2012 Ekim Anneleri

aayy senede 1 dogurtcaklar utanmasalar bizi bende dıom en az 5 sene aklına basına gelsin yoksa benım 2 çocukla aklım başımdan çıkar ewde huni takar gezerim yoksa

aynen aynen naparım 2 çocukla iyi oluyomuş öyle diyolar ama ikiz gibi büyüyolarmışş bide ben çalışıyorumm tam tırlatırım artık birini 1 mememe birini diğer mememe yatırırm aynı anda büyürlerr hiçç kusura bakmasın kayınvalideciğim en az 6 sene biri okula başlasın düzenini oturtayım öylee

canım ben aynı sorunu birebir yaşadım hamileliğim boyunca hemde çünkü ikinci kızım geliyor!!!ben onun kukusunu yerim canımın bir parçası o benim...
cinsiyeti ne diye soruyorlar kız diyorum ve suratları ekşiyor ve nefret ettiğim o kelime çıkıyor ağızlarından OLSUN boğasım geliyor o lafı duyunca sizene yani ben halimden memnunum kızlarımla mutluyum sizene.ama toplumumuz işte bir erkek merakı var herkeste.hele kaynanam ne yaptı,onunla doktora gittik cinsiyetini öğrendik ultrasonda doktor onun yanında %95 kız dedi ve hastaneden çıktık eve dönüyoruz telefonu çaldı ve kız kardeşi arıyordu oda sordu beni cinsiyeti belli oldumu dedi ve kaynanam demesinmi belli değil şok oldum o anda neden söylemedi eğer erkek olsa hemen deyiverecekti tabi ama ağzı varmadı ondan sonra zaten ondan soğudum oda benden soğudu öylede sürdü bu hamileliğimde onun gerçek yüzünü anladım.

benımkı gecen hafta bişi dmedi bakalım persembe dicekmi ama benım dünden beri altta acı war dokuunca korkuom acılmamı war die bakamıom ama korkudan ilişki bile düşünemiom şu an

son zamanlarda cinsel isteksizlik oluyomuş demekki doğru benimde hiç göresim yokkk ama benm utanmaz annemde diyokii doğuma çoık yardımcı oluyomuşş yasaklamazsa bırakma diyo pis pis gülerek beni yerin dibine sokuyo kadınnn

ben 32 de gittiğimde sormuştum ilişkiyi.doktorum da bu jaftadan itibaren pek önerdiğimiz bişey değil dedi. 36dan sonra hiç olmuyormuş zaten.. biz o dedikten sonra korktuk ama 1 kez denedik ya zaten zor oluyor artık..korka korka rahatsız oluyor insan. sanırım biz jübileyi yaptık 40 çıkana kadar

ya kız olucak deince olsunn diolar harbi sanki sakat olcak diosun gibi çok basıma geldı benimde.Allah bilsin dediklerini dienlerde kadın ya yani hem cinslerimiz bböle dio daha bi sinir oluom.pipisi olunca noluosa hayrlı saglıklı ewlatlar wersin rabbim.
kaynanalarada uyuz olmaya basladım iice ya

bizim doktor cinsiyetini 12.haftada söylediii ve adam çok garanti konuştu %99 erkek %1lik ihtimalide önümüzdeki aya bırakıyorumm o zaman %100 derim dedi kayınvalideme söyledim diğer ay gittik aradı hemen nasılmış demeden cinsiyeti kesinleştimi dedi bende hee anne iyiymiş çok şükür herşeyi yolunda ikimzde iyiyz dedim sonra evet %100 erkek dedi dedimmm kahkahalar patlattı sevincinden her ay sorar düzenli cinsiyetinde değişiklik varmı diye geçen ayda doktor bariz gösterdi pipisini hatta fotosunu verdi bende gösterdim anne bak garanti erkek torunun buda ispatı değişmez heralde bundan sonra dedim usg resmini öptü kadınnnn torununun pipisinin resmini

gerçekten ayıp ya... insanları anlamak zor şu hayatta. benimkilerde öyle bi muhabbet olmadı.ama kayınpederim kız olacağını duyunca yanlış görmüştür o doktor demiş. derdi ne sizce tahmin edin!!! kendi ismi verilecek ya onun düşüncesine göre..torun morun değil de isme odaklanmış.sonra zaten diğer isim muhabbeti çıktı ortaya... ooooffff!!!

