2012 Ekim Anneleri

oğlumun beşiğini kurdum geçen cumartesi eşim gelince süpriz oldu ona şaşırdı kim kurdu bunu dedi ben dedim.sonra eşimle odadaki beşiğin duracağı yeri ayarladık falan çok heyecan veriyo insana ilk bebek olduğu için de olabilir. herşeyini de hazırladım hastane çantasını.bi an önce zamanı gelipte doğsunlar artık yaa

Kızlar dün annemler bizimde beşiğimizi kurmuşşş
nevresim takımlarını falan yıkamış ütülemişler yatacağım edeceğim herşeyimizzz hazırrr
dün hastane çantasını boşalttım bebeğimin eşyalarını takım takım ayırdım buzdolabı poşetlerine koydum bende..daha hijyenik olsun diye

hayırlı geceler kızlar nelerokudum böylee 2 arkadaşımız doğuma giriyoor Rabbim saülıklakucaklarınıza almayı nasip etsin toplamda kaç ekim annesi doğum yaptıı bilgisi olan var mıı ??
bugünkü bebişlerle ya 6 ya da 7 olacak
evet nstye alır artık diyeceğim ama sen çoktaaaan gitmişsindir bile hastaneye...
o süt durmuyor diye o göğüs pedlerini alıyoruz ya...
Merhaba kızlar bizde kızımla ekim annesiyiz inş.. Bizi de aranıza alırmısınız..

Bu arada ismim gözde yaşında 27 kızımın ismide öyküüü
hoşgeldin aramıza,geç olsun güç olmasın
ben nasıl düzenleneceğini bilmiyorum.. iyi olurdu. bakardık d.tarihlerine falan..
onun suyu azdı,iyice azalmış ta ondan...

güzelim evet çalışan bayanlarda durum böyle,ama öğretmenlerde durum farklı oluyor işte. zaten yaz tatilinde oluyoruz ya,çalışmadığımız zamanlar zaten onlar diyerek onu kullanamıyormuşuz. ama belli olmaz işte..ilçe milli eğitimin,okulunun,hatta okuldaki memurunun elinde ...biz çalışmıyorduk ya ağustosta,fiilen maddesini bozan o...

Valla bende şimdilik iyiyimmmmm günler yaklaştıkça heycan basmaya basladı... bu arada doğum günün kutlu olsunnnn nice nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle öpüyorum canım....

tabi brck cevap verip masumiyetin adını yazmazsam kimin doğum gününü kutladığım anlaşılmazzz:)) doğum günün kutlu olsun masumiyetttt[/QUOTE]

Cok tsk ederim canim evet bugun dogum gunum unutuverdim bir anda gundemimi sezeryana cevirince

zaten ruhen hazır hissetmemen bile sezaryen olman için yeterli canım..doktorunda eminim ki olumlu yaklaşacaktır bu kararına

Biraz rahatlıkları birazda anlayissizliklari üstüne bizimde asiri duygusal donemde olmamız hepsi üst üste geliyor. Yavrularımız gelince hepsini unutucaz isallah. Sagsaglim kucağımıza alalimdaa

Hamilelik psikolojisi tabi ki cok onemli su aldigim ani kararlarda fazlasiyla duygusallik var isin icinde evladimi saglikla dogurmak onun kokusunu icime cekmek en buyuk isteyim

ayy kızlar bugün hızınıza yetişemiyorum yine su gidip akıp gidiyor sayfalar maşallah

hamilelik öncesi ayaklar büyük olunca daha da sorun oluyor canım, senin yine iyi sayılır sınırdasın yani, 40 numara bulmak yine o kadar zor diil ama ben 41 oldum hatta bu gidişle artacak gibi inşallah doğum sonrası eski numaralarımıza döneriz

evet canım aynı dedğin gibi çalışınca daha da zor oluyor artık utanıyorum valla her gün hergün aynı ayakkabı ile geliyorum işe... geçen adidasta beğendiğim spor ayakkabı vardı onu aliim dedim istediğim model yoktu moralım çok bozuldu napcam bilmiyorum.

kızlarr bizimde kontrolümüz yarın bakalım nstye sokcakmı doğum şeklinide sorucazz ben iksinede alıştırıyorum kendimi allah kimseye katlanılmıycak acı vermez diye düşünüyorum bugüne kadar kim doğurmuşta acısını hala hissediyoki geçip gidiyoo diye telkin ediyorum kendimi allah hepimizin yardımıcısı olsun doğuma giden arkadaşımda allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin ben oğlumun hastane çantasını hazırladım benm var bir kaç eksiğim onlarıda tamamlarsam kendi çantamıda hazırlıcammm

