özelden konuşalım canım doğururayak kazen banlamasın bizi
kızlaaar, özel mesajlarınızz da okunuyor, bilginiz olsun :))))
kaynanalar topiği yüzünden uyarım çok napim
kesiyi bende duydum canım genelde doğum öncesi işi kolaylaştırmak adına hemen hemen her dr atıyormuş yaa benim korkularım başladı şimdi 14 eylül kontrolümüz var nts ye gireceğim sancı çıkarsa alttan muayene edecek ondan korkuyorum çünki bi kere smire testi yaptırmıştım spekulum denen aleti haşırt diye sokmuştu dr allahtan ona gitmiyorum şimdi bide ben dr hep tek gidiyorum perine masajı varmış gşdşnce onu sorucam yada kuzenemi sorsamki yaa
kızlar bana biri tatlı pasta tarifi verebilirmi?eşim çok tatlı sever yine tatlı soruyor hiç uğraşacak halim yok ama kıyamıyorum uzun zamandır market tatlılarıyla isare ediyor geçen günde kek yaptım çöktü ilk defa kolay yapımlı pasta yada tatlı tarifi olan vereblirmi?
ne yazıyosan artık o topiğe
ya bu net beni çıldırttı sürekli düşüyorum netten
asu msjı sen at canım ben yazarken kopuyo bazen yarım kalıyo
ben attım atmasına da bekliyorum armut gibi sen cevap yazarsın diyeneyse sıkı tutun düşme ne iğrençti ama
camookaaa mesaj geldimi sana :26:
ooo coyote hanım pardon emel sayın hanımbize bir mavi boncuk döktürsenizde sayfamız şenlense
evet de 10 dk bir msj atabiliyom ya bekliom
Ayyy gecmis okumaktan anca sona gelebildim asu hanimmm
Bak parmaklarimi da emel sayin gibi yapiyorum,meshur el hareketivardir ya onunBen aslinda bir cok unlunun karisimiyim asu,surat emel sayin,bacaklar ronaldo,eller umit usta,ayaklar hmmm Bulamadim xanirim boyle ayak kimsede olamaz
Ayyy gecmis okumaktan anca sona gelebildim asu hanimmm
Bak parmaklarimi da emel sayin gibi yapiyorum,meshur el hareketivardir ya onunBen aslinda bir cok unlunun karisimiyim asu,surat emel sayin,bacaklar ronaldo,eller umit usta,ayaklar hmmm Bulamadim xanirim boyle ayak kimsede olamaz
asu senin oğlişin odasına bakarken bişe gördüm hep sormak istediğim bişeydi
ana kucağının içinde sanki yumuşak minder gibi bişey var onu kendin mi yaptın yoksa aldın mı
nerden bulabilirim benim anakucağının içi sert bebiş rahat edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?