2012 Ekim Anneleri

catlamak denilmişken gideyim de catlağımsı bölgeme krem bocalıymmm

Sür sür çatlamak yasak :)

sorma yav millet beni çatlatiym derken kendi çalıcak vallaa çatlamadım len işte bakın bakın diyorum kalıyolar öyle hahah ama çatlarsın daha var diyolar

Evet ya çatlamadığımı gören çatlarsın son ay deyip deli ediyorlar beni de

Canım ben özel bir şey kullanmadım, evde ne nemlendirici varsa onu kullandım, örneğin arko krem, olive zeytinyağlı krem ve bol bol gül losyonu. Ama en önemlisi günde 3 Lt su içiyorum mutlaka. İçten nemlendirmek daha etkli bence

bu saatten sonra taşınmak zor canım sabret seneye bahara kadar sağlam odana geç kapat kapıları bide görüpte sinir olma cnmmm kurusun oda zamanla yapılır her odada bişey yok anlaşılann bisüre idare edilir millet tek odada yatıp kalkıyo cnm şükür halimize sen stres yapmayı bırak

ayyy annelerimiz ne kadar düşünceli bizimkilerde bana ayrı bebeigıme ayrı takıcaklar.bakalım babanne ne takıcak merak ediorum bana takıcakmı

bende hiç takmıyorum cnm normalde.ama o kalınlar bileklik gibi duruyor anca bi düğün dernekte takılır okadar.
bakalım babanne ne yapacak görünce
ben kolumda dursun istiyodum inadına lohusalıkta haha
adamda takmassanız zararsız değiştiririm dedi..
bende değiştirmek istiyorum işte.kararsız kaldım
hava atacaktım kayganama

Canim onu biliyorumda genel anesteziyle sezeryan oluncada takiliyor mu o agri pompasi onu merak ediyorum ben :26:
Neyse gittigimde konusucam doktorumla herseyi bakalim ne karar alicaz?

takıyorlar diye biliyorum canım ben daha önce genel anestezi ile oldum ve takılıydı damar yolunda ve eşim basıyordu ağrım arttığında...

Uzerinizde gezinen bu negatiflik emin ol hayirlara cikacak,sen kendine,esine ve evlatlarina bak,diger her seyi ele su an zihninden...

Kayinvalide faktorune gelince... Sana saygisiz bir laf edip sen bunu o an sineye cekersen devami gelir.
''Beni sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak zorundasin''de... Sonra da esine ''beni annen ile yuz goz etmemek senin tekelinde artik''diye de esine gerekli konusmayi yapmani oneririm.

Uzerinden bir ay gecmis,simdi sana o konuyu ac kayinvalidene icini dok rahatla desem gec olmus olacak.

Ama unutma her seyin bir yeri ve zamani var,o zaman gelecek ve sen de ugradigin haksizligin hakkini arayacaksin buna emin ol canim...Ama basin dik olarak,saygisizlik etmeden guzel guzel konusarak... -ki hakliyken haksiz duruma dusmeyesin...

...ve ben hep esimin yaninda konusurum kayinvalidem ve gorumcelerimle ki,esime -soylemedigim seyleri Allah korusun solemesinler diye-...Cunku bunu yasadim,telefonda esimin yaninda konustugum konuyu esime farkli tasidilar...

Allah sevdigi kullarina dert verirmis diye kendimi avuttum hep ama artik mesafeli ve huzurluyum...
ve son olarak bebis kucagimiza geldigi anda ne ev ne kayinvalide ne dert ne tasa dusunecegiz... HER SEY COK GUZEL OLACAK...

canım halı yıkama makinen varsa suyu onla çek evinden yada birinden iste gerçekten yerdeki bütün suları emiyor...çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin...

ya bende dıom anneme dogumdan sonra hemen hastande tak.belki takmıcaksa Utanırlar

sağol canım çok haklısın.hiç birşey bizden önemli değil ama normal bir zaman değil doğum yapacağım evim temiz olsun istedim aşırı bir titizlik var bende ondanmı hep başıma böyle şeyler geliyor.aile sorunu hepimizde var benim ailem bana destek çok şükür.ama kaynanam beni bu hamileliğimde çok üzdü tabi bende altta kalmadım kavgalıyız şimdi ama umrumda bile değil kimse için kendimi üzemem

canım ben son 4 aydır tek bir ayakkabı kulanıyorum:)) bi sandalet var işte gezmede, önemli toplantılarda her yerde..bazen eşime diyorum ayakkabı le o kadar kaynaştım ki çok özleyeceğim sonra:))
benim terliklerimin adı hamile terliği.. dışarı çıkarken eşime soruyorum ''nerede benim hamile terliklerim?''