hastanede de bir kadın vardı 2. oğluna hamile. bana sordu ben de kız deyince olsun olsun sağlıklı olsun da üzülme diye beni teselli etmeye kalkıştı... tövbe estağfurullah...

bizde hiç yanaşmıyoruz birbirimize arada ben dürtüyorum eşimi hayırrrr diyo pis adam korkuyomuş öyle diyo bende sıkmıyorum zaten bende istemiyorum eskisi gibii

canım ben balıkla eleviti beraber içiodum 1 ay sonra doktor demesinmi onların 1 ini bi gün 1 ini bi gün içiceksin cünkü balık hapındada ekstra witamin warmıs bide 1000 mg lık.bende iştah o ay baslamıstı.ama şöyle bişide oldu 1 hafta oluo eleviti kestim iştahımda azalma war ondanmı diorum bilemedım yemek görmek istemiorum.yani mecbur bebek için yiorum yoksa yemek yemicem o derece

senin ilk değilmi bide hala olsun diyorlar ALLAH ıslah etsin ya.....olmazolsunlar onlarda.

kayınvalideciğinin gözleri aydın olsun canımmmm ne mutlu şimdi ona...benim garipte çekindiğinden diyemiyor kız diye...

valla ben kız istiyodummm ilk başlarda yalan değill ama oğlum olcağını öğrenince sanki daha mutlu oldumm evladın kızı erkeğimi olur canımmm sağlıklı olsunnn yeterr sizinkiler hala ölen hala isminde diretiyolarmı senin olayda iyi aklımda kalmış haaa doğurmaya gidersende ben merak ederim cimeka kıznın adını ne koydu acaba diye :)

senin ilk değilmi bide hala olsun diyorlar ALLAH ıslah etsin ya.....olmazolsunlar onlarda.

kayınvalideciğinin gözleri aydın olsun canımmmm ne mutlu şimdi ona...benim garipte çekindiğinden diyemiyor kız diye...

ilk canım ya.sanki 10 tane kızım war 11.cide kız oluo şimdi tövbe yarabbim.beni erken dogurtucak bu muhabbet sinirleniorum koca karılara

erkek olduda ne olduuu sanki canımmm alıp bi çöp buda erkek torunuma dedimi acaba ilk torunları bide erkek ama malesef heves yokk bizimkinde bide akşam böyle burun kıvırarak baktı ya eşyalara şeytanlarım tepeme zıpladııı herşeyimizde tam takım ve yeterliii ve gayet beğenerek aldık annemle ne bekliyodu anlayamadımmm

ya sezon kapandı demekki artık 40 ımız cıkana kadar maç fln olmıcakmı şimdi ben persembe bi sorıyım doktoruma garanti olsun.benimde eşim bişi olucak die korkuo ya bende korku fln yok millet yapıo doğuma gidio ertesi gün

bizim doktor çhiç bir konuda bişey demiyor....bende umursamıyorum açıkçası. sağlık yönünden tehlike olmadığı sürece bişey olmaz. daha önceki topiklerden birinde çokumuştum. bsirinin doktoru 37. haftadan itibaren ev ödevi olarak vermiş. doğumu kolaylaştırdığı için..bende normal olan sağlıklıdır mantığından hareketle hiç bir kısıtlama yapmıyorum:))

o doktorun adı neki eşimide yanımda götürüyimde ödew wersin bize

o ev ödevini annem verdi bana canımm hatta biraz abartıp doğuma gitmeden 1 gün önce dedi ara ara gelen sancılarla birlikte ondan da soğutcak kadın beniii

çok biliosa kendi alıp gelseydi bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…