2012 Ekim Anneleri

kim diyo sakın öyle bi hata yapma kıyamet kopar diye anlayamadım cnm hem kime ne benm çocuğumun adından hem yasin ismide gayet hoş ve anlamlı bence tabi ahmet ve alide öyle ama siz olmucak bi isim bulmamışsınızki allahtan bizimkilerde hiç karışmadı sadece bi akrabaları hep beraberken söyledi kayınpederin ismini onu koyarsınız dimi diye biz bişi demeden kayınpeder yok benm adımı koymasınlar dedi ama ne maksatla dedi bilmiyorum istemez yan cebime koy gibimi dedi anlayamadım çünkü bu kendilerini herşeyden uzak tutma durumlarını acaba adı konmuyoda onamı bozuluyolarki diye düşünüyorum yada biz hiç danışmadık şu ismi düşünüyoruz nasıl diye onamı bozuluyolar bilemedim hiç isim konusu açılmıyo çünkü biaradaykenn

Kızlar cinsel ilişkiden konuşulmuş sanırım... Bize dr. hiç yasak koymadı. Sadece bir ara ufak bir kanamam olmuştu. İla. kullanırken ve iğne vurulurken yapmadık. Sonra yine serbest. Ama artık yapmıyoruz. Malum koca göbekle konsantrasyon olmuyor. Birde ben zorlanıyorum açıkçası. Bundan sonra yapar mıyız bilmiyorum. Hiç konuşmadık da bu konuyu. Etkileşime geçersek olur gari ne diyim

kanaman tamamen bitene kadar yapılmaz zaten.bir de d. sonrası kontroller oluyor doktora devam ediyoruz ya. o zamanlarda doktor der zaten bişeyler...ama 40 çıkana kadar lohusayız,yani vücut hormonlar anca yerine gelir..

Doğruda o sürede eşlerimiz ne yapacak bakalım, biz sorun değilde...

bende sinir oluyorum o muhabbete aaa kizmi olsun, ne demek bu ya ne kadar kötu, kizda evlat erkekte evlat ayni sey, hatta erkek bi yere kadar senin evladin valla buyuyunce istedikleri gibi yasiyorlar hele evlenince hepten kopuyorsun ( yanlis anlamayin tabi öyle olmayanda var, benim cevremdekiler böyle, esim bile 18inden sonra yurtdisinda yasamaya baslamis tek) yani kiz evlatta erkek kadar degerli olmali ama gelde anlat bizim toplumumuza.

Vallahi Allahın izniyle İnşallah benimde kızım olacak hep de kız istemiştim zaten aama aynı durumlar bizde de oluyor aman olsun canın sağolsun hatta aman zaten durumunuz iyi erkek olsa nazar değerdi kız oması daha iyi milletin gözü değmez diyenler var sanki çok köklü aileler çok matah soyisimleri var da saltanat ayaracaklar.... Allahım c-e-h-a-l-e-t başka bir şey değil...

kız benimki istihareye yattı erkek olcak die cok emindi hatta

benim kaynanada fal baktırmış ben dedim ben dedim falda çıkmıştı diyo cinsiyetini söyleyince dedim ya allaha şirk koşuyosun durmadan dillendirip benide günaha sokuyosun ne sinir olmuştum o zman bu arada kızlar 40 gün lohusasınız ilişki yasak kadın kendini toplasın diye dinende sakıncalı ilişki biz başından beri kardeş olduk 7 aydan sonra yaparız dedim ki dr yasakladı doğumu başlatır diye sabahtan beri okuyorum ahanda cvp yazdım bende

ya bide olur yaa kendi istediği isim konmayınca inadına çocuğu kendi istediği isimle çağıran yaşlılar bide öyle yaparlarmış çocuk kişilik çatışması yaşar artık ben hangisiyim diye sorgulamaya başlarr bence insanlar biraz anlayışlı olmalı bu konudaa illa dediğimiz isim olcak diye diretmemeli önerin bi isim içimize sinerse koyarız sinmezse kimsede kusura bakmasın

eşimin dayısı söylemiş canım..

ya eskiden millet dogururken 4 5 tane koyarmıs kayınpeder yok bilmem kimşn adını.ztn sımdı en fazla 3 yapıo yapan onada kendı istediğini wericek tabili.ya misal hem 1 tane ahmet warken ne gerek 2.ahmete yani saltanatmı bu 1 .ahmet 2. ahmet 3.ahmet die gidicek sanki padişahlık gibi ne öle

yapılmaması çok garip,evet o hissi kaybediyor olabilirsin ama çok kötü yani ortalığı batırmak..türkiyede hepsinde yapılıyordur bence.hatta ıkınma olayı değil sezeryanda da yapılıyor çünkü doğumdan birkaç saat sonra kalkabiliyorsun..can sıkıcı veya yakıcı bi işlem değil zaten..sormasan da olur yani. yaparlarsa yaparlar...

Doğruda o sürede eşlerimiz ne yapacak bakalım, biz sorun değilde...

hiçbirşey yapmicaklar canım benimki şahsen öğrendiğimiz andan beri yaklaşmıyor bana , ben bir kez ısrar ettim ama öyle bir sıkılaşmışki vajina 5. aydaydı sanırım mümkün değil olmadı , birdahada denemedik bile zaten , şimdi 2 göbeğimi okşuyor , kızıyla konuşuyor , minnoşumda tepki veriyo hemen babasına o yetiyo adamcağıza

bizimkide her namazdan sonra dua etmiş oğlumun ilk çocuğu erkek olsun diye çok dua ettim diyo herkesin yanında sanki bi marifetmiş gibi hamile olduğumu öğrendiğinde ayyy daha erkendi ama olsun hayırlısı diyen kadın nedense cinsiyetini öğrenince evin içinde göbek atmış hemen akrabalarını aramış oğlumun oğlu oluyo diye

selam kızlarrrr.
bugün kontrolümüz vardı... oğlum 2508 gr olmuş.gelişimi cok iyiymiş artık 2 haftaya düşürdük kontrollerimizi.banada kan değerleri için tahlil yaptılar biraz düşüş varmış kan şurubumu günde 2 tane içicem artık.oğlumun küvetide hazır bir tek kendime emzirme südyeni almayı unutmuşum tek eksiğim o kaldı :)

hiç normal geldiğini sanmıyorum canım ben doğuranlara soruyorumda zaten sancı başlayınca bişey yiyip içmeyi kesiyormuşsun birde tüp veriyorlarmış makattan içeri sıkınca bağırsaklarda ne var ne yok boşaltıyormuş , sezeryandada sonda takıyorlarmış , ben öyle şeylere çok dikkat ederim , gerekirse 3 gün bişey yemem ama oralarda rezil olamam , ayyy düşüncesi bile iğrençççççç

nasıl sıkılaşmış yaaa ee sıkılaştıysa bebekleri nasıl çıkartcaz korktumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…