buldum canım balımı allah yardımcısı olsun inşallah baktım tam 36 haftası dolmuş benimde bugün 35 haftam doldu
ee doğumlar başladığına göre doğum çizelgemizin de hazırlanması gerekiyo kim yapıcak :26:
sağol feliscim sanırım benimkinin markası A ile başlayan bişey olcak
Osman'ın büyümüş hali çok sümsük olmuş ya!!! Dizide bugünkü "apolitize gençliğin" atasını temsil ediyor sanırım ya da ilerleyen bölümlerde kafayı kırıp tetikçi falan olmasını bekliyoruz, inceden psikopat bir hali var bu çocuğun
Osman'ın büyümüş hali çok sümsük olmuş ya!!! Dizide bugünkü "apolitize gençliğin" atasını temsil ediyor sanırım ya da ilerleyen bölümlerde kafayı kırıp tetikçi falan olmasını bekliyoruz, inceden psikopat bir hali var bu çocuğun
bebisine masallah canimKızlar tekjrardan merhaba bugun girecektim giremedim doktor kontolumuz vardı
suyumuz boyumuz posumuz iyi de maşallahama başımız çok aşşağıdaymış
sizce erken doğumum mu olur benim.Yat dınlen dedı çok fazla yurumekte yok dedı...
laplacın suyu azalmış,balımın bebek hareketleri azalmış...canım ben ana kucağı almamadım kışın hep evde olacağımdan gerek duymadım allah nasip edrse inşallah yazada bebem büyüyecek inşallah alan arkadaşlar sağlıcakla kullanın
benim haberim yok sana zahmet neden erken doğuruyorlar yazarmsn cnm
peki sen bunu hiç hissettin mi? aşağıda olduğunu.. ben bu ara aşağıda baya acı çekiyorum..Kızlar tekjrardan merhaba bugun girecektim giremedim doktor kontolumuz vardı
suyumuz boyumuz posumuz iyi de maşallahama başımız çok aşşağıdaymış
sizce erken doğumum mu olur benim.Yat dınlen dedı çok fazla yurumekte yok dedı...
evet bi cizelge yapilmasi lazim kimler dogum yapti, yapicak falan, bilelim, cunku bazen giremiyoruz, daha da ileledikmi giremicezde, sonradan okuruz haberimiz olur, kaciriyoruz bazen kim dogum yapmisacaba masumiyet mi ilgileniyordu topikle:26:
bebisine masallah canimbasinin asagida olmasi erken dogum mu oluyor bende bilmiyorum, benimkide asagida gibi cok baski oluyor, birde doktor elliyle kontrol ederken seyimis ustunu bastiriyor resmen:26:
ay bana noluyo ya..diziye bile gözyaşı akıtıyorsam kendime ne diyim artık...daha yeni açtım doğum anını gösterdiler mi??
laplacın suyu azalmış,balımın bebek hareketleri azalmış...
peki sen bunu hiç hissettin mi? aşağıda olduğunu.. ben bu ara aşağıda baya acı çekiyorum..
masumiyete sordum,ilgilenemeyeceğini söyledi.. ben yapamam herhalde. anlamıyorum çizelge yapmaktan...ama biri öğretirse halledebilirm..yani sanırım halledebilirim..
dogru artik dinlenmemiz lazim.agirlastik heptenyok erken doğum olmuyor bayagı bır aşşağıda olursa erken doğum oluyormuş.Normalde bu zamanlarda tum bebekler baş aşşağı olurmuş ama benımkısı daha bı aşşağıda
suyu ıyı dedı kıloda ıyı dedı sadece artık fazla yurumek yok dedı genelde dınlenmeyle geçmelı dedı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?