catlamak denilmişken gideyim de catlağımsı bölgeme krem bocalıymmm
sorma yav millet beni çatlatiym derken kendi çalıcak vallaaçatlamadım len işte bakın bakın diyorum kalıyolar öyle hahah ama çatlarsın daha var diyolar
ödemden canım
Bende çatlamadım canım ama nedense insanlar doğururken bile çatladıklarını söylüyorlar. ben badem yağı susam yağı falan kullandım. etkili oldu sanırım. Sen ne kullandın peki kozmetik ürünler falanmı ?
canım kızkardeşim geldi zaten oda çalışıyor hemşire 30 ağustos bayram diye geldi ve halılarımı yıkadı sağolsun biraz toparladı.ev kira olduğu için ev sahibi oralı olmuyor odanın kuruması lazımmış daha.aslında çıkmak istiyorum bu evden ama mümkün değil şimdi doğum yakın toplanamam bu kışı burda geçirmem lazım ama nasıl bilmem.ama nisan mayıs gibi çıkarım galiba hem kira öde günü gününe hemde böyle otur rahat edemeyeceğim bir eve kira ödemek zoruma gidiyor.çocuk odasını iptal edicem camı açık kalsın kapısı kapalı.
ALLAH sonumuzu hayır etsin.
oturma odasını kullanacam artık çocuklarım için,ev zaten sobalı.
ayyy annelerimiz ne kadar düşünceli bizimkilerde bana ayrı bebeigıme ayrı takıcaklar.bakalım babanne ne takıcak merak ediorum bana takıcakmı
ohhh brckk hadi yine iyisinnn bende kolda tek kalınları seviyorum biara dğün altınlarımı bozdurup tek bilezik almayı düşündüm işlmesi olan satarken ucuza gidiyo diye almadım yatırım amaçlı duruyo öylee 2 tane kelepçem var takmıyorum alyanstan başka bişey benn
Canim onu biliyorumda genel anesteziyle sezeryan oluncada takiliyor mu o agri pompasi onu merak ediyorum ben :26:
Neyse gittigimde konusucam doktorumla herseyi bakalim ne karar alicaz?
kızlar bugün kendimi kötü hissediyorum yine,hamileliliğim çoğu depresyon halinde geçti diyebilirim,sebep çevresel faktörler oldu.herşeyi kafama takmam,panik atak olmam ve titizliğim beni mahvediyor vede mahvetmeye devam ediyor ee bide doğumun heyecenı kızımın okula başlaması şimdi bile ağlıyorum.
en büyüğü ise şu oldu doğum temizliğimi yaptım herşeyimi hazırladım doğum çantam v.b sonra çocuk odamı ve mutfağımı su bastı herşeyim su içinde kaldılar ve ben bu halimle koşturma halindeyim.odanın parkeleri su çekti ve kalktı hepsi beton kaldı ve su çekmiş kuruması aylar alır.morelim o kadar bozukki ev allak bullak oldu kızımın odası boşalltıldı ve salonda orda burda eşyalar kafayı yiyecem bide bebek ters dedi dün doktor o kafamda zaten.neyse eşim dedi dur odayı ben bir hal ederim dedi kalktı kartonlar serdi yerlere üstünede evde ne kadar halı varsa sermiş kapatmış odayı eşyaları düzdü neyse biraz iyi geldi ama ben sinir hastası olacam ondan korkuyorum tam doğumuma az kalmış temiz evim bu hale geldi oda rutubet kokuyor kızım oturma odasında yatıyor oda sarsıldı çocuk anne odam neden böyle diyor bitanem tüm oyuncaklarını oturma odasına koydu orda oynuyor.ev silmekten anam ağladı karnım burnumda halim kalmıyor artık inanın içimi dökecek birini arıyorum çok yıprandım.zaten kayınvalidem bundan 1 ay önce bana yenilir yutulur olmayan bir laf etmişti onun sıkıntısı üstüne bide bunlar.hayırlısıyla bir doğumum olsaydı ALLAHTAN tek dileğim bu olacak.
kızlar bugün kendimi kötü hissediyorum yine,hamileliliğim çoğu depresyon halinde geçti diyebilirim,sebep çevresel faktörler oldu.herşeyi kafama takmam,panik atak olmam ve titizliğim beni mahvediyor vede mahvetmeye devam ediyor ee bide doğumun heyecenı kızımın okula başlaması şimdi bile ağlıyorum.
en büyüğü ise şu oldu doğum temizliğimi yaptım herşeyimi hazırladım doğum çantam v.b sonra çocuk odamı ve mutfağımı su bastı herşeyim su içinde kaldılar ve ben bu halimle koşturma halindeyim.odanın parkeleri su çekti ve kalktı hepsi beton kaldı ve su çekmiş kuruması aylar alır.morelim o kadar bozukki ev allak bullak oldu kızımın odası boşalltıldı ve salonda orda burda eşyalar kafayı yiyecem bide bebek ters dedi dün doktor o kafamda zaten.neyse eşim dedi dur odayı ben bir hal ederim dedi kalktı kartonlar serdi yerlere üstünede evde ne kadar halı varsa sermiş kapatmış odayı eşyaları düzdü neyse biraz iyi geldi ama ben sinir hastası olacam ondan korkuyorum tam doğumuma az kalmış temiz evim bu hale geldi oda rutubet kokuyor kızım oturma odasında yatıyor oda sarsıldı çocuk anne odam neden böyle diyor bitanem tüm oyuncaklarını oturma odasına koydu orda oynuyor.ev silmekten anam ağladı karnım burnumda halim kalmıyor artık inanın içimi dökecek birini arıyorum çok yıprandım.zaten kayınvalidem bundan 1 ay önce bana yenilir yutulur olmayan bir laf etmişti onun sıkıntısı üstüne bide bunlar.hayırlısıyla bir doğumum olsaydı ALLAHTAN tek dileğim bu olacak.
