kizlar ya ellerim aciyor avuc iclerim daha dogrusu, sanki yumruk atmis cok sIkmIs gibi hafifte parmaklarim sis ama cok hafif, sizce normal mi?
bebek hareketleri için banada doktor günde 10 kez demişti onu çok çok aşıyoruz saatte 10 kez vuruyo bazen ama bazen duruyo belli olmuyo yani ben uyuduğunu düşünüyorum 1saat uyku 1 saat hareket düzeni böyle yavrumun ama kafam karıştı her saat öyle pıtır pıtır değil
bebeklerimiz aynı gün daoğacak inşallah,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allah..Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden
sağol canımm,ianşallah hayırlısıyla atlatalım...balımmmmm
lapraceee
hayırla sağlıkla kucağınıza alın bebeklariniziiiii
sağol canım,çok iyi yapmışsın hazırlamakla,benim hiçbişeyim hazır değildi,paldır küldür hazırladık iki gün içinde...Laplace sanada hayırlı doğumlar arkadaşım sağ salim bebeğinle evine dönmei nasip etsin Rabbim.
Bende şu an itibarı ile herşeyimi hazırlamış bulunuyorum,valizim kaç gündür açıktı birşey eksikmi diye az önce fermuarını çektim artık dualarla...Odamızda hazır hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
sağol canım,seninde doğum günün kutlu olsun,bende başak burcuyum,bebeğimde öyle olacak inşallah...Laplace ve Balim yarin dogum yapiyorlarmis bebisleriyle ayni gun dogmus olucam bende buna sevindim simdi
Allah hayirli dogumlar nasip etsin insaallah her iki arkadasima da
Kizlar gozunuzaydin simdiden,Allah saglikla kucaginiza alip eve getirmeyi nasip etsin
Dualarim sizinle....
Kızlarr yardım lütfeeennn sol göğsümden bişey akıyo hatta durmuyo hiç farkında deilim bi baktım göğsüm ıslanmış önüme bişey döktüm sandım kac kere değiştirdim yine oldu süt gibi degil yani anlamadım sonradan üzerim kurumuş uhu gibi oldu e bu süt nası durucak
Kızlarr yardım lütfeeennn sol göğsümden bişey akıyo hatta durmuyo hiç farkında deilim bi baktım göğsüm ıslanmış önüme bişey döktüm sandım kac kere değiştirdim yine oldu süt gibi degil yani anlamadım sonradan üzerim kurumuş uhu gibi oldu e bu süt nası durucak
bebeklerimiz aynı gün daoğacak inşallah,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allah..
sağol canımm,ianşallah hayırlısıyla atlatalım...
sağol canım,çok iyi yapmışsın hazırlamakla,benim hiçbişeyim hazır değildi,paldır küldür hazırladık iki gün içinde...
sağol canım,seninde doğum günün kutlu olsun,bende başak burcuyum,bebeğimde öyle olacak inşallah...
sağol canım,amin
kızlar ben sezaryen doğuma karar verdim,doktorumda sancı çekip doğuramama ihtimalin yüksek demişti,bunu da düşünerek,hiçbir doğum belirtisi yokken normal doğurmak zor birşey gibi geldi.bu arada bir arkadaşımız merak etmiş,benim durumum da zorunlu sezeryane girmiyor yani ücreti daha fazla ssk karşılamıyor,korktuğu için herkes sezaryen olabilir ama ücretini devlet karşılamaz.gayet katı kuralları var ssk nın karşılaması için..
bebek hareketleri konusunda bende 1 kaç gündür takip ediyorum,doktorum öyle istedi,2 saate 1 kez kıpırdarsa endişe etme dedi ama aslında en doğrusu herzamankinden daha az kıpırdıyorsa dikkat et dedi.bub çok zor bişey hele ki riskli bir durum varsa psikolojik olarak etkileniyor insan. ama bir sorun yoksa çok sıkı takibe gerek yok.
birde benim plesantam yaşlanmış o yüzden suyum azalmış,plesanta yaşlanmasına en iyi gelecek şey omega 3 dedi doktorum,bana kullanmamı söylemişti ama ben düzenli kullanamadım midemden dolayı,haberiniz olsun..