Kizlar yarın Doguma giriyorum bebegin hareketleri zayıflamıştı Dr acil alması gerekti ilk dogum benden
sağlıkla kucağınna al inşallah canım Allah kolay doğum nasip etsin dualarım seninlee
canım ben hiç iştahlı olmadım hamileliğim boyunca zaten 7 kilo aldım dondurma hariç canım öyle bişi istemedi yani şimdilerdede midem bulanıyor kokuyor herşey şuan kendim bile kendime kokuyom sonra midem kalkıyor iştahımda yok zoraki yiyom noldu anlamadım
Bana annem abim çok kızıyor sezeryan istediğim için
akşam bi dünya kızdım onlara size ne diye..
ağrılardan kıvranırken biz demiştik dicekler biliyorum

canım bakarsın öyle fazla ağrın sızın olmaz benim kuzenlerin olmadı öyle ağrısı dert etme sen

MASUMİYET ve frhnrfhn arkadaşım doğumgününüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar bebişlerinizle

bildiğim kadarıyla evet hepsi sezeryan...çünkü bir bu son 2 arkadaşımız dışında acil gittiler..erkendi..
Benimde sadece iki arkadaştan haberim vardı, ben tatildeyken epey doğuran olmuş. İnşallah hepsi bebekleriyle iyilerdir. Bunları okudukça her an doğum yapabilşirmişim gibi geliyor, oysa Allah'a şükür herşey yolunda, erken doğum için sebeb yok gibi şu an. Kısmet tabi...

Bana doktorum" nst'ye gireceksin bundan sonra hep" dedi. Farketmediğim sancılar olabilrmiş, açılma yapabilirmiş onlarda. İşte buradaki erken doğumları duydukça tedirgin olur kuzu kuzu nst ye giriyorum. Yoksa özel hastanelere pek güvenim yok.

kızlar dün tulum aldım bebişime kız dediki 2 yaşına kadar tulumun içine yarım kollu badi giydirmek zorundasın öyle bir zorunluluk varmı

kızlar dün tulum aldım bebişime kız dediki 2 yaşına kadar tulumun içine yarım kollu badi giydirmek zorundasın öyle bir zorunluluk varmı

zorunluluk demeyelim de atlet yerine geçen birşey olur zaten.. bir de çıtçıtlı badiler bezleri çok güzel tutuyor,sabitliyor. diğer türlü sarkıyor arkada.gerçi öyle de güzel oluyorlar,arı maya gibi

Kızlar eşleriniz de izin alacak mı bebişe sizle bakmak için...Bir de bebişin kırkını yapmayı düşünüyomusunuz ve kırkında nasıl bir organizasyon düşünüyosunuz

eşimin izin almasını gerektiren bi durum yok bizim çünkü zaten kalabalık bi aile olduğumuz için :) ayrıca kırkında neler yapılıyo ki pek bilmiyorum açıkçası kırkını uçurmak olayı duydum ama

ne şanslısın kalabalık aile güzel şey kırkında ne bileyim yemekler felan hani kırkına kkadar bebek gösterimez felan ya kırkında görücüye çıkarıyosun heralde :)

Kızlar eşleriniz de izin alacak mı bebişe sizle bakmak için...Bir de bebişin kırkını yapmayı düşünüyomusunuz ve kırkında nasıl bir organizasyon düşünüyosunuz

babalık izni 10 gün var zaten..kullanmayadabilir tamamını.ben sormadım henüz eşime. 40i için karar vermedim.mevlüt herhangi birgünde de oluyor zaten.. 40ında bizim buralarda birkaç kapı ev gezmesi yaparsın,sen de bebek te yıkanıp çıkarsınız.bir de 40 taş toplayıp banyo suyuna atmak ile ilgili bişey duydum ama nedir bilemiyorum..

benim eşim izin alacak canım birde doğum izni varmış sanırsam 10 gün önce onu kullanırım dedi sonra beni mersine götürcek doğumdan 15 20 gün sonra bi 10 günde kendi izninden var kullanmadı onuda ozaman kullacak mersindede kırkını yapacam kısmetse dualı olur canım heralde annem bilir işte :)

her zaman ii bişey olmuyo kalabalık olmak dezavantajı da çok:) valla kayınvalidem tutturmuş bebek tevhidi yapacağım diye ben istemiyorum açıkçası bebeğimi onca kadının içine vermek istemiyorum mikrop kapar diye korkuyorum

bu dediğim 40 gezmesi derler.ve yumurta şeker gibi bişeyler verir ev sahibesi..erkeklere un sürerler sakallı dede oluncaya kadar yaşasın diye,kızların da başına azıcık un..para veren olur..kıyafet gibi şeyler de verirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…