2012 Ekim Anneleri

Ayniyiz senle:))bende 14 de gidicem sanci cikarsa muayene edicek:))))

Degisik bisey var;krem santi yapiyosun bir paket sogumasi icin dolaba,cikolata sosu yapiyosun onu da oda sicakliginda sogutuyosun sogudugundan emin ol.krem santinin icine 10 tane halleyi kucuk lokmalar halinde bol karistir,cam kaseler buyukce karisimdan biraz koy ustune dilimlenmis muz koy,uzerine de cikolata sosu:))) ben yapmadim daha arkadasim yapti bana bayildim,cokta hafif....

ne yazıyosan artık o topiğe

ya bu net beni çıldırttı sürekli düşüyorum netten

asu msjı sen at canım ben yazarken kopuyo bazen yarım kalıyo

ben attım atmasına da bekliyorum armut gibi sen cevap yazarsın diye neyse sıkı tutun düşme ne iğrençti ama

ooo coyote hanım pardon emel sayın hanım bize bir mavi boncuk döktürsenizde sayfamız şenlense

ooo coyote hanım pardon emel sayın hanım bize bir mavi boncuk döktürsenizde sayfamız şenlense

Ayyy gecmis okumaktan anca sona gelebildim asu hanimmm
Bak parmaklarimi da emel sayin gibi yapiyorum,meshur el hareketivardir ya onunBen aslinda bir cok unlunun karisimiyim asu,surat emel sayin,bacaklar ronaldo,eller umit usta,ayaklar hmmmBulamadim xanirim boyle ayak kimsede olamaz

her bakımdan çok meşhur gördüm seni

sana bakarken gözlerim taaa burdan kamaşıyor bebeğemm

ayy coyotecim guldurdun beni, eller umit usta deyince benimde öyle olmaya basliyor, parmaklarim oldu dolma gibi

asu senin oğlişin odasına bakarken bişe gördüm hep sormak istediğim bişeydi
ana kucağının içinde sanki yumuşak minder gibi bişey var onu kendin mi yaptın yoksa aldın mı
nerden bulabilirim benim anakucağının içi sert bebiş rahat edemez

kız sen meşhur mu oldun

kizlar ne marka ve model anakucagi aldiniz? isimerini yazabilirmisiniz? ben fisher price den ismarlamistim nette, ellerinde kalmamis ekimde gelecekmis, bende istemedim gec olcak diye, tiny love gymini diye bi anakucagi vardi onu ismarladim umarim memnun kalirim.

ben yaptım canım onu sende yapabilirsin yada yumuşak olsun diye yastık falan koyarsın almana gerek yok illa ki

Yarın sabah doktora gidicez randevumuz 9.10 da annem gelcek birlikte gitcez. Dr 37 haftaya kadar arac kullanabilirsin demişti yarın kendim kullancam ama Dr sorucam yeniden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…