2012 Ekim Anneleri

buldum canım balımı allah yardımcısı olsun inşallah baktım tam 36 haftası dolmuş benimde bugün 35 haftam doldu

valla topikte dogumlar basladi, acaba nasillar? haberde alamadik hic. seninde az kalmis dogumuna canim sanirim siradaki sensin, hadi bakalim hayirlisiyla dogumlarimizi atlatsakta artik bebislerimizden konussak topkte

ee doğumlar başladığına göre doğum çizelgemizin de hazırlanması gerekiyo kim yapıcak :26:

evet bi cizelge yapilmasi lazim kimler dogum yapti, yapicak falan, bilelim, cunku bazen giremiyoruz, daha da ileledikmi giremicezde, sonradan okuruz haberimiz olur, kaciriyoruz bazen kim dogum yapmis acaba masumiyet mi ilgileniyordu topikle:26:

sağol feliscim sanırım benimkinin markası A ile başlayan bişey olcak

ana kucağının markasının sevi bebe olması zaten mümkün değil sanırım, çünkü bildiğim kadarıyla üretmiyorlar. Bu dediğim ana kucağı bel destek minderi her marka ana kucağına oluyor, ancak alırken boylarına dikkat etmek lazım.

aynen katılıyorum hemde çok sümsük bişey olmuş.halbuki çocukluğu pek sevimliydi.

aynen katılıyorum hemde çok sümsük bişey olmuş.halbuki çocukluğu pek sevimliydi.

bebisine masallah canim basinin asagida olmasi erken dogum mu oluyor bende bilmiyorum, benimkide asagida gibi cok baski oluyor, birde doktor elliyle kontrol ederken seyimis ustunu bastiriyor resmen:26:

laplacın suyu azalmış,balımın bebek hareketleri azalmış...
peki sen bunu hiç hissettin mi? aşağıda olduğunu.. ben bu ara aşağıda baya acı çekiyorum..
evet bi cizelge yapilmasi lazim kimler dogum yapti, yapicak falan, bilelim, cunku bazen giremiyoruz, daha da ileledikmi giremicezde, sonradan okuruz haberimiz olur, kaciriyoruz bazen kim dogum yapmis acaba masumiyet mi ilgileniyordu topikle:26:

masumiyete sordum,ilgilenemeyeceğini söyledi.. ben yapamam herhalde. anlamıyorum çizelge yapmaktan...ama biri öğretirse halledebilirm..yani sanırım halledebilirim..

bu arada öyle bir geçer zamanki yi izliyorum.. aylinin kızına bayıldımmmm. çok tatlı,çok rahat,cimcime tam....mustafa ile osman arasındaki yaş farkı da tutmamış gibi geldi,osmanla yeğenleri arasındaki fark ta olmamış gibi.

ay bana noluyo ya..diziye bile gözyaşı akıtıyorsam kendime ne diyim artık...daha yeni açtım doğum anını gösterdiler mi??

Son düzenleme:
bende hic beceremem cizelge yapmasini falan bide anlamiyorum nasil sayfa aciliyor falan, ekim annelerinin dogum hikayeleri sayfasini acan arkadas yapabilir mi acaba? kayabebe miydi o? yada buraya ilan verelim kim anliyorsa

bebisine masallah canim basinin asagida olmasi erken dogum mu oluyor bende bilmiyorum, benimkide asagida gibi cok baski oluyor, birde doktor elliyle kontrol ederken seyimis ustunu bastiriyor resmen:26:

yok erken doğum olmuyor bayagı bır aşşağıda olursa erken doğum oluyormuş.Normalde bu zamanlarda tum bebekler baş aşşağı olurmuş ama benımkısı daha bı aşşağıda

suyu ıyı dedı kıloda ıyı dedı sadece artık fazla yurumek yok dedı genelde dınlenmeyle geçmelı dedı...

Hıssedıyorum valla canım ne eğilebiliyorum adam akıllı nede başka bır hareket.Aşşağıda olması mesanemede baskı yaptığından her 1 saatte bır resmen wc ye kalkıyorum

dogru artik dinlenmemiz lazim.agirlastik hepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…