Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden
frhnrfhn ve masumiyetçim doğum günleriniz kutlu olsun, bundan sonrakileri Allah evlatlarınızla birlikte kutlamayı nasip etsin! Ben de balım ve laplace'dan haber bekliyorum, böyle erkenden toplandık ya, sanal doğumhane kapısında bekler gibiyizBebişlerden fb ya da tel. yoluyla ilk haberi alan yazsın valla heyecan yaptım, ayrıca çok pis gaza geldim her an doğurabilirim!!! Keşke şöyle bir çıkartıp bakmak sonra geri koymak mümkün olsa, hala yüzünü tam göremedim yahu, benim adam kıpırdamaktan poz veremedi bir türlü!
Günaydınlar kızlar...
asum bak millet doğuruyo patır patır güya en önce biz doğuracaktık
Günaydınlar kızlar...
asum bak millet doğuruyo patır patır güya en önce biz doğuracaktık
Günaydın kızlar.......asu d cim biz eylül annesi olacağız ekime kesinlikle kalmayız rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.birde doğum yapacak arkadaşlar varmış umarım herşey yolunda gider.sağlıklı haberlerini alırız.allahın izniyle bebişler yaşam sınırını çoktan geçtilerrrrr.rabbim korusun
Kiiiz hemen hemen ayni seyleri dusunuyormusuz
şaka bir yana evet canım eylül 10 da kontrolüm var ve geçen kontrolde doktorum 15 yada 18 eylül uygun gibi demişti.. günü kesinleştirecek bakalım...bende bekliyorum ayın 10 u nu :)
aynen yaa bizde şöyle net bi göremedik yüzünü, her gittiğimizde bacaklarını açıp öyle bize doğru yayılıyor ama eller hep yüzünde
canım senin çizelgen yalnışmı 36 hafta 5 günlük gösteriyor fakat sen şuan 36 haftalıksın demi aramızda birgün varda
Bizde bir turlu goremedik,heyecandan sacmalamassam dr a girince soracagim,din dinnn din dinn onumde son bir kisiii:)))))
doğurdu...bu saydıklarımdan sinem33 ten emin olamadım sadece..laplaceınkiyle 5. veya 6. bebek geliyor..
doğum hikayeleri topiği var. ama takip listesine yazmak lazım d.tarihi kilosu boyuyla..
masumiyet nerdesiiiiin?
ben dedim size yavrum :)) sen, ben, coyote bir de benelse en sona kalırız ben rüyasını gördüm dedim daha öncehamilelik takvimimiz bile bitmişti rüyamda bizde hala tık yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?