- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
slm kızlar misafirler gitti kaldım yanlız. sizler napıyosunuz? var mı doğuran
galiba ben doğurcam2-3 gündür kasıklarımda, sırtımda nasıl ağrı var
yarın sabah doktor randevumuz var bakalım sancı falan çıkçak mı nstde
sağol canım çok güzel yazmışsın.tabi haksızlığa hiç gelemem bende ama ben değil karşı taraf haksız oldu eşimde bunun farkına vardı.şimdi beni el üstünde tutuyor o kadar ağır bir laf edildiki bana eşim bana karşı çok mahçup oldu ve değerimi daha iyi anladı çünkü boşanmaya kalkıştım eşim şaşkınlıkla karşıladı hayır nolur böyle düşünme diyor bakıyorum eşim iyi ama o laf aklımdan çıkmıyor ondan soğudum.Uzerinizde gezinen bu negatiflik emin ol hayirlara cikacak,sen kendine,esine ve evlatlarina bak,diger her seyi ele su an zihninden...
Kayinvalide faktorune gelince... Sana saygisiz bir laf edip sen bunu o an sineye cekersen devami gelir.
''Beni sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak zorundasin''de... Sonra da esine ''beni annen ile yuz goz etmemek senin tekelinde artik''diye de esine gerekli konusmayi yapmani oneririm.
Uzerinden bir ay gecmis,simdi sana o konuyu ac kayinvalidene icini dok rahatla desem gec olmus olacak.
Ama unutma her seyin bir yeri ve zamani var,o zaman gelecek ve sen de ugradigin haksizligin hakkini arayacaksin buna emin ol canim...Ama basin dik olarak,saygisizlik etmeden guzel guzel konusarak... -ki hakliyken haksiz duruma dusmeyesin...
...ve ben hep esimin yaninda konusurum kayinvalidem ve gorumcelerimle ki,esime -soylemedigim seyleri Allah korusun solemesinler diye-...Cunku bunu yasadim,telefonda esimin yaninda konustugum konuyu esime farkli tasidilar...
Allah sevdigi kullarina dert verirmis diye kendimi avuttum hep ama artik mesafeli ve huzurluyum...
ve son olarak bebis kucagimiza geldigi anda ne ev ne kayinvalide ne dert ne tasa dusunecegiz... HER SEY COK GUZEL OLACAK...
masumiyet doğum günün kutlu olsun bugün yeğenimin de doğum günü..ayın 13.de benim....
iyi ki doğdun seni temiz,titiz,düzenli,mükemmelliyetçi detaycı başak kadını:)
benimkiler beşik aldı 230 tl ye takı fln takmaz heralde artık bana awucumu yalarım
ne fenayız
mercim cnm nasıl su bastı evini
benimde basmıştı 1 ay önce eve girince şok geçirmiştim ağla ağla
kızlar bunu çok beğendim biraz pahalı ama ne dersiniz ?
Markapon - Inglesina Bebek Arabası + Ana Kucağı Oto Koltuğu Seti - Siyah (Ücretsiz Kargo)
evet canım çamaşır makinesinin suyu hem benim ki hem üst kattakinin suyu boru tıkanmış tamamı benim evimi bastı parkelerin altı su doldu hepsi atıldı ve çıplak kaldı çocuk odası keşke fayans olsaymış.mutfak ve çocuk odasına doldu duvarlara kadar işlemiş kokuyor oda.seninki nasıl oldu canım..ne yaptın beni anlarsın sen?
Kızlar nasıl yazacağımı nasıl vedalaşacağımı bilmiyorum sizinle
Neredeyse 2 senedir buradayız..
Acısıyla,tatlısıyla mutluluğumuzu,üzüntümüzü herşeyimizi paylaştık..
Gerçekten dost olduk..
Bugün yerime eleman alındı yarın işe başlayacak..Yarın giripte sizinle vedalaşma şansım olamaz.
3-4 gün daha buradayım işlerimi devir edeceğim..
Şuan kendimi ağlamamak için zor tutuyorum
Hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin..
Benden yana herkese helal olsun..
