tatlım coyote zaten ufakk bizdenn
33 haftalık o:)
Ufakim ama ayagim 40 numaraaaaaa,naaaber
Senin var mi boyle buyuk ayaklarin
Kizlar bebegin hareketleri 1st
10 kez hareket etmez ise Hemen Dr gidin
bir de hareket saymayı ben hiç anlamıyorum artık.çünkü tekme yok,sürekli dalgalar yapıyor,gerinmeler var. 1 2 3 diye sayabileceğim şeyler olmuyor. ama genel olarak hareketli diyebilirm.
canım alah kolay doğum nasip etsin inşalah..
benim doktorumda 24 saat içinde 10 kez hareket etmesi yeterli dedi.anlamdım şimdi neye inanacağız..
yok benim böyle ayaklarımUfakim ama ayagim 40 numaraaaaaa,naaaber
Senin var mi boyle buyuk ayaklarin
hadi bakalım inşallah cnm ama biz eylül anneleri olucazDR bize Ekim'in ilk iki haftası demişti. İsallah 10-10-12 olur evlilik yıl dönümümüz yada 11-10-12 babamizin dogum gunü:))
günaydın cnm iyiyiz şükür sen nasılsın?günaydın kızlar.... Umarım herkesler iyidir....
kızz çayı döktüm gülerkenhem okuyup hem yazıp hemde tıkınamıyor insan yahuu bari güldürmeyin
canım..allah kolay doğumlar nasip etsin..hayırlısı ile inşallah yawrunu kucağına alırsın..Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden
Günaydın kızlar
bir kaç gündür yoğunluktan uğrayamadık pek. 3 gündür ayaklarımdaki şişliklerle başım dertte bir türlü inmiyor. bu da yetmezmiş gibi bir de ayak parmaklarımda tuhaf bişey oldu pişik gibi bişey sanırım arada kaşınıyor hafif hafif yanma yapıyorşu an ayağıma olan sadece 2 çift terliğim ve 1 çift babetim var, ayakkabı bulamıyorum bir türlü. normalde 39-40 giyiyordum şimdi 41 bile ayağım şişikken sıkıyor... napcam ben böyle yaaa, yakında yağmurlarda başlar terlikle gezemem ki
asuuu kiskandin mi kiz ayaklarimi sen deee
Esim 40 41 giyiyo,onun ayakkabilari olmaya basladi,diyo ki ortak giyeriz senleee
Bi de gecenlerde yerimden kalkarken zorlandim,kalkinca da popisi geriye ite ite yurumusum galiba,bana diyarbakir karpuzu dediiiiiiiiiiiii
Gunaydin Hanimlar
Dogum gunumde radikal bir karar alarak gune basladim. Bebegimi sezeryanla dogurmaya karar verdim genel anestezili doktorumla bu meseleyi gorusucem o da bana zorluk cikara bilir ama ne fiziken ne de ruhen digerini kaldira bilecek gucum yok. Esim dun canimi sikti yine. Bizim burda nefret ettigim iki hastane var efendim suyum gelirse acil beni oralara goturecekmis acilde mantik en yakin hastaneymis. Evet istedigim yer gittigim yer biraz uzak ama aylardir oraya gidiyorum doktorum belli boyle sacmalik mi olur benim acil durumlarimda hep o berbat yerlere gittik oralardada bir de dogum yapacagim fikri beni delirtiyor ihtimaline bile tahammul edemiyorum. Hos benim ethicada da nobetci doktor yok bir keresinde kanamam olmustu nobetci doktor yok diye baska hastane aramistik. Simdi bu hamileligimde aniden suyum gelince esimle hastane tantanasi mi yasayacam yoksa orda nobetci doktor yok ebeler varmis onlarin eline dusucem yok doktoru arayacaklar o da sisliden gelecek belki gecenin bir yarisi hem normal diye baslayacaz garantisi yok ki onca sancidan stresden izdiraptan sonra beni sezeryana alsa neye yarar.
Kafamda bin tane sey varken esim bana destek olacakken beni aksam daha cok gerdi valla biktim isterse 10 kat kessinler sonrasinda annem var zaten esime hic guvenmiyorum adamdan birsey istersin hep oteler kaldi ki ameliyatli halimde ona muhtac olmak aman aman iyi ki ailem var hem onlar daha buyuk stresde bizde mi kalsan diyorlar ama ben 20 li yaslarimda degilim bugun 34 u dolduruyorum bir anda coktum kendimde o stresi o sikintiyi kaldiracak gucu bulamadim kendimde ameliyat agrilarina razi oldum sirf su kizimi sag saglim dogurayimda sonrasinda 10 mu 15 gun mu agrisini ceker sonra hayatima devam ederim dedim. Zaten baska cocuk dogurmayacam esim sagolsun beni ilkinde bezdirdi
Gunaydin kizlar, neler kacirmisim neler bugun dogum yapan arkadaslara allah kolaylik versin bol sansli bebisler olsun... Bu plasenta yaslanmasindan ben de cok korkuyorumbelirtileri nelerdirki acaba? Laplacein erken dogurma nedeni neydi? Buarada bu sbh uyandigimda sag elim davul gibi sismis parmaklarimi kiciramiyorum nedense ((
aynen şekerim bende tedirgin oldum onu görünce :26: doktoru 1 hafta sonra muayeneye çağırmış kendi annesi evde olduğu halde bebeğide almış kontrole giderken yanında götürmüş...annesine bile güvenmiyor o ruh haliyle işte
Gunaydin Hanimlar
Dogum gunumde radikal bir karar alarak gune basladim. Bebegimi sezeryanla dogurmaya karar verdim genel anestezili doktorumla bu meseleyi gorusucem o da bana zorluk cikara bilir ama ne fiziken ne de ruhen digerini kaldira bilecek gucum yok. Esim dun canimi sikti yine. Bizim burda nefret ettigim iki hastane var efendim suyum gelirse acil beni oralara goturecekmis acilde mantik en yakin hastaneymis. Evet istedigim yer gittigim yer biraz uzak ama aylardir oraya gidiyorum doktorum belli boyle sacmalik mi olur benim acil durumlarimda hep o berbat yerlere gittik oralardada bir de dogum yapacagim fikri beni delirtiyor ihtimaline bile tahammul edemiyorum. Hos benim ethicada da nobetci doktor yok bir keresinde kanamam olmustu nobetci doktor yok diye baska hastane aramistik. Simdi bu hamileligimde aniden suyum gelince esimle hastane tantanasi mi yasayacam yoksa orda nobetci doktor yok ebeler varmis onlarin eline dusucem yok doktoru arayacaklar o da sisliden gelecek belki gecenin bir yarisi hem normal diye baslayacaz garantisi yok ki onca sancidan stresden izdiraptan sonra beni sezeryana alsa neye yarar.
Kafamda bin tane sey varken esim bana destek olacakken beni aksam daha cok gerdi valla biktim isterse 10 kat kessinler sonrasinda annem var zaten esime hic guvenmiyorum adamdan birsey istersin hep oteler kaldi ki ameliyatli halimde ona muhtac olmak aman aman iyi ki ailem var hem onlar daha buyuk stresde bizde mi kalsan diyorlar ama ben 20 li yaslarimda degilim bugun 34 u dolduruyorum bir anda coktum kendimde o stresi o sikintiyi kaldiracak gucu bulamadim kendimde ameliyat agrilarina razi oldum sirf su kizimi sag saglim dogurayimda sonrasinda 10 mu 15 gun mu agrisini ceker sonra hayatima devam ederim dedim. Zaten baska cocuk dogurmayacam esim sagolsun beni ilkinde bezdirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?