bizimkiler bana bişey demediler ama eşimin dayısı söylemiş..eşimin ailesinde ahmet ve ali ismi sürekli aktarılmış bu günü kadar. ahmetten doğan ali olur diye..bana sordular yazın tatilde bende yasin olacak dedim. kayınvaldemde kayınbabamda bişey demediler içlerinde varsa bilemiyorum ama sağolsunlar hiç muhabbeti geçmedi. ama eşimin nenesinin ve dedesinin dayılarının böyle bir bseklentisi varmış. ben yokken eşime smakın öyle bir hata yapma kıyamet kopar falan demişler.. eşimde kkırmamak için bişey dememeiş, szaten karar bizim kimseyi kırmaya gerek yok istediğimiz neyse onu koyarız mantığında..tabi bunu bana söylemedi. çok sonra söyledi. o zaman bile sinirlendim ağladım. eşimde bilseydim üzüleceğini söylemezdim, söylediklerinin ne önemi var dedi..
kanaman tamamen bitene kadar yapılmaz zaten.bir de d. sonrası kontroller oluyor doktora devam ediyoruz ya. o zamanlarda doktor der zaten bişeyler...ama 40 çıkana kadar lohusayız,yani vücut hormonlar anca yerine gelir..
bebeğin cinsiyeti ne?
kız
olsun olsunkızı veren allah oğlanıda verir
bu muhabbetten bende sıkıldım hemde yapanlar çok alakasız kişiler , anlamıyorlarmıki kız bebekte 13 annesinden 13 babasından kromozom alıyo yani soyun erkekten devam etmesi gibi bişey yok ama malesefki ataerkil bir toplumda yaşıyoruz , çok eskiden kalmış bu oğlan sevdası millette çünkü o zaman babadan oğula geçiyormuş saltanatama ben kendimi bildim bileli hep bir kızım olsun istedim cicili bicili giydirip mis kokan saçlarını tariyim , annesine benzeyen bir fıstığım olsun istedim , bebeğimiz olmadanda hep dua ettim Allahım sen hayırlısını eğer hayırlı olacaksa nasip et die , oğlum olsada aynı olurdu sevgisi tabii yanlız hiç haberleri izlemememe rağmen dün başka yerdeyken tesadüfen seyrettim ve içim yandı , o kadar üzüldümki annesi 'ben onu kuru ekmekle büyüttüm , nasıl kıydınız yavruma die feryat ediyordu ' o an kızım olacağı için şükrettim
kız benimki istihareye yattı erkek olcak die cok emindi hatta
bana bişey diyen olmadı.. eşim de biraz babasından çekinen,daha doğrusu kalbini kırmak istemeyen biri olduğu için biraz da o kıvranıyor..nasıl desem de hayır desem gibi..ben de diyorum bir gün küser iki gün küser.. torunun adı o değil diye sevmicekse kendi bilir ne diyim...
işte doğumu kolaylaştırdığı hatta başlattığı için önerilmiyor.. belki son gün yapmak mantıklı olabilir ama şu sıra durup dururken bunu yaşamak istemem..biz şahsen kapattık sezonu...
kim diyo sakın öyle bi hata yapma kıyamet kopar diye anlayamadım cnm hem kime ne benm çocuğumun adından hem yasin ismide gayet hoş ve anlamlı bence tabi ahmet ve alide öyle ama siz olmucak bi isim bulmamışsınızki allahtan bizimkilerde hiç karışmadı sadece bi akrabaları hep beraberken söyledi kayınpederin ismini onu koyarsınız dimi diye biz bişi demeden kayınpeder yok benm adımı koymasınlar dedi ama ne maksatla dedi bilmiyorum istemez yan cebime koy gibimi dedi anlayamadım çünkü bu kendilerini herşeyden uzak tutma durumlarını acaba adı konmuyoda onamı bozuluyolarki diye düşünüyorum yada biz hiç danışmadık şu ismi düşünüyoruz nasıl diye onamı bozuluyolar bilemedim hiç isim konusu açılmıyo çünkü biaradaykenn
kim diyo sakın öyle bi hata yapma kıyamet kopar diye anlayamadım cnm hem kime ne benm çocuğumun adından hem yasin ismide gayet hoş ve anlamlı bence tabi ahmet ve alide öyle ama siz olmucak bi isim bulmamışsınızki allahtan bizimkilerde hiç karışmadı sadece bi akrabaları hep beraberken söyledi kayınpederin ismini onu koyarsınız dimi diye biz bişi demeden kayınpeder yok benm adımı koymasınlar dedi ama ne maksatla dedi bilmiyorum istemez yan cebime koy gibimi dedi anlayamadım çünkü bu kendilerini herşeyden uzak tutma durumlarını acaba adı konmuyoda onamı bozuluyolarki diye düşünüyorum yada biz hiç danışmadık şu ismi düşünüyoruz nasıl diye onamı bozuluyolar bilemedim hiç isim konusu açılmıyo çünkü biaradaykenn
Doğruda o sürede eşlerimiz ne yapacak bakalım, biz sorun değilde...
herkese selam
bugün aklıma ne geldi kızlar doğum sırasında ıkınırken ya kakamızı yaparsak diye,ayy ne rezil bir durum
lahman diye bişey varmış ondan yapıolarmış ama her zaman herkesin yaptığı bişey değilmiş hiç bu konuyu soran oldumu bu cuma tekrar gidicem acaba sorsammı dr a ayıp olurmu ya:)))) son zamanlar ya sapıtım artık aklıma gelmeyen kalmıyor:)))
burda da lavman yapmiyorlar bak tam tersicunku ikinma hissini kaybediyormussun, hatta hemsireler dogum aninda yemek getiriyor bol enerjili seyler muzlar, sandvicler vs, hem yiyor hem doguruyorsun ee dedim ya kakamizi yaparsak, guluyorlar cok normal geliyor onlara
Doğruda o sürede eşlerimiz ne yapacak bakalım, biz sorun değilde...
bebislerin icnsiyetlerinden konusulmus, bende anlatiyim, hamile kaldigi ögrenince kayinvalidem dediki yatiyorum kalkiyorum dua ediyorum erkek olsun dedio kadar bozuldum ki, insan dua eder saglikli olsun diye, esimde dedi bize hic farketmez saglikli olsun diye, ama o olsun erkek olsun sen kizi kiskanirsin dedi, ben cok sinir olmustum, sonra ögrendik erkek, ilk basta kabul edemedim ama simdi öyle alistim ki doktor cinsiyetini yanlis görmusuz kiz dese naparim bilmiyorum
cnm biz neredeyse hamile kaldığımdan beri 3 kere oldu
benim eşim ne yapsın
onada sabredemicekse oooo
burda da lavman yapmiyorlar bak tam tersicunku ikinma hissini kaybediyormussun, hatta hemsireler dogum aninda yemek getiriyor bol enerjili seyler muzlar, sandvicler vs, hem yiyor hem doguruyorsun ee dedim ya kakamizi yaparsak, guluyorlar cok normal geliyor onlara
hiçbirşey yapmicaklar canım benimki şahsen öğrendiğimiz andan beri yaklaşmıyor bana , ben bir kez ısrar ettim ama öyle bir sıkılaşmışki vajina 5. aydaydı sanırım mümkün değil olmadı , birdahada denemedik bile zaten , şimdi 2 göbeğimi okşuyor , kızıyla konuşuyor , minnoşumda tepki veriyo hemen babasına o yetiyo adamcağıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?