o doktorun adı neki eşimide yanımda götürüyimde ödew wersin bize
çok biliosa kendi alıp gelseydi bişiler
valla ben kız istiyodummm ilk başlarda yalan değill ama oğlum olcağını öğrenince sanki daha mutlu oldumm evladın kızı erkeğimi olur canımmm sağlıklı olsunnn yeterr sizinkiler hala ölen hala isminde diretiyolarmı senin olayda iyi aklımda kalmış haaa doğurmaya gidersende ben merak ederim cimeka kıznın adını ne koydu acaba diye :)
ayyyyyy iyi güldürdün beni allahtan kimse yok yanımdaaa iyi bi kahkaha patlattım sayende canımm bizimkide verse keşke ev ödevii bize hiiç açmıyo konusunu sadece ilk aylarda benm ağır kaldırmamdan dolayı kanamam oldu o zaman 1 hafta yok dedi o kadar demiyoki bol bol yapınn birbiriniziihmal etmeyinn valla rüyalarımda görüyorum bunu bile söylüyorum adama tık yokk
kızlarrrr yapmayınnnnnnn gözyaşı göz pınarının ucunda olan benide ağlatıcaksınız şimdiii ayrlımıyoruzzz gelicez yineee başka şeylere çevirin muhabbeti mesela size soruuu doktorunuz ilişki yasağı getrdimi sizlere son zamanlar zararlıymış diye duuymuştum
ayyy annene slmlar bayıldım annene hiç güleceğim yoktu süpermiş
valla ben kız istiyodummm ilk başlarda yalan değill ama oğlum olcağını öğrenince sanki daha mutlu oldumm evladın kızı erkeğimi olur canımmm sağlıklı olsunnn yeterr sizinkiler hala ölen hala isminde diretiyolarmı senin olayda iyi aklımda kalmış haaa doğurmaya gidersende ben merak ederim cimeka kıznın adını ne koydu acaba diye :)
ayyyyyy iyi güldürdün beni allahtan kimse yok yanımdaaa iyi bi kahkaha patlattım sayende canımm bizimkide verse keşke ev ödevii bize hiiç açmıyo konusunu sadece ilk aylarda benm ağır kaldırmamdan dolayı kanamam oldu o zaman 1 hafta yok dedi o kadar demiyoki bol bol yapınn birbiriniziihmal etmeyinn valla rüyalarımda görüyorum bunu bile söylüyorum adama tık yokk
bana bişey diyen olmadı.. eşim de biraz babasından çekinen,daha doğrusu kalbini kırmak istemeyen biri olduğu için biraz da o kıvranıyor..nasıl desem de hayır desem gibi..ben de diyorum bir gün küser iki gün küser.. torunun adı o değil diye sevmicekse kendi bilir ne diyim...valla ben kız istiyodummm ilk başlarda yalan değill ama oğlum olcağını öğrenince sanki daha mutlu oldumm evladın kızı erkeğimi olur canımmm sağlıklı olsunnn yeterr sizinkiler hala ölen hala isminde diretiyolarmı senin olayda iyi aklımda kalmış haaa doğurmaya gidersende ben merak ederim cimeka kıznın adını ne koydu acaba diye :)
ya sezon kapandı demekki artık 40 ımız cıkana kadar maç fln olmıcakmı şimdiben persembe bi sorıyım doktoruma garanti olsun.benimde eşim bişi olucak die korkuo ya bende korku fln yok millet yapıo doğuma gidio ertesi gün
herkese selam
bugün aklıma ne geldi kızlar doğum sırasında ıkınırken ya kakamızı yaparsak diye,ayy ne rezil bir durum
lahman diye bişey varmış ondan yapıolarmış ama her zaman herkesin yaptığı bişey değilmiş hiç bu konuyu soran oldumu bu cuma tekrar gidicem acaba sorsammı dr a ayıp olurmu ya:)))) son zamanlar ya sapıtım artık aklıma gelmeyen kalmıyor:)))
Bizede doktorumuz ilk gittiğimşzde demişti ben sanki son on gün gibi hatırlıyorum şimdide sormaya utanıyorum gide gele samimi oluyor insan, bir de doğumdan kaç gün sonra ilişki yaşanıyormuş bazıları kırkı çıkana kadar diyor ama
bebislerin icnsiyetlerinden konusulmus, bende anlatiyim, hamile kaldigi ögrenince kayinvalidem dediki yatiyorum kalkiyorum dua ediyorum erkek olsun dedio kadar bozuldum ki, insan dua eder saglikli olsun diye, esimde dedi bize hic farketmez saglikli olsun diye, ama o olsun erkek olsun sen kizi kiskanirsin dedi, ben cok sinir olmustum, sonra ögrendik erkek, ilk basta kabul edemedim ama simdi öyle alistim ki doktor cinsiyetini yanlis görmusuz kiz dese naparim bilmiyorum
sancı basladıgında benım yengeme sakın su bıle ıcme demısler yanındakı kız dınlememiş canım su içmiş dili damagı kuruyunca we ni tekim dogumda kakasını yapmıs yani.ıkınırken oluomus o yuzden doktor sancı baslayınca yasaklıomus dıe bılıorum su bıle içmeyi
Bizede doktorumuz ilk gittiğimşzde demişti ben sanki son on gün gibi hatırlıyorum şimdide sormaya utanıyorum gide gele samimi oluyor insan, bir de doğumdan kaç gün sonra ilişki yaşanıyormuş bazıları kırkı çıkana kadar diyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?