2012 Ekim Anneleri

Canım lavman genelde yapıyorlar zaten doğum sonrasında da hasta rahat etsin diye ayrıca öyle kötü bişey değil sonuçta odana gelip yapacaklar ve hemen odandaki wc yi kullanacaksın...sondaya gelince ben sorduğumda bana epidural yapıldıktan sonra takacaklarını söylemişlerdi hissetmemen içinmiş...bunlar yapılması gereken şeyler sonuçta ne ile karşılaşacağını kimse bilemez saatlerce normal doğum için sancı çekip sezaryana alınanlarda olabilir...bazen onu bunu yaptırmam diyen çok bilmişler oluyor ama yapılması gerekiyor dendiğinde o anda da böyle yok yok yok hayatttaaa istemem diyebileceklermi acaba !!! sen gayet güzel yapmışsın canım arkadaşına sormuşsun ayrıca olabilecek herşeyi düşünüyorsun

hey gidi anlatım bozukluğu!!!!! pazar günü doğum yapacaksın sandım....

yazarkende aklımdan geçmişti yanlış anlayan arkadaşlar çıkacaktır diye... ama ardından ve diye ekledim yanlış anlaşılmayı en aza indirmek için galiba becerememişim

canım bazı hastanelerde arıyosun doktorunu gece de olsa haftasonuda olsa geliyooo benimki öyle gelirim dedi sezeryanda sonda takılıyo evet tuvalete gidemiyosun

edammm, fuchsie, mavibattaniye+, semayasar83, esr_esr, sevcanyk, Brck, casper16, yeniyeni, shbilgin, onlyisland86, frhnrfhn, 14112006, cimeka, nergis67, seherozcan, FactorB, asudeD+, Coyote+, gadis

merhaba herkeseee

canım sondayı ilk yürümeye kaldıracakları zaman çıkarıyorlar zaten...ilk saatler için takıyorlar mecburen

lavman kötü bişi değilmiş annem bikere rahatsızlandı gaz sancısı vardı tuvaletede giremiyodu acile gttik o zaman yaptılar hala söler rahatsızlandığında acaba gidip lavmanmı yaptırsam çok iyi geliyo rahatlatıyo insanı diye bıraksak ayda 1 gidip içini temziletcek hatunnn

Aman canım arkadaşım benim öyle şeylerim yok allahtan.. Çok saçma birşey karşıma çıkmadığı sürece herşeyi yaptırırım. Önyargılarım yok yani. Yapılan herşey bizim rahatımız ve dr.un rahatı için neticede. Aman artık lavmanmış, sondaymış. Neyse yapılacak. Haa tabi nekadar normal doğum normal doğum diye tuttursam da sezeryana alınabilirm. Onun da farkındayım. Ben zaten kararımı verdim.41. haftayı geçirmeyeceğim. 41 artılara geçecek olursam sezeryan isteyeceğim.. Korktuğum bazı şeyler var çünkü. Mesela sezeryanda anesteziden sonra taktırmak isterim sondayı çünkü neden kolayı varken ekstra acı çekeyim demi yani

konu benden cikti canim trde yapiyorlar istesende istemesende, ben dedim burada genelde yapmiyorlarmis diye, nasil oldugunu bende bilmiyorum bakalim ögrenicem doktordan lavman yapmadan nasil oldugunu

Aman canım arkadaşım benim öyle şeylerim yok allahtan.. Çok saçma birşey karşıma çıkmadığı sürece herşeyi yaptırırım. Önyargılarım yok yani. Yapılan herşey bizim rahatımız ve dr.un rahatı için neticede. Aman artık lavmanmış, sondaymış. Neyse yapılacak. Haa tabi nekadar normal doğum normal doğum diye tuttursam da sezeryana alınabilirm. Onun da farkındayım. Ben zaten kararımı verdim.41. haftayı geçirmeyeceğim. 41 artılara geçecek olursam sezeryan isteyeceğim.. Korktuğum bazı şeyler var çünkü. Mesela sezeryanda anesteziden sonra taktırmak isterim sondayı çünkü neden kolayı varken ekstra acı çekeyim demi yani

neyse kızlar hamişlik mükemmeldi benim için son zamanlarında kıymetini bilelim diorum ben gidip kısçemi doyurayım artık tepinmekten yoruldu yavrum

merhaba hanımlar, pazar günü doğum yapacağım

eeee sen cümleye böyle girersen biz de ilk etapta afallarız tabi

o cümlenin geriside var değil mi o kadar değil, ilk etapta afallamış olmanızı anlıyorum bunun farkındaydım yazarkende ama sonuna kadar okunduğu takdirde durumu anlıyacağınızı düşünüp, yazdıklarımı düzeltme gereği duymadım. :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…