2012 Ekim Anneleri

maşallah allah hepimize böyle kolay doğum nasip etsin inş

bunlari on hazirlik diye dusun canim,pratik olacak:)bende spiral yaptiristim cok korkustum ama okdarda kotu degildi sanki.hersey bebisleriiz icin bunu dusun bosver,bende genel olarak cok korkak eline kesilse aglayan biriyi ama.suan rahatim dogum yaklasinca ne olur bilmem

Aman canim benim ozaman hic problem yok. Ne guzel bebeginin kilosu. Masallah. Sen yine de dikkat edersin yemelerine. Artik cikacak ama kalanlarla idare edeceksiniz. Bebegin sag salim dogunca belki de fok kilo almadigina sevineceksin.

Aman canim benim ozaman hic problem yok. Ne guzel bebeginin kilosu. Masallah. Sen yine de dikkat edersin yemelerine. Artik cikacak ama kalanlarla idare edeceksiniz. Bebegin sag salim dogunca belki de fok kilo almadigina sevineceksin.

evet canım şuan problem yok geriye düşmesinde buna da şükür..
artık bulduğum ne varsa yemeğe çalışıcam bebişime yarasın yeter..
yüzdük yüzdük kuyruğa geldik bu zamana kadar bizleri üzmediler bundan sonrada üzmesinler annelerini

kilo almadığıma çok seviniyorum ama bebişim etkilenecekse kilo almak umrumda bile değil..

Allah hayırlı evlat nasip etsin sığırlığın alemi yok . ha kız ha erkek ne farkediyo yazıklar olsun ayırana bizimde bitane akran var kızı oluyo peşpeşe oldukça yapıyo erkeği bulana kadarda yapacak belli ki ey Allahım hangi devirde yaşıyoruzzz !!

Bebom
canım ben 29 Mayıs Hastanesi'nde (Dikmen) Hülya Hanım'a gidiyorum. İnşaallah doğumu da orada düşünüyorum

Kızlar bu arada dogum oncesi,dogum ve dogum sonrası video çekimi yapanlar var biz yaptırdık cok güzel kareler çıkıyor ortaya tasfiye ederim cok anlamlı bir ani oluyor bebeklerimiz icin....

sorma canim cahillik diz boyu.benimde bir arkadas var bir kizi var ikinciye hamileydi simdi kizi 9 aylik oldu.cinsiyetini ogreneye birlikte gittik esi heyacan yapti gelmedi bizi hastaneye o birakti.erkek olmasini istiyorlardi cunku adamin ailesi cahil bu konuda neyse doktor dedi kiz arkadasin surati dustu birden cikinca kizdim bende sacmalama falan diye neyse esi geldi bizi almaya ne o soruyo cinsiyetini ne biz soyluyoruz ama meraktan catliycak belli.neyse ben lafi actim kizi dediki baba kiz kardesim olcak oda 8.kiz torunu hayirli olsun dedi.ailelerinde hep kiz torunuymus ,bence onlar ayri yapmiyorlar kizlarinada duskunler ama iste ailesinin cenesilik yapacagini biliyorya.neyse annesigile soylemis onlarda moralini bozmuslarki eve geldi bahcede konustular daha cocuk falan yapmak yok demis,kizin o guzel gunde morali bozuldu iceri geldi agladi falan,Allahim ne insanlar var.simdide oyle tatli bir kzi varki maslalh benim esim bayiliyor ona:)

doğru cnm aynen anlattığın gibi günü belli olduğunda sabah evden çıkmadanda yapıp giidebilirsi doktorundan rica edersin evde yapmayı 2-3 tl bişey sıkıp bekliyosun nekadar beklersen okadar temizlenir bağırsaklar sıkacaksın biraz

niye kız tatilmi o gün :) :)
bizim bebekler pazar gelmeye kalkarsa şayet olmaz bugün tatil çocuğum çıkamazsın deriz

yani sezeryan gününü o zaman vermezler herhalde..normal doğumu tamamen unutmuşum

ben 40+0 dedi mi hala yoksa ortalarda kızçem,girerim sezeryana daha da beklemem korkarım ben,sonra o da strese girer,kaka maka yapar amannn!!!
iyi oldu kız birdenbire renklendi şenlendi topik..adrenalin oldu

ooooo süpermiş,hem de 299 değerinde..
evet ya hemen wc ihtiyacı geliyormuş ama 5 dk olmadan gidemiyormuşsun. o ilk hissedilen lavman ilacıymış,eğer onu hah tuvaletim geldi deyip koşarsak wc ye o sıvı olduğu gibi çıkıyormuş.bağırsak boşalmadığı için işlem tekrarlanıyormuş..

