bugünkü bebişlerle ya 6 ya da 7 olacakhayırlı geceler kızlar nelerokudum böylee 2 arkadaşımız doğuma giriyoor Rabbim saülıklakucaklarınıza almayı nasip etsin toplamda kaç ekim annesi doğum yaptıı bilgisi olan var mıı ??
evet nstye alır artık diyeceğim ama sen çoktaaaan gitmişsindir bile hastaneye...Canim benimde sadece geceleri,parmaklarimin basladigi yer sanki kirilmis gibi agriyor,sabah uyandiktan 10 dk sonra hicbir sey yok,ayak tabanlarima da gece basamiyorum yine sabah bisi yok,dr a soracagim...
Kizlar sabah dr a gidiyorummmm,aslinda cuma demisti ama esim sadece yarin izinli ve o da gormek istiyor,en son 9 agustosta gitmistim,erken demez herhalde
Dua edin bebisim kilo almis ve saglikli olsun...bi de nts ye sokar mi acaba yoksa erken mi????
o süt durmuyor diye o göğüs pedlerini alıyoruz ya...Kızlarr yardım lütfeeennn sol göğsümden bişey akıyo hatta durmuyo hiç farkında deilim bi baktım göğsüm ıslanmış önüme bişey döktüm sandım kac kere değiştirdim yine oldu süt gibi degil yani anlamadım sonradan üzerim kurumuş uhu gibi oldu e bu süt nası durucak
hoşgeldin aramıza,geç olsun güç olmasınMerhaba kızlar bizde kızımla ekim annesiyiz inş.. Bizi de aranıza alırmısınız..
Bu arada ismim gözde yaşında 27 kızımın ismide öyküüü
ben nasıl düzenleneceğini bilmiyorum.. iyi olurdu. bakardık d.tarihlerine falan..sanırım masumiyet yapamaz. yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarında problem olduğunu telefondan sgirdiği için listede düzenleme yapamadığını söylemişti.. listede yokum onun için yazmıştım. sanırım böyle demişti.:))
onun suyu azdı,iyice azalmış ta ondan...Gunaydin kizlar, neler kacirmisim neler bugun dogum yapan arkadaslara allah kolaylik versin bol sansli bebisler olsun... Bu plasenta yaslanmasindan ben de cok korkuyorumbelirtileri nelerdirki acaba? Laplacein erken dogurma nedeni neydi? Buarada bu sbh uyandigimda sag elim davul gibi sismis parmaklarimi kiciramiyorum nedense ((
cimeka kullanıcısından alıntı
canım tamam da fiilen çalışıyor olması gerekir diye de altı çizilmiş bir madde var.. orada kopuyor olay...fiilen işte olduğunu zamanlar aktarılabilir..
CANIM HESAP BASİT. 32+0 DAN SONRA NE KADAR ÇALIŞABİLİYORSAN o kadarını doğum sonrasına aktaracaklar.atıyorum 35+0 da dayanamadın ayrıldın 3 haftayı doğum sonrasına aktaracaklar..fiilen çalışıyordan kasıt bu.. zaten 21 gününü (37+0 dan sonrasını) aktaramıyoruz.. mecburi izin yapacağız..32+0 ili 37+0 arasında kim ne kadar çalışabiliyorsa o kadarını aktarabilecek.
Valla bende şimdilik iyiyimmmmm günler yaklaştıkça heycan basmaya basladı... bu arada doğum günün kutlu olsunnnn nice nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle öpüyorum canım....
zaten ruhen hazır hissetmemen bile sezaryen olman için yeterli canım..doktorunda eminim ki olumlu yaklaşacaktır bu kararına
Biraz rahatlıkları birazda anlayissizliklari üstüne bizimde asiri duygusal donemde olmamız hepsi üst üste geliyor. Yavrularımız gelince hepsini unutucaz isallah. Sagsaglim kucağımıza alalimdaa
ekim annelerinden doğum yapanların hepsi sezeryan mı bende okuyamadığım için haberim yoktu
Benim ayaklar kac numero biliyor musunuz?38 giyiyordum normalde, pazar gunu mecburen ayakkabi almak zorunda kaldim cunku hint fakiri gibi terlikle gezerken ayaklarimin cogu yere basiyodu,ben kadindan 39 istedim,o da sıktıııı,ve 40 almak zorunda kaldim yani iki numara yaaaaa,napicam bennnn!!!
