2012 Ekim Anneleri

kizlar ya ellerim aciyor avuc iclerim daha dogrusu, sanki yumruk atmis cok sIkmIs gibi hafifte parmaklarim sis ama cok hafif, sizce normal mi?

Canim benimde sadece geceleri,parmaklarimin basladigi yer sanki kirilmis gibi agriyor,sabah uyandiktan 10 dk sonra hicbir sey yok,ayak tabanlarima da gece basamiyorum yine sabah bisi yok,dr a soracagim...

Kizlar sabah dr a gidiyorummmm,aslinda cuma demisti ama esim sadece yarin izinli ve o da gormek istiyor,en son 9 agustosta gitmistim,erken demez herhalde
Dua edin bebisim kilo almis ve saglikli olsun...bi de nts ye sokar mi acaba yoksa erken mi????

Bana da saatte 10 cok gibi geldi uyuyo olabilir ne biliyim cocuk hic durmadan donmeli mi icerde?????

Kızlarr yardım lütfeeennn sol göğsümden bişey akıyo hatta durmuyo hiç farkında deilim bi baktım göğsüm ıslanmış önüme bişey döktüm sandım kac kere değiştirdim yine oldu süt gibi degil yani anlamadım sonradan üzerim kurumuş uhu gibi oldu e bu süt nası durucak

Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden
bebeklerimiz aynı gün daoğacak inşallah,hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allah..
balımmmmm
lapraceee

hayırla sağlıkla kucağınıza alın bebeklariniziiiii
sağol canımm,ianşallah hayırlısıyla atlatalım...
sağol canım,çok iyi yapmışsın hazırlamakla,benim hiçbişeyim hazır değildi,paldır küldür hazırladık iki gün içinde...
Laplace ve Balim yarin dogum yapiyorlarmis bebisleriyle ayni gun dogmus olucam bende buna sevindim simdi
Allah hayirli dogumlar nasip etsin insaallah her iki arkadasima da
sağol canım,seninde doğum günün kutlu olsun,bende başak burcuyum,bebeğimde öyle olacak inşallah...
Kizlar gozunuzaydin simdiden,Allah saglikla kucaginiza alip eve getirmeyi nasip etsin

Dualarim sizinle....

sağol canım,amin

kızlar ben sezaryen doğuma karar verdim,doktorumda sancı çekip doğuramama ihtimalin yüksek demişti,bunu da düşünerek,hiçbir doğum belirtisi yokken normal doğurmak zor birşey gibi geldi.bu arada bir arkadaşımız merak etmiş,benim durumum da zorunlu sezeryane girmiyor yani ücreti daha fazla ssk karşılamıyor,korktuğu için herkes sezaryen olabilir ama ücretini devlet karşılamaz.gayet katı kuralları var ssk nın karşılaması için..
bebek hareketleri konusunda bende 1 kaç gündür takip ediyorum,doktorum öyle istedi,2 saate 1 kez kıpırdarsa endişe etme dedi ama aslında en doğrusu herzamankinden daha az kıpırdıyorsa dikkat et dedi.bub çok zor bişey hele ki riskli bir durum varsa psikolojik olarak etkileniyor insan. ama bir sorun yoksa çok sıkı takibe gerek yok.
birde benim plesantam yaşlanmış o yüzden suyum azalmış,plesanta yaşlanmasına en iyi gelecek şey omega 3 dedi doktorum,bana kullanmamı söylemişti ama ben düzenli kullanamadım midemden dolayı,haberiniz olsun..
dua eden,iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim,yarın saat sekizde hastanede olacağım inşallah,1 gece kalacağım muhtemelen,sağlıklı bir şekilde bebeğimle eve gelmeyi Allah nasip etsin...hoşçakalın

okuduğum bi yerde sütün gelmesi normaldir doğuma yakın diyordu ama bak bende meraklandım şimdi doktorunu arama şansın varsa ara derim tatlım

annem söylemişti şimdi hatırladım sütün tadı şekerlimsi olurmuş ve dediğin gibi uhu gibi olurmuş kuruyunca yapış yapış olurmuş kıyafetlerin

inşallah canım sağlıcakla gelsin bebişin.....

inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah..

