ben y.disindayim burda yapmiyorlarmis genelde, hatta arkadasim iki kere dogum yapti hep onunla konusyorum dogum hakkinda o da söyledi bazen de soruyorlarmis istiyormusunuz diye arkadasim sakin yaptirma dedi valla bilemedim bende doguma girmeden konusucam doktorlayapılmaması çok garip,evet o hissi kaybediyor olabilirsin ama çok kötü yani ortalığı batırmak..türkiyede hepsinde yapılıyordur bence.hatta ıkınma olayı değil sezeryanda da yapılıyor çünkü doğumdan birkaç saat sonra kalkabiliyorsun..can sıkıcı veya yakıcı bi işlem değil zaten..sormasan da olur yani. yaparlarsa yaparlar...
bebeğin cinsiyeti ne?
kız
olsun olsunkızı veren allah oğlanıda verir
bu muhabbetten bende sıkıldım hemde yapanlar çok alakasız kişiler , anlamıyorlarmıki kız bebekte 13 annesinden 13 babasından kromozom alıyo yani soyun erkekten devam etmesi gibi bişey yok ama malesefki ataerkil bir toplumda yaşıyoruz , çok eskiden kalmış bu oğlan sevdası millette çünkü o zaman babadan oğula geçiyormuş saltanatama ben kendimi bildim bileli hep bir kızım olsun istedim cicili bicili giydirip mis kokan saçlarını tariyim , annesine benzeyen bir fıstığım olsun istedim , bebeğimiz olmadanda hep dua ettim Allahım sen hayırlısını eğer hayırlı olacaksa nasip et die , oğlum olsada aynı olurdu sevgisi tabii yanlız hiç haberleri izlemememe rağmen dün başka yerdeyken tesadüfen seyrettim ve içim yandı , o kadar üzüldümki annesi 'ben onu kuru ekmekle büyüttüm , nasıl kıydınız yavruma die feryat ediyordu ' o an kızım olacağı için şükrettim
nasıl sıkılaşmış yaaa ee sıkılaştıysa bebekleri nasıl çıkartcaz korktumm
ben y.disindayim burda yapmiyorlarmis genelde, hatta arkadasim iki kere dogum yapti hep onunla konusyorum dogum hakkinda o da söyledi bazen de soruyorlarmis istiyormusunuz diye arkadasim sakin yaptirma dedi valla bilemedim bende doguma girmeden konusucam doktorla
nasıl sıkılaşmış yaaa ee sıkılaştıysa bebekleri nasıl çıkartcaz korktumm
hiç normal geldiğini sanmıyorum canım ben doğuranlara soruyorumda zaten sancı başlayınca bişey yiyip içmeyi kesiyormuşsun birde tüp veriyorlarmış makattan içeri sıkınca bağırsaklarda ne var ne yok boşaltıyormuş , sezeryandada sonda takıyorlarmış , ben öyle şeylere çok dikkat ederim , gerekirse 3 gün bişey yemem ama oralarda rezil olamam , ayyy düşüncesi bile iğrençççççç
ya eskiden millet dogururken 4 5 tane koyarmıs kayınpeder yok bilmem kimşn adını.ztn sımdı en fazla 3 yapıo yapan onada kendı istediğini wericek tabili.ya misal hem 1 tane ahmet warken ne gerek 2.ahmete yani saltanatmı bu 1 .ahmet 2. ahmet 3.ahmet die gidicek sanki padişahlık gibi ne öle
belki ikinirken önceden bisey tutuyolardir yapmamiz icinbence de sor konuş doktorla. hatta konuşma yaptır direk. şahsen öyle bişey yapacağıma ortaya lavmanı tercih ederim. sıkıntı değil ki... düşünsene bebekle beraber hooooop,ıykkkkk...ha heryer tertemiz mi olacak tabi ki hayır. ama büyük tuvalet ayrı yaaaaa. sezeryanda da hemen kalkılmadığı için yapılıyormuş lavman.. hatta bütün dikişli ameliyatlarda yapılan bi işlem..sondayı benim tüm hamile arkadaşlarıma taktılar normal olsun sez olsun..
benimde merak ettiğim nstye gircez ya sancı çıkarsa alttan bakıyolarmı o gün
bende şaşırdım o kadar sıkılaşmasına ama öyle malesef belkide ilişkiyi tamamen rafa kaldırdığımız için öyle olmuştur benimki çünkü yapanlar hiç daralmış filan demiyoeşimde dedi zaten burdan bebek nasıl çıkcak çok daralmış die korkuyorum işte çatı açılırken oda açılır herhalde , açılmazsa zaten halim kötü ya yırtılır ya keserlermiş
kegel egzersizleri yap canim normal dusunuyorsan, oranin elastikiyeti artiyormus yani dikis atilma olasiligida aza dusuyormus.
bende şaşırdım o kadar sıkılaşmasına ama öyle malesef belkide ilişkiyi tamamen rafa kaldırdığımız için öyle olmuştur benimki çünkü yapanlar hiç daralmış filan demiyoeşimde dedi zaten burdan bebek nasıl çıkcak çok daralmış die korkuyorum işte çatı açılırken oda açılır herhalde , açılmazsa zaten halim kötü ya yırtılır ya keserlermiş
merhaba hanımlar, pazar günü doğum yapacağım ve kontrol olduğum hastanede doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim bebeciği doğmuştu gördüm ve dayanamayıp ağladım çok güzel di maşalah3 kg doğmuştu su gibiydi melek gibiydi upuzun parmakları uzun da tırnakları vardı allah'ım dedim benim içimdekide mi böyle bişey harika duygular yaşadım sayelerinde ve hastanede aynı olunca kendimi o yatakta kızımla hayal ettim yalnız normal doğum diye gidipte sezeryana girmişti. :18:
ayrıca allah'ım doğumlarımızı haftasonuna ve geceye denk getirme diye dua etmeye başladım çünkü nöbetçi doktorlar galiba biraz umursamaz oluyorlar mışbirde sonda takılıydı arkadaşımda sezeryan olunca sonda mı takılıyor tuvalete gidilemiyor mu bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?