2012 Ekim Anneleri

canim bol bol muz, sut, peynir, ceviz, tereyagi falan tuket ve sola yat, birde arkadaslarin yazdigi gibi nedenini sor bakalim neden kilo almamis bebis, acaba damar yollarin mi dar?

kilosu hariç herşeyi normal stres yapma dedi dr ama gelde sen bana sor nasıl yapmıyım ki elimde değil nasıl kilo aldırabilirim acaba ya 1 ayda nasıl 250 gr alır okdr da dikkat ediyorum kendime

fındık fıstık ye bol bol
bana kayınvalidem makarna hariç pilav yememi her ikisinide beyazını ve bulgur pilavını yememi söyledi yıyorum bende kılo aldım ama ne yapalım bıde ben lıght sut içiyorum doktorum tavsıye ettı normal sutlerden daha ıyı dedi.. İçindeki bütün vitaminler direk bebeğe gidiyormuş...

evet bak sabahları kahvaltıda tereyağ bal muhakkak yemeye çalış ben 4 gün yiyorum neredeyse
yumurtada tüket

canım doktor bi sebep söylemedi mi? yediklerine dikkat ediyor musun mesela 1 gün arayla yumurta ye, proteinli şeyler, balık, meyve ye, çay kahve içme ben böyle yapmaya çalışıyorum şimdilik bi sorun çıkmadı çok şükür ama her bebiş bir olcak diye bişey de yok, kimisi de nazlı olur belki senin kuzucuğun da yavaş yavaş alcaktır annesi

herşeyi yiyiyorum geçen aya kadr herşey normaldi bu ay böyle çıktı dr herşeyine baktı hatta yarım saat inceledi bişey varmı die yok dedi boğazıma da hiç kısmıyorum yiyiyorum ama bu ay böyle olması çok canımı sıktı dr 2 hafta snr gel tekrar bakalım dedi ama ben 2 hafta da resmen üzüntüden yatağa düşücem o dereceyim yani
:18:

hiiiiiiiç stres yapma o halde. çocuğun sağlığını belirleyen bişey değil çünkü kilo.en azından tek başına hiç bir işe yaramaz.. önemli olan baş ve uyluk kemiği..onlar normal çıktıysa tamamdır. ama yine de sen sebebini bil ki ona göre davran..ama eğer sen yediklerine dikkat ediyorsan aklıma bebeğe giden damarların dar olması geliyor.. böyle olursa sen ne yersen ye sonuç değişmez.benim bir arkadaşımın 2 çocuğu var. iki gebeliğinde de kendi 30 kg aldı ve bebekleri 40.haftada 2.ooo grdoğdular.hiçbir problemi de yok maşallah ikisinin. besleyememiş annenin elinde değil...

kilosu hariç herşeyi normal stres yapma dedi dr ama gelde sen bana sor nasıl yapmıyım ki elimde değil nasıl kilo aldırabilirim acaba ya 1 ayda nasıl 250 gr alır okdr da dikkat ediyorum kendime

Son düzenleme:

bence sakın üzülme dua et eminim bişey çıkmayacaktır bu ay yedıklerın sana gıtmıstır sımdıden sonra ona gider annesi maşallahı varmış bak doktorunda demiş kılo harıcınde bırseyyı yok dıyeee alır alır hiç merak etme asıl bu ay baslıolar almayaa

sakin olmaya çalış canım dr baksın bakalım diğer kontrole kadar moralini yüksek tut ki bebiş de üzülmesin içerde, dinlen faydalı şeyler ye, stres yapma bebeklerimiz hemen hissediyolar
kötü bişey de dememiş zaten erken çağırmış sabret bakalım güzelce beslen elinden geleni yap allaha emanet yavrularımız, içimizdeler ama bilemiyoruz ne durumdalar, nasıl bi çelişki dimi, allaha emanet rabbim sağlık güzellik versin inşallahh

off çok zor ya yeterki onlar sağlıklı olsun insan başka ne isterki insan herşey onlar için eşimde dr dan geldiğimizden beri sürekli yediriyo kusucam artık yarında arı sütü alcakmış internetten bulmuş inş işe yarar da kuzumun kilosuda düzelir normale döner yoksa bu stres üzüntü beni mahfetcek allah herkesin bebeğine sağlık versin herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin

şekerin yoksa günde 2 muz, 1 şişe süt, 2 yumurta, kaşar peynir

netten alıp ta içmeyesin.sahtesidir,içinde bişey vardır. aman haaaa!!!güvenme netten gıda ilaç türlerine...

yok eşim netten faydalı olduğunu bebeğe kiloaldırdığını içeren bi yazı bulmuşta onu dedim ben ordan bulmuş yazıyı bana okuo yarın da bi yerden bulup alcakmış içiyim die

ay kızlar nerdeyse 3 -4 saat oldu benim bebiş durmuyo ya yerinde çıkıcak diye ödüm patlıyo yine uyuyamıcam galiba ben bu gece:18: böyle olan var mı ki ya

ay kızlar nerdeyse 3 -4 saat oldu benim bebiş durmuyo ya yerinde çıkıcak diye ödüm patlıyo yine uyuyamıcam galiba ben bu gece:18: böyle olan var mı ki ya

Maşallah canımmm hareketli olsun da kendını hıssettırsın gecen hafta 1,5 gun boyunca oynamayınca bızım hatun korktum doktora gıttım yani rabbim kimseye yaşatmasın..

Oynasın annesi ne güzell

Benimkide oyle canim bazen aynı anda 3 yerden tepikliyor :)) özellikle gece başlıyor yada ben gecenin sakinliğinde daha fazla hissediyorum :)

Maşallah canımmm hareketli olsun da kendını hıssettırsın gecen hafta 1,5 gun boyunca oynamayınca bızım hatun korktum doktora gıttım yani rabbim kimseye yaşatmasın..

Oynasın annesi ne güzell

ayy evet o daha zor bende 7 aylıkken hissetmiyorum diye gitmiştim hareketli olsa korkuyoruzz oynamasa korkuyoruz iyice gerildik sanırım herhalde vakit de azaldı ya insanın aklına neler geliyo yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…