2012 Ekim Anneleri

GUNAYDİN Tüm gece benle kızımda uyumadık şimdi ananeyi bekliyoruz malum temizlikte ikinci gun. Hersey hazır olsun istiyorum. Yrn Dr teyzemize gidicez bakalım Ekin im buyudumu?

Son düzenleme:
frhnrfhn ve masumiyetçim doğum günleriniz kutlu olsun, bundan sonrakileri Allah evlatlarınızla birlikte kutlamayı nasip etsin! Ben de balım ve laplace'dan haber bekliyorum, böyle erkenden toplandık ya, sanal doğumhane kapısında bekler gibiyiz Bebişlerden fb ya da tel. yoluyla ilk haberi alan yazsın valla heyecan yaptım, ayrıca çok pis gaza geldim her an doğurabilirim!!! Keşke şöyle bir çıkartıp bakmak sonra geri koymak mümkün olsa, hala yüzünü tam göremedim yahu, benim adam kıpırdamaktan poz veremedi bir türlü!

Günaydınlar kızlar...

asum bak millet doğuruyo patır patır güya en önce biz doğuracaktık

aynen yaa bizde şöyle net bi göremedik yüzünü, her gittiğimizde bacaklarını açıp öyle bize doğru yayılıyor ama eller hep yüzünde

Günaydınlar kızlar...

Günaydın kızlar.......asu d cim biz eylül annesi olacağız ekime kesinlikle kalmayız rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.birde doğum yapacak arkadaşlar varmış umarım herşey yolunda gider.sağlıklı haberlerini alırız.allahın izniyle bebişler yaşam sınırını çoktan geçtilerrrrr.rabbim korusun

Günaydınlar kızlar...

ben dedim size yavrum :)) sen, ben, coyote bir de benelse en sona kalırız ben rüyasını gördüm dedim daha önce hamilelik takvimimiz bile bitmişti rüyamda bizde hala tık yoktu

Son düzenleme:

şaka bir yana evet canım eylül 10 da kontrolüm var ve geçen kontrolde doktorum 15 yada 18 eylül uygun gibi demişti.. günü kesinleştirecek bakalım...bende bekliyorum ayın 10 u nu :)

Günaydın kızlar
bir kaç gündür yoğunluktan uğrayamadık pek. 3 gündür ayaklarımdaki şişliklerle başım dertte bir türlü inmiyor. bu da yetmezmiş gibi bir de ayak parmaklarımda tuhaf bişey oldu pişik gibi bişey sanırım arada kaşınıyor hafif hafif yanma yapıyor şu an ayağıma olan sadece 2 çift terliğim ve 1 çift babetim var, ayakkabı bulamıyorum bir türlü. normalde 39-40 giyiyordum şimdi 41 bile ayağım şişikken sıkıyor... napcam ben böyle yaaa, yakında yağmurlarda başlar terlikle gezemem ki

şaka bir yana evet canım eylül 10 da kontrolüm var ve geçen kontrolde doktorum 15 yada 18 eylül uygun gibi demişti.. günü kesinleştirecek bakalım...bende bekliyorum ayın 10 u nu :)

canım senin çizelgen yalnışmı 36 hafta 5 günlük gösteriyor fakat sen şuan 36 haftalıksın demi aramızda birgün varda

aynen yaa bizde şöyle net bi göremedik yüzünü, her gittiğimizde bacaklarını açıp öyle bize doğru yayılıyor ama eller hep yüzünde

Bizde bir turlu goremedik,heyecandan sacmalamassam dr a girince soracagim,din dinnn din dinn onumde son bir kisiii:)))))

canım senin çizelgen yalnışmı 36 hafta 5 günlük gösteriyor fakat sen şuan 36 haftalıksın demi aramızda birgün varda

iki farklı çizelge var üstteki pek tutmuyor gibi :) bende pek anlamadım onu... zaten 2 hafta öndeyiz kontrollerde son kontrolümüzde 36 +3 görünüyorduk zaten bu çizelge benim oğlumun gerisinde kalmış

Bizde bir turlu goremedik,heyecandan sacmalamassam dr a girince soracagim,din dinnn din dinn onumde son bir kisiii:)))))

evde iyice tembihlemek lazım bu oğlanları eller yüzde olmayacak eller pipide olacak orası kapatılacak oğlum diye

doğurdu...bu saydıklarımdan sinem33 ten emin olamadım sadece..laplaceınkiyle 5. veya 6. bebek geliyor..

doğum hikayeleri topiği var. ama takip listesine yazmak lazım d.tarihi kilosu boyuyla..

masumiyet nerdesiiiiin?

sanırım masumiyet yapamaz. yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarında problem olduğunu telefondan sgirdiği için listede düzenleme yapamadığını söylemişti.. listede yokum onun için yazmıştım. sanırım böyle demişti.:))

Benim ayaklar kac numero biliyor musunuz?38 giyiyordum normalde, pazar gunu mecburen ayakkabi almak zorunda kaldim cunku hint fakiri gibi terlikle gezerken ayaklarimin cogu yere basiyodu,ben kadindan 39 istedim,o da sıktıııı,ve 40 almak zorunda kaldim yani iki numara yaaaaa,napicam bennnn!!!

Benim kızında detaylı usg de resmi var ondan beri secde pozisyonunda popo kaburgalar görünüyor bir defa aa dondü dedik dil çıkardı çevirdi kafayı . Merak edin beni nanikkk diyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…