süpermiş

Son düzenleme:
kızlar bana biri tatlı pasta tarifi verebilirmi?eşim çok tatlı sever yine tatlı soruyor hiç uğraşacak halim yok ama kıyamıyorum uzun zamandır market tatlılarıyla isare ediyor geçen günde kek yaptım çöktü ilk defa kolay yapımlı pasta yada tatlı tarifi olan vereblirmi?

ben 40+0 dedi mi hala yoksa ortalarda kızçem,girerim sezeryana daha da beklemem korkarım ben,sonra o da strese girer,kaka maka yapar amannn!!!

İşte ben de dr.a söyledim. Onu biz kontrol ediyoruz merak etme. Zaten 41 den sonra daha çok olur o durum gibi bir konuşma yaptı. Bakalım... O anki psikolojime de bağlı herşey. Dr.la olan konuşmalarımıza da.. 40 dan sonra da yapabilirim ama 41 i geçirmem kesin.

tatlım dün benim canım feci şekilde şerbetli tatlı istedi hemen kalktım kendime şambali yaptım önce 3e 3 şerbet yapıyorsun 5 6 damla limon damlatıysun sonra 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı şeker 2 kabartma tozu 2 vanilin çırç çırp çırp sonra içine 2 2,5 su bardağı irmik dök 180 derecedepişir pişince ılık şerbeti dök üstüne ağzını kapat fırında çeksin şerbeti çok kolay oluyor oyalamıyor ama bir gece dolapta bekleyecek yoksam dağılır bu arada küçük borcam yada tepsiye döküyosun ama küçük olacak yoksam olmasss

kızlar bir şey soracağım: şimdi sizler şimdiden bebek şekerini alıyorsunuz ya o zaman üzerine yazılan hoşgeldin Elif bebek 07-10-2012 gibi yazılar var ya onları yazdıramıyorsunuz tabii değil mi?

kızlar bir şey soracağım: şimdi sizler şimdiden bebek şekerini alıyorsunuz ya o zaman üzerine yazılan hoşgeldin Elif bebek 07-10-2012 gibi yazılar var ya onları yazdıramıyorsunuz tabii değil mi?

Canım ben yaptırmadım henüz ama tabi ki sezeryan değilse tarih yazılamıyor.. Yada mevlütte dağılacak olanların üzerine yazılıyor d.tarihi.. Neticede bir bilgisayar çıktısı.. Kes kes zımbala :)

ben şekerleri sipariş edeceğim ve dediğin gibi yazısız gelecek. burada matbaaya hemen gider eşim yaptırır diye düşünüyorum. yada tarih olmayıverir üstünde..hemen ilk günden kimse de olmayacak..zaten ben hastaneye gelenlere değil eve gelenlere vereceğim.. onların gelmeye başlaması 3-5 günü bulur..

bu arada senin kkızlar naptı? okul başlamak üzere...

canım bizde yumurta şeklinde porselenden şekerlik siparişi verdik yarı parasını verdik, çünkü doğumdan sonra senin dediğin gibi isim ve tarihi yazdırıp öyle teslim alacağız...öyle daha güzel olur bence

Canım ben yaptırmadım henüz ama tabi ki sezeryan değilse tarih yazılamıyor.. Yada mevlütte dağılacak olanların üzerine yazılıyor d.tarihi.. Neticede bir bilgisayar çıktısı.. Kes kes zımbala :)

haklısın canım evde yazıcım yok ama olmadı şirketten rica eder sonradan isteriz ya da eşime çıkarttırırım

haklısın canım evde yazıcım yok ama olmadı şirketten rica eder sonradan isteriz ya da eşime çıkarttırırım

Aynen canım... Bir kırtasiyeden bile rica edebilirsin. Yada eşin çıkarttırırmış. Arkadaşların da farklı dikirleri var tabi. Ama ben zaten şeker meker yaptıracğımdan bile emin değilim. Çok şart değil bence. Belki biraz hastanede dağıtmak için alırım bilemiyorum.. Ama lokum alacağım ben Şeker çok mevlüt işi geliyor bana.. Doğum olunca lokum olur yani...

Son düzenleme:

eveet bu da farklı bir çözüm harikasınız kızlar sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…