Laplace ve Balim yarin dogum yapiyorlarmis bebisleriyle ayni gun dogmus olucam bende buna sevindim simdi
Allah hayirli dogumlar nasip etsin insaallah her iki arkadasima da
canımcım yarın 2 doğum var hem de..laplace ve balım..Allah güzel haberlerini duymayı nasip etsin..
kızlarr ben cumartesi işten çıkıp eve gittim oturdum dinlenmek için oğlum kıçını çıkardı gerdi karnımı bende 2 elimle sağdan soldan kavradım bi ellimle diğer tarafa ittirdim hoopp kaydı çocuk kenara hiç düşünmemiştim yerinden kıpırdıcağını bi tuhaf oldum anlatamam sağda duran popo ortaya kaydı tırstım ama bişey olurmu acaba diye sonra eşime anlatttım böyle böyle yaptım diye kızdı bana üstüne annemde bi güzel fırçaladı neden yapıyosun diye allahtan hemen kıpırdadı yoksa kafayı yerdimm
tunaydın hastaneden geldık kızçemi görduk.dr sordum erkek çıkmaz deme dıye kesınlıkle 100 de 100 kız dedi sata göre 34 haftamız bıttı bugun ve kılomuz 2,980 boyumuz 48,5 çıktı nst ye gırdım sancı çıkmadı hersey normal hatta dr erken dogum yapmıcaksın tam gunu gunune alıcam bebegı dedı ve tahmını dogum kılosuda 3.800 54 cm dedi
Anne olmadan önce son, içindeki mucizenle ilk doğum günün kutlu olsun hayatım, musmutlu yıllarLaplace ve Balim yarin dogum yapiyorlarmis bebisleriyle ayni gun dogmus olucam bende buna sevindim simdi
aaaaaa yarin benimde dogum gunumm:124:
Anne olmadan önce son, içindeki mucizenle ilk doğum günün kutlu olsun hayatım, musmutlu yıllar
Chıcco Key Fıt Ana Kucağı Oto Koltuğu 0-13 kg- Sıfır ürün fiyatı 369-TL.
Büyük oto koltuğu aldığım için 150-TL ya satıyorum. Ankara'da bulunan arkadaşlar elden teslim alabilirler, şehir dışı arkadaşlar için Ptt kargo ile gönderirim alıcı ödemeli..
Özellikleri:
Doğumdan itibaren 13 kg'ya hem bebeği taşımak içinana kucağı hem de otomobilde oto koltuğu olarak kullanılabilir.
Yeni doğan bebekler için(6 kg'ya kadar) ilk aylar hava geçiren kumaştan üretilmiş yükselticisi bebeğin başının en doğru pozisyonda durmasını sağlamak içingeliştirilmiştir.
Otomobilin gidiş yönüne ters olarak bağlanır.
Kemerlerdeki ekstra ped sistemi sayesinde maksimum konfor sağlar.
Çıkarılabilir güneş tentesi mevcuttur.
Taşıma sapı sayesinde evde kullanıldığında hem oto koltuğunu sabit pozisyona hem de sallanır pozisyona getirmek mümkündür.
Yandan darbeli kazalar içingeliştirilmiş Yan Koruma Sistemi mevcuttur.
Sırt dayama bölümü üzerindeki starfor tabakası Şok Emici Tabaka görevi görmektedir.
Chicco Simplicity Plus ve Together Puset ile uyumludur ve takım olarak kullanılabilir.
Kalite Belgeleri: ECE R44/04 sayılı Avrupa Birliği Yönetmeliği uyarınca test edilip onaylanmıştır.
Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
Üretim Yeri: PRC
Arkadaşlar selam;
Bende 2012 Ocak annesiyim. Ankara'da oturuyorum, doğumdan önce bebeğim için beşik yaptırmıştım Suluhan'da. Aynı zamanda kendi yatağı olduğu için sadece 1 ay kullandım, şimdi de elimden çıkartmak istiyorum. İçerisinde pamuk yatak, ince bir çarşaf, takı yastığı, süt yastığı ve kılıfları, cibinlik, beşik örtüsü bulunmaktadır. Malzemesi komple Fransız güpür olduğundan sadece kız bebekler için kullanılabilir yani bu benim fikrim. Çok şık duruyor. Kargo ile uğraşmak istemediğimden sadece Ankara'daki arkadaşlarla irtibata geçmek isterim, anlaşırsak gelir müsait bir zamanda alırlar. Detaylı bir fotoğraf koymak isterdim ama çekmemişim maalesef..Bu arada ben 375-TL ya almıştım, 200-TL a satıyorum..Beşik aksanı bambu değil metaldir, sağa sola sallanabilmektedir.
Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden
merhaba kızlar,suyumun azalması nedeniyle yarın doğuracağım kısmetse...sezeryen veya suni sanı ile doğum başlatılacak...ama henüz karar veremedim,suni sancı ile normal doğurabilir miyim size nasıl bir süreç acaba bilgisi olan var mı?
Allahım Allahım neler yaşayacağız kimbilir.. güzellikle kavgasız gürültüsüz atlatırız inş.
ben yüksek ihtimal kıskanırım,kimseye veremem:44::44::44: bir de annem ve eşimden başkasını istemiyorum evde.. gelene gidene surat yapmasam bari.. güvenemiyorum ki kendimegeçen saçmaladım mesela.görümcem sürekli bizim bebeğimiz şöyle olcak böyle olcak.bizim bizim bizim deyip durdu.. ben de sıkıldım sohbetten.''benim o'' deyiverdim.o da bişey demedi ben de bişey demedim kalakaldık..neyse lohusa depresyonu derler kusurumuza bakmazlar inş.
Laplace ve Balim yarin dogum yapiyorlarmis bebisleriyle ayni gun dogmus olucam bende buna sevindim simdi
Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden
cok tesekkur ederim canim, minigim de annesine en guzel dogum gunu hediyesi olduo zaman sanada mutlu yıllar hayatım, anne olmadan önce son, içindeki miniğinle ilk doğum günün kutlu olsun sevgili başakkk
cok saol arkadasim, insallah bidahaki dogum gunlerimizde de yanimizda bulunucaklar Allahin izniyle.Kizlarrrr iyi ki dogmussunuz,bebislerinizle ilk dogumgununuz kutlu olsun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?