dua eden,iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim,yarın saat sekizde hastanede olacağım inşallah,1 gece kalacağım muhtemelen,sağlıklı bir şekilde bebeğimle eve gelmeyi Allah nasip etsin...hoşçakalın
bebeklerimiz aynı gün daoğacak inşallah,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allah..
sağol canımm,ianşallah hayırlısıyla atlatalım...
sağol canım,çok iyi yapmışsın hazırlamakla,benim hiçbişeyim hazır değildi,paldır küldür hazırladık iki gün içinde...
sağol canım,seninde doğum günün kutlu olsun,bende başak burcuyum,bebeğimde öyle olacak inşallah...
sağol canım,amin
kızlar ben sezaryen doğuma karar verdim,doktorumda sancı çekip doğuramama ihtimalin yüksek demişti,bunu da düşünerek,hiçbir doğum belirtisi yokken normal doğurmak zor birşey gibi geldi.bu arada bir arkadaşımız merak etmiş,benim durumum da zorunlu sezeryane girmiyor yani ücreti daha fazla ssk karşılamıyor,korktuğu için herkes sezaryen olabilir ama ücretini devlet karşılamaz.gayet katı kuralları var ssk nın karşılaması için..
bebek hareketleri konusunda bende 1 kaç gündür takip ediyorum,doktorum öyle istedi,2 saate 1 kez kıpırdarsa endişe etme dedi ama aslında en doğrusu herzamankinden daha az kıpırdıyorsa dikkat et dedi.bub çok zor bişey hele ki riskli bir durum varsa psikolojik olarak etkileniyor insan. ama bir sorun yoksa çok sıkı takibe gerek yok.
birde benim plesantam yaşlanmış o yüzden suyum azalmış,plesanta yaşlanmasına en iyi gelecek şey omega 3 dedi doktorum,bana kullanmamı söylemişti ama ben düzenli kullanamadım midemden dolayı,haberiniz olsun..
dua eden,iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim,yarın saat sekizde hastanede olacağım inşallah,1 gece kalacağım muhtemelen,sağlıklı bir şekilde bebeğimle eve gelmeyi Allah nasip etsin...hoşçakalın
denedım coyote o daha fena oluyo bıraz sekerlılerle ıdare edıyorum yıne... bugun cok fenaydı bulantım ılacımda bıtdı.carsamba yada persembe dr gıtcem ona gore ılac alıcam.Sekersiz sakizi denedin mi?e
Bu agiz tadimiz bebisi cikarinca hemen geri gelicek mi acaba kiz?
Merhaba kızlar bizde kızımla ekim annesiyiz inş.. Bizi de aranıza alırmısınız..
Bu arada ismim gözde yaşında 27 kızımın ismide öyküüü
Dukkani bu Sabah ben mı actım ? Doğacak bebisleri ve anneleri için çok heycanliyimdogum hikayelerinde ayrıca merak ediyorum. Sağlıklı olsun hepsi gerisi bos
aaaaaa yarin benimde dogum gunumm:124:
Laplace ve Balim yarin dogum yapiyorlarmis bebisleriyle ayni gun dogmus olucam bende buna sevindim simdi
Allah hayirli dogumlar nasip etsin insaallah her iki arkadasima da
Merhaba kızlar bizde kızımla ekim annesiyiz inş.. Bizi de aranıza alırmısınız..
Bu arada ismim gözde yaşında 27 kızımın ismide öyküüü
Hosgeldin canim,sukur dogurmadan yetismissin
Heyecandan bende uyuyamadim,hem kizlarin dogum haberi,hem de 9 da oglusumu gorecek olmak uyutmadi beni
Kalkayim giyineyim bari,kosup dr dan once gidicem
İyiyiz tatlim portakal popis de iyi de acikti biraz,senin oglusun gibi...mamalayalim onlari birazdanGünaydın kızlar..
nasılsınız bakalım,,, Coyotee balım sen nasılsın ve portakal popolu kızın nasıl
şimdi uyandık oğlumla yine acıkmış benim fındık kurdum içimi kemiriyor
gece bende kızları düşündüm uyuyamadım desem yeridir inş. herşey yolunda gider sağlıkla alırlar bebeklerini kollarına...bakalım ayın 10 un da bize hangi günü verecek doktorumuz
Kızlar doğum gününüz kutlu olsun...eşlerinizle ve bebeklerinizle daha nice güzel yıllarınız olsun inş. öpüyorum ikinizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?