2012 Ekim Anneleri

İnşallah bir terslik çıkmazsa benim eşimde izin alacak ama evde sıkılırmıyız diye düşünüyorum, birbirimi,zi yermiyiz dvd felan mı alsak vakit geçirmek için diyorum :)

Canim seninki mecburi sezeryan mi olucak? Benimkini isteye bagli kabul edecek mi bakalim doktorum? :26:

Halklısın kalabalık iyidir aslında aama kendi ailenden olursa ben tek çocuğum ablam abim kardeşlerim babam annem felan olsa ev şenlikli olsa iyi olurdu herhalde bişraz bencilce bir istek ama işte :) tamamen haylden ibaret.....

Canim seninki mecburi sezeryan mi olucak? Benimkini isteye bagli kabul edecek mi bakalim doktorum? :26:

Benim doktorum korkuda sezeryan sebebi demişti..
zaten benimkisi sezeryancı olduğu için sorun yaşamıcam ben hiç..
sadece fiyat için konuşucam..
ondada beni kırmaz sanırım

ay kızlar perşembe günü serklaj dikişim alınıyor korkuyor ve heyecanlıyım çoooookkkk..
bu akşam çıkıp eşimle son eksiklerimizi tamamlicaz artık,Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza versinn

Kızlar dünde sordum ama cevap veren olmadı ya bu ekim annelerinden ankarada oturan hiç mi yok şu kapı süsü bebek şekeri vs. alabileceğim bildiğiniz bir yer var mıacaba

mesela bi pazar tatilimiz var eşimle zaman geçirmek istiyorum evde zaten başbaşa bişey yapamıyoruz dışarı çıkalım diyoruz ama mutlaka birilerinin derdi çıkıyo ve yine birlikte vakit geçiremiyoruz anlayışsızlık var ondan bence yoksa kalabalık olmak ii bişey tabi ki

Evet canim mecburi,kendi tercihim degil,plasenta yuzunden.Anlat psikolojinin su an uygun olmadigini ve gerekcelerini,yasa da bile annenin psikolojisi kaldirmiyorsa sez. Yapilabilir diye geciyormus sanirim,oyle duymustum ki zaten seninki ozel hastane.neden kabul etmesin...

canim o kadar cok duydugum bir sozki doktor sorar bir sikayetin var i soylersin normal hailelikte olur,arkadasina esine dersin soyleyim boyleyim normal hamilelikte olur......bizler duygusal ve hassas bir donemdeyiz ozel ilgi istiyoruz anlayis istiyoruz ama herzaman bulamiyoruz malesef.bizler mi cok abartiyoruz onlarmi cok anlayissiz anlayamasdim.

Sezaryen klübümüze hoş geldin o halde Masumiyetçim öncelikle doğum günün tekrar kutlu olsun! Bir de bu su gelme işine çok takılma, hele ki ilk doğumlarda öyle suyum geldi arabada doğurdum gibi birşey olmuyor, büyük konuşmayayım ama inan bana tercih ederdim fırt diye fırtlatmayı. Ali Bey'in cebini almışsındır zaten, almadıysan da iste, kartvizitinde de yazıyor. Ben bundan öncekinde gece 12de hastaneden çıkmış adamı arayıp sabahın 5inde mecburen hazır etmiştim valla, onlar alışkın demek ki, hiç öyle trip mrip de atmamıştı, o saatte bile moral vermeye çalışıyordu. Bu gidişinde kesin tarih belirlersiniz sanırım, bana mesela bdtnin 6 gün öncesini verdi. Erken gelirse de hoş gelir diyor Sezaryenin acısına gelince herkeste farklı elbet ama bende 1-2 gün yatıp doğrulurken acı oldu. Normal dururken ya da yürürken hiç sorun acı/ağrı yaşamadım bunun dışında. Öyle 10-15 gün ağrı falan imkansız geliyor zaten. Elif 15 günlüktü biz Röneparkta ziv ziv geziyorduk, işte sonra çocuk gezenti oldu anası gibi

İnşallah bir terslik çıkmazsa benim eşimde izin alacak ama evde sıkılırmıyız diye düşünüyorum, birbirimi,zi yermiyiz dvd felan mı alsak vakit geçirmek için diyorum :)
sıkılcak vakit kalırmı canım hiç bebişinizle
dvd niyetine bebişinizi izlersiniz
benim kaynanamlarda gelirse doğuma ozaman sen gör şenliği canım
annem bi yandan kaynana bi yandannnn

