2012 Ekim Anneleri

Kızlarcım bebeklerimiz doğdumu bu gün ben konserve yaptım anca bitti geçmişi okuyamayacağım pek merak içerisindeyim hayırlı akşamlar diliyorum

konu benden cikti canim trde yapiyorlar istesende istemesende, ben dedim burada genelde yapmiyorlarmis diye, nasil oldugunu bende bilmiyorum bakalim ögrenicem doktordan lavman yapmadan nasil oldugunu

canım benim doktorum sezaryende çatı muayenesi, lavman ve sondaya karşı, oysa aynı hastanede farklı doktorların farklı uygulamaları var bildiğim kadarıyla. Normal doğumlarda ise çatı m. ve lavman yapılması olağan prosedür sanırım, ancak normal doğumda sonda hakkında fikrim yok.

canım biz chicco ı feel ana kucagını aldık daha doğrusu biz sectik babannemiz aldı.. henüz gelmedi inş. memnun kalırız..

Chicco I-Feel Ana Kucağı - e-bebek.com

sevi bebe ana kucağı bel destek minderi canım, ben carrefourdan aldım ama internette bu şekilde aratırsan da bulabilirsin.

https://www.bebefix.com/x_sevi-baby-sevi-bebe-ana-kucagi-bel-destegi_33783.php?k_id=1872&kn=1872

kızlar benim şafak 19 yada 12 bitmeyecek sanıyordum ama nasıl geçmiş zaman en çok evden hastaneye ailecek gidip vedalaşma anı beni üzüyor ya sizi?

benim yasadigim yerde normal dogumda da lavman yapilmisyormus, arkadasim iki kere dogum yapti o söyledi burda lavman yapilmiyor ikinma hissini yok ediyor dedi de bende ona sasirdim, paylastim burda, bende bilgi alicam doktordan lavman yapmadan nasil normal dogum olucak diye valla senin doktorun iyiymis feliscim ne guzel zaten sende sez. olucaktin oh cati muayenesi yok, lavman yok sonda yok ohh

kızlar benim şafak 19 yada 12 bitmeyecek sanıyordum ama nasıl geçmiş zaman en çok evden hastaneye ailecek gidip vedalaşma anı beni üzüyor ya sizi?

bende uzuluyorum, gerci yanimda sadece annem ve esim olcak ama kardeslerim ve babam da yanimda olsaydi, Allah iyi gunlerde tekrar onlari görmemi nasip etsin insallah. amin (onlar tr.deler)

osmanı izleyen varmı şimdi tekrarı başladı

Osman'ın büyümüş hali çok sümsük olmuş ya!!! Dizide bugünkü "apolitize gençliğin" atasını temsil ediyor sanırım ya da ilerleyen bölümlerde kafayı kırıp tetikçi falan olmasını bekliyoruz, inceden psikopat bir hali var bu çocuğun

balim la laplace dogum yapicakti bugun.

canım ben ana kucağı almamadım kışın hep evde olacağımdan gerek duymadım allah nasip edrse inşallah yazada bebem büyüyecek inşallah alan arkadaşlar sağlıcakla kullanın

benim haberim yok sana zahmet neden erken doğuruyorlar yazarmsn cnm

Kızlar tekjrardan merhaba bugun girecektim giremedim doktor kontolumuz vardı

suyumuz boyumuz posumuz iyi de maşallah ama başımız çok aşşağıdaymış

sizce erken doğumum mu olur benim.Yat dınlen dedı çok fazla yurumekte yok dedı...

evet ya cok sumsuk olmus osman

gecen ben koymustum ya resmini o kalmamis ellerinde bende degistirdim baska bisey ismarladim ondan sordum kizlara

sanirim yanlis yazmiyorsam balimin suyu azalmis, laplaceninde bebek hareketleri cok azalmis yada tam tersi. ikiside sezeryan olucakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…