bazen bende dert ediyorum. 17 kilo almışım daha 7 haftam var..20 ile biter diye ümid etmiştim ama pek öyle olmayacak gibi. inceciktim. en çok sevdiğim sfiziğimdi. ama eser kalmadı şimdi.. ama boşuna dert ediyoruz. ben emzirme döneminde çok yeyemeye dikkat edicem, rejim asla yapmam zaten bebişim için. 6 ay galan bakarım olmadı diyetisyene giderim diyorum. kilo veren nasıl verdiyse bizde veririz. daha yaşımız kaç ki..
kızlar diş fırçamı değiştirdim iki gün oldu orta sert kenarı lastik gibi olanllardan aldım sabah diş etlerim parçalanmış bir şekilde uyandım az önce lansinoh kremden diş etlerime sürdüm ayrıca dudak kenarımda uçuklarla dolmuş çok çirkin olmuşum ben ne yapmalıyım iyi gelirmi sizce
Tosun atma o ayakkabilari,hatira diye kalsin...
Tosun atma o ayakkabilari,hatira diye kalsin...
kilo konusunda derdim yok çok şükür toplamda 5 kilo aldım şuana kadar ama diyet yapıyorum ben aynı şekilde yemeğe doğumdan sonrada devam edicemm gecen hafta ebe son 2 ayda 1er kilo alırsan hepsini doğumda verirsin emzirirkende kendi kilondan verirsin dedi malum ben şişko bi anneyim doğumdan sonra zayıflamam lazımmm oğlum beğenmez sonraaa
Kızlar bu arada şimdiden yazayım..
Hepiniz hakkınızı helal edin..
çok güzel paylaşımlarımız oldu..
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
Buraya kadar geldik,dilerim hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız..
Rabbim normal yapacakları bir avazda,sezişlileride ağrısız acısız kurtarsın inşallah
Bugün eleman gelecek büyük ihtimalle yarın başlar diye tahmin ediyorum..
Ona işi öğreticem dolayısıyla giremem topiğe hiç bişekilde onun yanında..
Umarım bigün yine karşılaşırız..
Kendinize kuzularınıza çok iyi bakın
"Son üç ay çatlarsın" diyenlere inat "çatlamıycam çatlamıycam işte" dedim, hala çatlamadım maaşallah :) Şimdi de "son ay" çatlarsın diyorlar, ben de "inadım inat, popom üç kanat" diyorum, hadi hayırlsı...
"Son üç ay çatlarsın" diyenlere inat "çatlamıycam çatlamıycam işte" dedim, hala çatlamadım maaşallah :) Şimdi de "son ay" çatlarsın diyorlar, ben de "inadım inat, popom üç kanat" diyorum, hadi hayırlsı...
Herkes avuc icine ve ayak altina bakabilir mi,beyazbeyaz benekcikler var mi?
masumcum ağrı pompası epiduralde bele takılan katatere takılıyor...doğumdan sonra hemen takılıyormuş ve hiç ağrı çekmezsin garantisi verdi bana hastanedeki aneztesi uzm.
doğumdan sonra ki gün çıkarıyorlarmış şayet ağrı yoksa basma gereği duymuyorsan..kataterde 2. günün akşamı çıkıyormuş...katateri takarkende çıkarırkende sivrisinek ısırığı kadar bir acı duyarsın demişti...ben acı hissedilmiyormuş ama dokunulduğunu hissediyormuşuz demiştim..yok hissetmezsin gerekirse kombine yaparım demişti..
yeterki ne istediğini bana doğum anında söyle ve dediklerimi yap demişti...ağrı pompası ayrı bir ücrete tabii değil canım..epiduralin içinde diye biliyorum..
kızlar ben bübchenin pisik kremi, şampuanı, vücüt şampuanı, bakım kremi, sabunufelan aldım ama neyi ne zman niye kulncam bilemiyorum birde chicconun banyo süngerini aldım onları hemen kullanıyomuzyuz bebişlerimize hemen masaj yapıyomuyuz
Herkes avuc icine ve ayak altina bakabilir mi,beyazbeyaz benekcikler var mi?
kilo konusunda derdim yok çok şükür toplamda 5 kilo aldım şuana kadar ama diyet yapıyorum ben aynı şekilde yemeğe doğumdan sonrada devam edicemm gecen hafta ebe son 2 ayda 1er kilo alırsan hepsini doğumda verirsin emzirirkende kendi kilondan verirsin dedi malum ben şişko bi anneyim doğumdan sonra zayıflamam lazımmm oğlum beğenmez sonraaa
Bende yok ayyy noldu ki bak simdi baktikca cikiyorlar sanki ya:)))))((((
kızlar bana neden kimse cevap atmıyor artık kendi kendime yazacağım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?