bende hiç takmıyorum cnm normalde.ama o kalınlar bileklik gibi duruyor anca bi düğün dernekte takılır okadar.
bakalım babanne ne yapacak görünce
ben kolumda dursun istiyodum inadına lohusalıkta haha
adamda takmassanız zararsız değiştiririm dedi..
bende değiştirmek istiyorum işte.kararsız kaldım
hava atacaktım kayganama
Bende cok sIkIntili donemler geciriyorum canim ama bu son ayimda soyle bir moda girdim. Bu benim son ayim ve bir daha yasiyamayacagim son ayim!! Kotulukler dusunmesemde dogum bu ben veya bebegimin sagligi iyi olmiyabilir, bilemeyiz. O yuzden bebegim saglikli olsun ben saglikli olayim gerisi tinn. Ayrica bende hem kendi alie sorunum hemde esimin aile sorunu gibi bir durum var. Ev kirlensin, hersey ayakta gibi dursun bu senin ve cocuklarinin hayatini etkilemesin. Allah bundan buyuk dert vermesin. Sende boyle dusun icini rahatlat. Hayatta tek sorunumuz bunlar olsun inan bana
benim terliklerimin adı hamile terliği.. dışarı çıkarken eşime soruyorum ''nerede benim hamile terliklerim?''canım ben son 4 aydır tek bir ayakkabı kulanıyorum:)) bi sandalet var işte gezmede, önemli toplantılarda her yerde..bazen eşime diyorum ayakkabı le o kadar kaynaştım ki çok özleyeceğim sonra:))
kızlar ben bübchenin pisik kremi, şampuanı, vücüt şampuanı, bakım kremi, sabunufelan aldım ama neyi ne zman niye kulncam bilemiyorum birde chicconun banyo süngerini aldım onları hemen kullanıyomuzyuz bebişlerimize hemen masaj yapıyomuyuz
benim terliklerimin adı hamile terliği.. dışarı çıkarken eşime soruyorum ''nerede benim hamile terliklerim?''
ilk başlarda şampuan da kullanmayın diyorlar..ben saç ve vücut şampuanını bir arada aldım..sabunum yok.süngeri ne zaman kullanırım bilemiyorum..masaj 40 gün yapılmamalıymış...ben göbekten çok korkuyorum.. hemen düşse bari. bir arkadaşımın 3. gün birinin de 15. gün düştü..hemen düşsün bizimkiler inş. nette hep %70 alkol damlatın yazıyor..
ya bende dıom anneme dogumdan sonra hemen hastande tak.belki takmıcaksa Utanırlar
canım seminerlerim basladı benim.. şimdi geldim gelir gelmez de actım:)
dün artistle de konustuk o daha gec cıkıyor o yüzden gec girer,pazartesi günü hastaneye gitmeye karar verdik bir aksılık cıkmazsa ,cunku cuma gec cıkıyormuş ve ızın alamıyormuş. muayene olacagı için p.tesi izin alacak.
arkadasının hizmet hastanesinde tanıdık bebek hemsıreleri arkadasları varmış 2 kişi.. onlarla tanısıp,bol bilgi alıcaz sana da uyar dimi mavi boncuk
bende hiç takmıyorum cnm normalde.ama o kalınlar bileklik gibi duruyor anca bi düğün dernekte takılır okadar.
bakalım babanne ne yapacak görünce
ben kolumda dursun istiyodum inadına lohusalıkta haha
adamda takmassanız zararsız değiştiririm dedi..
bende değiştirmek istiyorum işte.kararsız kaldım
hava atacaktım kayganama
benim terliklerimin adı hamile terliği.. dışarı çıkarken eşime soruyorum ''nerede benim hamile terliklerim?''
ilk başlarda şampuan da kullanmayın diyorlar..ben saç ve vücut şampuanını bir arada aldım..sabunum yok.süngeri ne zaman kullanırım bilemiyorum..masaj 40 gün yapılmamalıymış...ben göbekten çok korkuyorum.. hemen düşse bari. bir arkadaşımın 3. gün birinin de 15. gün düştü..hemen düşsün bizimkiler inş. nette hep %70 alkol damlatın yazıyor..
annen eve gelir gelmez taksın bence 1 2 gün gözüne sok kaynananın sonra o gelince tak gidince çıkar bişeycik olmazzz :))))))))) çok kötüyüzzzz benim annemde bilezik düşünüyodu aama arabayıda onlar alıcak olunca ben ağır gelir takmayın dedimmm getirin bi cumhuriyet takın torununuza dedim sanırım banada kolye alıcak annem dedemde en büyük altından takcak bende onu takayım bari boynuma sallarımm evin içindee kaynanam ne takar bilemem oğullarına dedim hiçbişeye yardımcı olmadılar heralde annenler bana 5i 1 yerde takcaklar dedim tahminimce ya cumhuriyet yada kurdeleye 5 tane çeyreği dizip gelcek öyle çok seviyomuş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?