Hıssedıyorum valla canım ne eğilebiliyorum adam akıllı nede başka bır hareket.Aşşağıda olması mesanemede baskı yaptığından her 1 saatte bır resmen wc ye kalkıyorum
benim wc ye sık çıkmam yok ama dediğim gibi anormal bir acı var şeyimde,açılma mıdır nedir??çünkü kemik ağrısı olduğunu hissediyorum...kızlar yarın kontrolüm var. ben gidip ertesi gün bebekle geri geliyormuşumne şokkkk
dogru artik dinlenmemiz lazim.agirlastik hepten
benim wc ye sık çıkmam yok ama dediğim gibi anormal bir acı var şeyimde,açılma mıdır nedir??çünkü kemik ağrısı olduğunu hissediyorum...kızlar yarın kontrolüm var. ben gidip ertesi gün bebekle geri geliyormuşumne şokkkk
selam kızlar nasılsınız kuzular iyidir inşallah...sona yaklaşıyoruz evde işler bitmiyo bi türlü valla yavaş yavaş yapıyorum artık...
aman aman sakinsirani bekle cimekacim aralara karisma
canım sen kaç haftalıksın..Rabbim tüm bebeklerimizin miyadın da sağlıkla gelmesini nasip etsin Allahım nazarladan korusunnn
yarin 34. haftanin icinde olucam yani 33 olcak
bu ay doğuracağımı düşünüyorum da inşallah bu kadar erken olmaz...sıramı bekliyim. hatta ben tam 11 ekimde doğurayım ya..
hadi hayırlısı olsun benım gibi yapmaın ne olur ben çok ev temızlıği falan yaptım deli gibi perde astım geçen haftazordu mordu astım ama keşke yapmasaydım boyle olacağını bılsem kalkmam yerımden..
Artık evi biraz pıslık goturcek falan ama ne yapalım sona gırmeden temızlıkçi çağırırım...
kizlar ne marka ve model anakucagi aldiniz? isimerini yazabilirmisiniz? ben fisher price den ismarlamistim nette, ellerinde kalmamis ekimde gelecekmis, bende istemedim gec olcak diye, tiny love gymini diye bi anakucagi vardi onu ismarladim umarim memnun kalirim.
Canim ben ana kucagini tiny love tam yatabiliyor mesela begenerek aldim sende bir incele istersen
34+6 oldum...canım doktora sor muhakkak bende okadar anormal bır acı yok açılma da acı yaparmı bılmıyorum :26:,
Sen kaç haftalıksın
hesaplasana bi merak ettim. sanki 10 ekime geliyorbende iki kere ruyamda gördum artik psikolojikmidir bi isaretmidir? birinde 37. haftamda doguruyordum ötekinde de 10 ekimdekiz hic bakmadim acaba 37. haftam 10 ekime mi geliyo
kızlar ya çok kötüyüm napsam bilmiyorum bugün dr a gttim kontrole 34 haftalık olmuşum ama bebek 1500 gr çıktı geçen ay 29 haftalıkken 1250 idi dr hiç gelişmemiş dedi neden böyle oldu 2 hafta snr tekrar çağırdı yne bakıcakmış normalde 2 kilo falan olması lazım dedi sabahtan beri perişanım napsam da bebeği toparlasam nasıl kilo alayım ya yardımcı olabilecek fikirleriniz varsa çok ihtiyacım var
kızlar ya çok kötüyüm napsam bilmiyorum bugün dr a gttim kontrole 34 haftalık olmuşum ama bebek 1500 gr çıktı geçen ay 29 haftalıkken 1250 idi dr hiç gelişmemiş dedi neden böyle oldu 2 hafta snr tekrar çağırdı yne bakıcakmış normalde 2 kilo falan olması lazım dedi sabahtan beri perişanım napsam da bebeği toparlasam nasıl kilo alayım ya yardımcı olabilecek fikirleriniz varsa çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?