2012 Ekim Anneleri

günaydın cnm iyiyiz şükür sen nasılsın?[/QUOTE]

Valla bende şimdilik iyiyimmmmm günler yaklaştıkça heycan basmaya basladı... bu arada doğum günün kutlu olsunnnn nice nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle öpüyorum canım....

günaydın cnm iyiyiz şükür sen nasılsın?

Valla bende şimdilik iyiyimmmmm günler yaklaştıkça heycan basmaya basladı... bu arada doğum günün kutlu olsunnnn nice nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle öpüyorum canım....[/QUOTE]

tabi brck cevap verip masumiyetin adını yazmazsam kimin doğum gününü kutladığım anlaşılmazzz:)) doğum günün kutlu olsun masumiyetttt

Esime hic guvenemiyorum tum hamileligim boyunca beni ara ara gerdi yardimci olmadi moral vermedi hersey ona gore cok kolay zaten butun stresi sikintiyi ben yasadim sezeryana da karsi zaten normal olucakmis illa anne olmak kolaymismis o agrilari yasamadan olmazmis baba olmak kolay ama hem kendi igneden korkan disciye zorla giden bir tip hasta oluyorum boyle ahkam kesen tiplere
İstiyorum ki gunu saati belli olsun doguracagim gunun ailelere haber verelim doktorumda orda olsun artik odami falan bileyim hic bisey supriz olmasin istiyorum

Masumiyetcim,sezos kararin hayirli olsun,peki genel mi,epidural miisteyeceksin?
Esini de bosver,onlar bizim kadar ince dusunemiyor,annenin olmasi senin icin harika bisey,bizde de o da yok iste

kızlar ben özel hastaneye gidiyorum. doğum ücretlerini öğrendik geçen gün. normal doğum 200 lira, sezeryan 650 imiş ve epiduralde 1100 dedi.benim şu anda normal görünüyo herşey normal doğum yapmayı çok istiyorum. hemde maddi açıdan da iyi olacak normla doğum bakalım hayırlısı. bol yürüyüş yapmamız gerekiyo fazlada imkanım yok benim yürüyüş için ne yapacağımı bilmiyorum yaa. eşim akşamları yürürüz beraber diyo ama çalışıyo akşama kadar yoruluyo zaten ona da kıyamıyorum ama yapacak bişey yok akşamlar olsun yürümem lazım.

Universitedeyken psikiyatri stajında postpartum depresyonu sonucu bebeğini öldüren anne gördüm cok ciddi bir konu herkes kendini sinamali rahatlatmalı ve gerekiyorsa psikologa başvurmalı...

Bana annem abim çok kızıyor sezeryan istediğim için
akşam bi dünya kızdım onlara size ne diye..
ağrılardan kıvranırken biz demiştik dicekler biliyorum

Konusucam canim 10 eylulde gidicem bende boyle boyle diyecem kararim bu ben kendimi ruhen ve fiziken normal doguma hazir hissetmiyorum o gucu kendimde bulamiyorum diyecem bir yolunu bulalim sezeryani kilifina uydursun banane onun parasi zaten hazir sezeryan da olabilirim diye ayrilmisti yas buyudukce bazi seylere katlanmak zor oluyor asucum inan ki bir anda patladim zaten dogum yaklasmis stresim artmis dunku arkadaslari duyunca iyice panik oldum acikcasi :18:

Annem her zaman erkekler anlamaz der bana. Sen hayatını bildigin gibi yasa zamanı gelince hersey olur. Ben Dr bile arabama atlayıp gidiyorum yapcam bisi yok erkeklerden bu duyguları anlamalarını beklemek saçma.memlekette tatilde Dr gittim yola cikcaz diye girmedi içeri bende kızıma diyorum en cok annen seviyor seni baban henüz seni anlayamıyorum isallah dogunca anlicak...

Bu halinle canını sıkma arkadaşım. Erkekler bizim gibi düşünemiyor. Daha bzim ne odamız hazır ne çantamız ne de anakucağımız. Annemlerdeyim şimdi, birazdan kısmetse mobilyacılara gidip odasına bakacağız. Hâlâ eşim haftasonu bakarsın diyor, gelde sinirlenme. Şunun şurasında kaç hafta kalmış. Daha gelecek, havalanacak, yerleştirilecek. Umrunda değil, sağ olsun!

Aldığın karar senin içinde bebeğin içinde hayırlı olur inşallah. Sezaryeni de çabukcak atlatan bir sürü kadın var.
Doğum günün kutlu olsun,nice güzel senlere inşallah ailenle beraber.