ilk başlarda şampuan da kullanmayın diyorlar..ben saç ve vücut şampuanını bir arada aldım..sabunum yok.süngeri ne zaman kullanırım bilemiyorum..masaj 40 gün yapılmamalıymış...ben göbekten çok korkuyorum.. hemen düşse bari. bir arkadaşımın 3. gün birinin de 15. gün düştü..hemen düşsün bizimkiler inş. nette hep %70 alkol damlatın yazıyor..

Bende korkuyorum oyüzden ben göbek bağına bakmadan silicem bebişimi ay sanki oyunak bebek gibi geliyo hala bana canımıniçi

sevcan,
ben müdürle konuştum her gün gitmicem okula 1gün git bir gün dinlen yapıcaz seninki kabul etmez mi?
arkadaşlar imzamı atıcak acil gelen olursa da çağıracaklar zaten uzem den izleniyomuş seminer evde de....

masumiyet doğum günün kutlu olsun bugün yeğenimin de doğum günü..ayın 13.de benim....
iyi ki doğdun seni temiz,titiz,düzenli,mükemmelliyetçi detaycı başak kadını:)

annen eve gelir gelmez taksın bence 1 2 gün gözüne sok kaynananın sonra o gelince tak gidince çıkar bişeycik olmazzz :))))))))) çok kötüyüzzzz benim annemde bilezik düşünüyodu aama arabayıda onlar alıcak olunca ben ağır gelir takmayın dedimmm getirin bi cumhuriyet takın torununuza dedim sanırım banada kolye alıcak annem dedemde en büyük altından takcak bende onu takayım bari boynuma sallarımm evin içindee kaynanam ne takar bilemem oğullarına dedim hiçbişeye yardımcı olmadılar heralde annenler bana 5i 1 yerde takcaklar dedim tahminimce ya cumhuriyet yada kurdeleye 5 tane çeyreği dizip gelcek öyle çok seviyomuş o

Kizlarcim nasilsiniz? ne kadar cok muhabbet etmissiniz yahu okuyamadim valla zaten pcmde kucuk, gözlerim agriyo okurkene umarim herkes iyidir bi sIkInti yoktur, dogum yapan arkadaslardan haber var mi acaba?
Bu arada felisim ve asudeD guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim ve okuyamadigim, göremedigim dogum gunumu kutlayan tum arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim.
kizlar ya internetten biseyler siparis vermistim anakucagi falan, sansa bak siparislerimin bir kaci ellerinde yokmus,istedigim anakucagi falan da ekimde gelecekmis dedim bekleyemem herseyi iptal ettim, yeniden bi liste yaptim, acaba tiny love gymini anakucagi hakkinda bilginiz var mi?

benm annem göbeği düşene kadar yıkamıcaz çocuğu diyoo napcaz bakalım 3 4 günde düşse bari yoksa çocukk fenalık geçrir

Bugün salonun temizliği bitiyor tüm yemek takımları duvarlar mobilyalar silindi birtek stor guneslikk var o silincek,bide koltuklar en sona doğru silinir artık... Daha bi hafta surer isler cok yormadan yapiyoruz.dogrusu biz genelde yatiyoruz ama...Cnm annem o olmasa napardim ben yazarken ağlıyorum annem görmesin üzülür...iyice duygusal oldum umarım bende annem gibi bir anne olurum...

benimkiler beşik aldı 230 tl ye takı fln takmaz heralde artık bana awucumu yalarım

slm kızlar misafirler gitti kaldım yanlız. sizler napıyosunuz? var mı doğuran

galiba ben doğurcam 2-3 gündür kasıklarımda, sırtımda nasıl ağrı var

yarın sabah doktor randevumuz var bakalım sancı falan çıkçak mı nstde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…