benim eşim izin alacak canım birde doğum izni varmış sanırsam 10 gün önce onu kullanırım dedi sonra beni mersine götürcek doğumdan 15 20 gün sonra bi 10 günde kendi izninden var kullanmadı onuda ozaman kullacak mersindede kırkını yapacam kısmetse dualı olur canım heralde annem bilir işte :)
her zaman ii bişey olmuyo kalabalık olmak dezavantajı da çok:) valla kayınvalidem tutturmuş bebek tevhidi yapacağım diye ben istemiyorum açıkçası bebeğimi onca kadının içine vermek istemiyorum mikrop kapar diye korkuyorum
Canim seninki mecburi sezeryan mi olucak? Benimkini isteye bagli kabul edecek mi bakalim doktorum? :26:
Halklısın kalabalık iyidir aslında aama kendi ailenden olursa ben tek çocuğum ablam abim kardeşlerim babam annem felan olsa ev şenlikli olsa iyi olurdu herhalde bişraz bencilce bir istek ama işte :) tamamen haylden ibaret.....
Canim seninki mecburi sezeryan mi olucak? Benimkini isteye bagli kabul edecek mi bakalim doktorum? :26:
kolay geçer inşallah canım. korktuğun gibi olmaz.ay kızlar perşembe günü serklaj dikişim alınıyor korkuyor ve heyecanlıyım çoooookkkk..
bu akşam çıkıp eşimle son eksiklerimizi tamamlicaz artık,Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza versinn
Adamlara hava hos valla tatlim hic birsekilde empati bile kuramiyor ama dedigim gibi kendi disciden falan korkarkan aldirmak olum gelir
Allah bosuna mi bize vermis bu yuce kutsal duyguyu
Doktorumda alem benim bir sikintin var mi der anlatirim olur oyle seyler hamilelikte diyor o da rahat beni rahatlatmiyor hatta cogu soruma ters cevap vermistir ama iste begenilen bir doktor kizim ve benim icin iyi olucak diye devam ediyorum yoksa cok da memnun degilim tavirlarindan bazen o da beni geriyor
Gunaydin Hanimlar
Dogum gunumde radikal bir karar alarak gune basladim. Bebegimi sezeryanla dogurmaya karar verdim genel anestezili doktorumla bu meseleyi gorusucem o da bana zorluk cikara bilir ama ne fiziken ne de ruhen digerini kaldira bilecek gucum yok. Esim dun canimi sikti yine. Bizim burda nefret ettigim iki hastane var efendim suyum gelirse acil beni oralara goturecekmis acilde mantik en yakin hastaneymis. Evet istedigim yer gittigim yer biraz uzak ama aylardir oraya gidiyorum doktorum belli boyle sacmalik mi olur benim acil durumlarimda hep o berbat yerlere gittik oralardada bir de dogum yapacagim fikri beni delirtiyor ihtimaline bile tahammul edemiyorum. Hos benim ethicada da nobetci doktor yok bir keresinde kanamam olmustu nobetci doktor yok diye baska hastane aramistik. Simdi bu hamileligimde aniden suyum gelince esimle hastane tantanasi mi yasayacam yoksa orda nobetci doktor yok ebeler varmis onlarin eline dusucem yok doktoru arayacaklar o da sisliden gelecek belki gecenin bir yarisi hem normal diye baslayacaz garantisi yok ki onca sancidan stresden izdiraptan sonra beni sezeryana alsa neye yarar.
Kafamda bin tane sey varken esim bana destek olacakken beni aksam daha cok gerdi valla biktim isterse 10 kat kessinler sonrasinda annem var zaten esime hic guvenmiyorum adamdan birsey istersin hep oteler kaldi ki ameliyatli halimde ona muhtac olmak aman aman iyi ki ailem var hem onlar daha buyuk stresde bizde mi kalsan diyorlar ama ben 20 li yaslarimda degilim bugun 34 u dolduruyorum bir anda coktum kendimde o stresi o sikintiyi kaldiracak gucu bulamadim kendimde ameliyat agrilarina razi oldum sirf su kizimi sag saglim dogurayimda sonrasinda 10 mu 15 gun mu agrisini ceker sonra hayatima devam ederim dedim. Zaten baska cocuk dogurmayacam esim sagolsun beni ilkinde bezdirdi
sıkılcak vakit kalırmı canım hiç bebişinizleİnşallah bir terslik çıkmazsa benim eşimde izin alacak ama evde sıkılırmıyız diye düşünüyorum, birbirimi,zi yermiyiz dvd felan mı alsak vakit geçirmek için diyorum :)
Benim doktorum korkuda sezeryan sebebi demişti..
zaten benimkisi sezeryancı olduğu için sorun yaşamıcam ben hiç..
sadece fiyat için konuşucam..
ondada beni kırmaz sanırım
Kızlar dünde sordum ama cevap veren olmadı ya bu ekim annelerinden ankarada oturan hiç mi yok şu kapı süsü bebek şekeri vs. alabileceğim bildiğiniz bir yer var mıacaba
cnm sezeryanda bakım gerektiriyor bakacak insanın varsa gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yapya bende hep içten sezeryan istiyorum dr umada soracam perşembe günü bakalım ne dicek
normal istemiyorum evde tek başımayım zaten kimsemde yok burda eşim ilçe ilçe köy köy geziyor çoğunlukla annemde kardeşimin okul açılıyor fazla kalamam diyor...
mesela bi pazar tatilimiz var eşimle zaman geçirmek istiyorum evde zaten başbaşa bişey yapamıyoruz dışarı çıkalım diyoruz ama mutlaka birilerinin derdi çıkıyo ve yine birlikte vakit geçiremiyoruz anlayışsızlık var ondan bence yoksa kalabalık olmak ii bişey tabi ki
yanlış değilsem biri uzun uzuuuuuuun yazmıştı buna cevap...
Sezaryen klübümüze hoş geldin o haldeMasumiyetçim öncelikle doğum günün tekrar kutlu olsun! Bir de bu su gelme işine çok takılma, hele ki ilk doğumlarda öyle suyum geldi arabada doğurdum gibi birşey olmuyor, büyük konuşmayayım ama inan bana tercih ederdim fırt diye fırtlatmayı. Ali Bey'in cebini almışsındır zaten, almadıysan da iste, kartvizitinde de yazıyor. Ben bundan öncekinde gece 12de hastaneden çıkmış adamı arayıp sabahın 5inde mecburen hazır etmiştim valla, onlar alışkın demek ki, hiç öyle trip mrip de atmamıştı, o saatte bile moral vermeye çalışıyordu. Bu gidişinde kesin tarih belirlersiniz sanırım, bana mesela bdtnin 6 gün öncesini verdi. Erken gelirse de hoş gelir diyor Sezaryenin acısına gelince herkeste farklı elbet ama bende 1-2 gün yatıp doğrulurken acı oldu. Normal dururken ya da yürürken hiç sorun acı/ağrı yaşamadım bunun dışında. Öyle 10-15 gün ağrı falan imkansız geliyor zaten. Elif 15 günlüktü biz Röneparkta ziv ziv geziyorduk, işte sonra çocuk gezenti oldu anası gibi
cnm sezeryanda bakım gerektiriyor bakacak insanın varsa gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?