2012 Ekim Anneleri

kızlar ben bübchenin pisik kremi, şampuanı, vücüt şampuanı, bakım kremi, sabunufelan aldım ama neyi ne zman niye kulncam bilemiyorum birde chicconun banyo süngerini aldım onları hemen kullanıyomuzyuz bebişlerimize hemen masaj yapıyomuyuz

kilo konusunda derdim yok çok şükür toplamda 5 kilo aldım şuana kadar ama diyet yapıyorum ben aynı şekilde yemeğe doğumdan sonrada devam edicemm gecen hafta ebe son 2 ayda 1er kilo alırsan hepsini doğumda verirsin emzirirkende kendi kilondan verirsin dedi malum ben şişko bi anneyim doğumdan sonra zayıflamam lazımmm oğlum beğenmez sonraaa

Kızlar,

Markafoni'de bu gün Bebefox kampanyası var, fiyatlar süper, 1 emzirme sütyeni, 1 emzirme örtüsü, 1 emzirme yastığı, 1 alt açma örtüsü ve 1 de çamaşır yıkama filesini 54 TL'ye aldım, şaka gibi.

Ve 1y1v.com'da Pelin var, iki sabahlık aldım ikisi 63 TL kargo hariç. Henüz almayanlar kaçırmasın derim. Link açılır mı bilmem ama altta yine de paylaşıyorum.

http://www.markafoni.com/product/bebefox-ve-lansinoh-2/all/
1V1Y.COM - Üye Girişi

Karbonatla agzini calkala canim birde skin ucuklarinla oynama Kremle bol bol! Asiviral diye uçuk ilacı var çok iyi ama bir ecz Danıştay yadlar una

verirsin inşalah canım...alah hepimize kolaylık versin..

"Son üç ay çatlarsın" diyenlere inat "çatlamıycam çatlamıycam işte" dedim, hala çatlamadım maaşallah :) Şimdi de "son ay" çatlarsın diyorlar, ben de "inadım inat, popom üç kanat" diyorum, hadi hayırlsı...

Canim bizde seni cok ozleyecegiz,bir gun falan ne demek kiz burdayiz biz mutlaka girersin bir sekilde....

Azraaaa nerelerdesin goremedim bugun seni???

catlamak denilmişken gideyim de catlağımsı bölgeme krem bocalıymmm

Masumiyet nice guzel senelere insallah ailen ile beraber cnm,dogum gunun kutlu olsun.

Brck caniimm seni ozleriz cok cok,guzel haberlerini bekliyoruz,hemen foruma gel bekliyoruzzzz :13:

sorma yav millet beni çatlatiym derken kendi çalıcak vallaa çatlamadım len işte bakın bakın diyorum kalıyolar öyle hahah ama çatlarsın daha var diyolar

Canim onu biliyorumda genel anesteziyle sezeryan oluncada takiliyor mu o agri pompasi onu merak ediyorum ben :26:
Neyse gittigimde konusucam doktorumla herseyi bakalim ne karar alicaz?

kızlar bana neden kimse cevap atmıyor artık kendi kendime yazacağım vallahi

canım sımdı uyguladgın diet nasıl yazsana bende son haftalara gırerken dıkkat edıyım diorum.

kızlar bana neden kimse cevap atmıyor artık kendi kendime yazacağım vallahi

Banyo sungeri haric digerlerini gobegi dusunce kullanabilirsin ama banyo sungerini hemen kullanma bence elinle yika vucudunu falan zaten ne kadar kiri olurku yeni dogmus bebisin bikac ay gecince kullanirsin sungerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…