canım..allah kolay doğumlar nasip etsin..hayırlısı ile inşallah yawrunu kucağına alırsın..
bende aynı dertten yakınıyorum. aylardır hemdebenim tek bir sandaletim oluyor aylardır onu giyiyorum.normalde bende 39 giyiyordum bi spor ayakkabı almıştı 41 numara nacak oldu çok üzüldüm..yağmurlar yağmasın diye dua ediyorum. ay sonuna kadar mümkün değil tabi. çalışınca daha sıkıntı işte işe gidip gelirken ne giycem ben diye kara kara düşünüyorum, çok geriliyorum :44:
sağlıkla kucağınna al inşallah canım Allah kolay doğum nasip etsin dualarım seninleeKizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden
canım ben hiç iştahlı olmadım hamileliğim boyunca zaten 7 kilo aldım dondurma hariç canım öyle bişi istemedi yani şimdilerdede midem bulanıyor kokuyor herşey şuan kendim bile kendime kokuyomAynen canım harikalar... Bu arada iştah meselesine gelince.. Akşam yemeğinden sonra neredeyse 1 ekmekle tatlı kahvaltılık birşey yedim.. İnanamazsın halime. Şuan acayip sıkıntı çekiyorum. Kaç gündür tutuyordum kendimi. Benden tavsiye canınız çekeni hemen yiyin. Yoksa kuduruyorsunuz yerkenBenim az önce yaptığım gibi
Bana annem abim çok kızıyor sezeryan istediğim için
akşam bi dünya kızdım onlara size ne diye..
ağrılardan kıvranırken biz demiştik dicekler biliyorum
Benimde sadece iki arkadaştan haberim vardı, ben tatildeyken epey doğuran olmuş. İnşallah hepsi bebekleriyle iyilerdir. Bunları okudukça her an doğum yapabilşirmişim gibi geliyor, oysa Allah'a şükür herşey yolunda, erken doğum için sebeb yok gibi şu an. Kısmet tabi...bildiğim kadarıyla evet hepsi sezeryan...çünkü bir bu son 2 arkadaşımız dışında acil gittiler..erkendi..
Bana doktorum" nst'ye gireceksin bundan sonra hep" dedi. Farketmediğim sancılar olabilrmiş, açılma yapabilirmiş onlarda. İşte buradaki erken doğumları duydukça tedirgin olur kuzu kuzu nst ye giriyorum. Yoksa özel hastanelere pek güvenim yok.kızlarr bizimde kontrolümüz yarın bakalım nstye sokcakmı doğum şeklinide sorucazz ben iksinede alıştırıyorum kendimi allah kimseye katlanılmıycak acı vermez diye düşünüyorum bugüne kadar kim doğurmuşta acısını hala hissediyoki geçip gidiyoo diye telkin ediyorum kendimi allah hepimizin yardımıcısı olsun doğuma giden arkadaşımda allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin ben oğlumun hastane çantasını hazırladım benm var bir kaç eksiğim onlarıda tamamlarsam kendi çantamıda hazırlıcammm
kızlar dün tulum aldım bebişime kız dediki 2 yaşına kadar tulumun içine yarım kollu badi giydirmek zorundasın öyle bir zorunluluk varmı
eşimin izin almasını gerektiren bi durum yok bizim çünkü zaten kalabalık bi aile olduğumuz için :) ayrıca kırkında neler yapılıyo ki pek bilmiyorum açıkçası kırkını uçurmak olayı duydum ama
Kızlar eşleriniz de izin alacak mı bebişe sizle bakmak için...Bir de bebişin kırkını yapmayı düşünüyomusunuz ve kırkında nasıl bir organizasyon düşünüyosunuz
Kızlar eşleriniz de izin alacak mı bebişe sizle bakmak için...Bir de bebişin kırkını yapmayı düşünüyomusunuz ve kırkında nasıl bir organizasyon düşünüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?