2012 Ekim Anneleri

cnm kat kat helal olsun hakkım varsaaa sende helal et olurmu ama arada girebiliyorsan gir ve bize kendinden haberdar et

inşallah herşey gönlünce olur... sağlıkla bebeğini kucağına alırsın herşeyden önemlisi senin ve bebeğinin sağlığı..

brckkk nere gdiyosunnnn bizi bırakıp bende haftaya gidicemmm haftaya cumartesi son benimde evde pc yok malesef kardeşim vınn alırsa bilgisayarını araklar girerim bende ara sıra

çok sağolun kızlar
bu hafta son cnm benim ve eleman alıcaklar sanrım ona işi öğreticem işte giremem

Kiz bebom sen de beni catlattin gulmekten,ne dogumu kizzzz,bendeki bu durum anormal mi diye dusunup sordum,nerdeyse doktora kosturucan

vallahi dğn gece rüyamda hayırlara vesile olsun İnşallah nişanım gelmiş gibi gördüm tuvalete gidiyorum siyah bir su gibi bişi hemen eşimi uyandırdım çabuk doğuruyorum diye eşim artık alıştı tabi bana yok öyle bişi nerden çıkardın dedi rüyamı anlattım ya belki malum olmuştur çıkar rüyalarım dedim sakinleşt,rdi yatırdı ben sırf bu tez canlılığım ve endişelerim yüzümden doktor bana sen normal doğum yapamzsın kişi,lkiğin uygun değil diyor (!)

ama pofidik hobbit emel anne oluyor coyotem bebeiş gelecek şişler gidecek sonra coyotee yine sahnelere emel sayın olarak mavi boncukla geri dönecek

Onda bunda sundadiiir,
Sunda bunda ondadiiir,
Mavi boncuk kimdeyseeee
Benim gonlum ondadiiiiiiiiiiiiiiiir

Ayyyy benim gonlum cimcimemdeee...

Ayy evet hatirliyorum ben sana sormustum,doktorun niye sana oyle bisey dedi diye hatta doktordan suphelenmistim hemen sana sezaryen uygun dedi diye amaaaa hakli olabülü mü acaba:26:

Ayy evet hatirliyorum ben sana sormustum,doktorun niye sana oyle bisey dedi diye hatta doktordan suphelenmistim hemen sana sezaryen uygun dedi diye amaaaa hakli olabülü mü acaba:26:

ay vallahi haklı gibi aklıma öyle garip şeyler geliyor ki eşim sen keşke senarist olsan nice yapımcılara taş çıkartırsın diyor ama manik depresifim herhalde doktor bazaen karnıma jel sürerken başım dönüyor bayılcak gibi oluyorum bazende kahkahalrla doğurursun sen garip bi kızsın diyor doktor adamda şaşırdı tıb tarihine geçicem bu gidişle ben ilk gece de korkudan bayılıyorum sanmıştım başım felan dönmüştü öylşe şeyler hayal etmiştimki karnıma kıramplar girmişti karnım guruldamaya başlamıştı ama öyle böyle değil sonradan ancak düzelebildim Allah İnşallah hepimize kahkahalarla normal doğum nasip etsin.............. :18:

masumıyet tatlım dogum gununmus kutlu olsun tatlım sıkma canın ı bu esler bole malesef benım esım sezeryan olmamı ıstemedı basta kı benım ılk dogumum sezeryan sonra bakdı ben evde tekım bana bakıcak yok hadı sen gıt turkıyeye sezeryan ol annende yanında rahatedersın falan dıye kıvırdı ve turkıyeye geldık malesef erkekler bu konudaa anlayıssızlar kendılerı dogurmadıkları ıcın bılmıyolar malesef....

benım ılk dogumum sezeryanla oldu genel anestezıyle ve sonrasında sadece 1 gun agrım oldu okadar allahın ıznıyle senınde bır sıkıntın olmaz annende yardımcı olacakmıs hıc dusunme sıkma canınını.....

