işte isyan edenler var zaten.. memurlar nette okusana.. hatta kadınlar kulübünde bile var. asıl haksızlık farklı uygulamalar olması..ilçe mem.e bağlı veya okul müdürüne göre bile değişiyor. kesin olsa heryerde keşke...aktaramayan tonla insan var aktaran da tonla insan var....
Tabi iste birak kayinvalideyi kendi annesiyle tartisanlar cok,o durumda.Allahim bize saglikli psikoloji ile gecirecegimiz lohusalik nasip et...
balımmm allahım hayırlısı ıle almayı nasıp etsın ayy çok heyecanlandım
aaa cnm laplace nıçın dogum yapıyorcanımcım yarın 2 doğum var hem de..laplace ve balım..Allah güzel haberlerini duymayı nasip etsin..
aaa cnm laplace nıçın dogum yapıyor
ALLAHTAN bişey olmazsa burada doğurmam zaten eşimde istemiyor burayı,inşallah yetişememek gibi bir sorun olmaz,hakkımda hayırlısı olsun artık.
şimdi mesela ben korkuorum desem mecburi sezeryan parası alması gerekio dimi canım ya bakanın acıklamasına göre
bencederanzalısı bile var canım çok güzeller
hakkında en hayırlısı en kolayı olsun inşallah canımm dualarım seninle
yaa evet buaralar bende öyle oldum herşey tekrar kokmaya başladı
iştahım hiç yok halim yok uykum var gibi neden acaba?
Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden
ay bende de tam tersi bi iştah patlaması var... durduruyorum kendimi zorla.. bir de ne istediğim belli değil.tatlı tuzlu ekşi,meyve sebze aklıma ne gelirse yemek istiyorum.. ağzım boş durmasın istiyorum
Ooov ben de bundan korkuyorum,simdi bu sendromun cesit cesitleri varmis,kimi kucagindan indirmeyip herkesten kiskaniyo,kimi de benimseyemiyo sadece emzirip annesine veriyo kocasina veriyo baksin diyee...sanki onun cocugu degilmis gibi.
Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?