Benim doktorum korkuda sezeryan sebebi demişti..
zaten benimkisi sezeryancı olduğu için sorun yaşamıcam ben hiç..
sadece fiyat için konuşucam..
ondada beni kırmaz sanırım

ya bende hep içten sezeryan istiyorum dr umada soracam perşembe günü bakalım ne dicek
normal istemiyorum evde tek başımayım zaten kimsemde yok burda eşim ilçe ilçe köy köy geziyor çoğunlukla annemde kardeşimin okul açılıyor fazla kalamam diyor...

Kızlar dünde sordum ama cevap veren olmadı ya bu ekim annelerinden ankarada oturan hiç mi yok şu kapı süsü bebek şekeri vs. alabileceğim bildiğiniz bir yer var mıacaba

yanlış değilsem biri uzun uzuuuuuuun yazmıştı buna cevap...

cnm sezeryanda bakım gerektiriyor bakacak insanın varsa gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap

erkekler evlenmeden önce aileleri tarafından daha serbest bırkılıyor eminim evlendikten sonra bir anda ailenin aranan erkeği oluveriyor(!)

yanlış değilsem biri uzun uzuuuuuuun yazmıştı buna cevap...

gerçekten mi ben kaçırmış olabilirmiyim diye tardım geçmişi ama gene bulamadım böyle uzun uzuuuuun bir cevapsa lütfen nerde gördüysen söyler misin bir baakayım yoksa delirmek üzereyim

Kafamda bin tane sey var valla dusun dusun cikamiyorum isin icinden
Ali Pasa da sagolsun son zamana kadar bekletiyor anlasilan bana da en erken 1 hafta oncesine tarih verir demek ki
Soyle 38. Haftamda falan alaydi iyi olurdu bir an once kavusurdum kizima
Bu gittigimde ayin 10. Da gidicem bakalim anlasabilecek miyim :26:
Peki agri pompasi taktiracak misin canim?

cnm sezeryanda bakım gerektiriyor bakacak insanın varsa gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap

biliyorum canım en azından günü belli olur bi 10 15 gün falan kalır annem diğer türlü doğumun ne zaman olcağı belli olmuyor şimdi ben paniğimde bana kalsa gelsin artık annem heran doğurabilirim içimden hep sezeryan daha yakın gibi geliyor bana hayırlısı tabi artık kısmetimizde ne varsa

Ayy kizlar haftasonu esimin patronunu gordum,normalde bana coyotecim,canim kardesim diye hitap eder,elini sıktım merhaba nasilsiniz dedim,bana bakti soyle tanimaz tanimaz ve iyiyim siz nasilsiniz dediben soka girdim,ay ....bey siz beni tanimadiniz ben coyote, ......in esiyim dedim,hala bakiyo ama benzetemiyo adammmmm
Sonra azicik benzetti galiba ve ahh canim kardesim kafam dalgin filan dedi,ceviriyo tabii,ben de olur olur dedim.Ama cok bozuldum demek ki cok degismisim,ben diyorum zaten hep size,ben cirkinlestim acayip oldum diye.
Sonra esime demis ki,coyote kusura bakmasin,taniyamadim yaaa,ama o da cok degismis demissssss
Hobbit gibi oldum,inanamiyorum,boyum uzun degil oyle cok,bi de ayaklar 40,cildim peynir gibiydi simdi benekli benekli,millet beni tanimiyooooo ühüüüü...
Allah kizima saglik sihhat versin insallah ve ciksin,sonra kendimi duzeltmem lazim,olmuyo boyleee,zaten bulantilar da psikolojimimalt ust etti...

Kızlar bu arada şimdiden yazayım..
Hepiniz hakkınızı helal edin..
çok güzel paylaşımlarımız oldu..
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
Buraya kadar geldik,dilerim hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız..
Rabbim normal yapacakları bir avazda,sezişlileride ağrısız acısız kurtarsın inşallah
Bugün eleman gelecek büyük ihtimalle yarın başlar diye tahmin ediyorum..
Ona işi öğreticem dolayısıyla giremem topiğe hiç bişekilde onun yanında..
Umarım bigün yine karşılaşırız..
Kendinize kuzularınıza çok iyi bakın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…