cnm kat kat helal olsun hakkım varsaaa sende helal et olurmu ama arada girebiliyorsan gir ve bize kendinden haberdar et
inşallah herşey gönlünce olur... sağlıkla bebeğini kucağına alırsın herşeyden önemlisi senin ve bebeğinin sağlığı..
brckkk nere gdiyosunnnn bizi bırakıp bende haftaya gidicemmm haftaya cumartesi son benimde evde pc yok malesef kardeşim vınn alırsa bilgisayarını araklar girerim bende ara sıra
Kiz bebom sen de beni catlattin gulmekten,ne dogumu kizzzz,bendeki bu durum anormal mi diye dusunup sordum,nerdeyse doktora kosturucan
ama pofidik hobbit emel anne oluyor coyotembebeiş gelecek şişler gidecek sonra coyotee yine sahnelere emel sayın olarak mavi boncukla geri dönecek
vallahi dğn gece rüyamda hayırlara vesile olsun İnşallah nişanım gelmiş gibi gördüm tuvalete gidiyorum siyah bir su gibi bişi hemen eşimi uyandırdım çabuk doğuruyorum diye eşim artık alıştı tabi bana yok öyle bişi nerden çıkardın dedi rüyamı anlattım ya belki malum olmuştur çıkar rüyalarım dedim sakinleşt,rdi yatırdı ben sırf bu tez canlılığım ve endişelerim yüzümden doktor bana sen normal doğum yapamzsın kişi,lkiğin uygun değil diyor (!)
Ayy evet hatirliyorum ben sana sormustum,doktorun niye sana oyle bisey dedi diye hatta doktordan suphelenmistim hemen sana sezaryen uygun dedi diye amaaaa hakli olabülü mü acaba:26:
Merhaba Kizlar
Karsi komsum bendeydi,oturduk muhabbet... kendisi de 4 aylik hamile kizi olacak ins.Kaynattik onla azcik kayinvalideleri cekistirdik
Alt komsumuz da 6 aylik hamis,onun ustu de yeni dogum yapti kizi oldu :81:
En ustteki teyze de ''ne oyle kuluckaya mi yattiniz mubarekler''dediHamisler Apartmaniiiiii :)
ayy kızlar bugün hızınıza yetişemiyorum yine su gidip akıp gidiyor sayfalar maşallah
hamilelik öncesi ayaklar büyük olunca daha da sorun oluyor canım, senin yine iyi sayılır sınırdasın yani, 40 numara bulmak yine o kadar zor diil ama ben 41 oldum hatta bu gidişle artacak gibiinşallah doğum sonrası eski numaralarımıza döneriz
evet canım aynı dedğin gibi çalışınca daha da zor oluyor artık utanıyorum valla her gün hergün aynı ayakkabı ile geliyorum işe... geçen adidasta beğendiğim spor ayakkabı vardı onu aliim dedim istediğim model yoktu moralım çok bozuldu napcam bilmiyorum.
Artistle sevcanyk nerde kii?ise mi gitmisler
Hosgeldin tatlim,canım seminerlerim basladı benim.. şimdi geldim gelir gelmez de actım:)
dün artistle de konustuk o daha gec cıkıyor o yüzden gec girer,pazartesi günü hastaneye gitmeye karar verdik bir aksılık cıkmazsa ,cunku cuma gec cıkıyormuş ve ızın alamıyormuş. muayene olacagı için p.tesi izin alacak.
arkadasının hizmet hastanesinde tanıdık bebek hemsıreleri arkadasları varmış 2 kişi.. onlarla tanısıp,bol bilgi alıcaz sana da uyar dimi mavi boncuk
canım ben son 4 aydır tek bir ayakkabı kulanıyorum:)) bi sandalet var işte gezmede, önemli toplantılarda her yerde..bazen eşime diyorum ayakkabı le o kadar kaynaştım ki çok özleyeceğim sonra:))
Hosgeldin tatlim,
Piki ama defnosu bi kere opersem...
canım ben son 4 aydır tek bir ayakkabı kulanıyorum:)) bi sandalet var işte gezmede, önemli toplantılarda her yerde..bazen eşime diyorum ayakkabı le o kadar kaynaştım ki çok özleyeceğim sonra:))
Oy oy feliscim,cok tesekkur ederim,sanirim evet su yuzunden sisiyorum,Allah kismet ederse bebisten sonra inecek umarim,evet bir zamanlar ince ve narin bir insanken emel sayina benzeten oluyordu ama simdi pofidik hobbit emel
Lunacim bana umut verdin,insallah geri donusumuz muhtesem olacak
Oglusum tatlim oz abim ki kendisi oldukca sismandir,bana ooooooow yarim dunya olmussun dedi!ben de dedim ki bebek tasiyoruz heralde!
İnsanlar sanirim bizim normal Olarak kilolandigimizi falan dusunuyor,yaa bebegimiz var bizim icimizde,kendisininki gibi yag degil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?