Sekersiz sakizi denedin mi?e
Bu agiz tadimiz bebisi cikarinca hemen geri gelicek mi acaba kiz?
denedım coyote o daha fena oluyo bıraz sekerlılerle ıdare edıyorum yıne... bugun cok fenaydı bulantım ılacımda bıtdı.carsamba yada persembe dr gıtcem ona gore ılac alıcam.

kızlar ya bız bu seker ısını baya bı abartdık seker artı kurabıye yapmaya karar verdık.hastane ıcın ayrı kapı susu yapdık. lohusa tacı falan derken bırsuru sey ayarladık bugun dukkan bıze calısdı resmen kız kardesımde cok heyecanlı dukkana gelen butun yenı urunlerden ayırdı benden daha heyecanlı valla.

Merhaba kızlar bizde kızımla ekim annesiyiz inş.. Bizi de aranıza alırmısınız..

Bu arada ismim gözde yaşında 27 kızımın ismide öyküüü

Dukkani bu Sabah ben mı actım ? Doğacak bebisleri ve anneleri için çok heycanliyim dogum hikayelerinde ayrıca merak ediyorum. Sağlıklı olsun hepsi gerisi bos

Gunaydin kuzularin annisleri,
Ben bugun dogum yapicak laplace ile balimi dusunmekten uyuyamiyorum,ne mutlu anlar yasiycaklar kim bilir
İnsallah ters giden bisey olmaz ve gelip bize dogum hikayelerini anlatirlar
Su gunler hizla gecse de bize de sira gelseeee...

Günaydın kızlar..

nasılsınız bakalım,,, Coyotee balım sen nasılsın ve portakal popolu kızın nasıl

şimdi uyandık oğlumla yine acıkmış benim fındık kurdum içimi kemiriyor

gece bende kızları düşündüm uyuyamadım desem yeridir inş. herşey yolunda gider sağlıkla alırlar bebeklerini kollarına...bakalım ayın 10 un da bize hangi günü verecek doktorumuz

aaaaaa yarin benimde dogum gunumm:124:

Laplace ve Balim yarin dogum yapiyorlarmis bebisleriyle ayni gun dogmus olucam bende buna sevindim simdi
Allah hayirli dogumlar nasip etsin insaallah her iki arkadasima da

Kızlar doğum gününüz kutlu olsun...eşlerinizle ve bebeklerinizle daha nice güzel yıllarınız olsun inş. öpüyorum ikinizi de

Merhaba kızlar bizde kızımla ekim annesiyiz inş.. Bizi de aranıza alırmısınız..

Bu arada ismim gözde yaşında 27 kızımın ismide öyküüü

Hosgeldin canim,sukur dogurmadan yetismissin

Heyecandan bende uyuyamadim,hem kizlarin dogum haberi,hem de 9 da oglusumu gorecek olmak uyutmadi beni

Kalkayim giyineyim bari,kosup dr dan once gidicem

Hosgeldin canim,sukur dogurmadan yetismissin

Heyecandan bende uyuyamadim,hem kizlarin dogum haberi,hem de 9 da oglusumu gorecek olmak uyutmadi beni

Kalkayim giyineyim bari,kosup dr dan once gidicem

canım güzel haberlerini bekliyoruz..oğluna doya doya bak hasret gider annesi

İyiyiz tatlim portakal popis de iyi de acikti biraz,senin oglusun gibi...mamalayalim onlari birazdan
Hayirli gun olsun insallah verecegi tarih canimcim.
Dogumgunu olan masumiyet ve frhnfrhn dogungunleriniz mutlu ve de kutlu olsuuuun
Doktora gidecek tum annislere hayirli habrler diliyorum ve mamaya gidiyoruuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…