2012 Ekim Anneleri

konu benden cikti canim trde yapiyorlar istesende istemesende, ben dedim burada genelde yapmiyorlarmis diye, nasil oldugunu bende bilmiyorum bakalim ögrenicem doktordan lavman yapmadan nasil oldugunu

kuşumm benim ben tr de yaptırmam diyenlere dedim zaten sana demedim konu benden çıktı demiş bide yerim seni

Ben bu gece gene kac defa istifra ettim, edam,brck,tanger sizlerde durumlar nasil?.

canım bende durumlar aynı 24 saat midem bomboş

bu sefer ki muayneye gittiğimde dr her haftandan daha az kilo almış dedi..
artık bebeğimde etkileniyor malesef :18:

persembe gunu doktora gidicem kac kilo aldim acaba, kan degerlerim nasil oldu, bebisimin gelisimi, pozisyonu nasil ??? meraklar icerisindeyim

canım bende durumlar aynı 24 saat midem bomboş

bu sefer ki muayneye gittiğimde dr her haftandan daha az kilo almış dedi..
artık bebeğimde etkileniyor malesef :18:

Yaa arkadaşlar allah size kolaylık versin. Ne zor bir durum yaa hala daha istifra etmek. İnsanın canı birşey de yemek istemez ki bu durumda. Dr. bari size balık yağı falan verse. Edammm senin bebeğe yarar en azından

merhaba kızlar az önce kargo geldi ve facebookta bir yarısmada kazandığım bugaboo bebek bakım çantasını teslim etti.. tahmin ettiğimden çok daha kaliteli ve büyük cıktı aynı zamanda agır da tabi :) çok mutlu oldum bebeğimin şansına katıldığım ilk yarısmaydı.. bebek arabamızın facebook sayfasına bakınırken denk gelmişti ve kazandık...

Bugaboo Bakım Çantası - e-bebek.com

içinde alt açması,ısı yalıtımlı mama kabı ve yine yalıtımlı biberon kabı var.. mutlu olduk defnoşumla:81::81::81:

şimdi sıra diğer eksiklerin gelmesinde,gözümüz kargolarda,yarından sonra da halılarımı ve kenar perdelerimi yıkamaya veriyorum,geleceği gün de tüllerim yıkanır asılır,küçük wc ye de portatif bir raf yaptırym diyorum defnoşun küveti kovası deterjanı vs.. orda durur.. bir de cam balkon işi var o da bebiş gelmeden hallolsa ne iyi olur kızlar gözümde büyüdü şimdi biter dimi yaaa:18:

canım bazı hastanelerde arıyosun doktorunu gece de olsa haftasonuda olsa geliyooo benimki öyle gelirim dedi sezeryanda sonda takılıyo evet tuvalete gidemiyosun

evet 300 tl karşılığı geliyor muş doktorumuz, arkadaşımın halini görünce bunları araştırmaya başladım. kontrolümdede daha detaylı konuşmayı düşünüyorum doktorumla. birde ben erkek doktorda doğurmak istemiyorum açıkcası çok mecbur kalırsam orası ayrı tabii

nöbetci dr.hep erkek
normal doğumda takılmıyor ama değil mi sonda, ben sondadan çok korkuyorum 9 ay olmayan korkularım geldi bi anda.

Yaa arkadaşlar allah size kolaylık versin. Ne zor bir durum yaa hala daha istifra etmek. İnsanın canı birşey de yemek istemez ki bu durumda. Dr. bari size balık yağı falan verse. Edammm senin bebeğe yarar en azından

canım ben 5. haftadan beri balık hapı kullanıyorum..ama ilaçlarda midemde kalmıyor ki..
her gittiğimde kilo vermiş oluyorum..bebeğim bu zamana kadar etkilenmiyordu ama bu hafta gittiğimde etkilendiğini söyledi dr um..
3-4 gündür ne bulsam yiyorum en azından yiyeyim de çıksın diyorum ama o da olmuyor

Allah kimseye vermesin vallahi çok zor bir durum..
zofran da işe yaramıyor..dr artık yapacak birşey yok doğurana kadar kesilmez dedi..

hediyen cok guzel gule gule kullanin canim, normal fiyatida iyiymis 299 tl

güle güle kullanın canımm

en güzeli canım normalde olsa sezaryanda olsa her ikisi içinde en iyisi şartları sağlamak...doktorlarımıza güvenmek...inş. 41. haftalara kalmadan gelir tatlı oğluşun

konu benden cikti canim trde yapiyorlar istesende istemesende, ben dedim burada genelde yapmiyorlarmis diye, nasil oldugunu bende bilmiyorum bakalim ögrenicem doktordan lavman yapmadan nasil oldugunu

lavman plastik ucuyla makattan içeri enjekte edilen sıvı,
hemoroid kremleri var ya onların ucu gibiymiş ve asla canın acımıyormuş anında tuvalete gitme ihtiyacı duyuyormuşsun. bana anlatılan buydu doğrumu acep :44:

Ah canım ne diyeceğimi bilemedim inanki.. Allah yardımcın olsun.. Bebeğinin gelişimi geri klmıyor sanıyorum. Sadece kilo alımı azaldı sanıyorum. Oda düzelir diye düşünüyorum. Benim bir keresinde haftası geri çıkmıştı. O bile toparlandı. Nasıl üzülmüştüm anlatamam. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sen canım bol bol peynir ye. Ama dolaptan hemen çıkarıp yeme. Ben mide bulantıları yaşarken öyle yapıyordum. Soğuk peynir de mideme dokunuyordu. Ilıtıp ılıtp dışarıda. Öyle yiyordum. Bol bol götür sende. Çıkarsa oda çıkar ama yemiş olursun en azından. Lor peynirini alıp az bir zeytinyağı ile karıştır. Eğer seviyorsan baharatla karıştır. Öyle ekmeğe sürüp ye tatlım. Ben onu da çok yaptım. Öyle toparlandı yavrum.

en güzeli canım normalde olsa sezaryanda olsa her ikisi içinde en iyisi şartları sağlamak...doktorlarımıza güvenmek...inş. 41. haftalara kalmadan gelir tatlı oğluşun

İnşallah kalmaz canım. Bn hatta şöyle 39. haftada gelse iyi olur diyorum ama tabi ısmarlama olmuyor. Artık ne çıkarsa bahtımıza

basakgencer kullanıcısından alıntı

kızlarrrrrr..dün tam 37.haftada NST'ye girmek ve muayene için taktım koluma çantamı..şıkıdık şıkıdık gittik doktora...ahanda ssancı çıkmış...4 cm açıklmışın dediler haberim yok...çıkar üstündekileri, sancı odasına alıyoz dediler, şaka mı yapıyosunuz dedim...suyumu patlattılar, 2-3 saat agrım oldu ki..elimde cep telefonu herkese ben doğuma giriym diye anlatıodum..ahanda bir ara yogunlastı, aldılar beni doğumhaneye...tam 5 kez cıglık attım...daha dogrusu yırttım kendimiii....ama ogluşumu aldım kucağıma sağ salim..bugunde gene kolumda cantam elimde oglum dondum geldim....eski model catır cutur doğurdum kızlar..darısı başınızaaa:)) ne güzelde anlatmış arkadaş

benim kayinvalide bizleydi cinsiyetini ogrendigimizde.o,kiz evlat daha hayirli olur BOSVER dedi.yani anlamadim.ama sanki bir erkek beklentisi vardi hemen yinede kiz seyleri alma belli olaz falan dedi.ya bu erkek meraki var malesef toplumumuzda.evlat evlattir ya ben biricik kizimla cok mutluyum askim o benim canim:):)

ozaman oraya kesik atiyorlar canimkorkmani istemem ama bunlari bilmemiz gerek.ama dikis atilan arkadaslar o sancidan o kesigi hissetmiyosun bile dedi.en iyisi epidural galiba

kesiyi bende duydum canım genelde doğum öncesi işi kolaylaştırmak adına hemen hemen her dr atıyormuş yaa benim korkularım başladı şimdi 14 eylül kontrolümüz var nts ye gireceğim sancı çıkarsa alttan muayene edecek ondan korkuyorum çünki bi kere smire testi yaptırmıştım spekulum denen aleti haşırt diye sokmuştu dr allahtan ona gitmiyorum şimdi bide ben dr hep tek gidiyorum perine masajı varmış gşdşnce onu sorucam yada kuzenemi sorsamki yaa

aminn canım sağol..yok geri düşmemiş çok şükür ama 2 hafta öndeyken şuan 8 gün önde görünüyor..
böyle giderse 3200 falan doğar dedi..
önceden iri bir bebek 3500-4000 doğar diyordu..
ama 18 gündür beslenememiş çok fazla..
sağlık sorunumuz olmasında gerisi önemli değil diyorum ama çok zayıf kalmasını da istemiyorum..
ben bile beslenemezken o nasıl beslensin diyorum..
bende öyle yapıyorum canım..kaşar peyniri falan tüketiyorum midem de kalmıyor ama az da olsa işe yarıyordur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…