Masumiyetcim,sezos kararin hayirli olsun,peki genel mi,epidural miisteyeceksin?
Esini de bosver,onlar bizim kadar ince dusunemiyor,annenin olmasi senin icin harika bisey,bizde de o da yok iste

Canim genel olur herhalde cunku migrenim var epiduralle spinali birlikte yapiyorlarmis daha once konusmustum doktorumla spinal olanlarda yogun bas agrisi olabiliyormus ki bende de migren olunca bana da olmasi muhtemel o migren fena bisey yaa dikis agrisina raziyim

bendede bir cok eksik var esime kalsa daha cok var dün aksam dedim millet patir patir doğurmaya başladı artık yeter...kapıya çiviyi zor caldirdim pazar gunü.o hep yorgun sanki ben calismiyodumm

zaten ruhen hazır hissetmemen bile sezaryen olman için yeterli canım..doktorunda eminim ki olumlu yaklaşacaktır bu kararına

Canim erkekler diyotuz ya hep oyle gercekten,bizimki de hep normal dogurursun deyip durur,sanki kendi doguracak:€)))sen kararini nasil verdiysen oyle devam et canim sonucta senin huzur ve mutlulukla doguma gitmen onemli,annenlerde yaninda olabilecekse cok sanslisin,ben de hep sukrediyorum annem yanimda diye...sonucta biz yasiyoruz 9 aydir icimizde en dogrusunu d biz hissederiz...

Bu arada iyi ki dogdun:))) nice yaslara canim...

Universitedeyken psikiyatri stajında postpartum depresyonu sonucu bebeğini öldüren anne gördüm cok ciddi bir konu herkes kendini sinamali rahatlatmalı ve gerekiyorsa psikologa başvurmalı...

canım o zaten çok ilerlemiş hali... bunun öncesinde belirtiler kendini gösterir. o aşamada mutlaka kontrol altına alınması gerekir..

Aynen valla esimde birsey iste hep ertelesin ben hamile halimle yaptim cogu seyimi beni hic hamile olarak gormuyor tatilede gittik iste 32. Haftamda orda da dogursam olurmus ne varmis o cok rahattir bende inanilmaz detayciyimdir hic birseyi sansa birakmam Allah da yardim ediyor cok sukur zaten hep ona sigindim hamileligimde Allahim sen yardim et kizimla iyi olalim diye esim kotu biri degil cok da iyi niyetlidir aslinda seviyorumda kendisini ama iste huyu boyle adamin rahat fazlasiylaaaaaaaaa

aynen ya emin ol aynılarını ben de yaşadım dönem dönem sürekli gerdi beni ısrarla söyledim bak böyle yapma bebekte etkilenir asabi olur, kaygılı olur anlamıyor bu erkekler ama kendi ailelerinden birine bişi olsa annelerine veya kardeşlerine hemen kaygı başlıyor onlara canım cicim sana gelince hökt hüt bi de demezler mi nazımı sen çekiyon ben hep senlşeyim onları gördüğüm ufacık zaamanlareda da kavga mı edeyim ama emin ol erkeklerin kodu bozuk hoş artık kadınlar da eski emektar şefkatli verici anaç kadınlar değil ya aç it gibi etrafa bakıyorlar ağıma kimi düşürürüm diye evliymiş bekarmış farketmez yirmi kontorebile herşeye razı oluyorlar bence biz Allahın şanslı kuluıyuz ki İnşallah bir yavrumuz olacak onu kendi ahlaki değerlerimizle yetiştirip bu hayatta klendimize bir yoldaş yapabiliriz çünkü ben annemede güvenmiyorum... Çalışıyomusun bilmiyorum ama bence önce kendine güven kendi başına sırf yavrunla ayakta durmayı bil eşinle bile arana belli oluır bir seviye koy aşamasın sana kolay ulaşamasın tek gücünü çocuğundan onun sana olacak sevgisinden al bence anne-çocuk katışıksız, karşılıksız, çıkarsız, saf sevginin bu yoğunlukta olacağı tek tür ve Allah İnşlllah bizi bu sevgiyle ödüllendirecek.. Arana ne başka bir kadın, ne elti ne kayanan kimsenin giremeyeceği bir sevgi olacak İnşallah...Ama emin ol yavrun bile karşısında güçlü, dirayetli, tutarlı bir anne istiyor......

Biraz rahatlıkları birazda anlayissizliklari üstüne bizimde asiri duygusal donemde olmamız hepsi üst üste geliyor. Yavrularımız gelince hepsini unutucaz isallah. Sagsaglim kucağımıza alalimdaa

Adamlara hava hos valla tatlim hic birsekilde empati bile kuramiyor ama dedigim gibi kendi disciden falan korkar kan aldirmak olum gelir
Allah bosuna mi bize vermis bu yuce kutsal duyguyu
Doktorumda alem benim bir sikintin var mi der anlatirim olur oyle seyler hamilelikte diyor o da rahat beni rahatlatmiyor hatta cogu soruma ters cevap vermistir ama iste begenilen bir doktor kizim ve benim icin iyi olucak diye devam ediyorum yoksa cok da memnun degilim tavirlarindan bazen o da beni geriyor

Konu eslerden ve sezeyandan acilmis. Ben UAE de yasiyorum ve burada eger es izin vermezse sezeryan olamiyorsun. Esimin is yerinden tanidigim bir cift var onlarla ilgili esim anlatti. Kadin gecen sene normal dogum yapmis ve cok aci cekmis bu seferki hamileligini sezeyan istemesine ragmen esi gitmis esimin normal dogum yapmasini istiyorum diye imza vermis. Hey allahim ne esler var ya. Bir insan, esinin istegine ragmen nasil boyle birsey yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…