2012 Ekim Anneleri

bu arada tanger daha mesaj hakkım yokmuş 100 olunca atabiliyomuşum oyüzden buradan yazıyorum bakıp sana buradan mesaj atarım

ben y.disindayim burda yapmiyorlarmis genelde, hatta arkadasim iki kere dogum yapti hep onunla konusyorum dogum hakkinda o da söyledi bazen de soruyorlarmis istiyormusunuz diye arkadasim sakin yaptirma dedi valla bilemedim bende doguma girmeden konusucam doktorla

gözlerim doldu son satırı okurkennn herbirinin tadı ayrı allahım iki tadıda tattırmayı nasip etsin benim canım babam benden çok zor ayrlmıştı evlenirken hala unutmam ağlayışını hayatlarındaki tek erkekken onu alıp başkasına vermek hemde ömürboyu çok koymuştu babama ki biz aynı şehirdeyiz şimdi o haberleri gördükçe ben ağlıyorum oğlumu nasıl askere yollucam ne için yollucam diye düşünüyorum kara kara

nasıl sıkılaşmış yaaa ee sıkılaştıysa bebekleri nasıl çıkartcaz korktumm

evet kizlar ya benimkide uzun bir muddet ypmayinca sIkIlasiyor, iyi yani ben bide kegel egzersizi yapiyorum gunde 3 kere 10 sn. cisini yaparken tutar gibi kasiyorsun kendini, hem dogum sonrasi rahim sarkmalarini ve cis kacirmalarini önluyormus ve yine toparlaniyormus

bence de sor konuş doktorla. hatta konuşma yaptır direk. şahsen öyle bişey yapacağıma ortaya lavmanı tercih ederim. sıkıntı değil ki... düşünsene bebekle beraber hooooop,ıykkkkk...ha heryer tertemiz mi olacak tabi ki hayır. ama büyük tuvalet ayrı yaaaaa. sezeryanda da hemen kalkılmadığı için yapılıyormuş lavman.. hatta bütün dikişli ameliyatlarda yapılan bi işlem..sondayı benim tüm hamile arkadaşlarıma taktılar normal olsun sez olsun..

nasıl sıkılaşmış yaaa ee sıkılaştıysa bebekleri nasıl çıkartcaz korktumm

bende şaşırdım o kadar sıkılaşmasına ama öyle malesef belkide ilişkiyi tamamen rafa kaldırdığımız için öyle olmuştur benimki çünkü yapanlar hiç daralmış filan demiyo eşimde dedi zaten burdan bebek nasıl çıkcak çok daralmış die korkuyorum işte çatı açılırken oda açılır herhalde , açılmazsa zaten halim kötü ya yırtılır ya keserlermiş

valla benimde ilk dogumum olucak nedir ne degildir, nasildir sistemleri hepsini ögrenicem aklima yatmazsa lavman yapmadan dogurmam valla

aaa olurmu canımm çocuğu görünce adı ne bunun dicekler dedesinin ismini sölüceksinn vay vay vayy sanki çok büyük bişey yapmışız biz bide neyi anlamıyorum biliyomusun 3 4 kardeşler birinin oğlu oluyo dedenin ismini koyuyo diğerinin çocuğu oluyo oda erkek oda dedenin ismini koyuyo bunu hiçç anlamıyorum ne maksatla koyuluyo acaba 2 kuzene aynı isim dede daha çok sevsin diyemiki

belki ikinirken önceden bisey tutuyolardir yapmamiz icin dedigim gibi nasil oldugunu ögrenmem lazim, yoksa dogurmam öyle ama sanirim yaptiririm cunku ben cok titiz ve takintiliyim, dogumda bile o icimden bosalicak olan seyler burnuma kokarmi diye dusunuyorum

kegel egzersizleri yap canim normal dusunuyorsan, oranin elastikiyeti artiyormus yani dikis atilma olasiligida aza dusuyormus.

Valla perşembe günü arkadaşım sezeryan olacak.. Lavman yapacaklarmış yine de. Aynı hastanede doğum yapacağız. Demekki benim normal doğumda hayli hayli yaparlar. Ama sonda meselesini söylemedi. Herhalde sonda da takarlar. Çünkü sezeryan da hemen ayağa kalkamıyorsun.

yaaa bişey diyeyimmi wcye gittiğimde temziliğimi yaparken arada bende soruyorum o soruyu kendime allahım burdan çocuk nasıl çıkar diye korkuyorumdaa benimde sıkılaşmış ilişkiye girmeye girmeye son denememizde biraz canım yandı hatta ses çıkarmadım adamı kaçırırsam bidaha hiç yanaşmaz diye geçen ben uzanırken beni öpmek için karnıma abandı biraz fazla yatınca bende korktum ani tepki gösterdim napıyon canım acıdı diye gece uyuyamadı ya çocuğa bişi olursa diye bide o zaman canım yandı desem hiçç sokulmaz yanıma

merhaba hanımlar, pazar günü doğum yapacağım ve kontrol olduğum hastanede doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim bebeciği doğmuştu gördüm ve dayanamayıp ağladım çok güzel di maşalah 3 kg doğmuştu su gibiydi melek gibiydi upuzun parmakları uzun da tırnakları vardı allah'ım dedim benim içimdekide mi böyle bişey harika duygular yaşadım sayelerinde ve hastanede aynı olunca kendimi o yatakta kızımla hayal ettim yalnız normal doğum diye gidipte sezeryana girmişti. :18:
ayrıca allah'ım doğumlarımızı haftasonuna ve geceye denk getirme diye dua etmeye başladım çünkü nöbetçi doktorlar galiba biraz umursamaz oluyorlar mış birde sonda takılıydı arkadaşımda sezeryan olunca sonda mı takılıyor tuvalete gidilemiyor mu bilemedim.

ee o zman benim tamamen kapanmıştır 8 ay oldu bee dile kolay ama benim kuzen ebe doğuma kadar vücut kendini her türlü hazırlıyormuş ole dediydi
sancı çıkarsa bakmasınlar alttan yaa ne gerek var doğum başlayınca bakacak zaten poffff

hey gidi anlatım bozukluğu!!!!! pazar günü doğum yapacaksın sandım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…