2012 Ekim Anneleri

amin canım İnşallah

Laplace ve Balım canlarım Allah ikinize da hayırlı doğumlar nasip etsin. güzel doğum hikayelerinizi heyecanla bekliyoruz. Bebişleriniz bugün kucağınızda olacak ne güzel

Masumiyet canım doğum günü kutlu olsun. Bebişin ve eşinle bir ömür boyu mutlu olun

Son düzenleme:

ayyyyyy duygulandım yaaa
gitmeee yaaaaaaaaa.....
canım helal olsun duaların içinde aminnnn sende habersiz bırakma bizi

tatlım sende hakkını helal et..allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin..ama nete giren uygun rakamlı telefonlarda var olmadı onalrdan bi tane temin eder ordan girersin canım. bi şekilde haberdar edersin diye umuyorum canım..kendine çok ii bak..allah yardımcın olsun canım..

nereye gidiyorsun kızz
seni çok özleyeceğime eminim,,kendine çok iyi bak..
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin, seni bekliyoruz

Ben yine genel anesteziyle olacağım canım. Yanılmıyorsam ağrı pompasını epidural ya da spinalde takıyorlar. Ama öncekilerde hiç ihtiyaç duymadım zaten.

sen de helal et hakkını..

ve bizi habersiz bırakma lütfen.. bir şekilde ulaş bize....ya da bir arkadaşın varsa görüştüğün o bize senden haber versin.. biz ekim anneleri çok meraklıyız...

Kızlar dünde sordum ama cevap veren olmadı ya bu ekim annelerinden ankarada oturan hiç mi yok şu kapı süsü bebek şekeri vs. alabileceğim bildiğiniz bir yer var mıacaba

Canım ben Ankara'da oturuyorum ama bu tarz şeyler yaptırmadım bilmiyorum da nerede satıldığını. Ulus'ta bulabilirsin diye tahmin yürütebilirim sadece

kizlar ciciler topigine bakiyorumda herkes banyo icin cesitli urunler almis ben sadece sampuan aldim bebe yagida almisti ama doktor bana bebek icin sadece saf zeytinyagi kullanin dedi poposu icin falan yani ben bebe yaginida kullaniycam ve bebegin gobegi dusene kadar yikamayin sili dedi.gobusu su ile temas ederse cabuk mikrop kapabilir dedi ama gobus ne kadar surede duserki?

Brck helal olsun,sen de et ama arada bi yerlerden girmeye calis,merak ederiz seni canim.
Allah sana da saglikla yavrunu kucagina almak nasip etsin!seni ozleriz biz
Kendine iyi bak canim.
Pöfff ayriliklari sevmiyorum yaaa!

Hakkimizda hayirlisi olsun canim ne diyeyim hepimiz yavrularimiza kavusmak icin can atiyoruz iste oyle ya da boyle kavusucaz bir sekilde

asudecim cok hamarat gordum seni cok guzel hazirlamissin odasini oglusunun :) yaa isim koydunuz mu siz bebege ben bilmiyorum :26:

asudecim cok hamarat gordum seni cok guzel hazirlamissin odasini oglusunun :) yaa isim koydunuz mu siz bebege ben bilmiyorum :26:

saol canım benim

isim konusunda top babamızda valla nişanlıyken anlaşmıştık kız olursa ben erkek olursa eşim koyacaktı..şimdi o da düşünüyor ya Miraç koyacak yada Recep kararsız hala

Brck sen ve oglun Allaha emanet olun mutlaka buraya ugra dogum hikayeni paylas seni merak ederiz

Ben yine genel anesteziyle olacağım canım. Yanılmıyorsam ağrı pompasını epidural ya da spinalde takıyorlar. Ama öncekilerde hiç ihtiyaç duymadım zaten.

Canim ben sezeryan olan bir komsumdan duydum bunu da bir gece takilsa yeter diyor ilk gece sikintin cok oluyormus o agri pompasi ekstra paraya girdigi icin sen istekde bulunacaksin demisti

amin canım İnşallah

ayyyyyy duygulandım yaaa
gitmeee yaaaaaaaaa.....
canım helal olsun duaların içinde aminnnn sende habersiz bırakma bizi

nereye gidiyorsun kızz
seni çok özleyeceğime eminim,,kendine çok iyi bak..
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin, seni bekliyoruz

sen de helal et hakkını..

ve bizi habersiz bırakma lütfen.. bir şekilde ulaş bize....ya da bir arkadaşın varsa görüştüğün o bize senden haber versin.. biz ekim anneleri çok meraklıyız...

Brck helal olsun,sen de et ama arada bi yerlerden girmeye calis,merak ederiz seni canim.
Allah sana da saglikla yavrunu kucagina almak nasip etsin!seni ozleriz biz
Kendine iyi bak canim.
Pöfff ayriliklari sevmiyorum yaaa!

Brck sen ve oglun Allaha emanet olun mutlaka buraya ugra dogum hikayeni paylas seni merak ederiz
ay kızlar çok duygulandım yaa yemine derim ağladım ağlıcam.Çok alışmışım sizlerede
Mutlaka doğum yaptığımda haber vericem en azından başka arkadaşlardan haber gönderirim merak etmeyin..
telefonda almaya çalışıcam mutlaka birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olacak
belki biraz erken veda oldu ama aniden çıkarım yazamam edemem diye düşündüm yazmak istedim

Tatlis agri pompasi icin bele katater takilmasi gerek diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…