Kizlar ben simdi Temmuz annelerinin , kac kilo gitti formunu okuyorumda ohh ne guzel dedim icimden. Yani ilk bir ayda 10 kilo gidiyor kalan saglar bizimdir Moral oldu bu bana gidip biraz daha mi yemek yesem

Merhaba Kizlar

Karsi komsum bendeydi,oturduk muhabbet... kendisi de 4 aylik hamile kizi olacak ins.Kaynattik onla azcik kayinvalideleri cekistirdik

Alt komsumuz da 6 aylik hamis,onun ustu de yeni dogum yapti kizi oldu :81:

En ustteki teyze de ''ne oyle kuluckaya mi yattiniz mubarekler''dedi Hamisler Apartmaniiiiii :)

Dogru soylemis,her taraf bebisli anne adayi kayniyo,guzelmis valla...

canım ben son 4 aydır tek bir ayakkabı kulanıyorum:)) bi sandalet var işte gezmede, önemli toplantılarda her yerde..bazen eşime diyorum ayakkabı le o kadar kaynaştım ki çok özleyeceğim sonra:))

Artistle sevcanyk nerde kii?ise mi gitmisler

canım seminerlerim basladı benim.. şimdi geldim gelir gelmez de actım:)

dün artistle de konustuk o daha gec cıkıyor o yüzden gec girer,pazartesi günü hastaneye gitmeye karar verdik bir aksılık cıkmazsa ,cunku cuma gec cıkıyormuş ve ızın alamıyormuş. muayene olacagı için p.tesi izin alacak.

arkadasının hizmet hastanesinde tanıdık bebek hemsıreleri arkadasları varmış 2 kişi.. onlarla tanısıp,bol bilgi alıcaz sana da uyar dimi mavi boncuk

sonra da marmara foruma geceriz diye düşündük.. gelmek isterlerse gadis ve felise de söyleriz tatlı faslını orda yaparız dedik inş. o zamana kadar hersey yolunda gider de son keyif çaylarını içeriz

Hosgeldin tatlim,
Piki ama defnosu bi kere opersem...

canım ben son 4 aydır tek bir ayakkabı kulanıyorum:)) bi sandalet var işte gezmede, önemli toplantılarda her yerde..bazen eşime diyorum ayakkabı le o kadar kaynaştım ki çok özleyeceğim sonra:))

ben ucuz ayakkabı alıp hemen eskitip yenisini alıyorum sporlarım biraz sıksada denk geliyo ama sporla giyilcek bişşeyim yokki kendime uygun hamiş kotu bulamadım lcwda keten aldım bende bide hep elbise giyiyorum 3 elbise 1 eşofman 2 pantolonla hamilelik bittti elbiseleri daha sonrada giyebilrim yaz başından beride 3.babeti eskitiyorum havalr serinleyip yağmurlar başlayınca napcaz bakalım

bazen bende dert ediyorum. 17 kilo almışım daha 7 haftam var..20 ile biter diye ümid etmiştim ama pek öyle olmayacak gibi. inceciktim. en çok sevdiğim sfiziğimdi. ama eser kalmadı şimdi.. ama boşuna dert ediyoruz. ben emzirme döneminde çok yeyemeye dikkat edicem, rejim asla yapmam zaten bebişim için. 6 ay galan bakarım olmadı diyetisyene giderim diyorum. kilo veren nasıl verdiyse bizde veririz. daha yaşımız kaç ki..

kızlar diş fırçamı değiştirdim iki gün oldu orta sert kenarı lastik gibi olanllardan aldım sabah diş etlerim parçalanmış bir şekilde uyandım az önce lansinoh kremden diş etlerime sürdüm ayrıca dudak kenarımda uçuklarla dolmuş çok çirkin olmuşum ben ne yapmalıyım iyi gelirmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…