günaydın cnm iyiyiz şükür sen nasılsın?
Boşver böyle karamsar düşünme eşin emin ol bebişinizi eline alınca hayat bir anda değişecek baba olduğunu hissedecek ayrıca da on kat yirmi kat boşver düşünme böyle şeyleri isterlerse elli kat kessinler sonuçta Allahın izniyle İnşallah beş dakikalık bir ameliyat şu anda bir diş dolgusu bile saatler sürüyor en azından annen var şanslısın ve ona güveniyosun inan ben de anneme hiç güvenmiyorum bir iyilik yapar kırk kere başına kakar bin pişman olursun negatiftir tipik kaynana varidir o derce yani bence bir kaç yıl sonra bu kaygılarımıza gülüp geçeceğiz İnşallah.....
canım benim nice senelerebir daha ki doğum gününde inş. tatlı kızınla pasta üfler beraber yersiniz
kendini nasıl huzurlu hissedyorsan doğumunu o şekilde yaşa canım...inş. Rabbim hepimize hayırlısıyla doğumlarımızı yapmayı...evlatlarımızı kucağımıza alıp bakabilmek için çabucak ayağa kalkabilme gücü kuvveti verir...
ne mutlu ki anneciğin var yanında sana ondan güzel zaten kim bakabilir ki...seni de yavrunuda sarıp sarmalar sende çabucak ayaklanır bebeğine güzel güzel bakarsın...
hiçbişey için kendini üzme tatlım doktorunla konuş için daha da rahat edecektir..
Esime hic guvenemiyorum tum hamileligim boyunca beni ara ara gerdi yardimci olmadi moral vermedi hersey ona gore cok kolay zaten butun stresi sikintiyi ben yasadim sezeryana da karsi zaten normal olucakmis illa anne olmak kolaymismis o agrilari yasamadan olmazmis baba olmak kolay ama hem kendi igneden korkan disciye zorla giden bir tip hasta oluyorum boyle ahkam kesen tiplere
İstiyorum ki gunu saati belli olsun doguracagim gunun ailelere haber verelim doktorumda orda olsun artik odami falan bileyim hic bisey supriz olmasin istiyorum
Esime hic guvenemiyorum tum hamileligim boyunca beni ara ara gerdi yardimci olmadi moral vermedi hersey ona gore cok kolay zaten butun stresi sikintiyi ben yasadim sezeryana da karsi zaten normal olucakmis illa anne olmak kolaymismis o agrilari yasamadan olmazmis baba olmak kolay ama hem kendi igneden korkan disciye zorla giden bir tip hasta oluyorum boyle ahkam kesen tiplere
İstiyorum ki gunu saati belli olsun doguracagim gunun ailelere haber verelim doktorumda orda olsun artik odami falan bileyim hic bisey supriz olmasin istiyorum
Masumiyetcim,sezos kararin hayirli olsun,peki genel mi,epidural miisteyeceksin?
Esini de bosver,onlar bizim kadar ince dusunemiyor,annenin olmasi senin icin harika bisey,bizde de o da yok iste
bendede bir cok eksik var esime kalsa daha cok var dün aksam dedim millet patir patir doğurmaya başladı artık yeter...kapıya çiviyi zor caldirdim pazar gunü.o hep yorgun sanki ben calismiyodummBu halinle canını sıkma arkadaşım. Erkekler bizim gibi düşünemiyor. Daha bzim ne odamız hazır ne çantamız ne de anakucağımız. Annemlerdeyim şimdi, birazdan kısmetse mobilyacılara gidip odasına bakacağız. Hâlâ eşim haftasonu bakarsın diyor, gelde sinirlenme. Şunun şurasında kaç hafta kalmış. Daha gelecek, havalanacak, yerleştirilecek. Umrunda değil, sağ olsun!
Aldığın karar senin içinde bebeğin içinde hayırlı olur inşallah. Sezaryeni de çabukcak atlatan bir sürü kadın var.
Doğum günün kutlu olsun,nice güzel senlere inşallah ailenle beraber.
