2012 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız kuzular iyidir inşallah...sona yaklaşıyoruz evde işler bitmiyo bi türlü valla yavaş yavaş yapıyorum artık...

Hıssedıyorum valla canım ne eğilebiliyorum adam akıllı nede başka bır hareket.Aşşağıda olması mesanemede baskı yaptığından her 1 saatte bır resmen wc ye kalkıyorum

benim wc ye sık çıkmam yok ama dediğim gibi anormal bir acı var şeyimde,açılma mıdır nedir??çünkü kemik ağrısı olduğunu hissediyorum...kızlar yarın kontrolüm var. ben gidip ertesi gün bebekle geri geliyormuşumne şokkkk

aman aman sakin sirani bekle cimekacim aralara karisma

canım doktora sor muhakkak bende okadar anormal bır acı yok açılma da acı yaparmı bılmıyorum :26:,

Sen kaç haftalıksın

yarin 34. haftanin icinde olucam yani 33 olcak

hadi hayırlısı olsun benım gibi yapmaın ne olur ben çok ev temızlıği falan yaptım deli gibi perde astım geçen hafta zordu mordu astım ama keşke yapmasaydım boyle olacağını bılsem kalkmam yerımden..

Artık evi biraz pıslık goturcek falan ama ne yapalım sona gırmeden temızlıkçi çağırırım...

bu ay doğuracağımı düşünüyorum da inşallah bu kadar erken olmaz...sıramı bekliyim. hatta ben tam 11 ekimde doğurayım ya..

bende iki kere ruyamda gördum artik psikolojikmidir bi isaretmidir? birinde 37. haftamda doguruyordum ötekinde de 10 ekimde kiz hic bakmadim acaba 37. haftam 10 ekime mi geliyo

evet kendimizi dusunmemiz lazim artik Allah korusun sonradan keske demeyelim. bende annemi bekliyorum valla gelsede inzivaya cekilsem yatsam

Canim ben ana kucagini tiny love tam yatabiliyor mesela begenerek aldim sende bir incele istersen

Canim ben ana kucagini tiny love tam yatabiliyor mesela begenerek aldim sende bir incele istersen

ben fisher price den ismarlamistim ama kalmamis, sonra nette gördum tiny love gymini diye onu ismarladim, o yuzden sordum bilen kullanan var mi diye, kim ne kullaniyor sorayim dedim. tiny love iyi dimi?

kızlar ya çok kötüyüm napsam bilmiyorum bugün dr a gttim kontrole 34 haftalık olmuşum ama bebek 1500 gr çıktı geçen ay 29 haftalıkken 1250 idi dr hiç gelişmemiş dedi neden böyle oldu 2 hafta snr tekrar çağırdı yne bakıcakmış normalde 2 kilo falan olması lazım dedi sabahtan beri perişanım napsam da bebeği toparlasam nasıl kilo alayım ya yardımcı olabilecek fikirleriniz varsa çok ihtiyacım var

Selam annişler brc ve laplaceden haber varmı sanki ben doğuma giricem gibi heyecanlandım dün gece sabaha kadar rüyamda onlarla ugrastım ve yanlarında hep küçük küçük balıklar vardı nedemek bilmiyorum gerçi

canım doktora sor muhakkak bende okadar anormal bır acı yok açılma da acı yaparmı bılmıyorum :26:,

Sen kaç haftalıksın
34+6 oldum...
bende iki kere ruyamda gördum artik psikolojikmidir bi isaretmidir? birinde 37. haftamda doguruyordum ötekinde de 10 ekimde kiz hic bakmadim acaba 37. haftam 10 ekime mi geliyo
hesaplasana bi merak ettim. sanki 10 ekime geliyor

peki neden hiç gelişmemiş olduğunu söyledi mi? ne bileyim plesanta yaşlanması,damarların dar olması,beslenme??24. haftada 2000i baya bi geçmiş oluyorlar artık..keşke nedenini bilsen ona göre davransan.. ama şöyle de bir durum var zayıf olsa bile herşey yolundaysa önemli değilmiş..kemik gelişimi nasıl??haftasına uygun mu?

canım ne olur üzülme üzüntün bebeğinide etkiliyor.. Vitamin falan kullanıyormusun?? İştahın nasıl valla bol bol yemeye bak hem kendıne alıyorsun hem bebeğe...

kilosu hariç herşeyi normal stres yapma dedi dr ama gelde sen bana sor nasıl yapmıyım ki elimde değil nasıl kilo aldırabilirim acaba ya 1 ayda nasıl 250 gr alır okdr da dikkat ediyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…