Tatlis agri pompasi icin bele katater takilmasi gerek diye biliyorum.
Ayy kizlar haftasonu esimin patronunu gordum,normalde bana coyotecim,canim kardesim diye hitap eder,elini sıktım merhaba nasilsiniz dedim,bana bakti soyle tanimaz tanimaz ve iyiyim siz nasilsiniz dediben soka girdim,ay ....bey siz beni tanimadiniz ben coyote, ......in esiyim dedim,hala bakiyo ama benzetemiyo adammmmm
Sonra azicik benzetti galiba ve ahh canim kardesim kafam dalgin filan dedi,ceviriyo tabii,ben de olur olur dedim.Ama cok bozuldum demek ki cok degismisim,ben diyorum zaten hep size,ben cirkinlestim acayip oldum diye.
Sonra esime demis ki,coyote kusura bakmasin,taniyamadim yaaa,ama o da cok degismis demissssss
Hobbit gibi oldum,inanamiyorum,boyum uzun degil oyle cok,bi de ayaklar 40,cildim peynir gibiydi simdi benekli benekli,millet beni tanimiyooooo ühüüüü...
Allah kizima saglik sihhat versin insallah ve ciksin,sonra kendimi duzeltmem lazim,olmuyo boyleee,zaten bulantilar da psikolojimimalt ust etti...
Ayy kizlar haftasonu esimin patronunu gordum,normalde bana coyotecim,canim kardesim diye hitap eder,elini sıktım merhaba nasilsiniz dedim,bana bakti soyle tanimaz tanimaz ve iyiyim siz nasilsiniz dediben soka girdim,ay ....bey siz beni tanimadiniz ben coyote, ......in esiyim dedim,hala bakiyo ama benzetemiyo adammmmm
Sonra azicik benzetti galiba ve ahh canim kardesim kafam dalgin filan dedi,ceviriyo tabii,ben de olur olur dedim.Ama cok bozuldum demek ki cok degismisim,ben diyorum zaten hep size,ben cirkinlestim acayip oldum diye.
Sonra esime demis ki,coyote kusura bakmasin,taniyamadim yaaa,ama o da cok degismis demissssss
Hobbit gibi oldum,inanamiyorum,boyum uzun degil oyle cok,bi de ayaklar 40,cildim peynir gibiydi simdi benekli benekli,millet beni tanimiyooooo ühüüüü...
Allah kizima saglik sihhat versin insallah ve ciksin,sonra kendimi duzeltmem lazim,olmuyo boyleee,zaten bulantilar da psikolojimimalt ust etti...
Canim sakin ol dua et,bugunlere gelmemize izin veren Rabbim yardimcin olacak insallah...ay kızlar perşembe günü serklaj dikişim alınıyor korkuyor ve heyecanlıyım çoooookkkk..
bu akşam çıkıp eşimle son eksiklerimizi tamamlicaz artık,Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza versinn
Dr dan ben memnunum ama hsonu ya da gece olursa maalesef gelmiyo bizim hastanede 24 saat nb var,ve ben bazilarina uyuz oluyorum ins onlara denk gelmemAdamlara hava hos valla tatlim hic birsekilde empati bile kuramiyor ama dedigim gibi kendi disciden falan korkarkan aldirmak olum gelir
Allah bosuna mi bize vermis bu yuce kutsal duyguyu
Doktorumda alem benim bir sikintin var mi der anlatirim olur oyle seyler hamilelikte diyor o da rahat beni rahatlatmiyor hatta cogu soruma ters cevap vermistir ama iste begenilen bir doktor kizim ve benim icin iyi olucak diye devam ediyorum yoksa cok da memnun degilim tavirlarindan bazen o da beni geriyor
evde iyice tembihlemek lazım bu oğlanlarıeller yüzde olmayacak eller pipide olacak orası kapatılacak oğlum diye
Kızlar bu arada şimdiden yazayım..
Hepiniz hakkınızı helal edin..
çok güzel paylaşımlarımız oldu..
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
Buraya kadar geldik,dilerim hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız..
Rabbim normal yapacakları bir avazda,sezişlileride ağrısız acısız kurtarsın inşallah
Bugün eleman gelecek büyük ihtimalle yarın başlar diye tahmin ediyorum..
Ona işi öğreticem dolayısıyla giremem topiğe hiç bişekilde onun yanında..
Umarım bigün yine karşılaşırız..
Kendinize kuzularınıza çok iyi bakın
Onu da ogreneyim doktordan iyice :26:
Herkes avuc icine ve ayak altina bakabilir mi,beyazbeyaz benekcikler var mi?
Buraya kadar geldik,dilerim hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız..
Rabbim normal yapacakları bir avazda,sezişlileride ağrısız acısız kurtarsın inşallah
Herkes avuc icine ve ayak altina bakabilir mi,beyazbeyaz benekcikler var mi?
kizlar ciciler topigine bakiyorumda herkes banyo icin cesitli urunler almis ben sadece sampuan aldim bebe yagida almisti ama doktor bana bebek icin sadece saf zeytinyagi kullanin dedi poposu icin falan yani ben bebe yaginida kullaniycam ve bebegin gobegi dusene kadar yikamayin sili dedi.gobusu su ile temas ederse cabuk mikrop kapabilir dedi ama gobus ne kadar surede duserki?
evet varrr ne olduki veya heyecaqndan ben var gibi görüyorum hayırdır doğum mu geldi yoksa ne oldu çatlıcam
ay kızlar çok duygulandım yaa yemine derim ağladım ağlıcam.Çok alışmışım sizlerede
Mutlaka doğum yaptığımda haber vericem en azından başka arkadaşlardan haber gönderirim merak etmeyin..
telefonda almaya çalışıcam mutlaka birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olacak
belki biraz erken veda oldu ama aniden çıkarım yazamam edemem diye düşündüm yazmak istedim
Yaa o ne oyle bir daha giremiyeceksin gibiFirsat bulursan yazmaya calis merak ederiz seni Sende saglikla sihhatle al bebegini kucagina ama bizide haberdar etmeyi unutma
gözlerim doldu okurken sende helal et bizi unutma birarn önce bir telefon edin kendine
Oy oy feliscim,cok tesekkur ederim,sanirim evet su yuzunden sisiyorum,Allah kismet ederse bebisten sonra inecek umarim,evet bir zamanlar ince ve narin bir insanken emel sayina benzeten oluyordu ama simdi pofidik hobbit emel
Lunacim bana umut verdin,insallah geri donusumuz muhtesem olacak
Oglusum tatlim oz abim ki kendisi oldukca sismandir,bana ooooooow yarim dunya olmussun dedi!ben de dedim ki bebek tasiyoruz heralde!
İnsanlar sanirim bizim normal Olarak kilolandigimizi falan dusunuyor,yaa bebegimiz var bizim icimizde,kendisininki gibi yag degil!
çok sağolun kızlar seviyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?