eveet bu da farklı bir çözüm harikasınız kızlar sağolun.
kızlar bir şey soracağım: şimdi sizler şimdiden bebek şekerini alıyorsunuz ya o zaman üzerine yazılan hoşgeldin Elif bebek 07-10-2012 gibi yazılar var ya onları yazdıramıyorsunuz tabii değil mi?
ben internetten aldım bebek şekerlerimi üstünede BİR DİLEK TUTTUM VE SEN GERÇEK OLDUN yazdırdım tabi allah nasip ederse inşalllahhhhhhhh
iyi akşamlar...bizim cinsel hayatımız seyrekte olsa devam ediyor..doğumu kolaylaştırıyormuş..ama 40 gün olmayacak kadının iyileşmesi açısından bu çok önemli de kocaları ne yapacağız artık düz duvara tırmanmaya başlarlar...
herkese hayırlı akşamlar kızlarr
dünden beri nette sorun var giremedim geçmişe baktımm ne çok şey olmuş yaaa
doğumlar başlamışşş laplace ve balım bugün doğuma gireceklermişanaaammmmm:18: bi heyecanlandım ki sormayın
başladık dökülmeye yavaş yavaş rabbim yardımcıları olsun hemen kurtulup kucaklarına alırlar inşallahh
kimbilir belki de şuan bebişleriyle birliktelerdir haber yok sanırım şimdiye kadar
Brck veda etmiş bize nereye gittin kız özlicem senihaber ver bari merakta bırakma bizi
kızlar ya eşyalar tamamlanmaya baslayınca bu kez de evde yer daraldı o canımı sıkıyor nereye koyucaz ütü masası,çamasırlık,elektrikli süpürge vs.. bebeğin odası önceden boş odaydı ne güzel ıvır zıvırımı alıyordu şimdi nereye koycam diye kara kara düşünüyorum..
evde 3 tane wc var biri alaturka pek kullanılmıyo sadece evi sildiğim suyu dökerken lazım oluyo :) acaba orayı ardiyeyemi çevirsem ?
yoksa balkonu kapatıp cam balkon yapıp herseyi orayamı tıksam..
her ikisini de yapmak daha mantıklı ama yetişir mi acaba,eşimin işleri de cok yogun bu ara iş başa düştü acele çözüm üretmem lazım fikir verin lütfen
amanda aman kimler gelmiş
canım biz balkonu kapattık valla çokta iyi oldu bilseydim daha önceden kapatırdım diyorum...üstelik çamaşırları da seriyorum oraya çamaşırlıkla ii oldu yani hemen kuruyorlar..şu katlanan camlardan yaptırmanı tavsiye ederim...
birde ben sana bişey soracağım..yan perdelerimi yıkamaya vereceğim demişsin bende salondaki, ve yatak odamdakileri vermeyi düşünüyorum..burda bi komşum storlarınıda vermiş çok memnun kaldım diyor...sen hiç verdinmi storlarını ben storlarıda versemmi kararsız kaldım..bişey olurmu acaba:26:
geldim ama şok oldum
insan özelden msj atar geçmişi okuyana kadar çatladım
haber yok di mi laplace ve balımmdann:26:
ben de öyle katlanandan yaptırmak istiyorum ama bakalım cok uzun gün vermezlerse yarın hemen arastırayım bir ara konustuk 15 gün sonraya dediler biz de sonraya ertelemiştik keşke yaptırsaymışısz sımdı onun stresıyle uğrasmazdık..
canım ben bebegın odasının storlarını vermıstım kuru temızlemeye,ıkı parcaydı uzun.. biri temiz geldi diğeri ise katlanmış gibi üzerinde izle geldi tertemiz storlarım.. ki sitenin kuru temizlemesine vermiştim o bile öyle getirdi.. perdemi yaptırdıgım yeri arayıp güvenebileceğim yer sorup ben de vermek istiyorum ama güvenemiyorum...
yok canım aslında böyle anlarda tel olsa iyi olur...sen egm mi kullanıyon kız bedava konuşuruz bari senle
asuu sen sosyal paylaşım sitesine üye misin canım
gizli bi grup falan kurulsa nasıl olur :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?