2012 Ekim Anneleri

o zaman bizim şirin bebek şekerlerimizden alıp memdeki amcaları teyzeleri ziyaretegidelim karnımız burnumuzda belki torpil yaparlar işimiz onlara kaldıysa offff...

Allahım Allahım neler yaşayacağız kimbilir.. güzellikle kavgasız gürültüsüz atlatırız inş.

ben yüksek ihtimal kıskanırım,kimseye veremem:44::44::44: bir de annem ve eşimden başkasını istemiyorum evde.. gelene gidene surat yapmasam bari.. güvenemiyorum ki kendime geçen saçmaladım mesela.görümcem sürekli bizim bebeğimiz şöyle olcak böyle olcak.bizim bizim bizim deyip durdu.. ben de sıkıldım sohbetten.''benim o'' deyiverdim.o da bişey demedi ben de bişey demedim kalakaldık..neyse lohusa depresyonu derler kusurumuza bakmazlar inş.

Son düzenleme:
Bugun yazilanlari okumaya calisacagima kalan romanima devam etseydim bitmisti kesin Saka bir yana iyi kaynatmissiniz hee Ben cok halsizimmm ve yuruyemiyorum sol bacagimin cekmesi yuzunden Eylul anneleri de dogurmus nerdeyse ama haziran ve temmuz annelerini okurken daha bir heycanlaniyordum nedense Eylul anneleri yok oldular biranda:26:

Tabi iste birak kayinvalideyi kendi annesiyle tartisanlar cok,o durumda.Allahim bize saglikli psikoloji ile gecirecegimiz lohusalik nasip et...

amin canım aminn...

neyse ki biz eşimle baş başayız doğumda ve sonrasında..5 yıldır hem onun ailesine hem benim aileme çıkmayan hac bu yıl çıktı ayın 15 inde beraber gidiyorlar... artık bi başımıza kalınca bizde de bir koca sendromu hortlamazsa iyi

ayyy kızlaar sizin doğumlara çok az kalmış...ekimde mutlaka gircem bu topiğe ve doğum hikayelerinizi dinleyecem...

siz doğuracaksınız ama burda bn korkuyorum((( bi nefeste inş....

ALLAHTAN bişey olmazsa burada doğurmam zaten eşimde istemiyor burayı,inşallah yetişememek gibi bir sorun olmaz,hakkımda hayırlısı olsun artık.

Canım gittiğin dr.unla konuş. Olmadı son günler belki seni hastanede yatırır falan. Öyle doğumu beklersin. Ne bileyim mesafe uzak yaa... Olur mu bilmem tabi. Gerçi sezeryan olursan günün belli olur onu da zaten gününden biraz önce yapıyor dr.larki sancı çekilmesin diye... Birde en önemlisi bebek normal yoldan gelmeye kalkmasın diye.

şimdi mesela ben korkuorum desem mecburi sezeryan parası alması gerekio dimi canım ya bakanın acıklamasına göre

Arkadaşım inan onu hatırlamıyorum yaa... Araştırmak lazım.

Aynen canım harikalar... Bu arada iştah meselesine gelince.. Akşam yemeğinden sonra neredeyse 1 ekmekle tatlı kahvaltılık birşey yedim.. İnanamazsın halime. Şuan acayip sıkıntı çekiyorum. Kaç gündür tutuyordum kendimi. Benden tavsiye canınız çekeni hemen yiyin. Yoksa kuduruyorsunuz yerken Benim az önce yaptığım gibi

Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden

Arkadaşım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin... Sonra bize tecrübelerini yazarsan çok seviniriz..

ay bende de tam tersi bi iştah patlaması var... durduruyorum kendimi zorla.. bir de ne istediğim belli değil.tatlı tuzlu ekşi,meyve sebze aklıma ne gelirse yemek istiyorum.. ağzım boş durmasın istiyorum

İştah meselesini yukarıda da yazdım canım. Patlıyorummm

Ooov ben de bundan korkuyorum,simdi bu sendromun cesit cesitleri varmis,kimi kucagindan indirmeyip herkesten kiskaniyo,kimi de benimseyemiyo sadece emzirip annesine veriyo kocasina veriyo baksin diyee...sanki onun cocugu degilmis gibi.

Canım o benimseyememekte emziremeyeni bile var... Off çok kötü :26:

Laplace sanada hayırlı doğumlar arkadaşım sağ salim bebeğinle evine dönmei nasip etsin Rabbim.

Bende şu an itibarı ile herşeyimi hazırlamış bulunuyorum,valizim kaç gündür açıktı birşey eksikmi diye az önce fermuarını çektim artık dualarla...Odamızda hazır hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Laplace sanada hayırlı doğumlar arkadaşım sağ salim bebeğinle evine dönmei nasip etsin Rabbim.

Bende şu an itibarı ile herşeyimi hazırlamış bulunuyorum,valizim kaç gündür açıktı birşey eksikmi diye az önce fermuarını çektim artık dualarla...Odamızda hazır hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Laplace ve Balim yarin dogum yapiyorlarmis bebisleriyle ayni gun dogmus olucam bende buna sevindim simdi
Allah hayirli dogumlar nasip etsin insaallah her iki arkadasima da

Kacirmisim, gormemisim simdi fark ettim Yarin iki tane dogum varmis oyle mi Allah ikisinede saglikli sihhatli dogumlar nasip etsin Saglikla bebislerini alsinlar kucaklarina Bir tuaf oldum ya sira bizede yaklasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…