünce :26: doktoru 1 hafta sonra muayeneye çağırmış kendi annesi evde olduğu halde bebeğide almış kontrole giderken yanında götürmüş...annesine bile güvenmiyor o ruh haliyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?