2012 Ekim Anneleri

canımcım yarın 2 doğum var hem de..laplace ve balım..Allah güzel haberlerini duymayı nasip etsin..

ne iki doğum mu var,okuyamadım geçmişi... kızlar beni haberdar eder misiniz neden erken olcak doğumlar.. Allahım sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.. kolay doğumlar versin inşallah...

balim canim hayirli dogumlar diliyorum, Allah bir avazda kurtarsin, saglikla bebisine kavusmayi nasip etsin canim.

Kiz ittirmesene cocugu:)))

Canim masallah kizina,zamaninda hayirlisiyla gelsim insallah

Laplace ve Balim yarin dogum yapiyorlarmis bebisleriyle ayni gun dogmus olucam bende buna sevindim simdi
Allah hayirli dogumlar nasip etsin insaallah her iki arkadasima da
Anne olmadan önce son, içindeki mucizenle ilk doğum günün kutlu olsun hayatım, musmutlu yıllar

aaaaaa yarin benimde dogum gunumm:124:

Ne guzel bir tesaduf sana da mutlu yillar canim evladinla uzun bir omur dilerim

Anne olmadan önce son, içindeki mucizenle ilk doğum günün kutlu olsun hayatım, musmutlu yıllar

Cok tsk ederim canim guzel dileklerin icin mucizemle ilk dogum gunum icimdeyken de anneciginin yaninda cok sukur

Saglikla gelsin tum kuzucuklarimiz insaallah

Üç ürünü de ben satıyorum. Hepsi temiz kullanılmıştır.

Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden

Kizlar gozunuzaydin simdiden,Allah saglikla kucaginiza alip eve getirmeyi nasip etsin

Dualarim sizinle....

benide kayinvalidemgil tlf bebegimiz bebegimiz deyip duruyorlardi ben onlara bisey diyemedim ama kiskandim valla~:)hatta sonradan esime dedim o benim bebegim kimsenin degil diye.ama biliyorumki onlarda kotu niyetle soylemiyorlar canim,onlarda heyecanli birde bizimkilerin ilk torunlar.ben Allahtan kayinvalideme uzagim yakinda olsam yanmistim valla:)

o zaman sanada mutlu yıllar hayatım, anne olmadan önce son, içindeki miniğinle ilk doğum günün kutlu olsun sevgili başakkk
cok tesekkur ederim canim, minigim de annesine en guzel dogum gunu hediyesi oldu

Kizlarrrr iyi ki dogmussunuz,bebislerinizle ilk dogumgununuz kutlu olsun:)))
cok saol arkadasim, insallah bidahaki dogum gunlerimizde de yanimizda bulunucaklar Allahin izniyle.

masumiyetcigim seninde dogum gunun kutlu olsun kusum, bebislerimiz bizim icin en degerli hediye oldu bu sene

Balimin bebeginin hareketleri azalmis.laplace in ise suyu azalmis.onun icin bu kadar erken.

kizlar ya ellerim aciyor avuc iclerim daha dogrusu, sanki yumruk atmis cok sIkmIs gibi hafifte parmaklarim sis ama cok hafif, sizce normal mi?

hayırlı geceler kızlar nelerokudum böylee 2 arkadaşımız doğuma giriyoor Rabbim saülıklakucaklarınıza almayı nasip etsin toplamda kaç ekim annesi doğum yaptıı bilgisi olan var mıı ??

selam kızlar nasılsınız yarın doğu yapıcak arkadaşlar sağ sağlim kurtulun inşallah sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza...masumiyet canım sanada nice yaşlar dilerim inşallah...

bebek hareketleri için banada doktor günde 10 kez demişti onu çok çok aşıyoruz saatte 10 kez vuruyo bazen ama bazen duruyo belli olmuyo yani ben uyuduğunu düşünüyorum 1saat uyku 1 saat hareket düzeni böyle yavrumun ama kafam karıştı her saat öyle pıtır pıtır değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…