ben yaptım canım onu sende yapabilirsin yada yumuşak olsun diye yastık falan koyarsın almana gerek yok illa ki
osmanı izleyen varmı şimdi tekrarı başladı
konu benden cikti canim trde yapiyorlar istesende istemesende, ben dedim burada genelde yapmiyorlarmis diye, nasil oldugunu bende bilmiyorumbakalim ögrenicem doktordan lavman yapmadan nasil oldugunu
kizlar ne marka ve model anakucagi aldiniz? isimerini yazabilirmisiniz? ben fisher price den ismarlamistim nette, ellerinde kalmamis ekimde gelecekmis, bende istemedim gec olcak diye, tiny love gymini diye bi anakucagi vardi onu ismarladim umarim memnun kalirim.
asu senin oğlişin odasına bakarken bişe gördüm hep sormak istediğim bişeydi
ana kucağının içinde sanki yumuşak minder gibi bişey var onu kendin mi yaptın yoksa aldın mı
nerden bulabilirim benim anakucağının içi sert bebiş rahat edemez
benim yasadigim yerde normal dogumda da lavman yapilmisyormus, arkadasim iki kere dogum yapti o söyledi burda lavman yapilmiyor ikinma hissini yok ediyor dedi de bende ona sasirdim, paylastim burda, bende bilgi alicam doktordan lavman yapmadan nasil normal dogum olucak diyecanım benim doktorum sezaryende çatı muayenesi, lavman ve sondaya karşı, oysa aynı hastanede farklı doktorların farklı uygulamaları var bildiğim kadarıyla. Normal doğumlarda ise çatı m. ve lavman yapılması olağan prosedür sanırım, ancak normal doğumda sonda hakkında fikrim yok.
kızlar benim şafak 19 yada 12 bitmeyecek sanıyordum ama nasıl geçmiş zaman en çok evden hastaneye ailecek gidip vedalaşma anı beni üzüyor ya sizi?
sevi bebe ana kucağı bel destek minderi canım, ben carrefourdan aldım ama internette bu şekilde aratırsan da bulabilirsin.
https://www.bebefix.com/x_sevi-baby-sevi-bebe-ana-kucagi-bel-destegi_33783.php?k_id=1872&kn=1872
Kızlarcım bebeklerimiz doğdumu bu gün ben konserve yaptım anca bitti geçmişi okuyamayacağım pek merak içerisindeyim hayırlı akşamlar diliyorum
canım biz chicco ı feel ana kucagını aldık daha doğrusu biz sectik babannemiz aldı.. henüz gelmedi inş. memnun kalırız..
Chicco I-Feel Ana Kucağı - e-bebek.com
kim dğuracaktı cnm ben nasıl kaçırdım
balim la laplace dogum yapicakti bugun.
evet ya cok sumsuk olmus osmanOsman'ın büyümüş hali çok sümsük olmuş ya!!! Dizide bugünkü "apolitize gençliğin" atasını temsil ediyor sanırım ya da ilerleyen bölümlerde kafayı kırıp tetikçi falan olmasını bekliyoruz, inceden psikopat bir hali var bu çocuğun
gecen ben koymustum ya resmini o kalmamis ellerinde bende degistirdim baska bisey ismarladim ondan sordum kizlaracanım ben ana kucağı almamadım kışın hep evde olacağımdan gerek duymadım allah nasip edrse inşallah yazada bebem büyüyecek inşallah alan arkadaşlar sağlıcakla kullanın
benim haberim yok sana zahmet neden erken doğuruyorlar yazarmsn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?