Evimde internet yok giremem haber veremem sizlere..Kimilerinizle telefonda görüşüyoruz zaten..
Kendinize çok iyi bakın..Beni unutmayın
ben kayınvalidecğim hiiiiiiiiiiçbişi almadı akşamda geldi yerleştirdiğim eşyalara baktı burun kıvıra kıvıra beğenmedi sanırsam yada az mı gördü bilemedim ama bişey diyeemez kesinlikle beşiğini arkadaşım aldı arabayla ana kucağınıda annemler alıyooo ona bişey kalmadı onlardada erkek çocuk takıntısı olduğu için bekliyorum ben iyi bişeylerr
canım benim zaten ağlayıp duruyorum ağlattın yine beni
inşallah rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
bizimkinlerdede war o takıntı canım erkek olsundda taştan olsun die tövbe ya.benim kızım olucak 2.side kız olursa bi daa yaptrcak bana dedim 2 cocuk yeter allah olmayanlara wersin saglıklı sıhhatli.benımkı cok komık ama yok sabh ılskıye gir yok adetın bıtımındekı ılk hafta ılıskıye grme erkek olurmus. ya dedim oglu olanlar ölemı yapıo allahın nasibi bu yazılmıs saglıklı olsun tövbe ya
canım benim seninkide kötü olmuş camlar açık canım sürekli..
cnm ben bahçe katında oturuyorum bizimde bahçenin gider yeri tıkanmış...binadan su girmişti.bigün çok yağmur bastırınca..
bende doktora gitmiştim eve bi geldik heryer su şok olmuştum
ben pek uğraşmadım gerçe abimin eşi herşeyi halletti kızcağız saolsun
bol bol aç camlarını havalandır cnm:50:
mercim vallahi verilmis sadakan varmis.cogu kadin ispatlayamiyor bile kendisine yapilan haksizligi,saygisizligi esine...Esin gormus cok sukur gercekleri...
Sanki bosansak ogullarini alacaklar yanlarina 1-2 gun zor dayanirlar. Ne diyeyim yuva yikanin da yuvasi olmasin insallah...
Allah yuvamizi korusun bu kotu kaynanalardan.
slm kızlar misafirler gitti kaldım yanlız. sizler napıyosunuz? var mı doğuran
galiba ben doğurcam2-3 gündür kasıklarımda, sırtımda nasıl ağrı var
yarın sabah doktor randevumuz var bakalım sancı falan çıkçak mı nstde
canım benim zaten ağlayıp duruyorum ağlattın yine beni
inşallah rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
bizimkide erkek olduğunu öğrenince evin içinde kalkıp göbek atmış sevincinden önceleri bişey demiyodu erkek olunca dioki dua etmiştim oğlumun ilk çocuğu erkek olsun diye diyoo insan sağlıklı olsun diye dua eder bizimki erkek olsun diye etmiş bakalımm erkeklerine napcaklarr bizimkide 3le diyo çocukları doğumdan sonraki psikolojime bağlı dedim bende 3 olmaz 2 olur ama mutlaka oğluma kardeş istiyorum ama hemen olmaz dedim hemen yapcakmışım ard ardına büyüceklermiş birbirlerinin eşyalarıyla yoook en az 6 sene dedim bende pazarlık yapıyo kadın benle ard ardına olsun ilki erkek olsun ikinciye hamile kalırsam sorcam zaten bu kez ne diye dua ediyosun kızmı erkekmi diye
kızlarrrr yapmayınnnnnnn gözyaşı göz pınarının ucunda olan benide ağlatıcaksınız şimdiii ayrlımıyoruzzz gelicez yineee başka şeylere çevirin muhabbeti mesela size soruuu doktorunuz ilişki yasağı getrdimi sizlere son zamanlar zararlıymış diye duuymuştum
ben ilk 4 ay kg almadım sonra elevitle balık hapını beraber ıcmeye bı basladım iştah acıldı we su an toplamda 14 kg almıs bulunuorum canım ya.sımdı gttgm doktor elevıtı kesti bebegın gelişimi güzel die balıgıda 36 bıtınce kes dedi yarın kessıcem yani sana kestrdımı wıtamınlerını doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?