2012 Ekim Anneleri

coyotecim burada seni görmeyenler için söylüyorum sen en pofuduk halinle bile güzelsin. Emel Sayın'ın gençliği valla! Zaten bu normal bir kilo değil ki, vücudun su tutuyor senin! Bir de benim aklıma gelen şu ki, aşırı kustuğun için vücut susuz kalıp suyu tutuyor olabilir mi acaba, çünkü ödemi çözmek için hep önerilen bol su içmektir ya!

Canim hic uzme kendini Kim boyle kalmis ki bizde boyle kalalim. Benimde selulit, yuzumde lekeler, varisler ama yapacak birsey yok. Son bir ay kaldi takma kafana sonra hepsi gececek goreceksin ve yine eski halimize donecegiz Olmadi disaridan biraz yardim da aliriz( lazer fln) Saglikla doguralim, bebegimizde saglikli olsun ondan sonra dert ederiz ben kendime 9 ay koydum eski halime donmek icin. 9 ay hamilelikse 9 ayda geri donusum

Canim sakin ol dua et,bugunlere gelmemize izin veren Rabbim yardimcin olacak insallah...
Dr dan ben memnunum ama hsonu ya da gece olursa maalesef gelmiyo bizim hastanede 24 saat nb var,ve ben bazilarina uyuz oluyorum ins onlara denk gelmem( sen de artik canini sikmiyosun ve kendine hemen bir tatli ismarliyorsun ece kizimiz da mutlu olsun:)))

evde iyice tembihlemek lazım bu oğlanları eller yüzde olmayacak eller pipide olacak orası kapatılacak oğlum diye

Sorma yine kafasini gosterdi simarik oglan:))

Coyote bosver sen patronu,bana da gecen gun bi musteri ayyy tanimadim cok sismissin,yuzun degismis dedi(kendisi de 100 kilo pis sisko:)))ki hicte sismedim,tamam kilo aldim da 9 aylik oldum herhalde alicam....

Cimeka yeni gordum,evet aldi nst e,ac gitmistim bir kere cekti cikmadi yemek ye oyle cekin bir daha dedi,aklinizda olsun siz her ihtimale karsi tok gidin...

Oglusumu gordummmmmmm......buyumus hersey yolunda dedi Allah a sukur,sanci cikmadi,suyu da iyi dedi el ve ayaklarim agrisi icin normal dedi,14 de yine cagirdi,sanci cikarsa catiya bakariz yoksa obur hfta muayene:)))(

Sordum bu arada;1 saatte 10 kere oynayamaz dedi guldu yine bana:))3satte 4-5 kere gunde de 10-15 kere normal dedi...

Nst ye +13 tl daha aldilar bu arada...herseyi yazdim herhalde

Merhaba kızlar nasılsiniz yarin evime gecicem sonraki günde Dr ve alışveriş yapicaz eşimde haftasonu donüyor doguma gelicek o zamana kadar ben annemle hazırlıkları bitiricez inşallah
Bebeom tatlım bizim dükkana bakabilirsin netden sekeralp yaz sana. Yardımcı olurum.

Yaa o ne oyle bir daha giremiyeceksin gibi Firsat bulursan yazmaya calis merak ederiz seni Sende saglikla sihhatle al bebegini kucagina ama bizide haberdar etmeyi unutma

Onu da ogreneyim doktordan iyice :26:

masumcum ağrı pompası epiduralde bele takılan katatere takılıyor...doğumdan sonra hemen takılıyormuş ve hiç ağrı çekmezsin garantisi verdi bana hastanedeki aneztesi uzm.

doğumdan sonra ki gün çıkarıyorlarmış şayet ağrı yoksa basma gereği duymuyorsan..kataterde 2. günün akşamı çıkıyormuş...katateri takarkende çıkarırkende sivrisinek ısırığı kadar bir acı duyarsın demişti...ben acı hissedilmiyormuş ama dokunulduğunu hissediyormuşuz demiştim..yok hissetmezsin gerekirse kombine yaparım demişti..

yeterki ne istediğini bana doğum anında söyle ve dediklerimi yap demişti...ağrı pompası ayrı bir ücrete tabii değil canım..epiduralin içinde diye biliyorum..

gözlerim doldu okurken sende helal et bizi unutma birarn önce bir telefon edin kendine

asudecim ve diğer cicişli arkadaşlar allah hepimize güzel güzel sağlıkla cicilerimizi kullanmayı nasip eder inşallah ben erken dönemde yıkayıp kaldırdığımdan çok bişey koymadım herkesinkiler süper güle güle kullanın

Oy oy feliscim,cok tesekkur ederim,sanirim evet su yuzunden sisiyorum,Allah kismet ederse bebisten sonra inecek umarim,evet bir zamanlar ince ve narin bir insanken emel sayina benzeten oluyordu ama simdi pofidik hobbit emel
Lunacim bana umut verdin,insallah geri donusumuz muhtesem olacak
Oglusum tatlim oz abim ki kendisi oldukca sismandir,bana ooooooow yarim dunya olmussun dedi!ben de dedim ki bebek tasiyoruz heralde!
İnsanlar sanirim bizim normal Olarak kilolandigimizi falan dusunuyor,yaa bebegimiz var bizim icimizde,kendisininki gibi yag degil!

valla benimde ilk bebeğim olacak kısmetse... bende çok pipirikliyim ama eczaneye sordum geçenlerde ıslak mendilmi kullanayım yoksa ilk başlarda pamuk ıslatıp onlamı temizleyeyim poposunu diye kadın bu kadar pipirikli yetiştirme öyle alıştırırsan hep öyle gider dedi.. şuandada değişik markaların kremleri,şampuanları,mendilleri ve bezleri var deniycem bakalım ne olacak... yıkanma konusu ise ben bebeği gelince yıkayacağım ama öyle şaldur şuldur su ile değil.. bacaklarına ve poposuna azıcık su dökerim kalan her yerini biraz tülbenti ıslatıp ıslatıp silicem maksat bebiş rahatlasın yoksa kömür ocağından gelmiyor ya göbeği falan ıslatacak kadar yıkamaya ne gerek... göbekte bildiğim ve duyduğum kadarıyla 3 gündede düşen var 10-15 gündede yani onu beklersek bebişler yapış yapış olur herhalde kremlenip,yağlanıp hiç su görmemekten... :)

cnm kat kat helal olsun hakkım varsaaa sende helal et olurmu ama arada girebiliyorsan gir ve bize kendinden haberdar et

Son düzenleme:

inşallah herşey gönlünce olur... sağlıkla bebeğini kucağına alırsın herşeyden önemlisi senin ve bebeğinin sağlığı..

ama pofidik hobbit emel anne oluyor coyotem bebeiş gelecek şişler gidecek sonra coyotee yine sahnelere emel sayın olarak mavi boncukla geri dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…