Konusucam canim 10 eylulde gidicem bende boyle boyle diyecem kararim bu ben kendimi ruhen ve fiziken normal doguma hazir hissetmiyorum o gucu kendimde bulamiyorum diyecem bir yolunu bulalim sezeryani kilifina uydursun banane onun parasi zaten hazir sezeryan da olabilirim diye ayrilmisti yas buyudukce bazi seylere katlanmak zor oluyor asucum inan ki bir anda patladim zaten dogum yaklasmis stresim artmis dunku arkadaslari duyunca iyice panik oldum acikcasi :18:
Gunaydin Hanimlar
Dogum gunumde radikal bir karar alarak gune basladim. Bebegimi sezeryanla dogurmaya karar verdim genel anestezili doktorumla bu meseleyi gorusucem o da bana zorluk cikara bilir ama ne fiziken ne de ruhen digerini kaldira bilecek gucum yok. Esim dun canimi sikti yine. Bizim burda nefret ettigim iki hastane var efendim suyum gelirse acil beni oralara goturecekmis acilde mantik en yakin hastaneymis. Evet istedigim yer gittigim yer biraz uzak ama aylardir oraya gidiyorum doktorum belli boyle sacmalik mi olur benim acil durumlarimda hep o berbat yerlere gittik oralardada bir de dogum yapacagim fikri beni delirtiyor ihtimaline bile tahammul edemiyorum. Hos benim ethicada da nobetci doktor yok bir keresinde kanamam olmustu nobetci doktor yok diye baska hastane aramistik. Simdi bu hamileligimde aniden suyum gelince esimle hastane tantanasi mi yasayacam yoksa orda nobetci doktor yok ebeler varmis onlarin eline dusucem yok doktoru arayacaklar o da sisliden gelecek belki gecenin bir yarisi hem normal diye baslayacaz garantisi yok ki onca sancidan stresden izdiraptan sonra beni sezeryana alsa neye yarar.
Kafamda bin tane sey varken esim bana destek olacakken beni aksam daha cok gerdi valla biktim isterse 10 kat kessinler sonrasinda annem var zaten esime hic guvenmiyorum adamdan birsey istersin hep oteler kaldi ki ameliyatli halimde ona muhtac olmak aman aman iyi ki ailem var hem onlar daha buyuk stresde bizde mi kalsan diyorlar ama ben 20 li yaslarimda degilim bugun 34 u dolduruyorum bir anda coktum kendimde o stresi o sikintiyi kaldiracak gucu bulamadim kendimde ameliyat agrilarina razi oldum sirf su kizimi sag saglim dogurayimda sonrasinda 10 mu 15 gun mu agrisini ceker sonra hayatima devam ederim
dedim. Zaten baska cocuk dogurmayacam esim sagolsun beni ilkinde bezdirdi
Universitedeyken psikiyatri stajında postpartum depresyonu sonucu bebeğini öldüren anne gördüm cok ciddi bir konu herkes kendini sinamali rahatlatmalı ve gerekiyorsa psikologa başvurmalı...
Annem her zaman erkekler anlamaz der bana. Sen hayatını bildigin gibi yasa zamanı gelince hersey olur. Ben Dr bile arabama atlayıp gidiyorum yapcam bisi yok erkeklerden bu duyguları anlamalarını beklemek saçma.memlekette tatilde Dr gittim yola cikcaz diye girmedi içeri bende kızıma diyorum en cok annen seviyor seni baban henüz seni anlayamıyorum isallah dogunca anlicak...
Bu halinle canını sıkma arkadaşım. Erkekler bizim gibi düşünemiyor. Daha bzim ne odamız hazır ne çantamız ne de anakucağımız. Annemlerdeyim şimdi, birazdan kısmetse mobilyacılara gidip odasına bakacağız. Hâlâ eşim haftasonu bakarsın diyor, gelde sinirlenme. Şunun şurasında kaç hafta kalmış. Daha gelecek, havalanacak, yerleştirilecek. Umrunda değil, sağ olsun!
Aldığın karar senin içinde bebeğin içinde hayırlı olur inşallah. Sezaryeni de çabukcak atlatan bir sürü kadın var.
Doğum günün kutlu olsun,nice güzel senlere inşallah ailenle beraber.
Aynen valla esimde birsey iste hep ertelesin ben hamile halimle yaptim cogu seyimi beni hic hamile olarak gormuyor tatilede gittik iste 32. Haftamda orda da dogursam olurmus ne varmis o cok rahattir bende inanilmaz detayciyimdir hic birseyi sansa birakmam Allah da yardim ediyor cok sukur zaten hep ona sigindim hamileligimde Allahim sen yardim et kizimla iyi olalim diye esim kotu biri degil cok da iyi niyetlidir aslinda seviyorumda kendisini ama iste huyu boyle adamin rahat fazlasiylaaaaaaaaa
Canim erkekler diyotuz ya hep oyle gercekten,bizimki de hep normal dogurursun deyip durur,sanki kendi doguracak:)))sen kararini nasil verdiysen oyle devam et canim sonucta senin huzur ve mutlulukla doguma gitmen onemli,annenlerde yaninda olabilecekse cok sanslisin,ben de hep sukrediyorum annem yanimda diye...sonucta biz yasiyoruz 9 aydir icimizde en dogrusunu d biz hissederiz...
Bu arada iyi ki dogdun:))) nice yaslara canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?